Våra välkända cambilder

Som sagt var jag i skolan igår och hälsade på lite. Jag vet inte hur många av er som läste min gamla blogg jag hade innan den här och även följde mig på min gamla instagram? Men om ni gjorde det så kanske ni är lite bekanta med våra cambilder och vi kände oss lite tvugna att uppdatera vårat album!
 
Vaknade runt 8 idag, låg kvar i sängen till 9 och sen gick jag till soffan och vaknade halv 1, är fett besviken på mig själv hahhaha. 

Video jag brukar kolla på om jag har en dålig dag


"Amen fint skare va"

Min fina Super Mario skola
 
Efter att ha sovit hos Elin, lekt lite westside gangsters, sturep:are och killarna i The Fooo så drog jag till min gamla skola idag. Dom hade inga lektioner så det var ganska chill. Jag och Andrea satt och kollade lite på Brides Maids och EGO. Fyfan va bra den var!!! 
Sen åkte jag typ hem, åt, sov och nu sitter jag här och lyssnar på Adrian Lux och tycker lite synd om mig själv som inte står och hoppar på Grönan just nu. Yes.

Mina favoriter - Chris Brown

 
 
Alltså Chris Brown alltså, haha älskar honom och det kanske syns? Tog typ bara dom mest awsomeiga låtarna för det finns så många fler, och listan blev typ för lång efter bara ett par låtar men var tvugna att ta några till och några till... och några till. 2009 och 2010 all over again alltså! 
Btw, kan någon ge mig honom i födelsedagspresent? 30 juli fyller jag år! Tack på förhand.

"Bloggsmycket"

Ojojoj vilket guldigt inlägg. Tänkte iallafall tips om några riktigt snygga armband och halsband. Den här typen är väl ganska omtyckt bland storbloggarna (bla. Kissie och Kenza) men who the fuck cares about that. Skulle dock inte bangar på att ha dessa.
 
Gillar ni den här typen av smycken? Halsband 3 och armband 2 är min favvosar!

29 maj

Bild från igår! 
 
Idag ville jag bara gråta när jag försökte komma upp, försov mig en timma men nu är jag uppe och ska dra om en halvtimma! Jag ska sova hos Elin inatt, och vi ska väl chilla runt i stan idag, får se vad vi hittar på! Hoppas ni får en grym dag allihopa!

Lockar

Testade och locka håret idag. Har inte lockat så ofta sen jag klippte av håret för att det var lite för kort och blev lite affro. (innan var det för långt för att locka så att det skulle se bra ut haha) Tycker fortfarande det är sjukt svårt att locka men idag blev de ändå helt okej. Funderar faktiskt på att locka håret lite oftare, jag gillar det. Vad tycker ni? :)
 

Instagram week

Mina senaste instagrambilder, följ mig @liellax! :)

tipsar om skor till skolavslutningen

"tips på fina skor att ha på skolavslutningen, helst ballerina :)"
Är inte världens bästa ballerinaletare om man säger så. Men om jag skulle gått på en skolavslutning och skulle ha ballerina skulle jag nog tagit vitt/ljust beronde vad jag hade på mig. Men hittade några söta till ett vettigt pris! :)

Panik

Kan nån typ säga åt mig på skarpen och börja blogga igen? JAG HAR INGENTING OCH BLOGGA OOOOOOM. PANIK.

Att se fram emot något

Sen 2011 har jag alltid haft något att se fram emot och det gör mig så himlans lycklig, och det får tiden gå så mycket fortare. 2011 bokade vi biljetter till London, 2012 bokade vi biljetter till Cardiff (även fast jag bestämde att inte gå) och 2013 nu, idag, har vi biljetter till Wembley arena. Vi 5, jag, Elin, Ronja, Emelie och Nathalie har biljetter och jag kan inte bli lyckligare just nu. Tagga London Where We Are 2014!!!
 
