5 bekännelser

Ella, mitt mellannamn, kommer från Ella Fitzgerald
Längtar så sjukt mycket till juni nästa år då jag och mina girlzzz drar till London och röjer
Jag har haft alla naturliga hårfärger hårfärger, såsom blond, ginger och svart
Jag har ingen namnteckning utan jag skriver bara. Försökte träna när jag skulle skriva på mitt löneavtal men det blev som en enda stor blobb, på ett dåligt sätt alltså.
Min favorit marabou är schweizernöt, tror jaaaaag. Finns ju så många...
När jag får min lön för allt jag har jobbat i sommar så känner jag att jag bara vill köpa upp varenda öre på massvis med kläder, men jag vill ändå spara allt. Så vet inte riktigt hur jag ska göra där

Australia here I come!

Jag önskar att man kunde skriva en bok om sitt liv, och allt man skrev skulle hända. Fast för att göra det lite mer unpredictable så kunde de liksom hända lite saker man inte hade skrivit ner, för annars vet man allt som kommer hända och det är nog inte så kul.
 
Undra vad det skulle stå i min bok då... Hmm... Typ att jag skulle åka till Australien, träffa pojkvän som är typ megasnygg och jag kan sitta och lyssna på när han pratar hela dagarna, vi flyttar till typ LA eller nåt sånt. Vinna 100 mille på lotto och sen bara leva livet. 
 
Okej nu drömmer jag nog lite fööör mycket. 
Anledningen till varför jag skriver detta är nog inte för att det finns en snubbe som har sina barn på dagiset jag jobbar på och jag typ dör så fort han pratar för han kommer från Australien. Nej det är nog nåt helt annat. 

Bass loud, hands up, I don't really give a fuck

Den här låten är på repeat hela dagarna just nu. Fyyyy så bra den är ♥

Fullt med egopics, dom lär sig i tidig ålder

Haha det är såhär mitt fotoalbum ser ut nu ^
 
Herreguuud vad läsarna försvinner :( Är min blogg verkligen sååå dålig!? Men för att göra er lite gladare så kommer min blogg ändras ganska mycket tror jag, eller jag hoppas för de. Har haft dessa planer sedan januari det här året men har väntat på rätt tid och börja helt enkelt. Så vi får se när det händer men antagligen i augusti/september så häng kvar tills dess iallafall :)
 
Jag vet att min uppdatering suger lite just nu, men har fullt upp helt enkelt. Jag jobbar, sen så gick jag ut med hundarna igen och sen hem och laga mat och kolla på film, sen somnade jag och vaknade kl 01 och då gick jag och la mig direkt, så såg min dag ut igår. Inte mycket och skriva om eller hur? Men ska iallafall försöka fixa ihop några smaskiga inlägg till er i helgen! Kram
 
Juste, vilka har fått reda på deras gymnasieval och hur gick det? :) Riktigt spännande och veta. Kom på att jag skulle skriva ett inlägg om vad jag sökte typ förra veckan, så det kommer väl snart. 
Dock får jag ju inte reda på hur det blir i höst förrän...i höst? Nää men ni fattar. Jag är ju reserv. 

Positivt tänkande vare ja

Jag är så trött så jag vill dö, kan inte andas genom näsan och det var sista dagen med de "stora" barnen idag. Imorgn blir det 7 dagar med småpluttarna vilket är... Astråkigt. Efter jobbet drog jag ut med mina grannars hundar och gick nån timma eller så och känner redan nu hur benen värker och det kommer nog va ännu värre imorgon. Men för att jag är jag, och jag ska försöka se allt positivt så kan man säga såhär istället: Jag är trött men jag får sova snart, jag kan inte andas genom näsan men det finns folk med värre sjukdomar än mig, jag har ett sommarjobb, och det är bara en vecka kvar och jag kommer få mina pengar. Jag gick på promenad och fick träning. Så nu blev inlägget redan roligare ;)

One Shot Only

Gillar inte André så mycket, men måste dock säga att låten är rätt catchy haha. Den kommer nog spelas en aning i sommar!

Lika skogalen som jag?

Nu är ännu en dag på jobbet avklarad, har känt mig sååå seg och fått tagit några alvedon för att komma upp på fötterna igen. Nu sitter jag i soffan med endast en stor tshirt för det är så otroligt varmt och käkar vindruvor, funderar också på att kolla på nåt avsnitt av Vampire Diaries.
 
Hörrni people, minns ni när jag tipsade om sidan Members? Nu tipsar jag lite till. Jag är som sagt medlem på sidan och kan bjuda in er. Just nu finns det bland annat massor av skor från Nelly med upp till 70% rabatt, och ojojoj vilka kap det finns där alltså. Allt under 200-lappen.
Släng iväg en liten kommentar att du skulle vilja bli medlem (glöm inte din mail!!) så bjuder jag in dig!
 

Sjukling

Har gått och blivit sjuk, vilket suger för jag måste ändå jobba. Eller jag måste ju inte, men hur bra känns det och stanna hemma och förlora massa pengar när man kan gå? Även fast jag börjar 09.00 imorgon ska jag nog snart gå och lägga mig och kanske kolla på lite serie eller nån film. Men nu vet ni iallafall varför bloggen har vart lite off idag (för jag har vart ganska bra på att uppdatera den de senaste dagarna, eller hur? hih) Hoppas ni iallafall mår bättre än vad jag gör. Nu ska jag försöka bli frisk! Kram

Cykelmästarna

Tjooooosan! Hela dagen har jag ungefär flängt runt överallt i Gnesta med Mickis, det har vart ytterst trevligt. Vi har käkat thaimat, gjort fruktsallad, planterat lite saker och även cyklat (guuuud va vi cyklar hela tiden!?) upp till vår gamlagamla skola och upplevde gamla minnen i skogen vid den enormt läskiga bäcken som är där, som inte är så läskig längre. 
Nu ska jag fixa min matlåda tills imorgon och sen ska jag skriva en liten recension för en film. Hoppas ni tittar in snart!

Ripped jeans

Var uttråkad härom dagen, så tog sönder lite jeans. Jag har alltid velat testa att göra såhär, men har aldrig haft ett bra par och testa på för det vore ju lagom roligt och förstöra dom. Sen kom jag på att jag hade dom här, dom har legat i min garderob sen 8an då dom sprack i hela röven (heheheh) Ska nog iallafall testa göra lite mer på dom här för jag är inte riktigt nöjd med resultatet ändå, så ska testa lite andra metoder. Skulle ni vilja se en video på hur jag gjort? 
 

Get lost in music


Att drömma

 
Något som jag tycker är riktigt intressant är drömmar, vad det betyder osv. Jag drömmer inte så ofta vilket betyder att jag sover djupt (vilket kanske är bra?) men det skulle inte skada och kunna drömma lite oftare. 
 
Ska försöka ta reda på sånt varje gång jag drömmer från nu. Det sägs ju att om man drömmer om en viss person (som man känner alltså) så tänker personen på dig. Vissa tror på det och vissa inte, och jag vill tro på de för det är sjukt coolt faktiskt. Just nu, så tror jag att jag är en som tror på de för jag drömde om en person idag precis innan jag vaknade och sen när jag kollade på mobilen hade jag fått sms från den. Lite läskigt va? haha.
 
Samma sak som den andra bilden säger. För varje person du drömmer om har du nångång i ditt liv sett. Det spelar ingen roll om det var på gatan i 2 sekunder för 5 månader sedan, för du har memorerat ansiktet. 
 
Varför har man mardrömmar? Vad är/betyder mardrömmar?
Mardrömmar har ofta starka känslor av rädsla och ångest för att man ska reagera på dem och minnas dem.. Kan vara riktiga rysare. De berör ofta något viktigt område i ens psyke som man inte lyssnat på tidigare.
Mardrömmen säger; Se, Förstå, Förändra för att läka dig inifrån!
Drömmarna vill  befrämja hälsa och helhet. De blir starkare och starkare ju viktigare det är att budskapet går fram. Ofta kopplar en mardröm ihop dagens händelser till tidigare traumatiska upplevelser. Drömarbete här syftar till att se det som varit i ett större perspektiv och försona sig med det, och att göra en förändring i synsätt/förhållningssätt som förändrar rädsla till kärlek. Detta leder till djup personlig och psykologisk växt och frigörelse. - dromcentrum
 
Vatten
Vatten står ofta för dina känslor / det omedvetna.
Flod att ta sig över = måste ta sig över hinder till nytt förhållningssätt 
Hav = det stora livet, alltings ursprung 
Pool = begränsat konstgjort fyrkantigt känsloliv
Översvämning = emotioner tar över personligheten 
Stormigt vatten = storm i ditt känsloliv 
Is = fruset vatten/frusna känslor - dromcentrum
 
Död
Vem dör? Vad dör? Om du dör i drömmen – vilken sida av dig dör? Ditt starka friska jag eller en gammal attityd som är uttjänad? Om en person dör/dödas i din dröm, fråga dig vilka egenskaper den personen har. Dessa egenskaper dör bort från din personlighet. Barn som är döda i drömmen tyder på att ditt inre barn (frihet, bus och glädje eller sorg och personliga behov) inte får finnas i ditt liv. Död person under snön tolkas som nedfrusna gömda känslor. Pappa dör tolkas som att pappas röst i dig får dö för att du bättre ska höra din egen röst, din egen vilja. - dromcentrum
 
Tappa tänder
Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft. - dromcentrum
Jagad
Att bli jagad i en dröm, visar ofta en skuggsida - en aspekt av dig själv som du är rädd för och springer undan - jagar dig. Att den är ful, skrämmande och farlig beror på att du är rädd för denna sida (detta karaktärsdrag). Du flyr från dig själv. Skuggsidan behöver bli mottagen och integrerad i jaget. - Stress, du jagar på dig själv (pådrivaren) - dromcentrum 
 
Kärlek
Drömmer du att någon är kär i dig och att du inte besvarar den personens känslor betyder det att du kan få problem med att hitta en vän när du behöver en sådan. Att drömma om kärlek är ett förebud om välstånd, lycka och framgång hos det motsatta könet. - kolumbus

Glad Midsommar!

Glad midsommar på er allihopa! 
Hade inga planer för dagen egentligen, så följer med familjen till några vänner där det blir firande med massor av folk, det bra med det är om jag tröttnar är det bara nån kilometer hem. Antar väl att det blir sån här typsikt midsommarfirande, göra massa lekar, dansa runt midsommarstång osv. Tur är väl att vi inte ska ha typiskt midsommarmat eftersom det är inte alls är gott tycker jag. Vad ska ni göra idag? :)
 
Skulle göra en krans förut.... Sen blev jag arg.
 

Är jag sjuk eller?

Ännu en tråkig bild från arkivet, tar inga bilder just nu :(
 
Haha är jag sjuk om jag säger att jag inte vill ha helg än? Visst att det är skönt att vara lite ledig men vill nästan att det ska va måndag igen. Har så kul på dagarna och sen får jag även lite solning eftersom jag är ute hela dagarna.
 
Idag har vi iallafall skruvat ihop IKEA möbler, dampat för jag vände hela skiten upp och ner och sen satt vi alla och skratta åt det. Vi dansae även runt midsommarstången ett antal gånger med fridtis barnen osv, och alla mina lärare som jag hade i lekis och fridtis var jätteglada att jag var där, haha. Rätt sjukt att dom är kvar egentligen, och efter 10 år så känner dom igen en. 

Don't forget to be awesome

 
Ledsen att jag inte bloggade igår, men jag hade inget speciellt och skriva om direkt. Jag kom iallafall hem för en liten stund sen och är rätt så trött. Idag var nog en av de jobbigaste dagarna och komma upp även fast jag började 8,  skulle egentligen börjat kl 6 men jag fixade om tiderna som tur va, för jag skulle aldrig kommit upp då. 
Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska kolla på ett (eller flera, heheh) avanitt av VD.
 
Har vart ute tre dagar i sträck nu, och jag kan säga att jag har bränt sönder mig på näsan och även i hårbotten så kan knappt borsta håret, haha. Hoppas de lägger sig, annars kan jag väl inte klaga att jag faktiskt fått lite färg! 

Wake Me Up


Sliten

 
Efter en låååång dag på första sommarjobbsdagen så är jag äntligen hemma, trött och hungrig. Okej nu låter det som jag kom hem nyss men har varit hemma i 3 timmar, haha. För och vara lite positiv om dagen så har den ändå vart helt okej, och det är värt pengarna! Har även sökt in till 4 skolor ikväll (berättar mer om det senare)
Nu ska jag laga lite mat och kolla på The Fast and Furious 3 och sen kanske lite VD på det! Vad har ni haft för er? Har ni sommarlov eller jobbar ni? :)

New in

 

Wanties - River Island

 
 

Najzzz helg 2.0

Bjuder på två usla mobilbilder från i fredags
 
Sov iallafall hemma hos Mickis och det var fett najs. Vi åt typ tusen kilo mat och godis, spelade wii och dunkade musik ungefär hela natten. Man måste ju passa på nu eftersom jag knappt kommer ha tid över i sommar och göra något roligt.... Buhu :(
Har iallafall kollat på några The Fast And Furious filmer nu på kvällen, funderar nu på att kolla på ett avsnitt av VD och sen slagga. Hoppas ni haft en trevlig lördag!

En cover

Dog typ 0.44 haha! Jag ba vafan nån kan ju inte komma in och störa?!?! Nääää men den va fin 

Förlåt

Drar på en liten sleepover hos Mickis nu, jag lovar att uppdatera imorgon när jag kommer hem. Jag är lite depp att jag är så dålig på att uppdatera... :( Förlåt!

You're like the sun in California

Bjuder på en låt såhär på kvällskvisten. 
 
Som ni märkt så är inte bloggningen på topp och har inte vart de typ de senaste veckorna, och det kommer antagligen inte bli bättre eftersom jag börjar jobba nästa vecka. 
Men skulle bli jätteglad om ni kom med lite tips om vad jag kunde blogga/vlogga om så jag håller bloggen lite uppdaterad iallafall. Kramisar!
 
 

#tycksyndommig

 
Tjosan bloggisen. 
Idag var jag trött, men nu har jag mer ont i hela jävla kroppen, från topp till tå. Jobbade fan 9 timmar idag och det tog död på mig haha. Att jobba med 1-3 åringar, blöjbarn, trotsåldern är verkligen ett helvete. Men att veta att jag ska sommarjobba där 3 veckor (börjar nästa vecka) så vill jag bara lägga mig ned i fosterställning och gråta som... ja en 3åring. 

Fullt ös, medvetslös

Klockan är inte ens tre och jag har hunnit med massor på bara ett par timmar. Jag åkte till banken och lämna in lite papper, och sedan till biblioteket och pratade med en tjej om mitt sommarjobb, och fyllt i massa papper hit och dit osv. 
Nu när alla andra drar på sommarlov så är det jag som jobbar. Imorgon ska jag jobba 9 timmar, ungdomar får egentligen bara jobba 8, men jag klagar inte... ca$hflow.  Längtar tills jag får min lön, då ska jag köpa mig nåt fint ihih. 
Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka och inte somna, är aptrött men måste kunna sova ikväll. Ska kolla på lite VD och sen får vi se vad jag hittar på. De händer i mitt liv just nu.
 
Har tappat blogglusten rejält nu, har flera hundra läsare men ingen av er kommenterar? Ni var ju så duktiga på det förut... :(

Give Me Love


We Can't Stop


Skoltankar... Igen

Hellloooo people, behöver lite hjälp här nu! 
De flesta här vet ju att jag hoppade av skolan pga av olika anledningar blandannat att det var jättelångt och åka och jag kom typ försent varje dag. Men nu är det så att jag har en person jag kan bo hos närmare stan nu och då kanske det blir lite lättare för mig och gå i skolan så har tänkt lite på om jag ska gå i en "normal" skola istället och faktiskt pina mig igenom dessa tre år och få mer kompisar än att sitta hemma för mig själv. 
 
Har tänkt på Drottning Blanka? Har ni hört nånting om det? 
Vill helst liksom ha kul och gå stylist eller nåt liknande eller typ gå ekonimi/mäklar/entrepinör grejjsimojs. Vet ni några bra skolor så tipsa gärna! :)

Picnik

Pratade med Helena imorse och hon sa att hon skulle på picknick så då blev jag också lite sugen så snackade ihop mig med Mickis och vi drog till hemköp och handlade lite goda saker och satte oss på en liten gräsplatt en bit från hennes hus. Efter ett tag så bestämde sig myggorna och attackera mig så vi drog där ifrån och cyklade runt hennes område och det slutade med att vi cyklade runt hela Gnesta, och när jag menar hela Gnesta så menar jag det. Var nog ingen som var ute som missade oss cruisa omkring där. 

Wanties

Untitled #3
 Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!
 

Första jobbdagen

Hoho jag är tillbaka efter mitt lilla deppinlägg och ja, jag är fortfarande (nästan) lika bitter men nu har det iallafall hänt lite i mitt liv. Igår var jag och kollade på balen i Gnesta som är för niorna, helt sjukt att det var jag förra året?! Det har gått så fort ju... Blev inte bättre när alla var typ mega snygga i håret och klänningarna var typ to die for för det fick mig verkligen och längta tillbaka och typ... Gör om, gör rätt. 
 
Vad har hänt idag då? JO JAG HAR JOBBAT! 
Första dan på jobbet, började 7 och slutade 15 och dagen har flugit förbi men det är verkligen ansträngande och vara med 3-5 åringar för dom skriker och är allmänt grisiga och sparkar på varandra. Men jag kan ju säga att det var fett värt pengarna eftersom jag nästan fick in ett helt studiebidrag! Nu vill jag egentligen bara lägga mig i sängen och ta en liten nap, men när pappa kom hem så sa han att vi skulle få gäster så det finns ingen tid för det. 

~


1 juni, gnestadagen och en cool trappa

Typ världens längsta (nej hela är inte med på bilden) och coolaste trappa. Hatar den där trappan... fyfan
 
Herregud vad tiden går fort, det är redan 1 juni! Snart är det väl november igen ;) 
Idag är väl den enda dagen på året Gnesta och "städerna" runt omkring samlas på en och samma plats egentligen,  Gnestadagen. Världens lameaste dag egentligen, tråkiga karuseller från typ 1800-talet och tråkig marknad. Jag och Mickis gick några vändor och sedan hem till henne. The life of a Gnestabo :)

Frågor och svar

åhh, vilket dagis? jag fick nämligen jobb på ett dagis/förskola men tackade nej, då sa det att det skulle ta nästa tjej, en 96a som stod som reserv. Kanske kan det ha varit du? ;)
Inte för jag vet vem du är, men om du bor i Gnesta så kan det ju va så. Fick iallafall jobb på Skogsbäcken ;) Dock var inte jag reserv utan jag fick mitt jobb direkt och 96orna går alltid först!
 
Åh grattis! Fick också biljetter & har också gått på alla haha, men vilket datum ska ni gå på? :)
7 juni! 
 
Lockar du med locktång eller plattång? :)
Locktång, eller en sånd där "wand". Tror att den heter Remington CI95 :)
 
Skulle du kunna lägga ut den där blomsmileysen på bloggen (eller svara på denna kommentaren med den) den som du la ut på instagram för tre dagar sen? :) vill kopiera den haha skulle vara jättesnällt!
Alltså det är ju en Emoij smiley, och dom funkar bara på iPhones :)