Usch på dagen

 
Sitter här på golvet och har världens huvudvärk, dagen på jobbet har verkligen varit skit. Jag har failat så många gånger och fuckade upp deras saldo i butiken och allt, haha höll typ på och börja grina :(
Kan inget annat än att längta tills nästa vecka då jag ska få träffa mina älskade barn på dagiset igen, haha. Det är något för mig, inte jobba på nån brädgård...
 
Annars då, sitter och funderar på vad jag ska tatuera mig. Får lov för mina föräldrar men jag vet inte än vad jag ska göra så kan lika gärna vänta och vara 100% säker, och sen kollar jag även på en festival i Birmingham som jag så gärna vill åka till... Nu när jag har pengar så kanske jag drar dit, skulle va askul :)

Show me your wings - Wanties

 

Sämre för varje år som går

Vem fan kom på att sticka ner en gurka i en blomkruka och sätta geléhallon i den? Lite kul men väldigt udda. 
 
Vad är skillnaden mellan vanlig dag och födelsedag? Jag är endast en dag äldre än vad jag var igår, men nu kan jag ju säga att jag är 17. Den här dagen har inte direkt vart nån stor skillnad från nån annan dag. Lika tråkig som vanligt, jag har ont i magen och jag är lite depp faktiskt. Jag vet inte varför men jag antog väl att mer folk på nära håll skulle höra av sig... Men det känns bara som att för varje år som går blir man bara mer och mer bortglömd. Dagen på jobbet sög, åkte sedan till MediaMarkt för att jag ville kolla lite men gick ut tomhänt och sen när jag kom hem fick jag pengar, godis och lite småkraffs. Funderar nu på att beställa lite kläder men jag vet inte vart ifrån, och jag har liksom ingen lust egentligen. Men vill bli lite gladare och att tröstshoppa funkar alltid!

Grattis till mig!

Dock är 17 typ den sämsta åldern ever, bara ett år kvar!!! Nu drar jag till jobbet (kul födelsedag...) Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem :)

Blommis - en vacker serie

Elin fick Jays blomma på Sommarkrysset och hon sparade den men hade inte chansen att typ sätta den i en vas eller nåt, så hon hade den i väskan men den var tvungen att sticka upp lite för den var för lång och vi hade jättekul åt de, så vi, som är 17,18 och 19 börjar kalla den Blommis och tar massa bilder vad blomman "gjorde". Nattis drog efter ett litet tag men Elin och jag fortsätte... Lättroade tjejer. Så den här serien är typ min gårdag med Elin, Nattis och Blommis, såklart!
 
Nu vet jag inte hur Blommis mår, men självklart hoppas jag att han mår bra!!! 
 
 

New in

 

Aw babe

Har sån jävla dunderpanik över min bild, var astrött så ser ut som fan... Ser jättetjock ut och helt missbildad i ansiktet :( Får se om jag typ tar bort den om ett tag haha!
 
Orkar inte berätta allt, men vi träffade alla killarna på flygplatsen (varsågod och kalla oss stalkers haha...) Vi frågade efter en gruppbild och Siva ba "aa visst, men Nathan är ju inte här..." så det blev typ inget för dom gick in i gaten vi ba aja, whatever så vi gick lite längre bort sen kom Nathan. Vi frågade vakterna om vi fick ta bilder och dom tvekade asmycket tills Nathan ba "of course, I got time for that" så vi tog bilder, och det gick typ på två sekunder helt allvarligt och han ba "og god, that was the fastest I've ever taken pictures before!" För vi skyndade ju oss eftersom vi trodde att han hade bråttom in till gaten där dom andra var, men det slutade med att vi stod och snackade i typ 20 minuter tills vakterna kommer tillbaka och säger att han måste gå. 
 
Haha det var jättekul, för vi alla fick ta hans mobil och skriva in våra twitternamn i hans anteckningar och han var typ jätteförsiktig med mobilen så han stod typ på en när man skrev haha. Och sen när jag tog min bild med honom han ba "Hey babe, I'm hungover haha" jag ba k, tråkigt för dig då. Närå men han var fett söt! 

The Wanted, genrep

 
Haha oj vad många bilder de blev... 

Varför jag inte uppdaterat....

Här kommer ett litet smakprov på bilder som kommer senare. Hoppas ni förstår varför jag vattenstämplade dom så pass mycket som jag gjorde. Det är alltid folk som tar mina bilder :)
 
Hejsan allesammans, och nej jag är inte död även fast man kanske skulle kunna tro det. Anlednigen till varför jag inte slängde in ett inlägg igår var för att jag hade väldigt bråttom in till stan där jag mötte upp Nattis och sedan vidare till Grönan och träffade Elin och hennes kompisar. 
Vi var iallafall på Sommarkrysset om någon inte förstod vad jag menade, jag hade vunnit så jag och Nattis kom in gratis och vi alla stod längst fram vilket va grymt. Och anledningen till varför vi var där var inte pga av Tommy Nilsson direkt, utan The Wanted, haha! 
Lite jobbigt var det ju att stå längst fram eftersom när dom gick ut på ena scengrejjsimojjsen så hände alla över oss och vi låg typ utspridda som pannkakor över scenen, men jag klagar inte för de var de värt!
 
Dessa dagar har iallafall vart hur jäkla grymma och självklart kommer jag posta massoooor med bilder från igår och idag, ska bara redigera dom :)
 
 

London...

Oj, förra året den här tiden så var jag ju i London men sen dess har jag inte vart där så det är massa saker som hänt där, t.ex. som att en Victoria's Secret öppnat på Oxford street och är typ hundra våningar? hahah. Den har jag missat :(
 
Annars då, något du inte kan missa är ju såklart Milkshake City, ligger en liten bit från själva centrum, typ 30-40 men så jäkla värt restiden haha. Känns som att de är ett stammisställe för alla One Direction fans men även fast man inte gillar dom så kan man ju faktiskt åka dit, för dom har världens godaste milkshakes!
Nando's, jag gillar kyckling så det är ju inte så kontigt. 
Oxford Street såklart! Det är ett måste.
Westfield Shopping Center. Ååååh älskar det där stället alltså, dom har typ allt. Primark, Victoria's Secret, Pinkberry, H&M, Topshop, ALLT!
Madame Tussauds, jag har själv aldrig vart där och jag vet inte varför. Men skulle absolut vilja åka dit för att få det gjort! (ville egentligen skriva att jag ville sitta bredvid One Direction dockorna...)
 
Självklart finns det jättemycket, det är trots allt en av världens kändaste städer :) Om man vill göra nåt så kan man de heheh. Sök på Google!

Freeeedag!

Min lunch idag, den var gooood!
 
Sista dagen på jobbet idag, eller ja.. Iallafall för den här veckan. Där jag jobbar så får jag sitta framför datorn och ta emot kunder och skriva ordrar på saker. Men idag har jag gjort ungefär allt annat än det, jag har klättrat upp på stegar och sorterat ton medpapper, jag har räknat ut moms och grejjs på fakturor och kreditar, städat tangentbord med tops och sytt upp ett par gardiner... Ungefär allt annat mitt jobb inte går ut på. Men rätt chill dag! Vi har en gammal vän på besök och imorgon ska jag iväg under dagen så det blir väl bara att ta det lugnt ikväll :)

Summersale

Nelly har grym sommarrea som avslutas imorgon, så passa på nu! Om ni handlar för 100 kr så får ni 100 kr i rabatt om du handlar mellan 1-15 augusti, hur najs är inte de? Apbilliga kläder för under hundralappen t.o.m! 
 

New in

Ni vet när man beställt något och väntar i flera dagar, och sen känslan när man vet att det ligger hemma och bara väntar på en. Så var det för mig idag, och alla andra gånger jag beställer saker online också haha. Inte världens bästa bild, måste verkligen införskaffa mig ett kamerastativ och en fjärris! Ni kommer se kläderna bättre på nån annan gång!
 
Klicka på de runda taggarna på det klädesplagget du vill se vart det kommer ifrån!
 
 

Kommentarer som lyfter en från marken

Just vad jag behövde; en kommentar som gjorde mig på lite bättre humör och gav mig lite hopp när allting kändes hopplöst. Det här är varför jag bloggar! För att ni är så grymma.
 
Tack Nellie för din underbara kommentar!! ♥ Säg till om du vill att jag ska ta bort inlägget.

Bekännelser

Jag vill ha såååå mycket saker, men jag är så jävla snål också så det slutar alltid med att jag inte köper de jag vill ha. 
Jag kommer oftast inte ihåg mina drömmar. 
Funderar på att köpa sån här ricinolja för att använda i håret så att det växer, sen klippa av de igen bara för att jag kan (haha). 
Kyckling är de bästa jag vet, kan äta det till allt. 
Jag är den typen som alltid bor fel osv. I grundskolan så bodde jag alltid längre bort än alla andra, mina bussar kom alltid sist så jag fick alltid stå och vänta själv i slutet. Nu i gymnasiet så bodde jag också längre bort (tror inte ens nån bodde åt mitt håll?) och mina tåg gick så jävla sällan, alltid otur!