Jag har sagt att jag ska gå på varje tour dom har, jag har lyckats än så länge iallafall!

Fullmåne och VD

Inte ofta jag fascineras av fullmånar osv, men ikväll är den riktigt fin. Pappa kom inspringandes och sa att jag skulle ta kort på den. 
Sitter inne på mitt rum och kollar på Vampire Diaries, passande? Stefan borde ju komma hit vilken sekund som helst hihihi.

Bekännelser

Jag var i London tre gånger förra året, men jag har aldrig sett Big Ben
Lana Del Rey påminner mig jättemycket om maj förra året, lyssnade typ bara på henne just då
Jag är världens mest ohälsosammaste människa så det förvånar mig att jag inte är fetare haha
En sak jag inte gillar med sommaren är att det är så svårt att hitta kläder som både är snygga och svala, när det gäller kläder och shopping så älskar jag vår och höst. Finns så fina kläder då
Jag är jättenyfiken vad som kommer hända i höst när jag börjar skolan igen, om jag kommer tröttna på att sitta hemma och börja i en "normal" skola igen eller om jag kommer flytta för att inte bli så isolerad, mamma och jag kollade på lägenheter åt mig igår så vi får se!
 

Indianer vinner Eurovision

Dags för lite Eurovision snack här va... Jag hörde Danmarks låt igår för första gången och seriöst, ibland undrar jag vad folk tänker med? Robin var typ dubbelt så bra. 
 
Jag personligen tycker att den var lite av en kopia på Eurphoria, hon hade nåt litet skynke på sig, hon var barfota och viftade lite harmoniskt på händerna. 
Det här kanske bara är jag också, men när låtar är på det sättet med flöjtar och hon springer runt där som en liten indian så kan inte jag sluta tänka på typ Roger Pontare, är det bara jag!? haha. Det spelar ingen roll vad hon sjunger, för jag hör "Jag springer i skogen, hoppar på lite stenar och äter bark" Haha okej kanske inte direkt så men nästan, blir irriterad. Men först Euphoria, och nu denna? Europa kanske vill vara små indianer. Varför kan inte bara alla klä sig i små skynken och springa runt och dansa som Loreen och vifta på händerna?
 

Sommarjobb och Vampire Diaries

Har noll blogglust, vet inte vad jag ska ta mig till. Nån idé om vad ni vill läsa om? Hjälp miiiiig. Blogg.se kommer ligga nere från midnatt till imorgon på morgonen så jag tänkte att jag bara kunde slänga in ett meningslöst inlägg för det kommer inte vara så många som läser detta antar jag. Men om du gör, Hejhej! 
Det är helt sjukt att det är fredag imorgon, redan. Har varit inne vid biblioteket och lämnat mitt brottsregister papper eftersom jag har sommarjobb på ett dagis. Sen har jag väl bara kollat på Vampire Diaries (shit va bra de är!!!) och sen har jag sovit. 
 
Har ni några sommarjobb? Jag ska jobba 3 veckor på dagis + 2 veckor på pappas jobb + mitt vikarie om jag får nåt jobb nångång... Det blir en hektisk sommar för mig. Lite trist, men man får ju tänka på pengarna!

Kryssning

Ja... Här är väl några bilder från kryssningen. Trodde jag skulle ta mer (finare) bilder men så blev det ju inte, men det här var iallafall en av de bästa. Kryssningen var iallafall kuuuuuul. Ida och Elin skulle sjunga kareoke på kvällen men vi var för sent ute, men nästa gång kör vi! 
Sen var det ju Eurovision också, och jag trodde verkligen att Robin skulle åtminstånde komma på top 5?!? Tycker ni rätt låt vann? Jag såg inte hela programmet och har inte hört vinnarlåten än :)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, var ju bara borta två dagar och jag sa att jag skulle uppdatera men så blev det ju inte direkt haha. Hittade inget internet och jag ber om ursäkt för deeeeee.. Sorryyyy people!
 
Sitter på pappas dator nu för internet vill inte samarbeta med varken min dator eller mobil. Men jag ska fixa lite bilder från kryssningen och så ska jag visa er.
Och jag har även bjudit in er som ville till members. Hörs!

Frågor och svar

Tack för en fin blogg och bra uppdatering, tänkte bara fråga, du har ju bokstäver och en låttext på din vägg? Hur satte du upp den och vad är bokstäverna gjorda av?
Tack så mycket! Ja jag har Chasing Cars på min vägg och den är gjord av vanligt svart papper som jag klippt ut och jag har satt dit det med klutt.
 
Vad haru för kameeeera
Nikon J2!
 
Får man åka på kryssning och bo i egen hytt om man är 16?
Min mamma åkte med hennes kompis också.
 
Du går ju inte i skolan, men lär du dig inget då? Ingen hemundervisning eller så? Eller är du en riktigt smart person som redan kan allting? 
Haha jag är typ långt ifrån smart, hoppade bara av skolan som vem som helst kan om den går på gymnasiet. Man kan säga att jag tog ett sabbatsår. 
 
Men när man får en sådan inbjudan via mejl, då står att man ska klicka på länken där nere. Och sen när man gör kommer man bara till deras hemsida. Måste man ha lösenord eller vadå? :/
Haha minns att jag också fattade nada av det där. Men du klickar på länken och sedan på "ansök om medlemskap" och registrera dig. Gå till din mail igen och bekräfta och sen är du väl medlem!

Frågor och svar

vad heter typsnittet du har i rubriken? ta gärna svaret i inlägg eller svara direkt på kommentaren! :)
Georgia :)
 
Är det smör du har på kanterna haha?
Nej, jag hade sirap!
 
Använde du någon speciell app så att du kan ta kort och filma samtidigt eller hur gjorde du? ;)
Min kamera kan filma och ta kort samtidigt!
 
Tack så mycket! :) 
Vilket program använder du? 
Är det vanliga photoshop? För isåfall, du valde ju typ "Import" Men kan man inte bara öppna den? Sen tröck du på nått i slutet, kan man inte bara "spara" bilden? :)
Yes, jag använder Photoshop cs5! Alltså man måste välja inport för annars funkar typ inte GIFen, så ja man måste gå in på inport - video frames to layers och yadayada, och sen måste man också spara den i "save for web and devices" Har inte direkt nån bra förklaring på detta dock ;)
 
avis, hihih. Men skulle du inte kunna visa lite(helst allt hhaha) saker du fått av killarna? Alltså atografer ohde =)
Haha nja... Tror inte de är så många som vill se de? Skulla va lite pinsamt haha
 
Vilken är din favoritlåt med dom?
Oj... Beror väl på vilket humör man är på och det går väl i perioder. Men en låt jag aldrig kommer tröttna på är helt klart Moments, så jävla bra!
 
 
 

Wanties - Black & Blue

Untitled #2Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

tut tut

Hola amigos!
Vaknade typ för nån timme sen och nu kommer jag få stressa för att ingen väckte mig, hmmm. Men runt halv tre tar jag och mina vänner tåget upp till stan och sedan ska vi åka på kryssning! Har inte gjort det på typ tre år så det ska bli roligt. Kommer ta med mig kameran (som jag satte på laddning nu, bra li, bra) så det kommer komma upp lite bilder förhoppningsvis.

#fredag

Haha oj, märkte nu att jag såg lite skellögd ut 
 
Eftersom jag fortfarande är lite depplycklig idag ska jag ta nåt att äta och glo lite Vampire Diaries, ja en ny serie... Annars vet jag väl inte vad jag ska göra ikväll, antar väl att jag bara ska ta det lugnt för imorgon ska jag iväg på en sak, berättar mer då.
Hoppas ni får en trevlig fredag iallafall!

