haha åh vill också!


valborg

Hejhej dåliga cambilder. 
 
Sitter här, chillar lite, städar lite och väntar lite. Idag är det Valborg så ni får ju ha en riktigt härlig kväll!! 
Jag väntar på att klockan ska slå fem så ska jag hämta min kompis vid busstationen, handla lite (mycket) godis och lite gott. Sedan blir det en kväll med massa film osv. 
Kanske inte den typiska Valborgen man tänkt sig haha, men är ju som sagt fortfarande sjuk så jag gör typ vad som helst för att bli frisk eftersom One Direction kommer till Sverige om inte alls många dagar!
 

I'll carry yooooouuuuuu

Känns som att jag bara delar massa musik och videos nu för tiden hahaha! 
Vet inte hur många av er som följde förra årets X-Factor UK men det gjorde jag iallafall, och James Arthur och Union J var mina favoriter helt klart. Nu har Union J släppt deras första singel och även deras musikvideo... Sååååå söta! 

Beyoncé as Mrs. Carter in H&M

Känns som alla inom bloggvärlden lägger upp den här H&M videon med Beyoncé så varför kan inte jag? Varje gång jag ser den någonstans så kollar jag typ på den. 
Är ganska pepp på att se hur kollektionen kommer se ut faktiskt. Brukar inte handla saker på H&M men det kanske det blir ändring på :)

för du har varit min


dubstep impression

Hahahhaha tycker den är skitkul! Skulle visa pappa, men han tyckte den inte var kul alls :( 

bilderna på mig och 1D

Jättemånga har frågat om jag kunde lägga ut bilderna som jag har med One Direction. Visst kan jag det! Det här är dock inte alla pga fulheten på mig på de flesta hahah! 

Mobilbilder från indien!


3 SAKER JAG SKA KÖPA NÄR JAG FÅR PENGAR, PT 2.

Minns ni de första inlägget jag gjorde? Här kan ni läsa den! Och ja... jag lovade ju att visa lite mer saker nån annan gång.

Video från konserten

Klippte ihop några videosar från konserten, inte alla låtar jag filmade men dom kommer komma upp på min youtube kanal så det är bara och checka in om ett tag. Tar bara några timmar och förminska dom :)
 
Haha herregud vad dålig den blev nu när jag laddade upp den.... Förhoppningsvis kommer de andra va bättre :)
 
Btw, vad har hänt med alla kommentarer!? Ni har blivit mycket sämre på det.... Saknar er lite ju :(

23 & 24

De andra 2 dagarna hade ju inte jag biljetter till, tyvärr. För skulle inte bangat på att gå på typ alla. Har suttit för de mesta på Expresso House med mina girlzzzz, varit utanför hans hotell och har även träffat Jinet. Äntligen typ ihihih. 
Senare igår, eller inatt snarare sagt så såg vi faktiskt Justin igen och han även säga några ord. Security sa att man inte fick ta några bilder, and you don't mess with the biebercrew haha, så det var bäst att lyssna på dom. Med tanke på att man kunde få böter på 340 mille om bilder på Justins svit skulle komma ut, helt sjukt.
 
De här dagarna har vart både bra och dåliga. Fick äntligen träffa mina kompisar och Justin. Men nu efter allt så är jag sjuk, trodde först det var pga av konserten, kände av det redan igår men sket i det, men nu känner jag verkligen av det. Tur att det blev så nu när Justin har åkt iallafall, nu är det bara och bli frisk och tagga till One Direction om 13 dagar.

Bieber - konsertdagen

Pigga tjejer som ligger i en hög för att inte frysa ihjäl. Creds till Nattis för bilden. 
 
Har typ sovit borta alla dagarna sen Jurre kom hit. Jag sov hos Elin på söndagen för vi skulle ju köa till konserten så vi gick typ upp 04.30 eller nåt haha. Vi mötte upp Emelie, Nathalie, Verro och Ronja och köade typ fett länge. Mådde piss för det var så himlans kallt. 
Efter typ 13 timmars köning (är det ens ett ord?) så var det insläpp och vi hamnade på andra och tredje raden. Är lite deppig för jag är så kort för såg inte allting men jag ska vara glad var där för jag antar väl att folk inte kunde gå även fast han hade 3 konserter? 
 
Han var i vilket fall grym och jag kan liksom fortfarande inte tro att jag såg honom live. Var endast några meter ifrån honom, och nu kommer det säkert ta ytterligare 4 år till för honom att komma hit. Nu är det dags för mig att åka till honom. 
Tänkte även klippa ihop en video med alla videosar jag filmade på konserten, iallafall de bästa bitarna med tanke på att dom är ganska kaos när jag hoppade osv! Smugglade ju in min systemkamera, haha. Hade objektivet i bhn. #badass.

Back on track

Tänkte bara säga att jag lever, och mår bra... Eller ja, bra och bra vet jag inte riktigt för jag har blivit sjuk och jag är lite småsur, mer kan jag berätta varför. 
Kommer lägga upp några bilder och videos och allt detta från typ några dagar så ja :) 
Idag vet jag inte om jag ska göra något eller om jag bara ska ta det lugnt eftersom Justin redan har åkt vidare och jag mår ju som sagt inte speciellt bra. 
 
Hur många var på någon konsert och vad tyckte ni? :)

bieberdays

Tänkte att jag kunde slänga iväg ett litet snabbt inlägg här va. Lite synd att inte blogg.se's app inte funkar så jag inte kan posta några bilder haha. 
Sitter iallafall hemma hos Elin nu, har vart en lång dag, köpt en tröja till konserten som är imorgon (ABO SHIT BRURSAAAAAN) och sen har vi chillat runt lite bara. 
Hoppas ni har de gött för just nu är jag megaglad för jag vet att Bieber inte är långt borta och jag ska på konsert med mina bästa brudar. Ska självklart blogga så ofta jag kan, men kommer nog bli lite mer "vardags"inlägg nu eftersom jag bloggar från mobilen, om det börjar funka snart såklart....
 
Men ni kan ju följa mig på Instagram, för där kommer jag posta bilder lite då och då :) @ liellaxo
 
Pusssss!

fullt upp!

Haha känner att det här med bloggningen inte går någe vidare nu. Men haft lite saker att göra idag, och nu ska det börja planeras inför Bieberkonserten, som är om endast 2 dagar!!!!! 
Alltså shit va pepp jag är, det är helt sjukt. Har väntat på denna dagen i typ 4 år. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig, och jag har paaaaanik. 
 
Nu ska jag iallafall skicka mail till kommunen ang. jobb och sedan ska jag måla naglarna Bieberlila HAHAHA... fyfan vilken tönt jag är. 

Kändis för en dag

Dagens klipp helt klart! 
Helt sjukt att man kan lura folk genom att ha typ bodyguards osv, och folk blir helt galna ju. Det här ska jag definitivt testa nångång i mitt liv. 
 
Älskar när folk typ ljuger vart dom har sett/hört honom HAHAH! 
"I heard his first single, which is good. I don't know the name of it but I heard it on the radio" HAHAHHA JAG AVLIDER. 
 

black nails - tiger case

Mitt nya skal från iDiwa

5 bekännelser

- Jag föredrar att handla kläder online. Jag menar... det är typ katten musen hundratusen mer saker och välja bland istället för att dra upp till t.ex. stan och kanske hitta några fåtal saker.
 
- Jag gråter alltid till Extreme Home Makeover.
 
- Jag är verkligen jättedålig på både hår och smink, men ska försöka bättra mig eftersom jag tycker det är jättekul och hålla på med sånt.
 
- När jag var liten var jag typ världens attentionseeker och jag ljög om allting för att folk skulle tycka jag var cool, fast det har jag vuxit ifrån som tur är hahah!
 
- Om man tog alla er, alltså mina läsare och proppade in er i ett rum och jag skulle stå framför och prata för er skulle jag antagligen svimma och hoppas på att dö.
Men fatta coolt, man kan tycka att 200-300 personer inte är så mycket. Men om alla skulle vara i ett klassrum (bara ett exempel) då skulle de va sjuuuukt mycket!

instagram

två instagrambilder från veckan. Ni hittar mig på @ liellaxo. Jag följer tillbaka om ni ber mig :)
 

vlog

Fick en förfrågan på att göra en vlog om One Direction, så here you go! 
Lol världens pinsammaste hejdå i slutet där, och min hals är alldeles röd i slutet för jag råkade röra den, ser jättemuppat ut :(

Tips - idiwa!

Tycket det är alldeles för lite tips här på bloggen, sen kom jag på en sida jag kunde tipsa om, nämnligen iDiwa.se!
Jag är ofta inne på den och kollar runt lite, jag tycker att deras sida är en av sveriges bästa för mobiltillbehör och dom har sjukt bra priser. Dom har allt mellan vanliga iphone skal, till glitterskal, bumpers och lite mer "hipster", iphone 5 skal med nitar och även Galaxy S3 skal med nitar så det är inte bara till iphones! Sen har dom även en hel drös av tillbehör som är både bra och kul. 
Så om du letar efter ett nytt skal till din mobil, glöm inte att kolla in den här sidan. Du kommer garanterat hitta något :)

Konsertångest

Som ni märkt gott folk så gillar jag och göra GIFs, haha!
 
Jag får alltid panik över det här med klädsel på konserter. Så fort jag har köpt mina biljetter, det spelar ingen roll om det är över ett år innan själva konsertdagen men jag tänker hela tiden på vad jag ska ha på mig. 
Alltså att stå i Globen med jag vet inte hur många tusen skrikande tjejer kanske inte är megakul ibland och man måste faktiskt tänka på vad man har på sig. Man kan inte gå i munkjacka för då kommer man antagligen dö pga av värmeslag och man vill ju faktiskt vara lite fin åtminstånde. Man vet ju inte, Justin kan ju se MIG bland alla som vissa brukar säga hahah.
 
Alltså jag har panik, jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag har inga kläder. Jag är kort, jag vill ha höga skor så jag blir åtminstånde lite längre men vem orkar stå och hoppa i högklackat? Inte jag iallafall med tanke på: 
1. Jag kan inte gå i högklackat.
2. Jag äger inga förutom ett par kängor och min balskor (!!!!)
3. Det är bara att inse att jag kommer välja fel outfit, kommer dö där inne pga av nånting (värmeslag eller för mycket fangirling eftersom han kommer stå där shirtless) och jag kommer inte se något för jag är kort.
 
Han är här den 22, 23 och 24 april. 2013 (om ni missat de haha) 
Den 22, 23 och 24 2012 var jag i London och såg honom. Det tog ett helt år hihi :)

preliminärt antagen

Bild från Instagram @ liellaxo
 
Ni minns väl att jag sökte EK och SAM på en distansskola i Kalmar? Fick brev från dom idag. Syven som jag var hos när jag sökte sa att jag skulle vara reserv på ekonomi eftersom mina betyg inte räckte till, men jooooora. Jag är nu preliminärt antagen :)
Alla 97or där ute, har ni fått era brev än? 
 

lol, that's me

Jag är ensam hemma, och lol, that's me är en av dom mest underhållande sakerna man kan göra om det inte finns något annat. Nu ska jag nog fetta mig med lite chips och kolla på Gossip Girl, sedan ska jag gå (=springa) eftersom det är så mörkt så att ingen dödar mig eller nåt. Ska nämnligen vara barnvakt åt mina grannars barn tills dom och mina föräldrar kommer hem ifrån en fest. #världensbästadotter

mina favoritserier & varför

Jag är gråttypen, gillar drama, kärlek och yadayadayada. Inte alla som gör det, men jag är en sån och det finns ju några ruskigt bra serier som är i den genren. Men gillar även andra också. Jag har sett ganska många serier men jag har ju mina favoriter och det är dom är nedanför:
 
Typ den första serien jag såg för lite mer än ett år sedan bara och den kommer typ alltid vara den bästa haha. Nio säsonger och jag bara satt och kollade och kollade och kollade, det tog ett par månader men fyyyfan vad bra den är. Den har allt! Jag har ett par serier som står på min "att-kolla-på" men när jag är klar med den så kommer jag kolla på den här igen.
 
Ungefär som One Tree Hill. Dock bara 4 säsonger vilket är fööööör lite för den är rikgit bra :( 
 
Hahaha åh herregud, börjar typ skratta så fort jag tänker på den här serien. Kollade på den här i höstas tror jag för jag hade inte nån aning om vad jag skulle kolla på, och den här var verkligen rolig. 
Inte alls min genre av serie, till jag såg den här iallafall. Handlar om ett par ungdomar som gör samhällstjänst (tror jag det heter?) så händer det massa skumma saker efter en storm typ. Dock är det endast mellan typ 5-8 episoder i varje säsong, alldeles för lite för den är verkligen rolig!
 
Kollar på den här nu, det är 6 säsonger och är på femte nu. Bortkämda och äckligt rika ungdomar som klantar till allting är väl en ganska bra beskrivning av det hela. Mycket kärlek och drama. Trodde inte jag skulle gilla den här först, men den är riktigt bra faktiskt!
 
Vågade inte se den här själv, så jag tvingade Andrea och kolla på den så vi satt typ varje dag efter skolan och kollade haha. Det har bara kommit ut 2 säsonger. Första säsongen har jag sett och den är seriöst världens bästa ommmgg blir helt pirrig så fort jag tänker på den.
Andra säsongen hör inte alls ihop med säsong 1, gillar den också men inget slår första. Dock slutade jag kolla efter halva för jag insåg hur jävla deprimerad jag skulle bli för att jag skulle behöva vänta på säsong 3 i över ett halv år. Det är skräck, och ja den är läskig iallafall i början haha :) Den är top notch!
 
Varför just dessa serier är mina favoriter vet jag inte riktigt... Men dom faller mig i smaken och jag tror att om ni gillar det jag beskrev nu så tror jag att ni också kommer gilla dom, för alla är ruskigt bra :)

Q&A - balklänning

"jag har bal om 2 månader och jag har ingen klänning! har du tips på några bra hemsidor man kan köpa klänningar på?"
 
Även fast nian och balen inte är jätteseriös, så vill man ju ändå va fin såklart. Jag personligen ångrar hur jag såg ut både i hår och klänning. Om jag nu fick välja min klänning hade jag absolut valt en maxi klänning. Jag kan inga direkt bra sidor med klänningar men jag måste faktiskt säga att Nelly har många fina! 
Och om du är rädd för att ha samma klänning som någon annan så finns det ju alltid sidor från utlandet, speciellt England (dom brukar ha mycket fint) så kan tipsa om River Island, NewLook, Asos, Tophop, Boohoo, eller så kan man faktiskt köpa i butik. Men såna butiker kan jag ingenting om :)
Hoppas du hittar en bra klänning!

wanties from asos

Känner att detta collage var ytters proffsigt och snyggt, eller inte. Men hade jag ingen aning om hur jag skulle kunna klippa ut, då det bara fanns bilder på kläderna på modellerna haha.

people wait...

Idag har jag inte alls vart på humör. Har varit otroligt arg och ledsen, så jag sov igenom hela eftermiddagen med mina gulliga katter i soffan. Då blev det ju lite bättre iallafall! 
Tänkte fixa ett litet inlägg alldeles strax och sedan kanske fixa header, vi får se. 

how animals eat their food

Har sett den här hur många gånger som helst nu, och jag skrattar så jag gråter varje gång. 

Lite mer snyggt

Ooooh kolla vilka dösnygga skal mrgizmo har fått in. Lite i samma stuk jag visade ett par veckor sedan från en annan sida. Men dessa är ju betydligt billigare + att dom är från Sverige. Synd att man är pank, annars skulle jag nog sitta med bankkortet och fnittra... Vilket jag alltid gör när jag köper något online hahahah.
 
Här är bara några få av skalen dom fått in. Vilken tycker ni vad snyggast? :)

10 minnen jag aldrig glömmer

One Direction. Nu kommer det låta jättesnobbigt men jag kan verkligen inte välja bara ett minne med dom... Men typ första träffen, konserter, när jag gick armkrok med Liam, alla samtal, kaoset utanför Bengan's, telefon med Harry, känslan när vi blev deras profilbild, alla vänner man fått. Allt detta är ett stort megabra minne för resten av mitt liv. 
 
När jag var i London i somras med Elin och Ronja på OS festivalen och stod längst fram av 80 000 people. Eller alla tre Londonresor förra året var helt amazeballs.
 
Måååånga galna minnen med mina (konstiga) kompisar, te.x när jag, Elin, Emelie och Nathalie plockade massor med vinbär hos Emelie och Nathalie och satt och åt mitt i stan. Finns massor med såna saker vi gjort. Springa runt i ett parkeringshus i OnePiece mitt i natten, alla Wayne's häng osv.
 
När jag hoppade av skolan, både ett bra och dåligt minne beroende på vilket sätt man tänker på!
 
När jag var i Luleå med Jinet.
 
Små och helt ointressanta barndomsminnen från alla möjliga platser, men speciellt mormor och morfars gamla hus och fritids när jag var mellan typ 7-9 år. Haha åh va lätt livet va då.
 
Mitt kalas när jag var 7, ingen ville göra som jag sa så jag satte mig och tjura i min lekstuga HAHAHA :( (kan även notera att jag ej har haft kalas sedan den incidenten)
 
Dejten i Indien kommer jag nog aldrig glömma heller, haha. 
 
Första "mötet" med Justin.
 
Det finns stunder jag är så himla lycklig så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag kan dock inte komma på något speciellt ögonblick för dessa stunder. Men den känslan alltså, perfekt.

so real

Under de senaste veckorna har jag gått och förälskat mig i honom, min älskade Macklemore. Så jävla grym, så jävla äkta.
 
Jag vill ännu en gång be om ursäkt för att bloggen har legat åt sidan nån vecka eller så, men de här senaste dagarna har verkligen vart en karusell. Både för mig och för andra runt omkring mig. Har haft noll inspo och jag har ingenting att blogga om men jag hoppas nu, med en ny lite mer stilren design (ska dock ändra header så fort jag tar nån bild) så får vi hoppas att blogglusten kommer tillbaka. Om ni har något ni vill jag ska skriva om så skriv här, i mitt önskerubrikinlägg. :)

Indien bilder #2

Glömde helt bort det här. Här kommer lite mer bilder från Goa :)

Ny instagram!

Yes ni såg rätt, jag har en ny instagram! 
Varför jag valde att skapa en ny var för att jag tyckte jag hade för många followers på mitt andra konto som bara var, varken brydde sig om, gillade eller kommenterade mina foton :) 
Men där heter jag iallafall liellaxo (nästan likadant som förra) och jag följer er självklart tillbaka om ni skriver era namn i en kommentar :)
 

Mycket bättre

Blev lite gladare idag efter jag hade pratat med Jinet på Skype. Det var minst ett år sedan vi faktiskt pratade och det gjorde mig megaglad. Tjejen är för go och jag kan inte sluta vänta till Bieber kommer till Svennebananlandet och hon kommer ner till Stockholm. Har inte träffat henne på över 2 år och det gör fan ont i hjärtat att säga. 
 
Min blogglust har inte kommit tillbaka och jag vet inte alls vad jag ska blogga om, och fick bara ett par önskerubriker. Tror jag kommer bli galen snart, eller så får jag ändra min bloggstil lite grann. Hur mår ni sötisar idag? 
 
Känn er fria att lägg till mig på Skype, eftersom jag tog bort mina gamla kontakter haha :) lisafvenberg

Idag så är jag

Idag är en sån där dag då man känner sig helt hopplös och patetisk. Idag är jag ledsen. :(

Humor


Clumsy Thumbsy

Jag är hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen, jag vet inte vad som har hänt :( Men har verkligen noll inspirarion.... 
 
Iallafall, sitter och kollar på såna här klipp... Man vet ju själv hur det är ;)

5 bekännelser

- Jag älskar att vara ensam (ooooh I'm a loner) men inte för länge. För jag älskar att umgås med folk också. 
 
- Om jag skulle va känd för en dag så skulle jag vilja vara antinge Justin Bieber (bara för att han är så känd) eller kanske nån Youtuber, för deras fans känns som att dom skulle vara lite mer "knasiga" om ni fattar vad jag menar? 
 
- En låt jag aldrig kommer tröttna på är Apologize av OneRepublic
 
- Alltså jag är ju kort, men när jag var liten så var jag typ lika liten som en pyssling (hahah fullt allvarligt) Har växt på mig ganska bra de senaste åren. 
 
- Det slutar alltid med att jag sumpar mina mobiler, så nu har jag haft 4 iphones och om man slår ihop allt med nya och reparationer osv så blir det över 18.000 kr, fett ovärt.

Fobi

Jaaa, jag skrev ju för några veckor sedan att jag hade en fobi, emetofobi. Ni vet bloggaren Keela? Hon har samma! Hon har skrivit många gånger om detta, och idag gjorde hon det igen. Ifall ni är intresserade av att läsa så kan ni göra det här
 
Jag tror faktiskt inte att folk inser hur allvarligt det här är, och det får en att känns sig både störd i huvudet och får en att må faktiskt psykiskt dåligt. Denna fobi har gjort så att jag är så himla tillbakadragen, det finns saker jag så jättegärna skulle vilja göra, men mitt inre säger nej så då blir det att jag stannar hemma. Den här fobin har förstört en del av mitt liv faktiskt, och jag överdriver inte. 
Jag blir så irriterad när folk ser typ en spindel, och säger att dom har fobi för spindlar. För oftast är det inte så, dom gillar dom bara inte men det är inte en fobi. 
 
I min ålder, typ mellan 15-17 kanske, visst man får inte dricka alkohol men jag tror seriöst att 99% av oss har gjort det, det är ingen big deal direkt. Alla gillar ju att va på party liksom, t.o.m jag. Men jag kan inte även fast jag vill... Jag är så otroligt rädd att nånting ska hända, om kanske jag eller någon annan dricker för mycket. 
Eller när folk faktiskt retas för min fobi, det är inte kul. Jag får ångest, jag vill bara börja gråta och jag kan t.o.m få en panikattack. 
Kommunen håller även på att fixa jobb till mig, och det är ju nästan självklart att jag kommer få jobba med småungar, vet ni hur svårt det är för mig? Jag kan nästan inte jobba med barn.
Kan även inte gå ut på året då det är "magsjukeperiod" och om någon t.o.m spyr så kan jag inte gå ut på max en vecka. Jag blir totalt isolerad. 
 
Jag önskar inte ens min värsta fiende en fobi. Det är en av de hemskaste sakerna som finns. 

Tonårsbossen

Vilka av er såg premiären på Tonårsbossen? Barnet i familjen får alltså ta hand om ekonomin i en hel månad. Tyckte det var ganska kul, plus att hon var så dum så blev det ännu roligare. Men jag undrar egentligen hur smart jag skulle varit om jag fick 45 lax i händerna haha!
 
Pappa kom på att vi skulle göra samma sak här, får se hur det blir med det ;) Skulle ju bli lite annat än lasagne iallafall. 

Instagram

@liellax heter jag där! 
 
Funderar dock på att göra en ny instagram, liksom en ny start! Skulle ni följa mig då? hihi

Wanties - River Island

Alltså en av de bästa sakerna med våren är tamefan kläderna. Dom blir så himla mycket snyggare än på vintern!! och jag blir alltid lika glad. I vår ska det shoppas som bara den ;)

Nostalgi,

Haha åh minns ni dessa låtar? Verkligen nostalgi här.
Vad hade man för musiksmak när man var liten egentligen? Sista låten är fortfarande asgrym dock haha. Har ni någon låt som ni minns extra mycket från när ni var mindre?

Idag är jag blå

Hejsan allihopa!
Slänger in ett litet snabbt inlägg nu för jag ska nämnligen iväg om ett tag och träffa mina kompisar som jag inte träffat sedan i februari! Det ska bli jättekul iallafall. 
 
Sen vill jag också be lite om ursäkt för att min uppdatering suger just nu, men det är för att jag håller på med alla designer som jag fått. Sen när alla är klara så kommer det va lite lugnare och då kommer jag förmodligen kunna blogga lite mer. Bara jag vet om vad.... Kanske kör på en önskerubrik lite senare, för jag har absolut ingen inspiration. 
C'ya!
 
Idag har jag tuggat massa tuggummi.

3 saker jag ska köpa när jag får pengar, pt 1.

Hihi April fools! Såklart jag inte ska lägga ner bloggen!!! (typ ingen trodde på det ändå... är jag så dålig på att ljuga?)
 
Jag håller på att skaffa jobb just nu (är otroligt taggad över det faktiskt!) hihi. Men här kommer 3 saker jag kommer köpa när jag får pengar! Mer saker kommer nån annan gång.
Nu tänker säkert ni "vadå nagel kit?" men jaaa ett nagelkit, med massor med söta glittersaker, och jättebra stuff. Ska även införskaffa mig en sån där cool UV-lampa så jag kommer kunna göra gelnaglar! Har velat köpa en i flera år nu, för jag älskar att hålla på med naglar. Det är min nya hobby!