These hoes ain't loyal

I just freaking looooove this song och jag älskar Chris så mycket haha. Så braaaa!

Mycket att göra

Såg denna underbara bild och funderar starkt på att göra lite chokladbollar
 
Idag ska jag göra myyyycket så vet inte riktigt hur jag ska ha tid. Är fortfarande hemma men ska till skolan imorgon. Måste typ göra en "to do-list" och få allt orginiserat.
 
- Jag ska tvätta
- Skriva en engelskauppsats
- Plugga psykologi
- Plugga spanska 
- Kolla på film (till skolan) 
- Det är säkert massa mer, men inget jag orkar idag haha!
 
Men vet ni vad? När allt det är över, okej plugga kan inte bli över förrän proven är över men när jag har slängt in tvätten i tvättmaskinen, när jag skrivit klart min engelskauppsats osv då har jag två saker mindre = det kommer kännas så skönt! Älskar när man får så mycket gjort, speciellt nu när jag har vart så slö den senaste veckan haha. Men vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska hitta något att äta!! 

Söndag

Jag har äntligen fått i mig lite mat, dock så känns det som att jag kommer få äta upp mig för dessa fyra dagar jag inte åt. Känns som att hur mycket jag än äter så blir jag inte mätt. Längtar verkligen tills jag kan äta normalt igen, då ska jag frossa som en galning ♥ haha. Resten av kvällen ska jag bara kolla på de senaste avsnittet av The Vampire Diaries och resten av en film vi såg i skolan förrförra veckan som jag senare kommer ha prov på. Är så utmattad fortfarande så allt jag gör är typ sitter och stirrar. 
 
Jobbigt att vara så sjuk så man inte orkar göra något och sen får reda på att man har 3 prov nästa vecka + andra saker jag inte gjort den här senaste veckan. Men jag får plugga på så mycket nu innan den kommande veckan sen får jag ta det som det kommer. Fick iallafall resultatet på min svenska argumenterande text om droger. Jag hade verkligen ingen aning om hur eller vad jag skulle skriva och det slutade med att jag bara skrev något, trodde verkligen jag knappt skulle få ett E, men slutresultatet blev ett B! Jag är iallafall rätt nöjd. 
 
Jag lär inte gå till skolan imorgon heller, satsar på tisdag istället vilket resulterar i att det är 9 skoldagar kvar tills det är påsklov, så najs! Innan påsklovet ska jag absolut försöka prestera det bästa jag kan i skolan (borde ju egentligen alltid göra de hahha) men så jag slipper oroa mig över prov och sånt över lovet som jag fick göra på sportlovet efter semestern. 
 
 

I'm still alive

Hej peeps! Hur mår ni? Själv börjar jag må liiiite bättre men det är långt ifrån bra. Idag är det fjärde dagen jag inte ätit något, igår fick jag i mig en apelsin som mamma hade skurit i små bitar. Tog ca 5 timmar att äta upp den, helt sjukt haha. Idag åkte hon även och köpte jordgubbar och lite godis så förhoppningsvis kan jag få i mig lite till. Jag är väldigt snurrig just nu eftersom jag fått så lite i mig så om det blir värre kommer vi få lägga in mig på dropp och det får ju inte hända! 
 
Annars då? Sitter hemma själv. Mamma och pappa sitter på akuten i Nyköping just nu. De åkte för någon timma sen av lite anledningar. Vet inte vad vi har gjort men allting verkar ju hända just oss nu!? Nu ska jag iallafall se till att gå i mig något sen måste jag sova lite!

Sjuk

Ni kanske har trott att jag dött, det kan jag också tro ibland eftersom jag mår som jag mår. Men det har jag inte! Känner mig dock lite som en zombie. Går runt och virrar med feber och igår var jag tvungen att åka in på akuten för jag inte kunde andas, ta massa prover osv men det var inget allvarligt, bara vääääldigt obehagligt. 
 
Har inte ätit på två dagar och sover ingenting så ni kan ju bara tänka er vilket tillstånd jag är i just nu. Jag kommer nog inte uppdatera så ofta nu för allting jag gör är att ligga framför tvn och försöker få slumra till lite då och då. Glass funkar inte ens längre... Jag hoppas ni förstår! 

Plugga utomlands

De senaste veckorna har jag blivit väldigt intresserad igen att åka utomlands och plugga. Jag var väldigt hypad att åka till USA och vara utbyteststudent där för några år sedan men tänkte att jag kunde vänta några extra år så upplevelsen skulle bli roligare. Ju äldre desto roligare tror jag på! (då menar jag inte 50 år utan mer 19-20 haha!) Jag har kollat in Santa Monica Collage, vilket ligger i Los Angeles. Den har flera olika linjer jag lätt skulle kunna gå och liksom... LA. Behöver jag säga mera? En lite tråkig sak är att det är sjukt jäkla dyrt men det är så värt det. Jag läser bloggar som just nu bor i LA och pluggar och det får en att bli så motiverad att fixa klart skolan, spara ihop så mycket pengar jag kan och sen bara dra. 
 
Bara skolupplevelsen där är nog riktigt kul. De släpper in ca 1500 internationella elever per termin och ca 600 är svenskar. Hur kul är inte det? Sen allting runt omkring, man får bo med roommates, man får uppleva livet i LA, shopping, Santa Monica Pier, walk of fame och bara gå och ta en starbucks och se alla åka förbi på sina skateboards. Åka till Universal Studios eller bara chilla, gå ut och klubba och bara leva livet. 
 
Jag ska absolut kolla in exakta priser, hur det går till och kanske kolla om nån liten amigo vill följa med mig. Måste göra upp en budget och sen kolla hur mycket det bli totalt, som jag sa, det är mycket pengar men jag vet folk som inte behövt lånat något utan kunnat spara ihop allting själva. Jag vill inte bli "den som hade drömmar men aldrig kom iväg" för jag vill SKA komma iväg. 
 
Nog med detta, vart vill jag ens komma med texten? Jag vet inte. Jag drömmer mig bara bort, bort från äckliga Sverige. Jag vill dit NUUUU. Jag saknar en plats, ett land jag aldrig vart på. Hur är det ens möjligt? Är det någon av er som läser någon blogg som är där just nu och pluggar? Då menar jag inte som utbytesstudent utan folk som åkt efter studenten :)
 
 

Ny design

Nu eftersom jag bestämde mig för att börja blogga här igen så fixade jag designen lite fort, det enda som saknas är headern. Den ska jag ska jag försöka ta så snart som möjligt. Har dock inget bra ställe i lägenheten där det är både bra ljus och bra höjd (behöver med andra ord ett stativ!) Men som jag sa, ska fixa det! Alltså header, förhoppningsvis ett stativ också haha. 
 
Vad annars då? Jo! 
Bloggen är bredare, istället för 800px på bilderna så är de nu 900px. Just nu kan de då se lite knasigt ut eftersom de andra bilderna är 100px mindre än vad som är anpassad till bloggens design nu.
 
Jag ska även också verkligen, verkligen försöka ta mer, fina bilder. Jag veeeet, jag har sagt detta i evighetersevighet nu men nu ska jag verkligen försöka! 
 
Istället för att blogga varje dag om min tråkiga vardag, så ska jag försöka blogga mer om roliga saker, mode, skönhet osv. Ingen verkar ändå bry sig speciellt mycket om min urtråkiga vardag ;) 
 
Jag ska börja göra designer igen! I menyn ser ni länk till min (gamla portfolio)... Nya designblogg. Där kommer jag inte bara posta designer jag gjort utan, som jag gjort innan. Nu kommer jag även posta tips och trix, gratisdesigner och mycket mycket mer. Så checka in det!

Lite tankar

Det enda jag lever på just nu, glass. Kan knappt prata eller svälja. När svullnaden från allergiattacken äntligen gått ner efter en vecka så blir jag dunder sjuk. Men att äta glass har väl ingen dött av ;) 
 
Som ni ser nu, förhoppningsvis de flesta. Nu när ni går in på min blogg kommer ni faktiskt tillbaka till min blogg, innan kom ni ju till min nya blogg på Vionno. Dock är jag faktiskt lite osäker. Gillar portalen starkt men känns absolut inte som mig. Om ni förstår vad jag menar. Dessutom tyckte jag att statistiken var riktigt dålig då man var tvungen att gå in på en annan sida och kolla den. 
Därför har jag bestämt mig att fortsätta blogga här ett litet tag till. Nu ska jag verkligen försöka satsa på bloggen så den får lite mer läsare och sen får jag hoppas att jag blir inbjuden av en bra portal. Som ni förstår tycker jag inte om blogg.se speciellt mycket men jag vill inte bara börja blogga på en protal som inte ger än speciellt stora möjligheter. Då känns faktiskt blogg.se bäst än så länge då jag vet hur det funkar osv. Så bloggportaler får vänta tills jag faktiskt har bestämt mig säkert. 
 
Förlåt att jag bara velar fram och tillbaka men jag gör det så att det ska bli bäst för alla. Jag vill så gärna lyckas med bloggen nu, jag har sagt det i över ett år nu men jag har ändå inte lagt ner speciellt mycket energi och engagemang på den. Jag kan göra så mycket bättre! 

Interior

Always
 

Herregud vad jag älskar Polyvore! Klicka på bilden för att se vart sakerna kommer ifrån.

Återigen till detta inredningssnacket, sitter i min lilla lägenhet nu och ser mig omkring. Hur ska jag göra? Vad ska jag köpa? Vart ska jag ställa allt? Det är så svårt! Jag vet att ni har väntat på en room(house)tour vääääldigt länge men jag lovar er, att när allt är klart så ska ni få se!

Förövrigt så mår jag fortfarande skit, vi fick en akuttid på vårdcentralen idag så ska dit och sen hem till mina föräldrar och äta glass. Har nämligen sjukt ont i halsen nu också.


Inspiration

Jag vet att jag tjatar om det väldigt mycket men jag kan inte vänta med att inreda min lägenhet som jag vill. Jag har ju haft ända från november men det har tagit lite längre än vad jag trodde. Dessutom när man var tvungen att köpa allt nytt vilket gick på flera tusen kr så kändes det inte så kul att lägga ännu mer just nu på saker. Jag kan ju trots allt leva där utan några problem! Men snart är det som sagt dags att faktiskt fixa till med dekorationer, kuddar, mattor, ljus, blommor, ja you name it.

 

Eftersom jag är sjuk/allergisk just nu och hade gäster igår så satt jag inne på mitt rum exakt hela kvällen igår (åt tom middagen här inne haha) Jag satt iallafall flera timmar och kollade på DIY videos och på nåt sätt blev jag jätteinspirerad och ska nu göra lite saker jag såg tror jag. Kommer bli sjukt snyggt!


Unnar mig

På med mina älskade Batmanbyxor och unnar mig en god frukost. Jag är så ledsen idag för idag ser jag värre ut en vad jag gjort de senaste dagarna, även fast jag trycker i mig flera olika mediciner. Ikväll kommer också gäster hem hit, känns ju lagom kul. Kommer få sitta inne på mitt rum för vågar inte visa mig. Usch!

 

Igår var jag iallafall på utvecklingssamtal och det gick bra. Klarade även matteprovet vilket var en enorm lättnad, trodde verkligen att jag skulle gå göra mitt första omprov men det får vänta lite till! Gick även förbi till Bikbok, Gina och H&M och hittade lite saker men det får också vänta. Är fortfarande lite osäker.


Pullover

Lite synd att jag inte får några kommentarer, vilket jag brukar få. Det är trots allt lite motivation och pepp till att slänga upp nya inlägg. Iallafall för mig. Är det för att man måste fylla i sin email? Det borde inte spela någon roll tycker jag! Jag blir ju så glad av era kommentarer.

Idag sprang jag iallafall ned på stan, med mitt svullna lilla allergiska face (skämdes som fan haha!) och hämtade mitt paket på Ica.

Geena Ls Pullover från Only, går att köpa här för 179 kr. Jag har färgen Rose, vilket inte riktigt syns på bilden!

 
 
 

Tröstshopping

Ända sedan i måndags så har jag känt att mitt ansikte har vart lite svullet. Inatt somnade jag inte förrän kl 04.00 så kände mig inte speciellt pigg för att kunna pallra mig iväg till skolan och idag är mitt ansikte ännu värre. Pappa ringde runt till olika vårdcentraler men ingen kunde ta emot mig, men dom sa att det låter som en allergiattack. Pollen kunde det vara, det hade vart mycket de senaste dagarna sa hon.

Idag hoppas jag att mina kläder kommer hem till mig för att göra mig lite gladare, annars får jag nog ta en liten trip ner på stan för att tröstshoppa lite. Om jag vågar visa mig dvs.

 

Studiedag

Så skönt med studiedag. Har det både idag och på fredag för dom har utvecklingssamtal med alla. Jag har min på fredag eftermiddag. 
Runt 12 tiden ringde min chef och sa att jag kunde komma ned och kolla på avtalet och vi körde introduktionen samtidigt. Kom hem runt 2 och nu sitter jag här. Jag borde egentligen plugga till psykolgiprovet jag har på måndag men jag har absolut ingen energi eller lust till det. Jag vill bara ligga i min säng och kolla ut på hur snön bara vräker ner och deppa lite för att vintern är tillbaka. 

River Island

Som jag skrev imorse så mår jag inte alls bra, är jättehängig och nu har jag även fått grymt i knät av någon anledning. Nu ska jag fixa lite saker och sedan ska jag sova.
 
De flesta, speciellt Stockholmsbor vet nog att River Island har öppnat i Sverige! Är så glad över detta då det är en av mina absolut favoritaffärer i England. Ska bli kul att gå förbi där någon dag och se vad för kläder dom har att erbjuda. Här har jag gjort ett kollage med lite kläder jag gillar från deras sida. 
aeghj
 Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.

Godmorgon!

Vaknade för ca 40 minuter sedan och insåg då att mitt smink låg i väskan pappa glömde igår, klarar mig inte utan mitt smink, speciellt inte nu. Tror jag ska ta en apelsin (tröstäter haha) och börja göra mig i ordning lite långsamt för ca halv 8 kommer mamma hit och lämnar mina saker. Känns skönt. Dock vet inte inte riktigt hur jag gör. Mår inte alls bra idag, känner mig alldeles hängig och snuvig, men jag måste till skolan för att åtminstånde hämta mig psykologibok. Hmm beslutångest här va. 
 
Idag ska jag för övrigt maila tillbaka till Vionno, igen. För att fråga om jag får blogga hos dom. Men innan jag gör er upprörda så ska jag höra med dom hur allt kommer bli, om dom kan hjälpa mig på traven, om jag kan flytta över mitt arkiv och allt sånt. Sen om jag även börjar blogga där så ska jag slänga upp ett par blogginlägg först, fixa designen osv och se om jag verkligen gillar det. Vad sägs om det? Kommer fortfarande hålla på med webdesign på blogg.se's sida! Så då finns jag praktiskt taget på båda. 

Byta bloggportal?

Jag har tänkt på det här i ett tag. Jag är så trött på blogg.se och dom är så oproffsiga. Det är dock den enda bloggportalen jag haft under alla mina bloggande år men jag är så himla onöjd med det. Dom är grymt otrevliga och oangagerade. Usch. 
Jag vill byta, men jag vill ändå inte byta. Jag hatar nattstad, jag hatar devote för dom verkar så tråkga, enligt mig såklart! Dock finns det många bra bloggar där också.
 
Fick ett erbjudande att blogga på Vionno för nån vecka sedan, men tackade nej. Jag har rätt så höga krav, jag vill ju att min blogg ska vara så bra som möjligt och jag ska kunna anpassa den efter mig själv så mycket som möjligt. Där hörde jag att det knappt gick att ändra design, samma sak på For.me. Vad ska jag göra? Jag vill liksom ha kvar hela mitt arkiv för det har för mycket minnen. Alla bilder, när jag hoppade av skolan, roliga stunder osv, ja ni fattar. Jag vill kunna ändra min design och göra andras designer för det är verkligen vad jag gillar att göra. Men jag gillar verkligen inte blogg.se, för som jag sa dom är väldigt otrevliga och oproffesionella. Jag vill inte förlora mina bloglovin' följare och jag vill inte förlora er. För jag vet att besökarna kommer minska, åtminstånde de första veckorna/månaden.
 
Det enda blogg.se bryr sig om just nu är att just tjäna pengar. De är reklam på reklam på reklam. Medan vi tjänar dessa små ynkliga bloggpoäng som inte ens är rättvisa mot sidvisningarna så tjänar dom säkert flera tusen kr varje dag på oss, bloggare som sliter arslet av sig och bloggar för att få upp besökarna. Och dom hjälper oss inte ens. Som ni märker så blir jag riktigt sur över detta haha. 
 
OM jag skulle byta till Vionno så skulle jag antaligen blogga mer om mode, smink och kanske känslor, vanliga tjejsaker ni vet. Det är vad jag tror iallafall. Eftersom det är i störta del en modeportal och det tror jag att jag skulle börjat blogga om nu iallafall. Jag håller på att gå in på det spåret iallafall. Vad tycker ni? Can't make up my mind, för det finns både fördelar och nackdelar att både lämna och stanna kvar på blogg.se. 

Ingen laddare!

De klassiska photobooth bilderna, vad gör man inte när man inte har någon kamera? 
 
Slänger in ett litet inlägg snabbt här. Har nämnligen inte någon datorladdare på hela kvällen då pappa skulle ta med en påse med mina kläder, kamera och laddare men glömde den imorse. 
Kom iallafall hem runt halv 5, jag gick till McDonalds och snackade med dom lite där och scannade mitt pass och nån gång dom här dagarna ska jag skriva på papprerna osv. Ska bli spännande! Sen drog jag med pappa till Ica Maxi, bara jag som älskar att åka till såna butiker? Så kul att bara gå runt där. Men nu är mitt kylskåp iallafall fullt igen och har äntligen saker att äta. Så idag ska jag testa på att laga köttfärssås för första gången, wiiiho.
 
En både bra och dålig sak att jag inte har någon laddre = jag måste försöka låta bli datorn så mycket jag kan = kommer inte kunna plugga. Som tur är har verkligen ingen lust eller ork till det idag. Vädret tröttar ut mig som fan. Så ikväll blir det bara lugnt, jag ska fixa iordning lägenheten lite, laga mat och sen ikväll om jag har batteri över kolla på någon serie! 

Så trött på mig själv

Jag är så trött på hur jag ser ut. Lol inte för jag direkt nångång vart nöjd men nu är det typ värre än ever. Jag vill färga mitt hår, ljusare eller mörkare vet jag inte. Jag vill köpa nytt smink, använda mer smink, men ändå vill jag kunna gå utan smink. Jag har inte tid att lägga ner mer tid på allt detta. Jag vill ändra min stil, men jag kan inte bara köpa en ny garderob sådär. Jag vill vara brunare. Jag vill ha längre, tjockare hår men vill inte skaffa extensions. Do you see my problem eller? Bara så trött på allt. Jag ska verkligen försöka ta tag i mig själv nu när våren kommer. Men man kan ju inte vara nöjd med allting hela tiden, eller hur? 
 
Nu ska jag lägga mig i min säng, kanske äta en apelsin. Jag har ju trotsallt blivit nyttig, någorlunda iallafall haha! Kanske kolla på någon serie eller liknande och sen sova. Är fortfarande hemma hos mina föräldrar och får skjuts till bussen imorgon. Så skönt!

Q&A

Får ni köpa ut er dator när ni tar studenten?
Vi får datorerna om vi går ut med en viss poäng. 
 
Varför funkar inte liella.se längre? Man kommer bara in på liella.blogg.se :)
Mitt domän har antagligen gått ut. Skaffade de 14 feb förra året och det skulle bara hålla ett år! 
 
Kan du göra ett inlägg om hur man bäst sparar pengar? Är sämst på det :)
Har faktiskt haft funderingar på de väldigt länge men visste inte ifall det var någon som ville läsa om det haha. Men absolut kan jag göra det!
 
Så sjukt snygg, gjorde det ont att göra den där?:)
Jag trodde det skulle göra så otroligt ont eftersom skallbenet är ju precis under huden bakom örat men nej det tycker jag inte. Det var ju inte skönt men det finns saker som gör betydligt mycket ondare. Skulle lätt kunna göra det igen! :)
 
Kan du inte förklara hur du fick ditt jobb? Det verkade gå väldigt snabbt
Ja absolut kan jag göra det! Det tog inte ens 24 timmar innan jag fick det, haha! Jag skickade in en intressaanmälan på McDonald's hemsida i onsdags, dom ringde när jag var på väg hem på torsdagen och runt 17-tiden så satt jag på intervju. Dom frågade lite olika frågor som varför jag ville ha jobbet, mina starka och svaga sidor osv, och jag berättade även om mig själv. Jag personligen tyckte det inte alls gick speciellt bra, jag hade inte alls beredd för det kom så plötsligt. Men jag tror jag visade tydligen vem jag var som person för det var ändå ganska avslappnat på intervjun så det gick bra, det var även min absolut första arbetsintervju så jag är nöjd, hehe!

Lördag

Har inte gjort nånting idag och har inte ens dåligt samvete, HEHE. Dessutom så har jag beställt lite kläder. Det är dock både en jobbig och härlig känsla. Men nu när jag har jobb så kommer jag ju ändå få lön så det kan jag också göra med gott samvete. 
 
Har läst ut första delen av boken jag lånat, alltså "The Awakening" och den är bra, en av de bästa böcker jag läst. Dock har jag inte alls läst många. Ska bli kul hur detta slutar eftersom den är helt annorlunda från serien.
Resten av kvällen har inte inte heller några planer, jag ska försöka fixa ihop nåt litet till inlägg till er också! :) 

Freeeedag!

Haha Knäppis skickade denna bild imorse på mig och Elin när vi var i Indien. Lite random sådär, men minns när han tog bilden så väl! Katten följe efter oss hela tiden och var jättesöt. 
 
Äntligen fredag, eller vad säger ni? Tycker veckan har gått supersegt även fast jag bara var i skolan tre dagar. Idag gick jag endast dit och gjorde företagsekonomiprovet ni vet jag pluggade till i veckan som varit. Det gick rätt bra tror jag! Svårt var de, kändes som att det var mest C-A frågor och uträkningar på budgets men tro det eller ej, jag svarade faktiskt på allt och kände mig rätt säker på de flesta svaren, hehe. 
Kände på väg hem hur jag höll på att somna så la mig direkt när jag kom hem och sov i nån timma, diskade lite och sen kom mamma och hämtade mig. Nu sitter jag iallafall hemma och har laddat upp med apelsiner och jordgubbar och ska se nån film ikväll. Kan det bli bättre?
 
Mitt liv flyter på så bra just nu, jag är så glad!

ang. min blogg

Har fått flera kommentar av folk som undrar vad som hänt med min blogg. Att mitt domän, alltså .se inte funkar och jag vet. Jag köpte det förra året i februari och det skulle endast hålla i ett år. Jag trodde att när det gått ut så var det bara att skaffa ett nytt. 
Jag hade crystone vilket jag inte alls var nöjd med. Det var svårt att fixa det och tyckte de inte alls var bra. Finns så mycket bättre sidor för bara lite mer pengar så tänkte att jag bara kunde byta sen när det gått ut.
 
Nu har jag avslutat det kontot och tänkte skaffa ett nytt liella.se, men det funkade inte för det står fortfarande att det är upptaget. Jag mailade dom på crystone och en kille där berättade att lagen i Sverige för domän är att det ligger i karaktän, alltså att det tar några dagar innan det blir ledigt. Han sa att mitt blir ledigt i slutet av maj
Självklart blir jag lite depp över det eftersom jag vill ha ett eget domän, helst .se, men nu måste jag ju vänta ca 70 dagar för att få tillbaka det och det tycker jag är för mycket, speciellt när vissa inte kommer in på min blogg nu för dom kanske inte vet att jag har blogg.se. 
 
Tänkte bara berätta hur det ligger till och jag har lite beslutångest för vet inte hur jag ska göra, om jag ska vänta eller om jag faktiskt ska köpa t.ex. .nu, eller bara döpa bloggen till liellas.se? Vad tycker ni? 
 
 

Style statement

style statement
 Vill ni ser mer såna här? Kollaget är från Polyvore, klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån! 

Har fått jobb!

