Hiss/Diss

 Läkerol YUP
Såg en tjej som skrev om de häromdagen, köpte en påse och det är seriöst det godaste ever. Alltid bra och ta en när man är sötsugen och det är bättre än godis. Tror jag iallafall haha!
 
 Maria Montazami
Hon är nog den jag älskar mest i "tv-branchen". Jag menar, vad finns det inte att gilla med henne?
 
 Kommentarer
Kommentarerna bara ruuuuulllar in på bloggen just nu och jag hoppas att det fortsätter såhär. Det gör mig så fruktansvärd glad att folk gillar det jag skriver och att ni lämnar svar. Kommentarer är en av de bästa motivationera för att blogga mera, och ni ger mig motivation! ♥
 
 Alexandra Johansson aka vafanskajagheta.se 
Känner mig liiiiite (ytterst lite) taskig som sätter henne på disslistan men jag gillar henne verkligen inte. Vissa gillar inte Kissie men enligt mig så är Kissie nästan som en liten ängel jämfört med henne. Enligt mig alltså. Jag tycker hon är helt fel för bloggvärlden (eller helt perfekt kan man väl också säga?) Hon opererar sig men ändå säger hon att hon är skitsnygg men det går alltid att fixa till något. Hon säger att hon är tjock, men ändå köttar hon på gymmet, lägger upp bilder där hon visar hur hon ser ut när hon spänner in och ut magen för att "bevisa" något. 
 
En annan sak för och visa hur oproffisionell hon är också: Jag var med och tävla om 5000 kr från ASOS i höstas, jag hade henne på facebook och vi tävlade mot varandra kan man väl säga. Sen när de skulle avslöja vinnaren tänkte jag önska henne lycka till och vem som än vann var en värdig vinnare, men då hade hon tagit bort mig som vän... Haha. Kan ju tillägga att jag vann också ;)
 
 Melodifestivalen
Det ända jag gillar med mello det här året är Danny. Men jag måste tyvärr sätta det här på disslistan... En invandrare som springer runt och dansar och har blöja på scen och döda fiskar? Haha I mean c'mon, varför inte bara skicka vidare t.ex Anton Ewald direkt till finalen? Säger inte bara det här för jag gillar honom utan för att jag vet att han skulle komma längre i ESC!
 
 Facebook statusar
Just nu är jag nästan bara inne på Facebook för att få tag på folk, men blir så frustrerad när jag ser alla dessa "gilla ifall du älskar din mamma, ignorera om du inte gör det" eller "En miljon likes och min pappa slutar med droger" likson vafan, han slutar inte med droger bara för likes, och det är bara så attention asdfghjk. Blir typ arg av och skriva om det, haha. 


Emilia

Jättefin blogg, kika gärna in min och släng in en kommentar!

2013-02-14 @ 19:47:29
URL: http://emiliawallins.blogg.se
CAISA KÄLLGREN

söt du är!

2013-02-14 @ 21:41:48
URL: http://stylebycaisa.devote.se
Ping Lowhngren

Oh tack ska du haa! :DDHoppas du hade en mysig alla hjärtansdag!^^

2013-02-15 @ 00:19:30
URL: http://pinglowh.blogg.se/
linah brown

omg, dina ögon är skitfina :O

2013-02-15 @ 06:48:52
URL: http://broownskin.blogg.se/
Anonym

tack för tipset :)

2013-02-15 @ 10:00:35
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se
Carro - en emo/scene bloggerska

Haha håller faktiskt med dig ang. Alexandra. Kissie är verkligen en ängel jämfört med "Vadfanskajagheta" xD Kramisar Carro

2013-02-15 @ 10:34:08
URL: http://quiethell.myshowroom.se/
LINNEA

hur mår du idag? :)

2013-02-15 @ 13:10:54
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se
Mariie

Vadfanskajagheta Alexandras blogg var inte intressant innan när jag kollade in den ( väääldigt längesen) men då var det iaf bara maaaaassa tävlingar och uppmärksamhet inlägg så jag håller med dig ;)

Sjuuukans vacker du är!

Svar: aa vet ;) ahhaha tack så jättemycket sötnos!
Li

2013-02-15 @ 23:33:28
URL: http://mmaolii.blogg.se
S I L V E R S T J E R N A

håller med om det där med facebook statusar!

2013-02-17 @ 21:10:18
URL: http://silverstjerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: