årsresumé 2012 - del 2

En av höjdpunkterna på detta år var också denna London resa! Jag, Elin och Ronja åkte till London i ungefär 5 dagar tror jag och det var verkligen en upplevelse. Vi stod längst fram på OS festivalen av 80 000+ personer. Vi såg blandannat Rizzle Kicks, The Wanted, Labrinth, You Me At Six, Dizzee Rascal, Katy B och massa mer. Det var så himla varmt och höll på och svimma flera gånger. Började bråka med på tjockisar och det var lite kul också. Åt min första froyo, lekte i photobooth, hängde vid tunnelbanorna för att få wifi, gjorde egen flagga på hotellrummet, träffade Helena och hände på Milkshake City (standarn ni vet) Sen när jag kom hem fyllde jag år.
Vet inte om det var i slutet av juli eller början av augusti, men hängde med Elin, Ronja, Emelie och Nathalie ett par dagar och hängde med Jedward och käkade massooooor med vinbär!
 
Jag var på grönalund med Ida, Mickis och Jossan! Jag färgade mitt hår och blev ginger, blev typ deprimerad så färgade tillbaka direkt efter. Och hängde med tjejerna på grönan för att se Olly! 
Skolan började och jag trodde att jag skulle dö men fick ju några att umgås med redan tredje dagen. Min mobil gick sönder igen..... 
 
Fixade mina tänder lite grann så att de blev rakare! Fick hem mina kläder för nästan 6000 från ASOS som jag vann. Drog och åt pizza med Andrea innan idrotten. Pappa var i London och jag fick massor med saker med Justin och en 1D tröja (så olikt honom) men fick iallafall Girlfriend! Skulle även tatuera mig men blev inte så.
 
Hade kul i skolan med my muppets, vi började fjanta oss riktigt mycket. Var på bio och såg Paranormal Activity 4 med Elin, Ronja, Emelie och Nathalie. Köade även för XFactor biljetter till 2 november och vi hade riktigt kul den natten. Drog till skolan dagen efter och jag var helt slutkörd eftersom jag inte hade sovit ett dugg.
 
Vi köade till killarna konsert i Sverige som är nu i maj och vi fick biljetter. Sen var det bara och dra hem och sen till stan igen eftersom killarna kom tillbaka till Sverige och var på XFactor, jag var där med alla tjejerna och det var helt underbart och se dom igen! Åkte även One Direction bussen som åkte runt stan och gjorde PR för deras nya album och det var skitkul. Var på IKEA och träffade Harry och han kostade bara 349 kr, Give Me Love videon kom ut och polisen där i var sjukt jävla snygg. Såg Danny när jag kom ut direkt från skolan och fick lite panik, drack min första Mountain Dew och blev riktigt besviken och började även kolla på American Horror Story, den bästa serien EVER!
 
Denna månaden var ganska chill faktiskt. Hade dock lite svårt att gå till skolan jag försökte mitt bästa! 
Vi köpte en crosstrainer och den försökte jag använda så gott som möjligt men ska bli bättre på det. Det blev snöstorm och vi satt fast i skolan så jag och Andrea passade på och kolla på flera avsnitt av AHS. Sen blev det jullov, jul och den spenderades med familjen. Fick pengar till London och Cardiff som kanske inte ens blir av nu. Fick hörlurar och ett år av spotify. 


Mathilda

Hej!Kul att du hittade till min blogg :) en tjej som jobbar på tv bolaget som filmar för tv4 hittade mig och kontaktade mig och då gick jag på ett möte med tv bolaget och sen var det klart :)

2012-12-30 @ 15:46:26
URL: http://www.mathildaparadeiser.blogg.se
Mathilda

Sv: Man kan ju alltid lära sig :))

2012-12-30 @ 16:22:51
URL: http://www.mathildaparadeiser.blogg.se
Hedda

Fin blogg!

2012-12-30 @ 16:38:42
URL: http://hediii.blogg.se
aina [fotoblogg]

sv; Nej jag har tyvärr inte luktat på den :( men jag antar att den luktar heaven haha :D

2012-12-30 @ 17:26:17
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Mira Holgersson

- precis! Åh, vad han är bäst!! <3

2012-12-30 @ 18:56:18
URL: http://miraaholgersson.blogg.se
Klara

Åh, din blogg är så fin och så inspirerande :D

Skulle bli superglad om du kunde gå in på min blogg :)!

2012-12-30 @ 19:49:04
URL: http://www.klaravictoria.blogg.se
Emma

sv: hehe ja de är ju one direction! :D

ååh ville med haft biljetter till xfactor! Försökte men fick inga.. :(

2012-12-30 @ 20:39:50
URL: http://emmandens.blogg.se
Emma

sv: ja.. :(v<rje gång dom har varit här så har mamma sagt nej till att åka dit...
jag det ska jag! :D och jag ska också se dom i london i april! :D
åååh tyst!.. vill också träffa dom!

2012-12-30 @ 21:37:56
URL: http://emmandens.blogg.se
Emma

sv: jaa! Längtar hur mycket som helst! :D ååh vad tråkigt! men ska du på konserten i sverige? :)

2012-12-30 @ 21:48:29
URL: http://emmandens.blogg.se
Emelie

Varför blir kanske inte London och Cardiff av?

Svar: föööööör attttt, ehm vet inte hur jag ska börja men jag, Elin, Ronja och Helena skulle åka tillsammans. Sen i fredags så sa Helena att hon inte fick följa med och då blir det inte alls kul för mig eftersom Elin och Ronja är 18 och vill gå ut och festa och det kan ju inte jag. Då blir jag tredje hjulet och slösar bort mina pengar på något jag inte ens kan göra.
Li

2012-12-30 @ 22:08:11
Siri

härliga bilder från året!!
svar: tack så jättemycket, vad glad jag blir :D allt bra med dig ikväll? :D

2012-12-30 @ 22:11:26
URL: http://www.elizabethh.blogg.se
elin stridh

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

2012-12-30 @ 23:18:24
URL: http://elincecilia.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: