recension: The L.A complex

Handling: Ett gäng kämpande skådespelare, dansare och musiker i 20-årsåldern bor ihop i ett lägenhetskomplex i Los Angeles medan de försöker slå igenom. På många sätt är det klassisk ungdomssåpa, minus alla ­moralkakor. Abby råkar spy på en regissör efter att ha tagit dagen-­efter-piller sedan hon varit otrogen med australiske hunken Connor.. Osäkert sex, ecstacy, tjejer som tvingas strippa för att betala ­hyran – allt förpackat i en glättig förpackning. Befriande, men knappast omvälvande.
 
Kommentar: Alltsååååå, de första episoderna var ganska bra och jag gav den en chans men i slutet blev den bara mer och mer förutsägbar och även väldigt komplicerad med alla personer hit och dit. Dessutom, det är en dramaserie och den ska vara verklig, men jag tyckte den var långt ifrån verkligheten om man kan säga så. 
 
Betyg: 2/5
 
Säsonger: 2 st. Kan förstå varför det bara blev så få!
 
Spoiler: (markera för att se) Som jag sa, den var vääääldigt förutsägbar, eftersom Kaldrick var känd och inte kunde visa sig vara bög och hade det där "ryktet" om sig själv han var tvungen att hålla så förstod man hur han skulle beté sig mot Tariq och även alla andra också och man förstod att Abby skulle ligga med ALLA killar. 
Slutet var otroligt dåligt också, antinge så lyckades dom och blev kända eller så drog dom bara och sen var det slut, blääää. 
 


Anon

Kan du inte berätta vad du gör en typisk dag som Li?

2013-05-06 @ 13:02:14
Lina

omg älskar din header! såå fin :D

2013-05-06 @ 14:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: