Ett yolo moment

Bild från i onsdags på grillkvällen!
 
Tjenixen people! Hur har ni det i Sverige? Har inte gjort så mycket de senaste dagarna men har självklart lite roliga saker att berätta. Igår morse åkte vi till ett animal rescue center, jag var där förra året också och ni kan se de bilderna här. Så sjukt söta djur så man vill bara ta hem varenda en, dock lite svårt att smuggla in dom i Sverige igen ;) Rätt svårt att fota små kattungar och hundvalpar men några bilder kommer upp så snart vårat internet är lite bättre. Kanske senare idag, beror på när jag kommer hem ikväll. 
 
Sen på kvällen så åt vi middag sen drog jag och Elin vidare till baren där min kompis jobbar. Träffade även honom häromdagen och det var kul att se honom igen efter ett år. Vi satt där och tjatade typ i ett par timmar tills dom stängde och sen slutade det med att vi tre satt på hans moppe och han skjutsade hem oss... haha! Sen innan vi åkte hem till oss så fick Elin också köra lite. Rätt skevt i slutet men det var så kul, vi skrattade rätt så mycket kan jag lova er. 

Under water

Haha så himla kul att ha en undervattenskamera när man har pool. Vi köpte även ett par väldigt snygga badmössor häromdagen för endast 20 kr, lätt värt! 
 
Nu ska vi ta det lugnt en liten stund, sen ska vi ner till vårat shack med våra boys Simmis, Gullefjunis, Busis, Klämmis och Dylan (vi har döpt om dom, ja hahaha) och vi ska ha BBQkväll, dock har jag inte hittat några "dansskor" som dom ville att vi skulle göra :) 
 

Story Of My Life without autotune


Dag 3 - sola och bada

Idag har vi bara vart på stranden, som många av våra dagar kommer se ut här nere hehe. Älskar verkligen att bada när vattnet är typ lika varmt som luften, alltså runt 35 grader. Sveriges sjöar kan skämmas lite ;) 
Nu sitter vi iallafall på rummet, vi har precis duschat av oss allt saltvatten och vi ska väl snart ut och käka, sen ska vi även gå förbi Nike butiken här nere och kolla om dom har ett par nike air force, lär ju va billigare här nere även fast de är äkta :) 
 
Har iallafall börjat få lite färg nu. Jag är absolut långt ifrån brun, alltså till och med lite brun men det kommer väl, har ju över 15 dagar kvar här nere innan vi fortsätter upp till Bombay. Men vill ta det lite försiktigt i solen de första dagarna med tanke på vad som hände förra gången jag var här. Jag brände mig och fick en stor vit fläck i pannan. Om man kollar noga så ser man den fortfarande och vi var där i mars förra året så jag väntar nog lite med att ligga och pressa i solen ;) 

en dag på stranden med våra kalvar

Tjenixen! Idag har vi bara vart på stranden. Massa Indier bara följde efter oss och när vi flydde så ba följde dom efter oss igen haha. Sen fick vi fyra st nya vänner, två andra Indier och två små kalvar. Dom var huuuuuur söta som helst! Nu är klockan tjugo i sju så snart ska vi väl ta oss ner till stranden igen och käka middag sen får vi se vad vi gör resten av kvällen.  
Hoppas ni har de bra i kalle Sverige, här är det 35 grader och strålande sol ;) 

vi är framme!

Efter 26 timmars resande och väntande så är man rätt så mörbultat. Jag, Elin, mamma och pappa åkte som sagt strax efter 12.00 på dagen igår och kom hit idag 14.00 lokaltid, och vi ligger 4 1/2 timma före er hemma i Sverige. Först åkte vi till Instanbul vilket tog 3 timmar sen 3 timmars väntan på den flygplatsen, sen tog det drygt 5 timmar från Instanbul till Bombay, sen fick vi vänta i Bombay i 6 timmar. Men för att dra ut på tiden lite så bestämde jag mig för att glömma jackan på planet men det var inge problem för de fixade Indierna. Sen tog de endast 1 timme ner till Goa och nu sitter vi här. Belåtna efter första dagen på semestern och trötta efter allt resande.
Vi har precis vart på Newtons vilket är ett supermarket och vi köpte massa godis och oroes. Oreosarna här kostar endast 3 kr så här kan man leva helt okej och kommer antagligen dö oreosdöden. Nu ska jag ta det lugnt, vi får se vad vi gör ikväll. Imorgon ska jag iallafall försöka ta lite bilder så jag kan visa er hur jag har de. Puss! ♥

It's time for vacation!

Herreguuuuud, är så stressad just nu och har knappt börjat packa. Mycket av kläderna ligger fortfarande i tvätten och väntar på att torka, kommer sluta med att man får köra hårtorken och torka dom. Klassikern! 
Annars är det väl helt okej, jag och Elin ska snart snacka i telefon och höra lite vad vi tagit med, laddar min kamera för fulla muggar nu och sen ska jag nog gå och lägga mig någon timme. Åker hemifrån ca halv 8 imorgon och ska försöka sova så länge som de går på planet eftersom pappa sa att det skulle ta runt 26 timmar från Arlanda till vårt hotell. Hjälp, får lite panik eftersom förra året vi åkte ner dit så tog de betydligt mindre och höll på och dö av magknip pga av den kassa flygplansmaten, för lite sömn och stressmage (ingen bra kombo). Dock har jag laddat upp med både bröd, pannkakor och godis denna gång. 
 
Har tyvärr inte skrivit några tidsinställa inlägg alls denna gång. Förra gången hade jag ju ett inlägg varje dag men nu kommer det inte bli så. Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga där nere ifrån men ska verkligen försöka och blogga så ofta, promise! 
Detta är nog de sista inlägget tills... Jag vet inte när! Men jag kommer tillbaka. Kram kram! Första inlägget i kategorin "Goa 2014" ♥

en dunderbra kväll

Hallojsan! Är sjukt stressad just nu, har nog lite resfeber skulle jag tro? ;) Igår hade jag iallafall en dunderbra kväll men dunderbra personer. Gjorde helt klart min vecka och skrattade till jag inte fick någon luft. Vi åt god mat (köttbullar med snabbmakaroner haha) och gjorde en grymt god fruktsallad. 
Linnéa och Ida sov alltså över hos mig, mina andra gäster jag haft, yaaay! Vi sa att vi skulle dygna man valde sen att gå och lägga oss kl typ 22.30 för vi va så trötta haha, lyckat! Idag så drog vi ju till skolan och vi körde lite yolo och hade våra mjukisdressar och fasen va skönt de va. Har liksom aldrig riktigt gått med mjukiskläder i skolan vad jag kan minnas så detta måste göras om.
 
Idag sover jag hemma hos mina föräldrar. Egentligen för att jag känner att jag måste börja packa och sen för jag saknar mina så kissar som jag inte kommer träffa på 3 veckor och det gör ont i hjärtat på mig. Just nu ligger Greger bedvid mig och har gjort de hela kvällen då jag vart hemma och vill bara krama ihjäl honom för han är så jävla söt. 

äntligen över

Min Gregersnuffis får stå för dagens bilder eftersom jag glömt att ta några! Valde dom just för dig Linnéa ;)
 
Äntligen är denna dag över och just nu vill jag bara gå och lägga mig. Jag är trött nu, men kommer knappast vara det efter klockan 22 ikväll, standard. Varför är det alltid så!? 
Skolan var helt okej, måndagar är en av de segaste dagarna så jag är glad att den är över. Efter skolan drog jag ut på villovägar i stan och handlade på Ica Maxi, haha och kom hem ganska sent. Att gå där med en kasse och min väska utan vantar må vara en av de hemskaste sakerna jag gjort. Frös som jag vet inte vad men nu är det okej! Har äntligen fått i min lite mat och ska nu jobba lite matte eftersom jag har ett muntligt prov imorgon. 

Lite möbler!

Yaaaaay äntligen har jag lite möbler. Jag har äntligen en normal säng att sova i och köpte även en 2-sitssoffa idag. Dock är det mer som 3/4 sits om man är i min storlek. Tog bara några snabba bilder för att visa hur det ser ut just nu, självklart ska jag köpa en sängkappa till sängen så man inte ser själva botten på den. Jag ställde det bara såhär för att se hur det såg ut, eller om jag ska möblera om lite till. Jag får se hur jag gör med placeringen, speciellt om jag ska köpa ett soffbord men det lär ju ta ett tag. 
 
Nu sitter jag iallafall i lägenheten, mamma och pappa åkte för ca 2 timmar sedan och sen dess har jag bara fixat ihop allt detta och ska börja laga mat nu. Ska göra kycklig i gräddsås med ris. Har ätit det i åratal och tröttar aldrig på den rätten, och jag är grym på att laga den. Vet ingen som gör de bättre än jag faktiskt, om jag får säga så ;)

The Rickshaw run

Eftersom min pappa är helt obsessed i Indien och har åkte motorcykel genom hela landet för jag vet inte hur många år sedan så tänker jag att jag kunde visa både honom och min mamma dessa klipp. Många av er borde ju veta vilka Jack och Finn Harries är? Dom åkte till Indien med flera av sina vänner och åkte tuktuks genom Indien för en teenage cancer trust. Otroligt coolt om jag får säga de själv! Skulle vilja göra de själv nån gång för att man ser hur kul som hade, men jag är nog lite för "fin" av mig om ni fattar vad jag menar med det och skulle inte nog inte klara av det mentalt hehe. Goa, dit vi ska nu är mycket mer turistanpassat och inte alls som det man ser i videorna här. Det är mer som Thailand vad jag hört :) (har dock aldrig varit i Thailand haha) 

Jag? Engagerad?

Jag var så trött igår så det enda jag gjorde var att ligga i sängen, startade inte internet på flera timmar och hade ingen matlust alls. Så kan det gå! Idag har vart rätt chill, vi fick lite dåliga nyheter idag dock som slutade med att jag satt och mailade med min skolas VD. Jag är så otroligt envis kommer typ sluta i krig hehe. Det enda bra jag fick i svar var typ "Jag uppskattar att du är så engagerad. Det kommer föra dig långt!" och blev så jäkla sur så har vart sur på typ alla hela eftermiddagen. 
 
Är både glad och ledsen idag, för olika anledningar. Glad att jag endast har en vecka kvar i Sverige, ledsen för att vissa folk ska sluta på skolan, glad för jag är så lycklig, ledsen för att jag känner mig så jävla utnyttjad av en viss person men ändå går tillbaka till den om och om ingen. Ska bli skönt att glömma allt det där för ett par veckor snart. 

REMO

Eftersom vi har så lång lunch på onsdagar och äter oftast precis vid Slussen så gick jag och Linnéa till BikBok en snabbis. Jag visste exakt vad jag ville ha, har velat haft den sedan BikBok la upp den på deras instagram för ett tag sedan och nu hade den äntligen kommit in.
99 kr! Den perfekta sommartröjan om ni frågar mig :) Passar till både svarta jeans, vita jeans och shorts! 
 
Ni får ursäkta, återigen, för de usla bilderna. Jag skyller på ljuset ;) Nån gång ska jag köpa stativ + fjärris också!
 

onsdag

Har precis kollat på min dagliga dos av American Horror Story, det är så bra! Dock inte alls lika bra som säsong 1 som ni vet jag har hypat över så länge jag har haft den här bloggen. Idag gick jag och hämtade våra pass så nu är vi fett ready att åka utomlands hehe. Onsdagar är för övrigt en väldigt lugn dag, jätteskönt. Hade bara spanska och svenska och svenskan gick fort för den var ganska kul. Vi skulle komma på så många könsord som möjligt hahahaha.
 
Nu ska jag packa ihop för morgondagen och sedan krypa ner i sängen och kolla på ett till avsnitt av AHS. Ha det gött!

Q&A

Har du några bilder tsm med bieber? :))
Nej det har jag inte, eller har bilder på han med min hand i om det räknas haha ;) 
 
hur mkt kostar hyran? så mysigt och liten, en sån vill jag ha:)
Oj, hehe jag vet faktiskt inte exakt, eller knappt alls eftersom det är mina föräldrar som betalar. Men kanske runt 3000-4000 kr eller nåt sånt :)
 
Åhh alltid viljat se den. Vart såg du filmen ? Vilken hemsida?
Hela filmen finns på Youtube!
 
Har länge tänk se den men det har inte blivit av. Tyckte du att filmen var bra? Såg du den på swefilmer.com?:)
Som jag sa ovanför så såg jag den direkt från Youtube. Om jag tyckte filmen var bra, ja! Kanske inte den bästa jag någinsin sett men som jag skrev i inlägget så älskar jag Dylan O'Brien som har huvudrollen och sen älskar jag även såna här typiska tonårskärleksfilmer!
 
Ser du inte din lägenhet som ditt hem nu? För i inlägg så brukar du skriva hemma när du är hos dina föräldrar?
Oj jag vet inte riktigt vad jag ska kalla "hemma" just nu, därför kallar jag hemma hos mina föräldrar hemmahemma och lägenheten hemma. För båda är ju trotsallt hemma haha! Har inte direkt nån hemmafeeling när jag är i lägenheten, kanske är lite därför också. Men jag hoppas jag får de när allt väl är klart. 
 
Betalar dina föräldrar din lägenhet? Även om du bor där själv?
Ja det gör dom. Jag själv har ju ingen inkomst alls förutom mitt studiebidrag.

Kan inte bli sjuk nu...

Hej alla! Mår lite bättre nu än förut idag, men hade en dunderhuvudvärk, ont i halsen och täpt och sen började jag blöda näsblod vilket jag alltid gör när jag blir förkyld. Så jag åkte faktiskt hem en timma tidigare och mötte mamma i tälje och nu sitter jag hemmahemma. Kände verkligen inte för att sova i lägenheten när jag inte är på topp, har ändå sovmorgon imorgon! Har inget skoj att berätta om idag och har bloggtorka som vanligt, hmmm. Kanske slänger in nåt litet inlägg senare.
 
Hoppas ni mår lite bättre än vad jag gör iallafall! :) Kram 

rätt så ensamt

Kom hem för snart två timmar sedan, direkt så gjorde jag spanskaläxan och åt så nu har jag ingenting att göra på hela kvällen... hmmm, kanske ska kolla på American Horror Story? Finns liksom ingenting att göra här än så det är rätt så tråkigt. Det är rätt så ensamt också :( Men får väl hoppas att det blir bättre. 
 
Har tyvärr inte så mycket att skriva om är jag ledsen, min dag har vart helt ointressant, allt jag gör är att snapchata. Det har verkligen blivit mitt nya beronde, tyckte de va så tråkgit nu och nu är det allt jag gör känns det som haha. 

söndag återigen

Jag kanske inte skulle bloggat om vädret häromdagen? Att jag inte skulle klaga utan mer vara glad att det inte var något snö ute. För nu har det gått från bar mark till flera cm och från +7 till -7 grader... Mindre kul. Jag mår verkligen inte bra utav vintern så jag stannar hellre inne och inte gör något (sen klagar jag ju såklart på det också haha) Men faktiskt, jag kan verkligen inte klaga för vi alla visste att vintern skulle komma någongång och nu var gången. Känns ju skönt att jag flyr landet om 11 dagar hihi. Hoppas inte snön ligger kvar till juni ni bara haha! 
 
Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, börjar bli förkyld och det vill jag verkligen inte. Ska börja kolla på American Horror Story nu och jag hoppas att säsong 3 är bra. 

The First Time

Idag rör jag mig inte ur fläcken, vaknade runt 9 kanske för att se om jag skulle iväg senare men det blev inte så. Jag fast i huset pga av olika anledningar, men som jag sa: Jag rör mig inte ur fläcken. Jag glömde mitt smink i lägenheten (hoppas jag, annars har jag tappat bort de hehe) så idag blir jag hemma med katterna, mina föräldrar sover nämnligen i min lägenhet haha! 
 
Ska bara ligga i soffan resten av kvällen, som jag gjort den senaste timmen också. Kollade på The First Time, tänkte att jag kunde ge den en chans eftersom Dylan O'brien är med i den. Älskar verkligen honom och har gjort sen Teen Wolf kom ut. Filmen var iallafall jättebra så den tipsar jag! Typsikt tjejig film ni vet hihi. Sen resten av kvällen vill jag nästan köra maraton av säsong 3 av American Horror Story men vet inte om jag vågar det? Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag! ♥

James Yammouni Megamix


bekännelser

Jag kommer alltid ångra mig att jag inte åkte och såg Justin live på hans My World tour... ALLTID, fyfan kommer aldrig riktigt förlåta mig för det haha. 
 
Jag gillar bara en Kent låt, och det är "utan dina andetag". 
 
Jag har aldrig sett The Notebook. Eller jag gav den en chans för ett par år sedan men stängde av den efter ett tag för tyckte den var tråkig. Borde kanske ge den en chans igen, alla säger ju att den är grym. 
 
Jag sätter oftast "is" på slutet av ord bara för jag tycker det är roligare att skriva så. Förekommer mycket på snapchat haha! 
 
Jag hatar ASK, förstår inte varför folk har det överhuvudtaget. Det är en sida när folk anonymt trakasserar och mobbar varandre och ställer helt oirrevanta frågor för att göra narr av folk. Tycker det är bra att vissa länder/städer har blockerat sidan :)
 

Är det fredag? YES!

Är så glad att veckan är över, hihi. Har varit så trött nu de senaste dagarna vilket man i och för sig kan förstå. Fick vårat nya schema idag och ser på ett fram emot vårterminen för det är bättre än höstterminens. Vi slutar tidigare alla dagar, slutar innan lunch på fredagar och onsdagar slutar vi också tidigt. Dock får jag en sovmorgon mindre men det stör mig inte alls! 
 
Nu väntar jag bara på att pappa ska sluta sen hämtar han upp mig, ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma och mysa med mina kissemissar i soffan, kanske framför nån film. 

Ska inte klaga på vädret

 Fina Linnéa och jag idag, våra snapchats <333
 
Blev inte så mycket bloggning idag, men jag hoppas ni förlåter mig för det iallafall. Min dag har bara bestått utav skola, som vanligt. Dagen var helt okej iallafall, juridiken spårade som alltid och det gör mig alltid på bra humör. Ska väl sova snart så jag orkar upp imorgon för sista skoldagen på denna vecka. Så otroligt skönt med en liten mjukstart efter jullovet. 
 
Är så himla trött på vintern, igår hade jag min vinterjacka och vad jag än gjorde dog jag av värmeslag och idag när jag hade min skinnjacka frös jag ihjäl istället. Vet inte vad jag ska göra och blir jättedeppig av detta vädret. Ska dock inte klaga eftersom det är mitten av januari och det har inte ens kommit snö! :)
 
Vill också visa min uppskattning och tacka för att ni hjälper mig med både lägenheten och bloggen. Vissa av er kommenterar jättemycket vilket gör mig superglad och ni ger mig tips på hur jag ska fixa lägenheten ♥

new in

Här är de jag fick från Nelly + underkläder men det känner jag inte något behov av att visa haha. Allt satt iallafall jättebra, det virkade linnet var lite stort trots att jag tog storlek xs men det är bara att ha en bandeau under, den är ju menad att vara lite oversized :)

Första skoldagen

Fösta skoldagen idag då, ändå helt okej. Har inte saknat att sitta i klassrummet att jobba men det var kul att catcha upp lite med los friendos! Nu är jag äntligen hemma för andra gången idag, åkte hem till lägenheten efter skolan slutat och sen åkte jag och vaccinerade mig. Är jätterädd för sprutor har jag övertalat mig själv, men när jag väl har gjort det så tänker jag "Äsch... Det där var ju inte så farligt. Varför är jag så rädd för de?" Men sen nästa gång är jag exakt lika rädd haha. 
 
Har precis käkat middag och ska försöka kolla igenom läxor vi redan fått... Suck! Är så sjukt trött då jag somnade runt 2 och gick upp 05.30 imorse!!! (cry with me) Ska även försöka fota kläderna jag fick från Nelly, får se om jag får några bra bilder :)

"roomtour" hjälp mig inreda!

Hahahhaha jättepinsamt och stå och bara visa detta eftersom det praktiskt taget är ett tomt rum. Speedade upp lite också så det skulle bli less awkward. Men har har ni det stora rummet i video, brainstorma mig nu med massa ideér! :)))))

Allt är bra

Så kul när man vaknar upp och ser att man fått massa kommenterar på bloggen, nya följare på instagram och allt sånt. Blir så jäkla glad av det! Är iallafall på mycket bättre humör än vad jag vart under den senaste veckan, pga av massa anledningar egentligen. Hade en riktigt mysig kväll med Elin och Mickis med tacokäk, skitsnack och filmmys som alltid. 
 
Valde att åka hem idag eftersom jag fick ett paket från Nelly och sedan jag vaknade 12.30 och kommer absolut ha svårt att komma upp imorgon till skolan så nu kan iallafall mamma hjälpa mig att komma upp och sen skjutsa mig till lägenheten där jag kan fixa iordning mig, och sen ta bussen till skolan, äääääälskar att åka buss på mornarna :)
 
Till paketet från Nelly då, alla sommarkläder jag hade köpt passade, tre par shorts, ett virkat linne och underkläder och lite så. Jag är redo för att åka utomlands nu hehehe!! Vill ni ha bild på dom?

måndag

Gick upp klockan 09.00 för att göra mig i ordning, har nog inte gått upp så tidigt på hela lovet och jag är helt slut nu. Idag ska jag följa med Mickis till IKEA/jysk och sen efter så ska jag, mickis och Elin ha filmkväll hemma hos mig. Det ska bli mysigt! Vi gick ju i samma klass innan vi alla började gymnasiet för alla som inte visste det, och därför träffas vi alldeles för sällan, då är det skönt att ha såna här saker att göra med dom. 
 
Ska även försöka kolla på en soffa idag, spännande! Jag ska inte köpa den idag iallafall, måste vara 100% hur jag vill ha lägenheten innan jag släpar in massa onödiga möbler dit. Funderar även att göra en liten "roomtour" så ni kan se hur själva lägenheten ser ut och hjälpa mig med att möblera. Flera av er verkade väldigt intresserade av och hjälpa mig vilket känns superkul och sen blev även en roomtour efterfrågad så man såg exakt hur rummet ser ut. Vad tycker ni?

svårt att inreda en liten etta

Jag har verkligen försökt komma på hur jag vill inreda min lägenhet men det går inte alls bra. För när jag kommer en på sak jag vill så är det antingen för dyrt, för litet eller passar inte in. Jag har ju som sagt vita väggar med en fondvägg som också är vit med lite mönster på så därför vill jag hålla det vitt, snyggt och stilrent. 
 
