Drömjobb/framtidsplaner

Ännu en önskerubrik som är "ganska" känslig om man säger så. Det verkade ni ju gilla så ja, varför inte liksom? Är så himla trött på att hålla allting inom mig. Nu har bägaren runnit över och jag känner ingen skam över att dela saker. Det stadiet har jag kommit till nu. 
 
Vart vill jag vara om t.ex 5-15 år? Vad vill jag göra när jag tagit studenten? I den här åldern tror jag ingen riktigt vet, man tänker på det väldigt ofta och ändrar sig lika ofta också. Man får ny syn på livet och inser "nej men gud, det är ju det här jag har velat göra hela tiden" sen nästa månad är det ytterligare en grej. 
Men som jag sa i min vlog, jag bor absolut inte i Sverige om 10 år det kan jag lova er. Jag är så trött på det här landet så jag egentligen bara vill börja gräva min egna grav på direkten. Jag ska dra så fort jag bara kan. Det blir Los Angeles tror jag, 99,9% säker på det. Jag har velat bo där sen i slutet på 2008 och tror inte jag ändrar mig på ett tag heller. Om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte riktigt hur jag bor där, bara jag är där. Man åker dit, med inget förrutom pengar och det tror jag inte är speciellt mycket. Kanske ett par kompisar och några saker från Sverige, inget annat. Familjen är kvar där hemma och man vet inte om man ska känna sorg eller lycka, förstår ni vad jag menar? Man är där för att bygga upp ett nytt liv, bli född på nytt och skaffa nya vänner, nytt jobb, nya saker och nya minnen så det spelar inte direkt nån roll vart man börjar, mening är vart och hur det slutar.
 
Nu har jag även bestämt mig, mamma och jag ska ta kontakt med arbetförmedlingen så snart som möjligt och sen söka nya skolan. Ska gå ekonomi där man blandannat lär sig företagsekonomi och marknadsföring. Kanske startar eget nån dag i framtiden? Det är en dröm faktiskt och har vart väldigt länge eller så kanske jag göra något heeeelt annat, men jag satsar nog på något kul eller så blir jag svensk hollywood fru. Som sagt, jag vet inte. Vi får se vart mina val leder mig men jag orkar inte bry mig längre!

Mina favoriter från Believe Acoustic


Det här är jag

Tänkte bara säga att jag skrapade ihop några önskerubriker, så kommer försöka posta varje dag tills de är slut. Så då har jag alltid något att skriva om ifall jag får slut på ideér och så kanske ni får svar på något ni har undrat!
Det här är jag. Vem är jag? Jadu det vet jag nog inte... 
Jag är en vanligt tonårstjej som är precis som alla andra, iallafall på utsidan. Önskar att jag stack ut mer i mängden men vågar inte riktigt. Försöker se allting från den ljusa sidan men ibland går inte bara inte. 
Irriterar upp mig så otroligt mycket på människor ibland och vill ungefär slå varenda person på tåget på mornarna. Har jättesvårt att gå till skolan och så har det vart i ca 5 år och det blir inte bättre, därför ska jag ta ett sabbatsår nu och börja plugga sam eller ekonomi hemifrån i höst och det käns extremt skönt om jag ska säga det själv. 
 
Jag bor i en liten by (eller som vi brukar kalla det: ett väg gupp) några mil ifrån Stockholm. 99,9% av alla som är i denna by är helt jävla dumma i huvudet och hatar alla. Men dom gillar nog inte mig heller så det gör inte mig något. Sen jag började gymnasiet så sa jag att jag skulle bli en ny person och på ett sätt så hände det faktiskt, jag blev så otroligt mycket mer självsäker men har fortfarande en lång bit att gå. 
När jag blir sur så blir jag riktigt sur, eller bara lite smågrinig. Men ibland kan det hända att jag smäller i dörrar, river ner möbler och även gör illa mig själv... Inte på det sättet ni kanske tror, och det är då ångesten sätter in; jag drar mig i håret, jag biter i saker, och blir otroligt aggresiv. Det trodde ni inte om mig eller hur? Jag som är så liten.
 
Men på sidan av det, om jag ska vara lite snäll mot mig själv också. Jag blir oftast aldrig arg runt människor och jag gör absolut inte illa andra. Jag är väldigt pålitlig som vän och självklart kan alla vända sig till mig om dom vill ha en extra axel att gråta ut på. Jag har oftast hört att jag är en sån person som sprider glädje och lyser upp rummet jag är i. Gör personer glada och lättar upp stämningen litegrann. Jag är otroligt pratglad när det är runt personer jag känner, och jätteblyg när jag inte känner någon för då känner jag mig jätteliten och svag, men efter ett tag så kan jag prata som aldrig förr. 
 
Jag är även lite också som Hannah Montana (wow det där lät töntigt men vet inte riktigt hur jag ska förklara det) jag har en twitter, vars namn jag inte tänker säga för där får ingen hitta mig. Samma sak gällde Instagram och Tumblr förut. Jag använder inte Tumblr längre, och när folk frågade om min Instagram sa jag att jag inte hade nån eller när dom hittade mig och followade mig så blockade jag dom. Vill även att ingen ska läsa min blogg, men ändå vill jag ha en stor blogg och ha massor med besökare. 
 
Jag har även en fobi (kommer skriva om den i ett annat inlägg nån gång under önskerubriken) och ibland kan jag må så kasst pga av den att jag bara vill dö. Jag har jättelätt att bli avundsjuk, jag är otroligt snål med pengar och har tråkig humor för de som inte fattar den, men själv tycker jag att jag är otroligt rolig ibland. Jag är extremt kräsen av mig när det gäller killar, så jag är hellre singel for the rest of my life istället för att 'hooka up' med nån bara för att, som vissa människor gör. 
Träffa One Direction är en av de bästa sakerna som har hänt i mitt liv och jag tycker att alla fights jag har haft med personer har vart värt det upp till 100%. Jag väntade 4 år, blev faktiskt retad hela min högstadietid för att jag gillade Justin, men 23 april 2012 fick jag äntligen se och röra honom, och det roliga var när jag kom tillbaka hem till Sverige trodde ingen på mig. Tycker även det är otroligt kul när folk tror att dom förolämpar mig genom och förolämna t.ex. Justin eller One Direction, men helt ärligt så bryr jag mig inte ett piss om vad dom tycker, mer till mig liksom. Jag har haft 5 iPhones genom typ 2 år också.
 
Det här var lite om mig, och vissa saker är ganska "personliga" saker jag tog upp, men läs, skratta åt mig all you want men det skiter jag i :) Det här är jag. 

Favoritlåtar of all the times

Fick ju en fråga i frågestunden vilka som var mina favoritlåtar of all the times, här är iallafal 10 stycken ↑ ENJOY!

Wanties från H&M


Har du en personlig driver?

Nu är jag äntligen hemma efter en låååång dag, och jag lovar att jag inte vart lugn en enda stund. Har vart i full fart exakt hela dagen. 
 
Började med att det tog dubbelt så lång tid till skolan än vad det brukade och jag kom 45 minuter för sent, sen så visade det sig att jag inte hade några lektioner så då drog jag till Elin och Ronja som satt i skolan och låtsades jobba typ haha.
Vi drog och åt thaimat och sen drog vi hem till Tyra Sjöstedt för att dra en fika! Haha nej skojade bara, vi drog dit och snodde hämtade Elin och Ronjas saker dom lämnat. Vi kände oss lite som tjuvar eftersom vi smög in i hennes källare hahahha!
Vi drog även hem till Elin och drog ut och körde lite bil. Kan dock säga att dagen var med "fartfylld" än vad det verkade som. Vad har ni gjort idag? :)
 

transparent + studded bra

1 hittar ni HÄR, 2 hittar ni HÄR, 3 hittar ni HÄR, 4 hittar ni HÄR, 5 hittar ni HÄR
& bitbh hittar ni bla HÄR
 
Måste införskaffa mig bhn + nån av dessa tröjor! 

240113

hallå där kött och blåbär! Sitter och sprarar min video, alltså svaren till frågestunden. Men det står att det kommer ta 1 timma och 45 minuter... Gash. Kommer upp i två delar! :)

Studiedag

Hade studiedag idag, och gud så skönt det var. Men som alla andra dagar man är hemma - så försvinner dom like fort som dom kom. 
Har pratat med Andrea på skype 85% av dagen, och pluggat lite och även kollat på två avsnitt av American Horror Story. Kollade även på Pitch Perfect med mamma och jag kan säga att den inte var någon favoritfilm... Blev lite besviken om jag ska vara ärlig. 
 
Nu ska jag fixa till mig inför imorgon och sen ska jag kolla på någon video som hör till svenskan som vi har imorgon. SUUUUCK. Jag orkar inte, aja.... Måste seriöst ta tag i mitt liv och göra något av det istället för att slösa tid på saker jag inte gillar. 
Hoppas ni har haft en trevlig kväll och glöm inte att ställa frågor till frågestunden!

Frågestund

Hatar verkligen ordet frågestund, usch usch usch. Men vad annars ska man kalla det liksom? 
Jaja, här nedanför kan ni nu fråga allt ni undrar över och så svarar jag på det i en video senare när jag anser att frågorna räcker! Fråga nu annar blir det inte kul, det finns alltid något du vill veta om någon :)

Lite update sådär

En bild jag tog igår, lite fint är det ju.... 
 
Jag tänkte såhär va... När jag frågade er vad jag skulle blogga om så fick jag lite kommentarer och nån tyckte att jag skulle göra en videoblogg, och nån ville att jag skulle ha frågestund. 
Så kanske kan ha en frågestund och sen så svarar jag på alla i en videoblogg. Vore det som en bra ide? Slänger upp ett inlägg direkt efter detta där ni kan ställa era frågor. 
 
Ska börja fylla ut mina kategorier mera nu och sen i veckan eller nåt så ska jag fixa en ny (mycket finare) design också. Nu jäklar. Nån måste bara ge mig en spark i röven så att jag typ får lite ork.... haha! 
 

Red lips

Köpte detta igår, endast 50 kr på h&m och då kände jag mig typ tvungen :) Kommer aldrig använda det utanför dörren ändå hahaha.  
Köpte även ett halsband på gina för 100 kr, har velat ha det så länge men det har alltid varit slut, så nu passade jag på.

Ni bestämmer!

Vad tycker ni att jag ska blogga mer om? Kom med tips vetja!
Vill ni att jag ska berätta mer vad jag gör i min vardag? tips om roliga saker? kläder? åsikter? you get it. Kom på med massor jag kan blogga om så lovar jag att bloggen kommer hållas uppdaterad nonstop. 
 
Ni kan ju kolla vad jag har för kategorier och sen utgå från där, men även också komma på egna "rubriker" för jag har ju trots allt en kategori som heter ointressant :)

Wanties?

Collage som såhär, fast himla mycket bättre ^
 
På senaste tiden har jag fått massor med insperation om kläder osv. och som ni kanske vet så är ett av mina nyårslöften att ändra min stil. Kommer förmodligen börja beställa redan när jag får pengar om jag vågar och jag hittar något fräääääzit. Primark har typ förstört mitt liv med deras otroligt låga priser för nu tycker jag typ 199 är dyrt för en blus haha, men liksom det är ju priset man får betala om man vill ha nånting här i sverige. Beställer nästan aldrig från webshops men nu ska jag faktiskt börja göra det!
 
Vill ni att jag ska lägga upp lite 'wanties'? 
Om ingen kommenterar så antar jag att det är ett nej, så du kan vara med och bestämma här. Jag vet ju att jag har läsare... Men läsare som aldrig kommenterar :(

Håll om mig

 

sjuk

Var hemma från skolan idag, har typ öroninflamation och har ont i hela ansiktet. Skulle inte förvåna mig om jag fick typ nån jäkla bihåleinflamation eller nåt. Hoppas ni kommer ha en trevlig fortsatt kväll för det kommer jag nog ha. Ska läsa min engelskabok lite och sen kanske fota lite :) hahahha ja... jag är besatt och jag har alltid älskat att fota men har liksom aldrig köpt en vettig kamera. Ska kolla på lite insperationsbilder och får se hur det går :)

Fick min kamera idag!

Några bilder från kvällen ^
Haha förresten, Rolf (den gula kissen) är en riktig jävla linslus hahhaha!
 
Ligger i sängen at the moment och är ganska överlycklig eftersom min kamera kom idag, men mitt gamla minneskort passade inte så fick vänta typ 5 timmar tills pappa kom hem iallafall haha. 
Slutade 09.40 idag och åkte direkt hem. Mår inte alls bra och jag känner hur en förkylning är påväg. Det här suger! Får se om jag orkar dra iväg till skolan imorgon.

Home alone

Har vart hemma själv hela helgen för mina föräldrar stack upp till Hofors. Vet du hur skönt det har vart eller!?! Haha alltså jag har kunnat göra exakt vad jag velat och bara skita i allt. Kanske inte lika bra eftersom jag lovade att jag skulle städa köket innan dom kom hem... Hm. Nu ska jag iallafall göra lite mat (riktig mat faktiskt, inte typ nudlar) och sen ska jag chilla, igen. Skulle lätt kunna bo själv och det får jag väl snart också eftersom jag måste hitta lägenhet.
Jag är 99,9% säker på att min kamera kommer imorgon och då lovar jag att jag ska bli bättre på att blogga! Ha en fortsatt trevlig helg allihopa.
 
 

Mitt 2013

Dags att börja fylla den här snart eller? 

Mobilblogg

Ligger i sängen nu, men tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt om den nya designen. Vad tycker ni om den? Ser den konstig ut någonstans för jag kodade nämligen på ett helt annat sätt nu än vad jag brukar göra. Ge gärna lite respons :)


Mark!

Okej jag kan berätta lite om min dag eftersom den var ganska rolig. Och jag som lovade att jag inte skulle blogga direkt om min vardag men det här är ett undantag!
Det var skola och jag och Andrea (framför allt Andrea) skrattade åt allt eftersom vi var så trötta. Efter skolan så drog jag till Media Markt för att köpa Mark... Ja ni hörde rätt hahahha så himla söt. 
Jag vet att pappa verkligen gillar honom, så jag köpte den till honom ihopp om att jag skulle få en ny kamera och han blev verkligen jätteglad. 
Bilderna är ju ganska dåliga.... Men det är ju snart historia eftersom min nya kamera förhoppningsvis kommer om 1 vecka ;)

dör

 
Känns lite töntigt att jag lägger ut den här videon. Men ni borde veta vem Jai är från Janoskians, och sen Ariana Grande. Dom typ hade ett förhållade fast dom ändå aldrig hade träffats eftersom hon bor i USA och han i Australien. Men nu har dom äntligen träffats och kolla kolla kolla så söta dom är! Blir så himla avis...

new year's resolutions

Sa ju att jag skulle skriva vad mina nyårslöften var för i år och nu så tänkte jag göra det när jag ändå inte har något annat för mig. Dock vet jag inte om jag kommer klara alla, men så ska man ju inte direkt tänka. Men självklart ska jag försöka och verkligen lägga ner tid och själ! 
 
- Ändra stil
Finns inte så mycket jag kan säga om den här punkten, jag ska ändra min stil, vet inte riktigt till vad men lite mer, udda kanske? Jag är trött på att se ut som alla andra. Jag är trött att man alltid ska få blickar på sig för att man sticker ut lite, men nu ska jag skita i det. 
 
- Få större blogg
Ja, där sa jag det och självklart hoppas jag att det blir så. Jag har inte riktigt kommit igång med bloggen än som ni kanske har märkt, men jag ska fixa en riktigt snygg design nån gång, fixa och va exakt säker på vad jag ska skriva om, uppdatera ofta, ta mycket mer bilder. Förhoppningsvis kanske jag kommer på blogg.se's hemsida nån gång? 
 
- Börja göra bloggdesigner
Inte så att folk kan kontakta mig och jag sitter och gör personliga designer till just den, men jag ska börja göra designer och posta på blandannat designabloggar.nu och designadinblogg.se, förhoppningsvis!
Och den hör väl också ihop med punkten här ovanför. Och jag hoppas att åtminstånde nån av er kommer gilla dom!
 
- Skaffa en instagram där jag bara ska posta HQ bilder
Vad ska jag säga om det då? haha folk gillar bättre instagrams med bra bilder, och jag älskar att ta kort! 
 
- Få beachbody'n för Goa och sommarn
Nu är det slut på godis, jag ska träna varje dag och förhoppningsvis kommer det synas skillnad redan i mars när jag åker utomlands.
 
- Få bättre självförtroende
Jag har fått bättre självförtroende de senaste kanske 3-4 månaderna och jag kan ju säga att jag känner mig mycket tryggare. Men självklart ska det bara gå uppåt. Och det hör väl ihop med kanske stilen och att gå ner i vikt? 
 
- Ha en burk och fylla den med minnen genom året som kommer
Det gjorde jag ju ett inlägg om och det fick jag positiva saker om lite här och var ifrån. Hoppas nån av er också kommer göra det. Fatta kul när åter är slut och när man ska kolla igenom dom! 
 
- Inte tveka 
2012 var inte det bästa året för mig. Jag sa nej till mycket och oftast så var jag själv och inte gjorde något. Jag tvekade väldigt mycket. Det här året blir YOLO för mig, jag ska inte tveka mera. För jag vet hur många bra chanser det har förstört för mig.
 
- Skaffa tatuering!
 

I coould be the one

Grym låt