Världens bästa

HAHHA jag dööööör va söta. Älskar karaktärerna ♥ Ingen kan nog förstå hur mycket dessa boyz betyder för mig! :')

Jag är inte död, bara nästan

Bild från typ mars, heheh. Saknar hårfärgen... Borde jag färga så igen eller ska jag ha som jag har nu? Alltså lite ljusare. 
 
Hej kompisar! Efter de ynka timmarna jag fick inatt åkte jag och pappa iväg till jobbet, jag kan säga att de tog emot.... Men jag gick ändå upp 05.15 efter ett par snoozningar. Eftersom jag tar emot kunder osv så kan man ju inte bara sitta och stirra, men så fort jag kollade på nåt mer än 2 sekunder så fastnade blicken. Men de sista timmarna fick jag skruva ihop ett bord från IKEA istället, det gjorde typ min dag.

Frågor och svar

Gillar du The Fooo?:)
Har nåt love-hate till dom killarna, tänker bara på Justin och mina tjejer (speciellt peddo Elin) när jag lyssnar på dom. Men Link It Up och Kangaroos är ju lite... catchiga. Men jag kommer väl åka till Sommarkrysset när dom kommer dit eftersom Elin kommer tvinga mig :)
 
Kan man som privat person åka dit också?
Till Martin Olsson(där jag handlade mitt godis), nej. Man måste ha typ nåt företag!
 
ååh vad heter typsnittet? (från detta inlägg)
Ellephont

om jag inte uppdaterar imorgon är jag antagligen död...

Ligger i sängen nu och kommer typ gråta mig till söms, inte riktigt men nästan. Imorgon börjar jag jobba igen, men denna gång blir de på pappas jobb i två veckor... Aptråkigt jobb och just nu vill jag bara bli sjuk eller nåt haha. 
Minns förra året när jag också jobbade där, dom två veckorna kändes som 24 år och ibland blev jag så sur på mig själv för jag kände mig som en imbecill apa så jag höll på att börja grina ett antal gånger *hej jag är mogen*
 
Men om jag inte uppdaterar imorgon är jag antagligen död...

Nedräkning....

 

Nåt nytt är på g

Usch, läsarna bara försvinner sakta med säkert och jag vet ju varför... Men hur ska man kunna blogga när man inte har något att blogga om? Förut fick jag alltid jättemycket kommentarer på vad jag än skrev, nu får jag knappt nånting vilket försämrar allt också. Ni som stannat på bloggen är bäst! Tack ni som fortfarande kommenterar, följer mig på Bloglovin, Instagram och skriver till mig på kik. Ni är bäst!!!
 
Jag vet att bloggen totalt sugit, legat på botten osv de senaste månaderna men vissa bör ju veta att jag inte var så glad i början av våren eftersom jag var så jävla ensam osv. När jag hoppade av skolan mådde jag ju bra eftersom jag inte hade det att oroa mig över längre och jag kunde uppdatera bloggen flera inlägg om dagen om massa saker, men jag vill inte uppdatera så längre, jag vill inte skriva om helt ointressanta saker, vill inte ha veckans blogg längre, söndagsfilm osv. 
Den 3 maj så funderade jag på att sluta blogga, och jag har snart köttat på i två månader för att uppdatera så ofta jag kunde/orkade, och helt ärligt så var det bara för eran skull oftast för jag hade noll inspo.
 
Snart börjar skolan, och jag, som hatar skolan antagligen mest av alla är fett taggad, ärligt talat. Inte bara för att se hur mitt liv blir i höst men bloggen suger just nu och de vet jag, men den kommer bli bättre så please people, håll ut! Innan skolan börjar ska jag försöka göra en riktig makeover på bloggen, helt ny design och helt nytt innehåll. Ska bli jättespännande eftersom jag har haft dessa planer sen januari/februari, men har inte kunnat gjort de då. Kan ni gissa vad det är?

2 favoriter

Kicka på de runda taggarna för att komma till tröjorna :)
 
 

Resan bokad!

Igår sa jag ju att vi kanske skulle utomlands igen, men ville inte säga något när det inte var officiellt, men nu är det officiellt!
Familjen + Elin ska till Indien 24 januari 2014 och är borta runt 3 veckor vilket kommer bli sjukt jäkla najs alltså. Ska få äta min chicken fried rice, gå på min älskade Candolim Beach och även åka till Bombay i typ 2 dagar. Åh livet kan inte bli bättre just nu. Jag som är ensam barn är überglad över att Elin ska med, haha! Fan så kul vi ska ha.

Recension: The Vampire Diaries

Handling: Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.
 
Kommentar: Lol, den låter jättetöntig när man läser handlingen, det kanske var därför jag inte ville se serien från början? Trodde de var nån Twilight tönt serie, men nejråååå. Jag är sååå glad att jag såg de här säsongerna och kommer absolut se fortsättningen! Ian Somerhalder är mums men Paul Wesley could punch me in the face and I would thank him, seriöst alltså. Så snygg så jag bara dör. Är inte så mycket för fantasy, men serien var verkligen superbra. Och skulle absolut inte ha nånting emot att vara Nina Dobrev (Elena) får både Paul och Ian (dom är ju tillsammans irl också)
 
Betyg: 4½/5 
 
Säsonger: 4 st. Säsong 5 kommer ut 10 oktober i USA.
 
Spoiler: (markera för att se) Ibland blev jag bara så jävla irriterad på Elena så jag ville bara få bort henne ur serien, jävla idiot alltså hahaha. Allt, verkligen ALLT har nånting med henne, hon trodde alltid att hon stod i centrum (vilket hon gjorde av 99,9% av tiden men ändå) Som när Klaus compelled (vet inte vad det heter på svenska) Stefan att ta bort sina känslor och mänskligheter och så helt plötsligt skulle Elena påminna Stefan hur mycket han älskade henne och sånt gång på gång, + att hon skulle va så jäääävla dramatisk 24/7. 
En av de bästa bitarna i serien, iallafall till en början var när Stefan tog bort sin mänskighet för då blev det asbra, och sen när serien slutar att hon väljer Damon, trodde fan aldrig att de skulle hända. Men författaren har sagt i en intervju hur "sagan" handlar om hur Elena faller för Damon sakta med säkert, en ganska bra handling om jag får säga de själv.

What Is Love?

Never Shout Never, we're back in 2009 again my friends. Minns hur jag bara lyssnade och lyssnade på detta album tills jag typ drömde om texterna. Fortfarande lika bra!

SMÄLTER,

Hola amigos! 
Dagen har väl spenderats med pappi och vi åkte bland annat till Martin Olsson, igen. Dock köpte jag inget godis denna gång, har tillräckligt så det räcker i flera månader just nu, haha. Lite synd att jag inte var vid stranden idag för det har verkligen vart galet varmt, men förhoppningsvis blir det så imorgon istället. 
 
Sitter och lyssnar på gammal musik och kom förbi en video av Titanic på youtube, så nu vet ni hur min kväll kommer se ut, kommer sitta framför datorn och sobba till Titanic och känna mig forever alone, antagligen.

Bikinis för galet låga priser

Kom förbi det här grymma erbjudandet idag, just nu är det en stor kampanj på alla bad- och underkläder från Wonderland och Issue 1.3 Intimates. Från endast 98 kr! Även fast halva sommaren har gått så betyder ju inte de att man ska bada i samma bikini. Och vem vet, kanske ska du utomlands senare i vinter då det är mycket svårare att gå tag på en megasnygg bikini? 
 
Vi håller på att kolla på resor just nu och kommer antagligen boka så snart som möjligt, berättar mer om det senare då det är officiellt så jag inte luras här i bloggen, haha. Kanske ska skaffa mig en ny glittrig bikini? Dom är ju så galet snygga!
 
Klicka på de runda taggarna för att komma till sidan! :)
 

Best Song Ever is the best song EVER

Haha åååh vilka goa grabbar, vettefan om själva låten är bra men det är helt klart en må bra låt = vilket resulterar att den är bra. 
Nu vet jag vilken låt jag kommer stå och dansa till de närmsta månaderna haha ;) Längtar till musikvideon kommer ut.

Solen

Känns som att bloggen vart lite död de senaste dagarna och sorry för de, jag är bara så otroligt trött och vet inte vad jag ska skriva. Ska självklart försöka bättre mig, som jag alltid säger haha. 
Just nu vill jag typ bara att sommarjobben ska vara över och skolan ska börja, jag är så otroligt taggad, men ändå inte. 
Jag vill bara ha pengar, jag vill ha en vardag igen, att man har nånting att göra varje dag. Jag har haft sommarlov sedan februari så jag tycker inte det är speciellt roligt längre. 
Har fortfarande inte hittat nåt säkert boende än, men jag letar vidare! 

What About Love

Ååååh vad glad jag blev när jag såg att The Vamps hade gjort en cover av denna låt. Typ den enda låten jag lyssnar på non stop nu, hahaha. 

Åland - höjdpunkten på hela resan

Alltså det här var absolut höjdpunkten på hela resan! Andra kvällen så ville Mickis lillebrorsa fiska, så vi ba ahmen visst vi gör väl de. 
Efter typ tusen miljarder år kändes de som så fick jag napp (!!!!) och jag som har fiskat en gång tidigare när jag typ var 5 fick panik och vi började hysteriskt garva och jag fick dra upp fisken. Då säger Mickis att jag måste ta i fisken för att få bort den från kroken och jag gjorde de för jag tänkte YOLO jag är djurvän och vill inte att den ska dö (hahaha) och vi får inte bort kroken så vi får typ sätta ner den i vattnet för att den ska få andas ibland, sen upp och försöka igen. När väl Mickis får bort kroken så hamnar den i andra kinden på fisken och vi börjar garva ännu mer, och fisken sprattlar jättemycket så jag kunde knappt hålla i den för jag hade ingen kraft i händerna. 
Sen när vi väl får bort den från kroken hoppar den högt upp i luften, bitchslappar Mickis i ansiktet och sen ner på bryggan och vi puttar ner den i vattnet igen. Alltså det var så jäkla kul så det finns inte. Och självklart var jag tvungen att ta sån här bild som alla fiskare tar med sina 100 kg aborrar (om dom kan väga så mycket?) så kommer jag där med min 2 gram :))) rutinerad fiskare, de är jag de.
 

Åland - Mariehamn

Efter golfen så gick vi en liten sväng i hamnen för att fördriva tiden lite för vi skulle bli hämtade, så jag passade på att ta lite kort som en tvättäkta turist. Diggar även båten som heter typ Jan Nieveen F.P von Knorring haha! Sköning de där.
 

Åland - Äventyrsgolf i Mariehamn

Hello peeps! 
Jag är väl typ tillbaka nu, eller vad man nu säger. Tänkte berätta lite om Åland dåra, med lite bilder. Tog inga första dagen för då var vi aptrötta och typ sov flera timmar när vi kom dit och hade inte riktigt ork att släpa med med kameran även fast den är ganska liten.
Men andra dagen så spelade vi väl typ äventyrsgolf i Mariehamn (kom tvåa för er som ville veta) och det var kul. End of story. Här kommer lite bilder: 
Nu kommer beslutångesten vilken kategori jag ska lägga det här i.... För känns ju ganska onödigt att skapa en "Åland 2013" när jag var där i tre dagar... Vardag och Bilder får det blir hehehhehe. Puss snart kommer mer spam med bilder!

Ställen jag vill åka till...

Australien
Alltså jag vet inte varför jag har blivit helt besatt i Australien typ den senaste månaden, men det är absolut prio ett just nu. Drömmer liksom om Australien på nätterna, har det inte gått lite över styr då? Älskar att det är varmt typ året runt, och det är stränder och stora städer med skyskrapor och snygga killar.Tycker även att de är sjukt coolt att det är sommar där när det är vinter här, och vinter när vi har sommar. Det jag ville säga med det här är att Australien är ett coolt land och jag vill åka dit... nu. 
 
USA
Alltid vart mitt favvoland sen typ 2008, skulle typ göra vad som helst för att åka dit. Los Angeles och New York står högt upp på listan. Men när dagen kommer dit så skulle jag må fett dåligt för jag bara var tvungen att åka till ett ställe, och vet inte vilken jag vill åka till först. 
 
London
Även fast jag har vart i London flera gånger så kan jag inte få nog av staden, I LÖÖÖV LONDON.
 
Självklart finns det mååånga andra också, men det här får duga för denna gång ;) 
 

Mina gymnasieval

Eftersom jag är på Åland nu så är detta mitt första tidsinställda inlägg. Tänkte iallafall skriva lite om mina gymnasieval osv! 
Detta halvår har varit jätteförvirrande kanske inte bara för mig men för er också. Jag hoppade ju av skolan, de vet ju alla som läser min blogg. I februari då så sökte jag ny skola, som alla 97or gör detta år. Då sökte jag Korr, vilken är en onlineskola/distansskola. Eftersom jag alltid haft väldigt svårt att gå till skolan så tänkte jag att de var lika bra för då kan jag inte "smita" iväg och skita i det, för om jag får chansen så skolkar jag helt klart. Inte bra, jag vet...
Jag var jättenöjd med mina val på skolan, förstahandsvalet var ekonomi och andra var samhäll. Det gick flera månader och jag blev mer och mer osäker... Liksom nu hade jag suttit hemma från februari-juni och jag var så sjukt uttråkad, skulle jag sitta hemma i tre år då? För det är nästan så jag saknar skolan nu och framför allt det sociala för man blir verkligen inlåst. 
Då gjorde jag omval men dock några dagar för sent så jag kom på reserv på alla. Nog om det, kan ju skriva upp alla jag sökte iallafall!
 
1. Drottning Blanka (vilket jag kom in på, yaaaay)
Jag valde en mäklar linje, konstigt nog haha. Men jag är otroligt nöjd!
Programmet ger dig grunderna inom företagsekonomi och juridik, samt entreprenörskap. Vårt program är profilerat mot fastighetsmäklarnas verksamhetsområde. Detta innebär att du under utbildningen kommer få ta del av hur en fastighetsmäklare arbetar samt de specifika förutsättningar de behöver rätta sig efter. När du tar examen hos oss kan du söka dig till yrkeslivet och bli assistent på en mäklarbyrå eller välja att fortsätta att fördjupa dina kunskaper på högskola inom mäklaryrket alternativt läsa vidare på högskola och universitet inom annat intresse område.
 
2. Hermods 
Där valde jag ekonomi!
Ekonomiprogrammet/ekonomi ger kunskaper inom företagsekonomins olika kunskapsområden som redovisning, kalkylering, marknadsföring samt ledarskap och organisation. Inriktningen ger också färdigheter i att starta, driva och utveckla företag.
Alla elever på Hermods Gymnasium med inriktning Ekonomi får möjlighet att starta företag under gymnasietiden inom ramen för Ung företagsamhet (UF).
 
3. Plus
Stylist. För att bryta mönstet lite hehe. Det här valet var lite av en nödsak. Jag var jätterädd att jag inte skulle komma in på någon av dom ovan så jag la till den här för jag visste att man inte behövde så höga betyg. Vet faktiskt inte ens om jag hade gått här om jag blivit intagen för hört att skolan är usel.
På programmet lär du dig styling med makeup, hår och kläder. För att bli duktig på att lägga makeup krävs fingerfärdighet och koncentration. Färg- och stilanalys samt färglära är nödvändigt för att ge bra rådgivning. Grundläggande hudvård samt manikyr och nageldekoration ingår i utbildningen. Varje år anordnar Plusgymnasiet Stylist-SM för elever på Stylistprogrammet. Under 15 veckors APL* får du också praktisera på en arbetsplats.
 
4. Thoren Business School
Valde ekonomi här också, men det var också ett nödval. Visste att jag inte skulle komma in på skolan men det kändes ändå skönare att ha fyra val istället för tre. 
Ser du dig själv som framtidens affärsman eller affärskvinna? Vill du bli diplomerad gymnasieekonom eller är advokat ditt drömyrke? Då är Ekonomiprogrammet Business Program utan tvivel rätt val. Du kan välja flera olika inriktningar utifrån ditt intresse, kombinera det med valbara kurser och skapa en profil som är stark både på arbetsmarknaden och för vidare studier på universitet och handelshögskolor i Sverige eller internationellt.

Nu åker jag!


Å to the land

Är hemma hos Mickis nu, och typ imorgon kl sådär mitt i natten (runt 5 nångång) så drar vi till stan och sedan till Åland och stannar där tills på lördag. Har skrivit några tidsinställda så bloggen är lite uppdaterad men kommer med massa roliga bilder på lördagkväll/söndag. PUSSPUSS
(Julia nu kommer jag till dina hoods, om du ser mig så hojta till HEHEHE)


Blir så arg på mig själv...

Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen åt att möblera om på mitt rum, och rensa ut allt onödigt från mina lådor. Nångång visste jag att jag skulle bli arg på mig själv för jag sparar på mig allt jag ser, haha. Har nu plockat ihop 4½ påse som ska slängas, och nu blev jag trött så jag fortsätter imorgon och då kommer det säkert mer. Jag ska fixa lite saker i mitt rum sen lovar jag (kanske) att göra en roomtour, vilket måååånga har frågat om. 
 
Bjussar på lite musik nu på natten istället för en bild, för det har jag ingen! Typ första låten jag faktiskt gillar med Austin, den är braaa!

Godisfrossa

Pappa och jag åkte till nåt ställe där resturanger osv köper mat osv för en liten billigare peng än i vanliga affärer, helt sjukt att se bregottpaket större än mitt huvud typ haha. Det fanns två stora hyllor med bara massooor med godis och jag kan säga att jag var i himmelriket, fick med mig en hel kartong med sura döskallar och en hel påse med klubbor! Nån som vill smaka? ;)

Lost Generation

Ååååh vad jag gillar dessa killar, såg dom förra sommarn och är så glad för de för dom är grymma och snart kommer deras nya album. 
Så avis att mina kompisar träffade dom idag...

In the middle of nowhere

Shit vilken värme det har vart idag, sommarkänslorna är äntligen här! Idag har jag och några dragit ut till nån liten ö in the middle of nowhere, alltså så har jag ingen aning om vart vi var någonstans men de va gött. Låg i solen i ca 3 timmar, men tror ni jag fick nån liten bränna eller? Nej.... 
Nu ska jag försöka fixa ihop lite roliga inlägg till er, så kolla in lite senare! :)

Frågor och svar

VA BOR DU I GNESTA? Hur åkte du då när 1D va här? Sov du hos dina kompisar?
Haha ja tyvärr. Åkte tåg, tar 1 timma. Inte alltid, beror på när det var men oftast åkte jag hem. Åkte ju till stan varje dag med tanke på att jag gick i skolan där ;)
 
Hej så jag ska söka sommarjobb nästa år och jag undrar hur det gick till när du fick sommarjobb på ett dagis? Skulle kunna berätta lite om det? :)
Bor ju en liiiiten liiiiten by så vet inte om det funkar te.x. i Stockholm kommun/andra större kommuner. Men kommunen hjälper till att fixa jobben så man mailar nån som har hand om feriejobb som det nu kallas, men säger vilket "område" man vill jobba inom och vilka veckor (brukar stå vilka veckor dom har valt) Och i slutet av maj fick vi i Gnesta kommun iallafall reda på om man fick jobb eller inte :)
 
Hejhej! Jag jobbade också på ett dagis som sommarjobb och jag undra hur mycket i timlön du fick? Du behöver absolut inte svara på frågan om du inte vill. Jag vill bara veta om jag känade lite eller mycket för min ålder! Din blogg är super bra :) kram
Först och främst, tack så mycket! Fick 58 + semester ersättning. Inte så mycket men man kan inte räkna mer när man är i våran ålder och får ett sommarjobb. Vet folk som fått mindre, så jag är iallafall nöjd :)

Sommarjobb #1 - check!

Några bilder från de senaste tre veckorna! 
 
Sitter i soffan men min älsklings kissemisse och suktar efter Australien, har suttit och kollat igenom alla Kenzas inlägg från när hon var där i vintras och jag längtar ännu mer. 
En sak som är både bra och dåligt med mig är att när jag liksom har snöat in mig på något så är det alltid så jäkla överdrivet och det suger för det är så jäkla dyrt och åka dit, och hur ofta kan en 17åring till Australien? Skulle ju ta ÅR för mig och spara ihop dom pengarna. 
 
För övrigt så är typ livet ganska awesome nu, sommarjobb #1 är slut (kommer dock sakna ungarna ganska mycket) Men jag kommer tillbaka dit senare i sommar eftersom jag är vikarie, och då borde dom ju tyckt att jag var helt okej med kidsen? Mickis kom och hämta upp henne på hennes bike (lät mycket coolare på engelska) och skjutsade ner mig till bibblan där jag lämnade mina lönepapper sen vinglade vi runt lite och åt mat. En väldigt bra start på mina tre ynka veckor semester denna sommar! :(

NEW IN

Med frakt och allt så blev det totalt 88 kr, hur värt?! Kände att jag behövde ett par klackar och har velat ha Jeffrey Campbell lita i x-antal år, och eftersom jag är en fattig och väldigt snål ungdom så köpte jag dessa istället. Supersköna var dom iallafall och jag är så nöjd!
 
Köpte dom på Members, säg till om ni vill bli inbjudna :) Glöm inte att skriva med din mail i kommentaren då!
 

JAG KOM IN!!!

Alltså bara för att jag skrev inlägget igår om att jag skulle få reda på om jag kommit in eller inte i slutet av juli - ca 1 september. Men vad tror ni låg i bredlådan idag eller? Jag fick ett brev och där stod det att jag kommit in på Drottning Blankas, mitt förstahandsval och jag är sååå glad för jag trodde inte alls att jag skulle komma in och att jag skulle sitta här i höst och vara deppig och inte veta vad jag skulle göra. 
 
I vintras/våras så var jag helt lost, ärligt talat. Tror inte att ingen riktigt förstod, för det gjorde inte ens jag. Allt jag ville var att bara komma ifrån Gnesta och lämna allt bakom mig. Jag hade ingen aning om vad jag ville och mådde dåligt så jag hoppade av skolan, och då var jag fast här i Gnesta. Nu kan jag säga att jag är otroligt stolt över mig själv för jag kom in på flera av mina gymnasieval OCH jag kan lämna allt bakom mig för nu flyttar jag. Kan inte förstå att om förhoppningsvis 50 dagar så är jag inte kvar här. YIIHOOOOO!!!!

Levi's 501

Funderar starkt på och införskaffa mig ett par av dessa shorts. Så sjukt snygga! Jag är inte världens bästa sökare när det gäller sånt här så vet nån vart man får tag på dessa till ett vettigt pris? (förutom ebay då) 
Om man har så snygga shorts på sig så kan t.o.m jag som hatar mina lår gå i kortbyxor haha :)

Jag kom in på mitt gymnasium...

... Dock så sökte jag ju om, så vet fortfarande inte om  jag ska gå här eller inte, men antagligen inte. Lite segt dock att jag måste tacka ja eller nej innan jag fått reda på om jag kommit in på reserv eller inte.
 

020713

Sitter och kollar på olika före/efter bilder på personer som gjort skönhetsoperationer, haha kul liv jag har... Haha men iallafall, kom hem för nån timma så och vill egentligen bara sova men ska ut med hundarna snart så kan inte sova för då kommer jag inte upp igen. 
Dagen har iallafall vart rätt chill men det enda jag kan tänka på just nu att imorgon har över halva veckan gått och det betyder att det snart är helg. Har suttit och pärlat pärlplatta på eftermiddagen och jag minns inte sista gången jag gjorde det för det var en evighet sedan, och det känns ju otroligt härligt när en fyra åring faktiskt är bättre än en själv. 

Barry M, Hi shine Gel effect

 
De senaste dagarna har jag hört jättemycket bra saker om Barry M's gelnagellack. Ska försöka köpa såna här nån dag! Finns att köpa bland annat här för endast £3.99. Finns mååånga mer somriga färger!

Intressant konversation med en pyssling

Det var fem barn idag på dagis, och sex fröknar haha. Har iallafall vart väääääldigt chill och jag ber typ till Gud att det kommer va såhär hela veckan för då är mitt liv bäst. Har blivit friserad av en två åring som var otroligt seriös och typ inget mer än och chillat. Sitter iallafall i min säng just nu och käkar jordnötter och ska vila lite och kolla på Vampire Diaries. 
 
Idag när jag väntade på mamma så hörde jag några småpojkar (typ 8-9 år kanske) viska kanske 10 meter ifrån mig. 
En av pojkarna: "VAD HETER DU?!" 
Jag: Li 
Han: VA!? 
Jag: Li... 
Han: VAD SÄGER DU?! 
*Jag ignorerar när tills han kommer närmare och frågar igen*
Jag: Varför bryr du dig? 
Efter några varv på skolgården med deras sparkcyklar så kommer dom tillbaka. 
Pojken: VAD HETER DU DÅ!?
Jag: Li 
Han: Lie? 
Jag: Nej, Li. 
Han: Aha, konstigt namn. Du får inte veta vad jag heter
Jag: Jag bryr mig inte direkt vad du heter faktiskt
Han: Vad heter din mamma? Pappa? Syster? Bror? Hund? Katt? Vart jobbar din mamma och pappa?
Han: Kan du hämta flaskan som är ute i där i vägen? 
Jag: *kollar dit* Nej
Han: Vågar du inte? 
Jag: Jo, men jag vill inte. Hämta den själv
Han: Jag gör de, men jag får inte 
Jag: Öh okej... 
Han: Kan du åka sparkcykel?
Jag: Nej 
Han: Ha-ha, det kan jag
Jag: Cool du är
Han: AHMENDURAAAAA!!!!!!!!
 
Känner att jag är sååå bra med barn