Jag vill dessutom ha ett "tjejrum". Jag är ju trots allt tjej (no shit haha) men ändå vill jag ha det lite mer mognare eftersom jag har liksom sovrum, vardagsrum och matrum i samma rum. Jag ska liksom få in allt där. Har ett köksbord som är lite högre med typ "barstolar", 4 st. Men vart ska alla sitta när jag har främmande? Vi kan ju inte dela på 4 stolar, därför vill jag ha en soffa. Men hur ska jag få plats i min lilla etta med en fin soffa, en säng OCH matbort, det blir ju galet fullt i rummet då haha. Har ni några tips? Är inte alls bra på det här med inredning men tycker ändå det är jättekul. 
 
Jag överväger en liten inflyttningsfest för mina vänner men återigen, vart ska alla då sitta? Vi kan ju inte åla runt på golvet :)

It feels better in the dark

Både idag och igår hade jag hoppats på att fixa en säng till lägenheten, men så blev det inte. Mamma ringde till jysk idag och den var tydligen slut men nu har vi iallafall beställt en så den kommer mellan 1-2 veckor. Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom mina planer blev inställda. Det enda jag gjort det senaste dygnet är att kollat på filmen Stuck In Love och lyssnat på Chris Brown så kanske fortsätter i det spåret hehe.
 
Har varken några bilder på kameran eller mobilen att bjuda på, är fortfarande ledsen för grejer och orkar inte ens lägga ner tid på att fixa mig eller nåt sånt. Pigg tjej eller nåt haha. Hemskt ledsen att bloggen får lida av att jag inte är på det bästa humöret men ska försöka ändra på det! :) Kramkram

sluta lägg ner för mycket energi

Vet helt ärligt inte rikitgt vad som händer med mig, redan innan nyår kände jag mig helt förstörd. Jag är sur och ledsen jämt och vet inte vad jag ska göra åt saken. Jag brukar kunna tackla det men vet inte vad jag ska göra den här gången. Jag hade planerat att 2014 skulle bli grymt, det ska det fortfarande. Men det började skit iallafall. Längtar på ett sätt tillbaka till skolan nu så jag får lite rutin tillbaka.
Känslorna bara sprutar runt i kroppen, jag vill ha sommar, jag vill vara ute med vännerna, jag vill ligga ensam hemma och tycka synd om mig själv med en Ben&Jerry glass med en riktigt sorglig kärleksfilm så jag kan tycka ännu mer synd om mig själv. 
Att någon som man knappt vet vem det är, kan förstöra ens dagar så otroligt mycket men samtidigt göra en såhär jävla cplycklig förstår jag inte riktigt, det går liksom inte ihop. Men så är det och det är väl bara bita ihop. 
 
När man lägger ner all energi man har i kroppen för att ställa upp, underhålla och bry sig om men den inte ger tillbaka energi så blir man helt utmattad, man känner sig utnyttjad och förstörd. Jag pallar inte. Jag orkar inte lägga ner mer energi och tid på folk som inte gör detsamma till mig, och så är det oftast alltid. 
Om jag inte smsar, snappar, lägger upp på instagram i en vecka så skulle vissa inte ens märka och det gör otroligt ont faktiskt för dessa personer snurrar runt i mitt lilla fullproppade huvud nästan jämt. Nästan 24 timmar om dygnet. Antingen blir jag glad av tankarna eller så ligger jag på -1 från skalan 0-10. Ska bli så skönt att fly landet om 20 dagar och vara borta lika länge, jag undrar vilka som kommer tänka på mig medan jag är borta och jag inte tänker på dom, vilka som kommer lägga ner tid att skriva till mig och undrar hur jag har det och vilka som vill träffa mig när jag kommer hem för dom har saknat mig. 
 
Allt detta skitsnack kanske gör er helt förvirrade, ni kanske inte fattar men det kanske är det som är meningen egentligen. Inte vet jag. Ska sluta ha förhoppningar för allt blir bara ett stort fiasko och så blir man besviken.

Another Love

Så kär i den här låten, alla versioner. Kan inte få nog av den här, orginalet, live versionen. Assååååå dör. 

instagram

Här nedan ser ni mina senaste Instagram bilder, har faktiskt blivit väldigt duktig på att instagramma (dock är det mest egobilder då... hehe men ska bättre mig på att fota annat än mig själv *oups*) Följ gärna mig! LiEllax :)
 
 
 
 

2013 burken

Ni som följt min blogg läääääänge, alltså redan december 2012 vet ju att jag gjorde en "2013 burk". I burken skulle jag lägga i alla roliga stunder jag vart med om, eller jag skulle iallafall försöka intalade jag mig själv och det gick faktiskt! Dock blev ju inte burken speciellt full eftersom jag inte alls gjorde mycket mellan feb-maj men sånt är livet. Tänker iallafall fortsätta med detta 2014 för det var kul att se tillbaka vilka datum man ville minnas extra mycket :) 
 
Jag kom ju ihåg de flesta sakerna jag gjort i år, men fick mig små skratt när jag satt och läste lapparna idag. T.ex. från Justin konserten då jag hade klistrat fast all konfetti vi fångade på lappen hahaha. 
 
 

gott nytt år + nyårslöften

Hej! Herregud jag har inte uppdaterat sen förra året! Haha alla dessa "förra året" skämten alla drar 1 januari är så överdrivet tråkiga, men jag var tvungen! Iallafall, när 2013 började skrev jag ju en lista på vad som skulle bli mina nyårslöften. Ni kan hitta dom här. Skrattar nästan lite när jag läser detta för nästan ingenting hände och jag gjorde ingenting åt det. Herregud, jag som sa att 2012 inte var bra, då visste jag verkligen inte hur 2013 skulle se ut. Det här året har by far varit det sämsta år i mitt liv och äntligen är det över. Nu är det bara att skriva upp mer nyårslöften som man sedan ska strunta i. 
 
I år så har jag bara två nyårslöfte, eller egentligen tre. Som jag SKA hålla annars straffar jag mig själv med nånting och jag är 100% allvarlig nu. Typ gräver ner mig i flytande cement och låter det torka. 
Det första, som är en ren självklarhet (och som var det där extra "egentligen tre") är att sköta skolan. Som jag sa, det är en självklarhet så borde egentligen inte ha den som ett nyårslöfte. 
Det andra, som jag kommer ta mycket seriöst är att jag inte ska säga nej, jag ska sluta sabba för mig själv och ta chanser, säga ja till mer roligheter och sluta va så feg. Jag kommer faktiskt göra vad som helst för att hålla de här så hoppas det går vägen nu. 
Och de tredje, för att också göra er lite glada. Jag ska verkligen försöka ta tag i bloggen. Men jag tror det kommer bli bättre när jag fått i ordning i lägenheten. 
 
Jag har ganska stora förhoppningar för 2014 och jag hoppas på ett dunder år. Det känns iallafall bra hittils (hahah och det säger jag 1 januari) men det kommer säkert vända snart med den otur jag har, men nu ska jag tänka positivt! Men jag har otroligt mycket roliga saker att se fram emot ända till juli, och äntligen i juli fyller jag 18 år (!!!!!!!!) som jag längtat och där efter kommer mitt liv vara fullbordat typ. Jag är, som ni kanske vet yngst av mina vänner. Alla är över 18 och det är klart jag känner mig lite utanför när jag ser hur kul som har när dom är ute. Jag är så taggad på detta år!!! 2014 HIT ME.
 
Hoppas ni iallafall hade en GRYM nyårsafton, för att vara lite tråkig så det hade inte jag! Men vad gör de, det är en nyårsafton som gick åt skogen, jag har minst 50 till jag kommer uppleva hehe. 
Fick ett sms igårkväll av en viss person vilket gjorde mig mycket gladare och såg det lite positivt att sitta hemma. Ja, jag satt hemma själv med familjen och jag hade ganska många anledningar till varför faktiskt, men that's life. Taggar nu till nyår 2014 istället.