365 nya chanser

Ville bara kika in på bloggen och säga Gott Nytt År till er alla. Själv har jag faktiskt ingenting för mig och det är väl lika bra det, jag blev bjuden på flera olika fester osv men tackade faktiskt nej till alla för jag mår inte speciellt bra just nu. Vissa människor tycker säkert jag är en riktig party pooper men det skiter jag i!
 
Har ni några nyårslöften, och isåfall vad? Jag har några som jag kan posta imorgon om ni vill.
.

årsresumé 2012 - del 2

En av höjdpunkterna på detta år var också denna London resa! Jag, Elin och Ronja åkte till London i ungefär 5 dagar tror jag och det var verkligen en upplevelse. Vi stod längst fram på OS festivalen av 80 000+ personer. Vi såg blandannat Rizzle Kicks, The Wanted, Labrinth, You Me At Six, Dizzee Rascal, Katy B och massa mer. Det var så himla varmt och höll på och svimma flera gånger. Började bråka med på tjockisar och det var lite kul också. Åt min första froyo, lekte i photobooth, hängde vid tunnelbanorna för att få wifi, gjorde egen flagga på hotellrummet, träffade Helena och hände på Milkshake City (standarn ni vet) Sen när jag kom hem fyllde jag år.
Vet inte om det var i slutet av juli eller början av augusti, men hängde med Elin, Ronja, Emelie och Nathalie ett par dagar och hängde med Jedward och käkade massooooor med vinbär!
 
Jag var på grönalund med Ida, Mickis och Jossan! Jag färgade mitt hår och blev ginger, blev typ deprimerad så färgade tillbaka direkt efter. Och hängde med tjejerna på grönan för att se Olly! 
Skolan började och jag trodde att jag skulle dö men fick ju några att umgås med redan tredje dagen. Min mobil gick sönder igen..... 
 
Fixade mina tänder lite grann så att de blev rakare! Fick hem mina kläder för nästan 6000 från ASOS som jag vann. Drog och åt pizza med Andrea innan idrotten. Pappa var i London och jag fick massor med saker med Justin och en 1D tröja (så olikt honom) men fick iallafall Girlfriend! Skulle även tatuera mig men blev inte så.
 
Hade kul i skolan med my muppets, vi började fjanta oss riktigt mycket. Var på bio och såg Paranormal Activity 4 med Elin, Ronja, Emelie och Nathalie. Köade även för XFactor biljetter till 2 november och vi hade riktigt kul den natten. Drog till skolan dagen efter och jag var helt slutkörd eftersom jag inte hade sovit ett dugg.
 
Vi köade till killarna konsert i Sverige som är nu i maj och vi fick biljetter. Sen var det bara och dra hem och sen till stan igen eftersom killarna kom tillbaka till Sverige och var på XFactor, jag var där med alla tjejerna och det var helt underbart och se dom igen! Åkte även One Direction bussen som åkte runt stan och gjorde PR för deras nya album och det var skitkul. Var på IKEA och träffade Harry och han kostade bara 349 kr, Give Me Love videon kom ut och polisen där i var sjukt jävla snygg. Såg Danny när jag kom ut direkt från skolan och fick lite panik, drack min första Mountain Dew och blev riktigt besviken och började även kolla på American Horror Story, den bästa serien EVER!
 
Denna månaden var ganska chill faktiskt. Hade dock lite svårt att gå till skolan jag försökte mitt bästa! 
Vi köpte en crosstrainer och den försökte jag använda så gott som möjligt men ska bli bättre på det. Det blev snöstorm och vi satt fast i skolan så jag och Andrea passade på och kolla på flera avsnitt av AHS. Sen blev det jullov, jul och den spenderades med familjen. Fick pengar till London och Cardiff som kanske inte ens blir av nu. Fick hörlurar och ett år av spotify. 

årsresumé 2012 - del 1

Det var ju inte direkt vinter förra året, men jag var inte så glad ändå. Jag och mina tjejer åkte iväg till London och det var första gången för mig. Vi hade det så otroligt bra. Vi såg killarna i Hammersmith, hängde en del på Milkshake City, shoppade och även träffade vi Emelie, Nathalie, Verro, Linn, Tora och Lodifa! Det var väl bara dom där 3-4 dagarna som gjorde månaden bra. Min mobil blev även stulen, buhu.
 
Det blev ganska lugnt igen, men sen kom One Direction tillbaka till Sverige. Jag som var van med att liksom kunna hänga med dom men nu var det omöjligt. Folk var som odjur. Min pappa och jag började bråka och han tog ungefär allt jag ägde (fullt seriöst) Därför jag inte har så himla många bilder från denna månad. Men jag färgade min ombré och jag, Elin och Ida hade även tjejmys hemma hos Mickis och bakade cupcakes, tände tomtebloss och köpte godis för över 100 kr. Köpte ny mobil! Vi fick biljetter till Cardiff den 1 mars, 5 raden på killarnas konsert.
 
Calippa shots kom tillbaka!! Jag blev otroligt mycket gladare och mycket friskare eftersom det blev varmare och man kunde gå med tunnare kläder. Minns inte så mycket av den här månaden, därför antar jag att den inte var så intressant!
 
En av de bästa månaderna på hela året so far, och faktiskt en av de bästa sakerna som har hänt i mitt liv. Jag och Louise åkte till London, och sen någon dag innan fick vi reda på att Justin skulle vara där samtidigt som oss och vi blev ju så himla glada eftersom vi har varit galna i honom sedan 2009. Vi hände på Milkshake City och där spelades Boyfriend och sen när vi åkte buss därifrån åkte vi förbi en butik som hette 'Just In' och vi ba "IT'S A SIGN!!!" hahah så himla kul. Vi gick till hans hotell, tyvärr fick vi inte chansen att prata face to face med honom men han kollade på mig och rörde min hand och vi fick även varsin bild med Kenny! Vi matade massor med ekorrar och shoppade. Hade det så himla kul! Var på XFactor audition med tjejerna och hade det jättekul.
 
Det blev jättevarmt, balen började närma sig och jag köpte mina skor och klänningen (som jag aldrig använde sen) Killarna kom tillbaka till Sverige, det blev skitkallt igen och det var ju kaos som vanligt men självklart grym som man är så fick vi lite alone time med dom, pratade med alla och fick även en bild med Harry. Emelie och Nathalie fyllde 17 en av kvällarna och vi firade dom med lite One Direction, haha snacka om bra start på födelsedagen! Hängde väldigt mycket på Wayne's och dödade tid och hade det bara jättemysigt. Dock så började jag bråka med pappa igen. 
 
Började närma sig slutet av terminen och jag började skita i allt. Hade en riktig yolo månad där. Vi hade även skolbal. Jag ångrar jättemycker hur jag såg ut men det kan jag ju inte göra åt nånting nu liksom. Sen kom dagen jag väntat på de senaste åren, skolavslutningen. Jag slutade grundskolan och jag kan erkänna att det var lite sorgligt men jag var ändå såhär "see ya bitches" hahaha! Vi skrev på så papptallrikar tillvarandra och alla skrev ungefär "hälsa 1D" "lycka till med One Direction" "Min belieber" osv, jag har satt mina spår genom åren! 
Sedan blev det mitt första sommarjobb. Jobbade på min pappas jobb och jag kan säga en sak; jag ska aldrig mer sommarjobba där, då är jag hellre pank. Så otroligt tråkigt. Far East Movement kom även till grönan på midsommar om jag inte minns fel? och sen drog jag, Elin, Ronja och Fanny på midsommarfest.
 

-

 
När jag var liten brukade jag gömma mina mina armar i tröjan för att låtsas att jag var armlös. Jag brukade starta om tvspelet varje gång när jag visste att jag skulle förlora. Jag sov med alla mina mjukisdjur så att inte en av dom skulle känna sig utanför. Jag hade en penna med fyra olika färger och hela tiden försökte jag trycka ner alla samtidigt men jag visste att det var omöjligt. Det svåraste valet var vilken glass smak man skulle välja när mormor följde med mig till glassbilen. Jag brukade gömma mig bakom saker för att skrämma folk men det slutade med att jag gav upp för att den personen aldrig gick förbi. När man låtsades sova för att bli buren till sängen. Månen följde efter bilen när man åkte sent på kvällarna och om det regnade så lekte jag alltid att två vattendroppar på rutan tävlade. Det enda jag gjorde på datorn var och sitta vid paint och den enda jag behövde ta hand om var min tamagotchi.

Not Giving In


En rolig idé

Jag vet inte vad ni tycker är kul, men det här tycker jag är ganska kul!
Det här en sak som man liksom (helst) måste börja med från dag ett, första dagen på året så att det ska bli extra kul. 
Från och med 1 januari, så fort det händer nånting så ska man skriva ner det på en liten lapp och lägga den i en burk. Sen när 2013 är slut så öppnar man burken och läser allt man har gjort under året. Det behöver inte vara värsta stora sakerna, det kan vara småsaker som förgyllt ens vardag ockå. 
Det här är iallafall något jag tänker försöka göra :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.