För 731 dagar sedan

 
För 731 dagar sedan, alltså den 17 maj 2011 så ändrades mitt liv, och hur töntigt det än låter så kan man säga för alltid. Första mötet med killarna. Idag, 17 maj 2013, två år senare och jag kan säga att jag har inte träffat dom för sista gången än.
Jag tänker inte sitta här länge för att komma på nån jättebra och vacker text för att ni ska förstå hur mycket det här betyder för mig, för inget illa menat... Det kommer ni aldrig göra. Det här är inte bara "en vanlig fan grej" utan det är så mycket mer bakom allt som ni aldrig kommer få veta, tyvärr.
Att vara en av de första som träffat killarna och se dom helt chockade att dom ens hade fans, till att stå i Friends Arena med 45 000 andra fans på mindre än bara två år, DET kan jag kalla mäktigt. Kan ni nu få en liten inblick varför jag grät så mycket?
Men nu har jag kommit till that moment då jag inte vet om jag vill skratta eller gråta, gråta ledsna tårar eller glada tårar, jag vet ingenting, det enda jag vet är att jag saknar dom varje dag så att det gör ont i mitt lilla hjärta.
 
Dom ändrade mitt liv, jag undrar verkligen vart jag skulle vara nu om dom inte hade varit ett band, och om jag inte hade träffat dom. Genom dom så har jag träffat de bästa människorna man någonsin kan önska, jag har gjort de knasigaste sakerna man någonsin kan göra och hur konstigt och töntigt det än låter så har dom hjälpt mig en låååång bit på vägen för att bli mer säker i mig själv, att vara jag helt enkelt. 
 
Jag är så otroligt stolt över dom och jag önskar dom all lycka i framtiden. Igår berättade dom att dom skulle på stadiumtour, många blev jättebesvikna men förstår ni inte hur coolt det är? 
Jag minns 2011 när folk runt omkring mig praktiskt taget retade mig för att jag gillade dom, sa att jag aldrig skulle betyda något för dom och att jag bara var ett fan, att dom aldrig skulle bli stora men ni alla hade sååååå fel. 
Jag är inte bara ett fan, självklart vet dom vem jag är och dom blev världens största pojkband, nu skrattar ni inte lika mycket längre va?
 
Jag skulle kunna sitta här och skriva till fingrarna gör ont, rabbla upp massor av saker vi gjort och alla minnen men det tänker jag inte göra, allt jag kan säga är att se dom ha ingenting till allting har varit en sån otrolig sak att se, vilket inte många får. Jag vet att dom inte kommer läsa det här men jag ville bara säga hur mycket jag älskar dom.

Wanties

Untitled #1
 Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

jag har jobb!

You can now call me dagisfröken, yes box. Idag gick jag upp aptidigt och åkte sedan och skrev på anställningspapper. Mitt första riktiga jobb faktiskt! 
Sitter nu som vikare på alla dagisar i hela kommunen så nu får vi se när jobben trillar in, och pengarna heheheh. 
Nej men det ska bli riktigt skönt att tjäna sina egna pengar efter 3 lååånga och tråkiga månader. 

Fördelen med att inte gå i skolan...

... Man hinner fixa sånt här på mornarna 

Instagram

4 bilder från den senaste veckan. Ni kan se mer på @liellaxo
Följ mig gärna, följer tillbaka om ni frågar!

Videos från konserten

Alltså shit på Little Things runt 3.44 där det står på de stora skärmarna "Thank you for saving out lives" fyffaaaaan vad jag grinade hahah!

bilder från konserten

Här kommer några bilder jag tog under konserten, inte världens bästa kvalité med tanke på att jag filmade samtidigt (kan ju filma och ta kort samtidigt) Men det är ju självklart bättre än något. 
Kommer även posta några videosar! :) 

recension: Teen Wolf

Handling: Serien handlar om tonårskillen Scott McCall som är en helt vanlig kille tills han en dag blir biten av en varulv i skogen. Han börjar då utveckla superkrafter inom bl.a. styrka, hörsel och snabbhet. Scott får hjälp av sin bästa vän, Stiles Stilinski, med att dölja sin hemlighet och anpassa sig till sitt nya liv, han får även hjälp av en annan varulv, Derek Hale. 
 
Kommentar: Handligen kanske inte låter så lockande om jag ska vara ärlig, men den var bättre än det men dock även inte världens bästa serie, men helt klart sevärd om man inte har något bättre att göra. Den var lite för overklig bara, och då menar jag effekterna osv och inte handligen eftersom det handlar om varulvar och övernaturliga saker haha. 
 
Betyg: 3/5
 
Säsonger: 2 st. Säsong 3 har premiär i USA 3 juni. 
 
Spoiler: (markera för att se)  Sista episoden på säsong 2 var den bästa helt klart. Älskade de sista kanske 10 minutrarna när Lydia lämnar nyckeln till Jackson och ååååh allting var fett perfekt där. Och sen tyckte jag så synd om Stiles hela den episoden också, min älskipälski...

Nu har jag ingen ny serie jag kan recensera så nu kommer det antagligen ta ett litet tag tills nästa. Vilken serie tycker ni jag ska se? :)
 
 

frågor och svar

Tänkte att jag kunde börja med såna här "frågor och svar", vad säger ni om det? Nån gång i veckan när jag fått lite frågor så svarar jag på dom. På det sättet får ni alltid svar och behöver inte vänta tills t.ex. frågestund :)
 
Hur ställde dina föräldrar sig till att du hoppade av skolan? 
Jag har en kompis som hennes föräldrar ville slänga ut henne för att hon inte tjänade pengar och i princip ''bodde där gratis''.
Min pappa sa att jag fick göra vad jag ville, och även han tyckte att skolan inte alls var bra men han blev ändå jättesur och besviken när jag hoppade av, han pratade typ inte med mig på ett par veckor och sa att om jag inte skaffar ett jobb snart så slänger han ut mig och tar min mobil och allt det där. Men nu har han väl kommit över det lite, men han drar fortfarande ner på lite saker som jag skulle fått om jag gick i skolan. Mamma har alltid stöttat mig, det enda hon vill är att jag ska må bra!
 
Får man fråga varför du inte går i skola?
För jag har jättesvårt att gå till skolan och jag trivdes inte där och kände att jag började må mer och mer dåligt. 
 
Li kan inte du visa i ett inlägg eller video hur man gör en sådan bild i ps? alltså vanliga bilder och sen en gif som sitter ihop med dom andra. 
älskar din blogg btw :)
Hmmm.. Alltså det är nånting jag har lärt mig helt själv och det är skitkrångligt att förklara. Men vi får se. För om jag ska visa så måste jag göra en video och det skulle jag känna mig jätte obekväm med haha.

10 maj

Mötte upp Andrea i stan idag och vi gjorde typ ingenting direkt, vi satt lite här och vi satt lite där, åt godis osv. Sen gick vi och kollade på lite kläder och fortsätta ner mot Kungsan och träffade Carl som jag inte heller hade träffat sedan jag slutade skolan.
Andrea och jag satte oss sedan själva först på gräsmattan i Kungsan och snackade lite och sedan drog vi vidare till donken på Östermalm hahaha, intressant dag ;)
 
Nu har jag fixat i några timmar med Felicias design och den är äntligen klar. Den kommer upp idag på dagen så checka in hennes blogg då! 

kaozzz

Är typ sur idag för mitt hår är kaozzzz, varför kan jag inte få det lite fluffigt? Det bara slickar sig runt skallen på mig.
Ska in till stan och träffa Andrea, har inte träffat henne sedan jag slutade skolan förutom en liiiten snabbis i onsdags. Ska bli skoj! 

expressen intervju!

Jaaaaa jag vet att jag är kort, okej....
 
Haha har inte berättat det här för er ännu, men nån dag innan konserten så frågade Emelie oss tjejer att vara med i en intervju med Expressen så jag och Elin ställde upp! Det var live tv tjossan och var otroligt pinsamt, jag trodde jag skulle dö men nu är det gjort och förhoppningsvis såg ingen.
Han frågade lite om Nathalies blogg och även vad vi såg fram emot på konserten och även att vi träffat killarna osv! 

en underbar stockholmsdag

Tjeeeenare kompisar! Saknat mig? HIIHIHI. 
Nej men iallafall, jag mår så jäkla bra just nu. Jag har sett One Direction och har spenderat 2 underbara varma dagar med mina underbara vänner. Igår var vi ju som sagt på konserten, jag sov hos Emelie och Nathalie och mötte upp Elin och Ronja idag. 
Vi har inte gjort något speciellt, bara gått runt typ halva stan känns det som, suttit på donken och pratat om hur man skulle kunna gå på konsert med amputerade armar och klistade massa pappersbitar i pannan på oss själva. Sen har vi även varit i Kungsan och tagit kort under träden (självklart) och satt och chillade där i några timmar. En perfekt Stockholmsdag. 
 
Jag kommer självklart blogga mer om konserten, och även lägga upp lite mer bilder som jag togs under dagarna!
 
 

Sommarplågan?

Nu när det är typ sommar har jag gått runt och tänkt på vad sommarplågan kommer bli...? Har ni några funderingar? Förra året kan man väl lugnt säga att det var Dansa Pausa och Där Jag Hänger Min Hatt. Otroligt uttjatade låtar men det är väl därför det kallas sommarplåga? En plåga just haha!
 
Sitter och kollar igenom min Spotifylista man kan inte hitta nån låt direkt... 
 

in da town

Chacha bloggen!
Känner mig som en äkta bloggare nu, sitter här med mitt te och typ tror att jag är fabulous. Men på riktigt så har jag precis vaknat och känner mig 99% död, den sista procenten som håller mig vid liv är väl att jag vet att One Direction is in da town.
Eftersom jag tar tusen år på mig att göra mig i ordning på mornarna ibland så går jag upp nu, kommer vara i stan runt 13 och då lär ju jag och mina amigos bara strosa omkring tills ikväll när konserten är. 
 
Tänkte bara säga det, en liten update liksom. Nu tänkte jag fixa ett par tidsinställda för det gjorde jag inte igår ;)

Imorgon smäller det

Imorgon är dagen jag väntat på sedan 2 november, One Direction konserten alltså. Dagen är här! Jag köade och mådde så dåligt men I did it, och vi har bra platser så det kommer vara fett värt det.
Att stå där inne på en arena med jag vet inte hur många tusen personer, 25-30 000 är det nog (?) är helt sjukt. Jag kommer nog stå där och grina som en jävla dåre efter alla minnen jag haft med dom där knasiga killarna. 
Det hela började med killarna, jag och alla mina vänner... Nu är det killarna, jag, mina vänner och typ hela Sverige känns det som. Det är känsligt och ni får tycka jag är världens tönt för det bryr jag mig inte om!
 
Kommer självklart ta med mig kameran, jag kommer posta bilder och videos. Jag kommer även mobilblogga lite då och då tror jag om jag hinner med det och kommer säkert posta lite bilder på instagram (@liellaxo) 
 
Vilka ska gå? :)

yooo wadduppp dudes

Yooo waddupppp dudes?
Jag är nästan förvånad och även imponerad av mig själv, jag startade inte datorn förrän 19.30 idag haha. Har faktiskt legat ute och chillat hela dagen och jobbat lite på brännan. Sakta men säkert! 
Vad har mer hänt? Jo jag har gjort en design till Cornelia, så gå gärna in i min portfolio så ser ni där hur den ser ut. Det kommer även komma upp några mer designer de kommande veckorna :)
 
Nu ska jag fixa ihop ett litet inlägg som kommer upp om ett litet tag, sedan även några tidsinställda!

söndag hela veckan

måndag. Lite mer som söndag för mig, lite mer som varje dag. Jag lever verkligen efter söndag hela veckan och det är tråkigt så det ska bli kul att komma upp till stan i veckan. 
Det har verkligen varit sommarvärme idag och jag satt och pressa i 3 timmar, tror ni det blev nån skillnad eller? Den enda skillnaden man ser är fräknar, överallt. Kanske blev lite brunare men inte mycket. Hatar att vara svennebanan för jag kan verkligen inte få färg av Sverigesolen.
 
Det suger även att Bloglovin' är jätteskum, jag ser inte när bloggarna jag följer har uppdaterat och folk ser inte mig så mina läsare sjunkeeeeer.... Är det bara för mig det är så? 

recension: The L.A complex

Handling: Ett gäng kämpande skådespelare, dansare och musiker i 20-årsåldern bor ihop i ett lägenhetskomplex i Los Angeles medan de försöker slå igenom. På många sätt är det klassisk ungdomssåpa, minus alla ­moralkakor. Abby råkar spy på en regissör efter att ha tagit dagen-­efter-piller sedan hon varit otrogen med australiske hunken Connor.. Osäkert sex, ecstacy, tjejer som tvingas strippa för att betala ­hyran – allt förpackat i en glättig förpackning. Befriande, men knappast omvälvande.
 
Kommentar: Alltsååååå, de första episoderna var ganska bra och jag gav den en chans men i slutet blev den bara mer och mer förutsägbar och även väldigt komplicerad med alla personer hit och dit. Dessutom, det är en dramaserie och den ska vara verklig, men jag tyckte den var långt ifrån verkligheten om man kan säga så. 
 
Betyg: 2/5
 
Säsonger: 2 st. Kan förstå varför det bara blev så få!
 
Spoiler: (markera för att se) Som jag sa, den var vääääldigt förutsägbar, eftersom Kaldrick var känd och inte kunde visa sig vara bög och hade det där "ryktet" om sig själv han var tvungen att hålla så förstod man hur han skulle beté sig mot Tariq och även alla andra också och man förstod att Abby skulle ligga med ALLA killar. 
Slutet var otroligt dåligt också, antinge så lyckades dom och blev kända eller så drog dom bara och sen var det slut, blääää. 
 

top 5 atm

 

my day

Trött som ett as // loppis // tjänade 25 kr, ca$hflow // Kiss Me Thru The Phone - Soulja Boy Tell'em <--- LOL // sommarvärme // grilla
Stekarbild från instagram, @LiEllaxo

Bekännelser

Jag älskar Emoij smilisarna... Och det finns typ alla ju, FÖRUTOM EN DREGGLANDE?! Eller är jag blind och inte sett den? Men ja... Den saknar jag. (jag är en fangirl, skulle varit väldigt bra för mig ibland) 
 
På senaste tiden så har jag insett att jag mognat lite på många olika sätt. Jag tar mycket mer initiativ än vad jag gjorde några månader sedan! 
 
I ett sånt här "5 bekännelser" inlägg förut skrev jag att jag skulle jättegärna vilja åka som Au Pair, men vågade inte för jag är rädd för barn. Men nu ser jag faktiskt fram emot att börja jobba med barn (kommer förmodligen jobba på fridtis/dagis några dagar i veckan och även sommarjobba) och skulle absolut inte ha något emot att åka som Au Pair för det verkar jättekul. Fatta vilken resa man gör, och vad man mognar som person... Längtar tills jag är gammal nog för att åka!
 
Låtarna som är släppta 2007-2009 är de bästa låtarna tycker jag. Nu lät det som jag tror att jag är gammal och hört all musik genom tiderna, men det har jag inte så jag säger under 2000-talet!
 
Om jag fick välja hur min ideala pojkvän skulle se ut så skulle han nog va en blanding mellan Justin, Zayn, Finn & Jack Harries och någon riktigt het Hollister/A&F modell. Gärna typ "hipster" stil om ni förstår vad jag menar, och lite bad boy för det gillar jag (och 95% av alla andra tjejer också) 
MEEEEEN det finns två typer av bad boys... Lemme explain; 
1) Den typen av bad boy som alla tjejer faller för, skitcool och är fett confident men är jättegullig mot dig. <--- Gillar den här bad boy'en
2) Den typen av bad boy som TROR den är cool, skriver som ett kioskmongo (bland annat denna smiley: xD) och är fett depp och söker uppmärksamhet, och även uppdaterar facebook stup i kvarten om hur mycket dom dricker.

recension: gossip girl

Handling: Upper East Sides "It girl" Serena van der Woodsen, återvänder till staden efter en mystisk vistelse på en internatskola i Cornwall, Connecticut. Blair Waldorf, är en gammal vän och tillfällig rival till Serena, och regerar Constance Billard Schools som den sociala bidrottningen. Programmet följer även Chuck Bass, Upper East Sides bad boy, Nate Archibald, Chucks bäste vän och Blairs pojkvän sedan många år tillbaka. Deras förhållande har dock varit ostadigt sedan Serena lämnade staden. Andra karaktärer i den turbulenta Manhattan-scenen: Dan Humphrey, Dans bäste vän Vanessa Abrams, Dans syster, Jenny Humphrey samt bedragaren Ivy Dickens.
 
Kommentar: För kanske två veckor sedan kollade jag slut på Gossip Girl och självklart, som alla andra gånger så visste jag inte vad jag skulle göra med mitt liv eftersom jag kollade på den varje dag i ett par månader.
Men jag måste säga att det var iallafall en av de bästa serier jag sett, lite överdriven ibland kanske men vilken dramaserie är inte det liksom?
 
Betyg: 3½/5 
 
Säsonger: 6 st. 2007-2012. 
 
Spoiler: (markera för att se) Slutet SÖG. Seriöst... Hur kunde Dan vara Gossip Girl? Alltså jag menar... Han blev typ förvånad när han var själv i ett rum om det var en GG blast om honom. It doesn't make any sense. Och sen efter så gifter sig han och Serena iallafall? Om jag var henne skulle jag inte förlåtit honom eftersom han dödade ju nästan folk, typ.

jobb på g, typ

Idag är jag jätteirriterad, inte bara för att jag är sjuk men också för jag vet inte... En dålig dag I guess? Jag är jätteuttråkad och det gör väl det mesta för att få mig på det humöret så får se om jag gör något senare... 
 
Har även jobb på g nu, äntligen! Jag ska fixa nån sak hos polisen och sedan skicka in till en tjej så dom ska få se att jag inte har något i mitt brottsregister osv och sen är jag anställd på kommunen så får vi se hur det går och om jag får något jobb. Ska bli skönt att få in lite pengar igen, eftersom jag har levt på sparpengar sedan februari haha, de är ju.... mindre kul.

1 maj!

Guuuuud det är redan 1 maj! 
Som jag sa, kanske inte den typiska Valborgen man kan tänka sig, och speciellt inte med tanke på att vi är runt 17-18 haha MEN vi hade jättemysigt verkligen. Vi åt mat, nästan lite god var den (dekorerat med ljus och allt, be impressed) och sedan satt vi och åt godis och kollade på film, Sisterhood Of The Traveling Pants och Bitchkram blev det.
Fyfan vad vi har snackat skit om allt och alla, det behöved verkligen haha. Vi klagade på allting, och när vi inte hittade något vettigt så klagade vi oss igenom filmerna haha!
 
Vad gjorde ni igår? :)