Hej! Idag är en bra dag. Jag är nästan taggad på att plugga, det är snart fredag, sen läsa min bok, fixa med lite annat osv. Det ringde en snubbe idag när jag satt på tåget hem och undrade om jag ville komma på arbetsintervju och typ 30 min senare var jag där... Dom frågade lite frågor osv och verkade väldigt positiva. Sen sa den ena killen i slutet ba "om jag ringer dig inom nästa torsdag så har du blivit antagen och då måste du komma med ditt pass så snart som möjligt. Om jag ringer dig om två veckor så har du inte fått jobbet men dörrarna står fortfarande öppna." Jag ba "eeeeh jaha, okej!" sen ba "Men du kan gå och hämta ditt pass nu, för du har fått jobbet!" Hahahha känns lite sjukt eftersom det var igår jag klickade i intresseanmälan och idag har jag jobbet. Det är alltså på Donken jag ska börja jobba och jag är faktiskt ganska taggad. Rätt så skönt också för det ligger typ max 5 min ifrån mig. 
 
Känns så skönt eftersom jag är i stort behov av pengar, okej kanske inte stort. Men jag vill göra så mycket men jag känner att det inte räcker till för jag är den typen som alltid måste ha en viss summa på mitt konto. Men nu kan jag äntligen börja spendera lite mer hehe. 

You are my little star, you are my light in the dark. Don't change who you are.

Har länge försökt fått en bra bild på min tatuering med min kamera, det enda jag visar er är en usel mobilbild. Det är verkligen hur svårt som helst att fota den, haha. Jag ser den ju inte och för att göra saken ännu krångligare så fastnar jag verkligen inte i profil på bilder. 
Jag vill verkligen boka en ny tatueringstid men väntar nog med det tills jag fyllt 18. Känns som att det bli lite bättre då på nåt sätt, men jag klarar mig några månader! Under tiden kan jag ju tänka ut vad jag vill ha. 

Just readin'

Herregud vad skönt det var och sitta ute på altanen och faktiskt tycka att det är varmt. Nu kände jag verkligen att våren är här! Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har gjort lite nödvändiga saker såsom plugg och läst. Boken är faktiskt riktigt bra. 
 
Senare idag ska jag börja finula på en ny design och en ny portfolio, ska bli kul! Nu ska jag göra mig i ordning och dra hem till mitt lilla place för imorgon är det dags för skola igen. 

Bekännelser

 
- En av mina favorit One Direction låtar är Na Na Na, har alltid vart och kommer alltid vara. Blir så glad av den! 
 
- Jag är grym på att spara pengar!
 
- Jag är redan trött på min design, trivdes inte alls med den :( 
 
- Jag får ont i magen om tandkrämen inte löddrar. 
 
- Jag blir arg av rödlök haha. 
 
 
 

The Vampire Diaries

I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle försöka skaffa mig en engelskbok till engelskan i skolan. Jag och mamma svängde förbi biblioteket i Gnesta och jag visste exakt vad jag var på jakt efter, The Vampire Diaries! Trodde verkligen inte att dom skulle ha böckerna eftersom Gnesta suger men dom hade faktiskt alla. Så lånade den tjockare boken med "The Awakening" och "The Struggle". Jag har redan läst runt 60 sidor och hittils är den faktiskt helt okej. Jag är inte den typen som läser, alls, men det är kul och se hur den skiljer sig ifrån serien som jag flitigt följer. 
 
För ett par år sedan när Twilight var på topp så köpte jag ju självklart köpa alla böcker, jag läste den första vilket jag tyckte var riktigt usel så nu har resten av böckerna stått i min hylla och samlat på sig massa damm. Jag som tyckte filmerna var så bra blev så besviken. Så jag hoppas att TVD böckerna blir bättre!

Företagsekonomi

Såhär har väl min förmiddag sett ut, har nu suttit i ca 2 timmar och skrivit ner 3 kapitel från min företagsekonomibok. Jag tycker det är relativt lätt men ska verkligen försöka få b på detta prov. Företagsekonomi och engelska är väl de enda ämnena jag gillar rätt mycket haha. Just nu håller vi iallafall på med budgets och hur man gör om ett företag te.x. inte har råd med att betala utgifterna osv. Så det är spännande faktiskt, precis vad jag är intresserad av för nån gång i mitt liv vill jag verkligen starta eget företag.
Annars ska jag väl inte göra så mycket idag. Jag ska göra mig iordning nu, äta lite och sen om nån timma kommer mamma och hämtar mig för vi ska till bibblan och se om jag hittar någon engelskbok som jag måste läsa på engelskan. 
 
Hoppas ni får en bra tisdag! :) 
 
 
 

Failade totalt

Bild från december! 
 
Idag hade jag matteprov och jag failade totalt, satt och väntade på tåget och var sjukt jäkla förbannad på mig själv och ville bara gråta haha, men jag antar att nån gång måste väl göra sitt första omprov också. För att det ska kännas lite bättre så var det nog inte bara jag som failade det. Nog om det, nu är jag hemma. Ska snart äta mat och sedan ska jag nog plugga lite företagsekonomi för jag har prov på fredag. Valde att åka hem till mina föräldrar idag för det är alltid skönast när jag är ledig dagen efter, har nämnligen praktik imorgon och på onsdag men passar på att plugga lite istället. Tänker jag inte sabba mer prov, ett räcker!

You Me At Six

Herreguuud va bra konserten var igår! Jag och Elin kom in till stan och dom skulle tydligen ha signering 13.00 vid Bengans och vi tänkte gå förbi och kolla hur mycket folk det var. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa något eller ställa oss i kön, men när vi väl kom dit så var det inga där för alla var redan klara så vi valde att köpa deras album iallafall och gå fram till dom eftersom vi var dom ända där. Vi snackade lite med dom och Josh undrade om vi skulle till konserten på kvällen osv. 
Sen 19.30 så började konserten och den var så jäääääkla bra! Så kul att se dom igen efter snart två år och se deras första egna konsert i Sverige. Vi stod uppe på balkongen i Klubben och vi såg nog bäst av alla. Folk där nere var helt galna, crowdsurfade och allt. Inte riktigt min stil direkt haha.
 
 

Taggad!

Elin sov som sagt här igår och vi hade mellokväll och herregud vad jag skrattade när hon blev så sur när Anton inte gick vidare. Han fick 3% av Sveriges röster, vilket antagligen var hennes för hon röstade 15 gånger haha! Dock tyckte jag det var lite konstigt att han inte fick en bättre placering. 
 
Nu ska vi snart in till stan. Vi vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra men man hittar ju alltid på något. Konserten börjar inte förrän 19.30. Men ni får ha en bra dag allesammans. Lär inte uppdatera mer idag ♥
 

Matcha med slitna jeans

Fick en kommentar från någon som ville att jag skulle tipsa vad man kan matcha slitna jeans med. Tycker egentligen man kan matcha allt till slitna jeans, baströjor är också snyggt och sen massa accessoarer! Kollaget är gjort i Polyvore, så klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
spring fever
 
 

Hej våren!

Ska under dagen någongång åka till lägenheten sen kommer Elin dit, vi ska ha mellokväll hemma hos mig och sen får vi se vad som händer. Vi kanske går ut en liten sväng också eftersom det är så fint väder. Man känner verkligen att det är vår i luften nu, man hör fåglarna kvittra och det är bara en tidsfråga tills vitsipporna och knopparna på träden kommer fram. Är ni lika taggade som jag eller?! 
 
Vi hade hittat en perfekt lägenhet till Indien, jättefint och perfekt läge till både utelivet, våra vänner och baren. Kostade endast 3600 eller nåt sånt. Igår mailade Elin henne och idag så ändrade hon priset till 12000 kr, hur sjukt är inte det? Snacka om att försöka lura oss på pengar. Det blir att fortsätta leta :) 

London

Från april 2012. Var tvungen att täcka mitt ansikte för var för ful hahahaha. Vi tog inte så mycket bilder denna gång men självklart var vi tvungna att ta de klassiska "phonebooth" bilderna. Usch dom är så äckliga vissa av dom... Minns att denna var det, dessutom blev bilderna så fula. Nästa gång, då jäklar!
 
Har ett stort (STORT) behov av att åka till London, helst så snart som möjligt. Jag har inte varit där sedan 2012 vilket typ skär i hjärtat på mig. Mitt älskade London, vi har snart inte setts på två år och förut vad jag där nästan en gång per månad. Det är faktiskt sant, helt sjukt om man tänker så hahah! Ska verkligen försöka åka nu innan sommarlovet, kanske när det blivit lite varmare för då är det ju som allra bäst. London är enligt mig en av världens bästa städer, dock har jag inte vart i så många storstäder haha. Varje gång jag vart där så har det alltid hänt otroligt roliga saker som är minnen för livet. Längtar att åka dit efter jag fyllt 18 också! 

Friday

Så tråkigt att statestiken börjar sjunka nu, min blogging är inte alls lika bra när skolan kommer ivägen. Men jag hoppas att ni förstår att jag prioriterar skolan före? Men jag ska verkligen försöka bättra mig, ska ta tag i detta!
Som jag skrev igår så är jag "ledig" idag, eller jag bestämde att jag skulle vara ledig för att kunna plugga lite. Mår förövrigt inte så bra, igår så somnade jag ca 20.30 och och nu var jag även tungen att sova nån timma för att försöka få bort huvudverken och sen är jag trött alla timmar på dygnet. Känns ju lite oskönt att man är trött hela tiden även hur mycket man än sover. 
 
På tal om bloggningen då, är det något speciellt nu skulle vilja läsa om? Kan ni tipsa om några inlägg jag kan skriva?

Fredag, fast torsdag

Så skönt att det dagen är över! Jag ska egentligen ha praktik imorgon men väljer att inte gå dit. Som ni vet har jag haft panik över skolan och allt de senaste dagarna så känner att det är mycket mer nödvändigt att stanna hemma och ta ikapp lite. Har trots allt ett matteprov på måndag som jag inte kan nånting på och kan inte plugga i helgen. Nu är jag iallafall hemma hos mina föräldrar, ville hem idag eftersom jag saknar mina kissemissar så mycket när jag är borta flera dagar i rad så det är alltid najs att komma hem nån dag då och då. 
 
Både igår och idag har jag kollat på The Wolf Of Wall Street, med Leo hehe. Den var väldigt lång så var tvungen att dela upp den i två delar eftersom jag började kolla på den halv elva igårkväll. Tror nog jag ska försöka se alla filmer han är med i, från fösta till sista, eller snarare senaste. Dock tror jag ingen kommer slå Titanic. Filmen var iallafall rätt bra, ganska rolig och spännande men det finns ju bättre filmer. 

Titanic

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, just bara de senaste dygnen. Leonardo DiCaprio är överallt på alla sociala medier just nu, vilket jag antar att ni har märkt? Så igår tänkte jag "äsch jag sätter mig och kollar på Titanic!" och just nu är jag helt obsessed. Jag kan inte sluta tänka på det, jag sitter och läser låååånga artiklar om både filmen och händelsen med den riktiga båten. Det är ju så spännande! Jag visste ju att filmen var bra, jag har sett den flera gånger. Men jag har aldrig vart såhär insatt. 
 
Men vem gillar inte Titanic? Filmen alltså. Den är ju bara för fin och Leo i 20års åldern är ju ännu finare. Är så kär hihi. Dock finns det ju såklart saker jag stör mig på, speciellt DOM KUNDE FÅTT PLATS BÅDA TVÅ (ungefär hela världen håller med om det faktiskt) blir så arg. Blir så arg för nu dör han när han egentligen kunde levt. Sen så säger dom alltid "I'll never let you go" och sen ba knuffar Rose ändå i honom i vattnet när han dött? Haha I mean c'mon hon kunde ju faktiskt låtit honom åtminstånde hänga kvar :( 
 
VARFÖR VANN HAN INGEN OSCAR? Assååå Guuuud. Sen första bilden är ju bara perfection. Älskar den scenen och sedan en av mina favoritquotes är också "I want you to draw me like one of your French girls" HAHA asså så kul. 
 
 

Glad

Måste verkligen bli bättre på att fota, min blogg blir så tråkig och mina bilder är helt ointressanta. Sorry för de :(
 
Hej people! Hur mår ni? Själv är jag aaaaastrött och har varit hela dagen. Låg nämnligen uppe ett tag igår, började kolla på Titanic vid 22-tiden vilket kanske inte var den brightaste idén. Men skolan var chill idag, hade sovmorgon och hade spanskaförhör vilket gick super, sen svenska och sen slutade jag. Har sovmorgon imorgon också och så skönt det ska vara! Ikväll ska jag iallafall gå och lägga mig lite tidigare haha.
 
Ska laga lite mat, skriva på min svenska argumenterande text om droger och sedan plugga lite matte och sen får vi se om jag har tid att slänga in ett till litet inlägg innan det är dags att gå och sova. 

Klänningar

Det är 297, snart 296 dagar kvar till vi åker tillbaka till Goa och som ni kanske minns så ska vi fira nyår där nere och vilket jäkla party det ska bli. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det är ju trots allt ganska många dagar kvar haha. 
Sitter iallafall och kollar på klänningar, både för utekvällar men också för just nyårsafton. Man kan ju inte gå runt i "the typical" nyårsklänning med glitter och paljetter. Känns lite för överdrivet för att vara där nere när alla praktiskt taget går runt i flipflop och skulle inte förvåna mig om de gör det då också. 
Klänning 1: HÄR - Klänning 2: HÄR - Klänning 3: HÄR
 
Känner hur ful den där bilden blev, haha. Men tycker dock klänningarna är fina. Matchning på färger osv i detta inlägg var ju mindre fint. Men har sagt till mig själv att jag ska vänta tills alla sommarklänningar kommer så ska jag se om det finns nån jag tycker om då. Ingen av dessa är direkt den nyårsklänningen jag söker efter. Vet ni nån bra sida som säljer bra klänningar? Speciellt till sommaren. 
 

Tisdag

Bild sen i höstas! 
 
Hola amigos! Är lite gladare än igår, dock inte 100%. Men det blev mycket bättre igårkväll när jag fick mig en liten tankeställare och idag när provet är gjort, jag har skickat in engelskan, jag har kommit långt på svenska argumenterande texten och även gjorde jag klar en idrottsplaneringsak. Vet inte hur många sidor text jag skrivit idag så det får räcka för nu är jag helt slut i huvudet haha. Några av er kommenterade igår ang. hur ni känner inför skolan och tycker det är så sorgligt eftersom vi borde ju egentligen gilla skolan så vi blir motiverade att gå dit. Det suger riktigt mycket, man ska inte ha ångest över något sånt viktigt. 
 
Är så otroligt sugen på frukt, inte godis, choklad eller något som jag vanligtvis brukar vara sugen på. Men nej, frukt ska det vara! Jag har bestämt mig att jag ska bli lite nyttigare (notera lite) ska ej börja träna haha. Men äta nyttigare borde jag absolut göra eftersom jag gör raka motsatsen just nu och mår inte alls bra av det. Borde iallafall sluta äta godis, gäller då inte choklad. Ska typ ha en räkare hur länge jag gått utan godis för att bli lite mer motiverad! 
 
Ska börja göra mig iordning snart och sen ska jag bara lägga mig och kolla på antingen en film eller serie, kan inte riktigt bestämma mig. Imorgon har jag sovmorgon så det ska bli så himla skönt! 

Let's see the positive things in life

Efter mycket depp denna eftermiddag och kväll så har jag bara pluggat, och deppat lite till över mitt världelösa (dock väldigt bra) liv, jag tycker bara lite synd om mig själv idag och såna dagar får man ju ha. 
Annars har jag kommit fram till ganska bra saker, dessa kommande veckor må vara jobbiga för mig med all skola, jobbletande, dåliga dagar, ångest och stress osv. Efter de här veckor kanske det kommer lite mer jobbiga veckor men det är bara att stå ut, kämpa för det går alltid mot ljusare tider. Jag har mycket att se fram emot det här året och det är 100 dagar kvar till sommarlov! 
 
2014 har än så länge vart ett riktigt riktigt bra år för mig, en av de bättre starterna faktiskt och självklart ska det inte stanna nu, det ska bli ännu bättre! Två av mina nyårslöften var faktiskt att säga ja till mer saker och ta vara på chanser jag får och det tycker jag verkligen att jag gjort. Efter att totalt deppat ihop ikväll och pratat massa pepptalk med både mamma, pappa, farmor och mina vänner så inser jag verkligen hur bra liv jag har och hur många jag har som bryr sig om mig vilket jag faktisk inte riktigt känt förut vilket kanske kan låta lite sorgligt och det håller jag med om, alla bör känna sig betydelsefull för någon :) 2014 ska vara MITT år och jag orkar verkligen inte deppa längre. Som jag sagt förut, det var 2013 för mig. I år har jag konserter jag kan se fram emot, jag fyller 18, jag ska till Goa igen (!!!!) med världens bästa Elin och mitt liv är bara så otroligt underbart ibland. 
 
Nu ska jag iallafall kolla på film, The First Time blir det. Ska mysa mig under täcket och äta hallon. Ser ni hur mysigt det ser ut eller? Ännu en bra sak, jag har världens skönaste säng och jag ska sova så gott i den inatt så jag kickar ass på det där sablans juridikprovet imorgon! P&K ♥
 
"It's okay to be a glow stick. Sometimes we all need to break before we shine" 

Ska det verkligen vara så?

Mitt liv är kaos just nu. En enda stor röra. Har ont i hela kroppen för jag är så förvirrad och redan efter första dagen har jag nått min maxgräns på allt. Jag pallar ingenting och jag ger upp. Direkt när jag kom innanför dörren idag så var jag tvungen att ringa mamma och beklaga mig och gråta en skvätt. Dagar som denna önskar jag verkligen att jag var hemma. Jag har kommit ikapp med nästan allt i skolan sedan resan, men jag har hur mycket nya prov som helst, hur mycket inlämningar som helst och idag får vi reda på att vi ska ut på praktik i slutet på den här veckan och mitten av nästa vecka. JAG. PALLAR. INTE. 
 
Att man ständigt som elev ska känna press på sig att göra så bra ifrån sig i skolan. Jag försöker så gott jag kan, det gör jag verkligen men jag når inte mina mål. Personer runt om en förväntar sig så otroligt mycket från en, man ska vara duktigt i skolan, man ska ha fritid över till annat, man ska ha ett extrajobb, man ska se bra ut, man ska festa och man ska bara vara bra på allt. Precis allt. Har kommit till den där punkten ni vet när jag inte vill vara bra på allt för jag känner för mycket press.
 
Nu frågar jag alla som lyssnar, läsare, elever, lärare, vuxna, ska det verkligen vara såhär? Att folk får ont i magen av skolan för det är för mycket press som ligger på ens axlar 24 timmar om dygnet? Att man ska oroa sig över att man kanske inte klara ETT enda prov och får E som slutbetyg. Det är trots allt våran framtid det handlar om och jag tycker allvarligt att alla ska ta ett steg tillbaka och ta't lite lugnt för jag och även många av oss andra hänger inte med. Vi är 16-18 år, vi har absolut ingen idé vad vi vill bli när vi blir stora så varför göra det sådan stor grej av det? 

I ♥ Music

 
8 låtar jag lyssnar flitigt på just nu, on repeat hehe. Som ni kan se så har jag väldigt utspridd musiksmak, gillar typ allt! Just nu gillar jag Your Body Is A Weapon extra mycket, den spelas nog mest just nu. Kommer nog lyssna på den tills jag tröttnar på den och aldrig mer vill höra den haha, det händer alltid. Har ni någon låt ni lyssnar extra mycket på just nu?
 

LdB - Fun and Fabulous

Tänkt tipsa om en bodylotion jag köpte häromdagen. Första veckorna när jag kom hem så flagnade jag jättemycket vilket är rätt normalt när man vart på solsemester och min bodybutter tog slut så köpte den här bara för att ha något. Jag gillar den starkt och den är bättre än vad min bodybutter var! Den luktar verkligen hur gott som helst och är jättelätt och smörja in sig med vilket är jätteskönt eftersom vissa bodylotion kan vara rätt jobbiga. 
 
Köpte den på Citygross och den kostade ca 35 kr om jag inte minns helt fel!
 

Söndag

Har så fruktansvärt ont i huvudet och det känns som jag ska tuppa av hela tiden, lagom till skolan eller vad säger ni? Kommer inte kunna gå till skolan imorgon om det håller i sig för just nu kan jag knappt stå upp. Jag som verkligen inte kan vara borta just nu... 
 Annars så är det väl bara som vanligt. Jag har precis kommit hem till lägenheten, måste plugga lite, ska laga mat, göra mig iordning och sen ska jag antingen kolla på någon film eller fixa någon design. De tycker jag ska bli skönt :) 
 
Måste även bara passa på och tacka er alla, alla ni som börjat följa bloggen och ni som kommenterar flitigt. Jag blir så himla glad av det. Har ni även märkt att jag har blivit bättre på att blogga? Under veckan har jag försökt uppdatera 3 gånger per dag vilket jag ofta gjort också. Så nöjd över min insats. Ni ger mig så mycket inspiration och glädje till att blogga. Är det något ni vill läsa mer om? 

lördag

Kör på en duckface bild denna lördagkväll haha!
 
Hur mår ni? Jag mår iallafall bra! Har inte gjort speciellt mycket idag, har myst med katterna, pluggat lite, handlat och ska väl kolla på mello när det börjar. Skulle vanligtvis säga att det är skönt att det är lördag, men nu är det snarare tvärt om. Lördag på ett lov betyder skola om två dagar. Usch är så otaggad. Allt jag vill göra är och glaja omkring och ha kul, men vad gör man inte? Det gjorde jag i 7 månader förra året och då blev jag ändå riktigt uttråkad och faktiskt olycklig så skola är nog inte så dumt ändå! :) 
 
Dock kan jag inte vänta med att att få nästa vecka överstökad, då har jag gjort de mesta av mina prov och jag är då ikapp allt iallafall. På söndagen ska jag på konsert med Elin och det är jag otroligt taggad på. Ända sedan vi köpte biljetter har jag undrat vad jag ska ha på mig, vet fortfarande inte men det löser sig nog haha. 
 
Sen på tal om något helt annat, som den äkta Beliebern jag är så måste jag uttrycka mina känslor över att Juju fyller 20 idag. 20!!?! Han var ju 16 igår typ. Lööööv him! 
 

Få en större, bättre blogg!

 1. Vad vill du blogga om? 
Det handlar trots allt inte bara vad de andra vill läsa, utan vad du också vill blogga om. Det finns alltid någon som är intresserad. När du bloggar om något som intresserar dig så blir det alltid bättre. Kvalitet framför kvantitet, i alla lägen! Ingen vill läsa en blogg som lägger upp 3 inlägg per dag om bara massa tråkigt tjaffs om dens dag. 

2. Designen
Oj så viktig den är! Det är trots allt det man ser först. Om bloggen har en snygg design så tar man både bloggaren och bloggen mer seriöst och bloggen blir mer professionell. Om jag kom in på en blogg där designen var gjord i paint, dåligt kodad, allt låg huller om buller och hade typsnittet "comic sans" (hatar det typsnittet något så otroligt mycket haha) så hade jag nog klickat ner den direkt. 

3. Stavning
Också mycket mycket viktigt! Återigen, om jag kom in en på en blogg där bloggaren stavar fel, särskriver, sätter utropstecken efter varje mening eller bara skriver allmänt konstigt så tar jag inte personen lika seriöst. En blogg är inte bara till för att skriva, utan man lär sig väldigt mycket hur man skriver också. 

4. Bilder
Inga bilder till ett inlägg? Inget som lockar ögat till att läsa inlägget heller. Bilderna gör något så otroligt mycket för att faktiskt få läsare. Om jag klickar mig in på en blogg och allt jag ser är text, text och text. Då kommer jag inte ens börja läsa för det finns inget som lockar mig. Ett stort plus är också om bilderna är bra. Du behöver absolut inte ha proffsbilder, det kan vara vanliga mobilbilder. Men tänk på att det är skillnad på mobilbilder och mobilbilder också!

5. Variera dig!
Ett bra sätt att faktiskt få mer läsare är att variera sina inlägg. Det finns så mycket att blogga om, som faktiskt intresserar dig också (punkt 1). Du kan lägga upp musik, outfits of the day, roliga bilder, listan kan göras lång. En annan bra sak är också att samarbeta med ett företag, som jag gjorde med tävlingen med bikinin. På det sättet får jag mer kommentarer, jag kom med på blogg.se framsida under mest kommenterade, jag fick flera hundra mer läsare och många håller sig kvar för att de gillar resten av min blogg!