Primark

 
Det här är faktiskt enda stället jag vet man kan köpa primark kläder på (förutom ebay då), för de som inte vet vad Primark är så är det ett klädmärke från England som har galet billiga kläder, runt 100-lappen men oftast billigare!
Klicka på taggarna för att komma till produkterna. 

idag är en sån där dag

Jag har ju för korta hälsenor och efter allt springande igår så är mina vader helt körda, de gör så fruktansvärt ont så idag har de inte hänt mycket och jag kommer nog bli förlamad tills imorgon eller så, vilket suger för jag kan ju inte göra nånting haha... 
 
För övrigt så är idag en sån här dag jag bara ligger i soffan och drömmer mig bort, idag saknar jsg London så otroligt mycket och jag vill så gärna åka dit snart igen. Det värsta är ju att jag skulle kunna boka en resa nu när jag sitter och skriver detta, men jag har ingen och åka med... :(
 
 
 
 
 

drottning blankas dag

Alltså jag älskar PhotoBooth, kan alltid underhålla mig med sånt när jag har tråkigt. Nu fick lilla Lelleponken också va med och posa lite. Snart ska jag bli bättre på att ta bilder!
 
Började 9 idag och direkt så blev vi alla indelade i grupper (självklart hamnade inte jag med nån från klassen) men de funkade iallafall. Vi fick massor av uppdrag vi skulle göra på ca 2 timmar, t.ex. att ta kort med en vakt utanför slottet, ta kort på oss när vi står utanför södersjukhuset, står utanför Grönan och ta kort med en hund, så de var verkligen allt mellan himmel och jord och vi var verkligen överallt i hela stan kändes de som. Den som kom i tid till vår mötesplats med flest poäng fick några hundra kr i rikskuponger för dom ville bli av med dom, haha. Ganska ovärd dag med tanke på att jag var i skolan i endast tre timmar. 
 
Nu har jag precis instrallerat photoshop på den nya datorn så kan redigera och designa här på också, så de blir bra. Ikväll ska jag bara slöa, är så himla trött. Hoppas ni har de himlans bra ♥

R U Crazy


this is us

 
Gårdagen, oj... Gårdagen överlag var en bra dag. Fick min dator, dagen gick fort och sen runt kl 15 mötte jag upp Nattis vid Emelies skola som ligger några hundra meter från min, sen slutade Emelie. Vi drog hem till dom och jag lovar att jag aldrig skrattat så mycket på år, allvarligt talat alltså. Visste inte att det gör så ont att skratta...
 
Sen åkte vi till bion, köpte lite godis och sen en liten bit in på filmen så drog Nattis för de blev lite strul vilket var riktigt tråkigt för de hade vart jättekul och haft henne där med oss tjejer, men tur är väl att hon såg filmen dagen före på en pressvisning så hon missade ingenting. 
Filmen var iallafall grym, och nu kommer mitt lilla tal jag måste hålla varje gång de händer nåt kul med killarna. Men det är helt sjukt att sitta där i en biosalong, veta att filmen visas världen runt på bio och alla är nästan fullbokade, se dom framträda och även se hur galna fans är och samtidigt veta att man ungicks med dessa fem killar förrförra sommarn som om dom var kompisar... Det gör ont och tänka så, usch vad jag saknar dom tiderna alltså. Helt sjukt att man har hängt med världens största pojkband. Om inte maj-juli 2011 hade hänt så hade jag inte vart den jag är idag och jag hade inte haft de vännerna jag har idag, vilket är tur för de är absolut världens bästa vänner.

XLNT Shop

Detta kom hem med posten idag från xlntshop.se, först ett par Exfoliating Socks som tar bort allt skit från fötterna, de kanske låter lite snuskigt att jag sitter och skriver om död hud och förhårdnader, men hur ofräscht är det inte när man har de? Då kan man göra nånting åt de ju. Sen fick jag även hem en tandblekningspenna och de ska bli så kul att se hur resultatet blir, har hört mycket bra om den! Kommer posta senare om produkterna!
 
 

Snygg

 
Tog några egopics med min nya macbook<3<3<3<3
Kom hem för nån timma sen, höll på att somna på sista lektionen idag och även tåget hem, men om jag somnar kan jag inte sova på kvällen sen och då är jag körd, även fast de kommer vara en chilldag imorgon utan några riktiga lektioner. 
Idag hade vi iallafall några lektioner, första satt vi bara och lekte med datorerna, sen psykologi och sen juridik, och då satt vi typ bara och pratade om ett brott om strypsex och då spårade allting ur haha!
 
Nu tänkte jag iallafall fixa ihop lite inlägg om bion igår samt lite saker som kom med posten idag!
 

Jag lever

Hejsan! 
Sorry att jag inte bloggat men har haft fullt upp och jag hoppas ni förstår. Igår fick vi våra datorer så jag sitter vid den nu haha. Igår var jag på bio och de blev lite kaos osv men jag kommer berätta om allt när jag kommer hem ikväll. Heipa! :)

jag ser ut som 12

Amen tjenare kompisar! 
Dagen började med att jag kom försent till skolan, kändes ju jäkligt bra. Men annars gick väl dagen lagom fort och åkte hem direkt efter och bara slängde av mig kläderna och la mig framför tvn, haha gud så skönt de var. 
Håller på och lagar mat nu och sen blir de att gotta mig framför idol. Är de bara jag eller är de första avsnitten när folk gör bort sig roligast? 
 
Alltså sen jag klippte mig har jag inte haft nån lust att ta nya bilder eller nåt, så vi får se när de händer. Jag fortsätter med ricinoljan och kommer nog börja sätta upp håret mer så det inte slits... Jag som hatar och gå i uppsatt hår. Men vad gör man inte? Jag ser ju ut som 12 igen.

och jag försvinner ifrån verkligheten

Är hemma ensam ikväll vilket är ganksa skönt, orkar inte göra nånting ändå. Sitter och lyssnar på Macklemore på högsta volym i mina hörlurar och försvinner någon annanstans. Har fixat pizza, läsk och godis. Ska kolla på nån film eller serie. Har även spelat in frågestund videon så vi får se när den kommer upp. 
 
Vet inte vad det är, men på nåt sätt har jag inte känt sån här lycka på länge, men jag känner mig ändå inte lycklig. Jättesvårt att förklara, men livet bara flyter.

"optidoptibongadonga"

Kolla från 1.52. "optidoptibongadonga" WTF!?! Diggar hur dom typ snackar engelska på både Kinesiska, Hindi och Tyska men inte på Svenska. Låter vi verkligen sådär!? 

Mitt schema

Här gott folk, mitt schema! Nu när ni kollar på detta tänker ni säkert vafan är de här? Så tänkte jag också. Och för att göra de lite enkelt tänkte jag förklara lite. 
Jag inte jättenöjd med de, men de får duga. Jag kan ju inte hoppa av igen liksom. Jag får göra de bästa av saken! 
 
ENGENG01 = Engelska (mån, ons)
 
MODXXX01 = Språk. (tis, tor, fre) dock så kommer jag bara ha en av dom. Så om jag väljer den som är på fredagen så får jag sovmorgon på tisdagar och torsdagar. 
 
PÄT = Personlig Ämnes Tid. Man får jobba med det man behöver. (alla dagar)
 
FÖRFÖR01 = Företagsekonomi. (fre)
 
MATMAT01b = Matte. (mån, tis) 
 
SVESVE01 = Svenska. (tis, ons)
 
PSKPSY01 = Pskykologi. (tor)
 
IDRIDR01 = Idrott. (mån, tis) 
 
SAMSAM01b = So. (ons) 
 
JURPRI0 = Juridik. (tor) 

Brandy ♥ Melville

Åååh älskar Brandy Melville's kläder. Måste dra dit nån dag och kika lite hehe. Kan inte tagga dessa typ, men de finns på deras hemsida!

expresso house häng

Från min, Summers och Idas insragram!
 
Började 09.50 idag och hade endast en lektion på två timmar. Den var ju ganska chill, men jag antar att de var en liten mjukstart. Vi fick även reda på att i trean ska vi få starta eget företag och jag är sååå peppad på de, dock är de ju typ två år kvar haha! 
Efter skolan så fick vi rikskuponger från skolan så jag, Summer, Ida och Josefine drog till Expresso House och satt där i nån timma eller så. Kom hem för några timmar sen och jag är så jäkla trött så jag funderar på och gå och lägga mig och sova ett litet tag, jag måste ju passa på nu.
 
Funderar på att avsluta frågestunden imorgon på dagen istället för på söndag, för då har jag möjlighet att svara på frågorna i en video. Så fråga mig lite mer! Har inte fått mega mycket frågor. HÄÄÄÄR kan du klicka för att komma dit. 
Ni som alltid frågar mig saker, och nu när ni väl har chansen och jag svarar på allt så frågar ni inget? Hmm....

Bye Bye Perfection

Har vart obsessed av den här tröjan i flera veckor nu men har aldrig haft nåt tillfälle av att köpa den, så idag drog jag till Gina och kollade. Dock så fanns det bara en kvar på rean och det var i storlek xxl. 
Men jag köpte den, helt sjukt egentligen med tanke på att jag brukar ha xs eller s. Men 79 spänn för en snygg tröja är inte mycket alls, så om den ser okej ut kan jag ha den med tights osv, annars får jag en jäklig snygg pyjamas!

Första dagen på gymnasiet, igen

Var så taggad imorse så jag vaknade innan klockan ringde, iof var det ju bara 4 minuters skillnad men det spelar ingen roll. Var typ chockad över att jag kom upp med tanke på att jag lyckats vända på dygnet den senaste veckan. Lyckat, tack jag vet. 
Var inte så jättenervös faktiskt, och när man väl kom in i klassen och körde lite speeddating som dom valde att kalla de så släppte typ allt. Alla pratade med varandra och de var faktiskt kul. Och när jag säger de som är världens sämsta på att kallprata så vet man att de var de. Var ju i bara där i 2 timmar så kan ju inte direkt säga om jag gillar de än, men klassen verkar bra och de gör skolan också. Det här känns så bra faktiskt!
 
Efter drog jag och köpte en Billy's pizza och sen hem till Nattis och åt den, sen drog vi till Emelies skola för att kolla på de snygga killarna som går där (det är typ bara snygga killar som går där, no joke alltså) och sen drog vi och skulle hämta ut våra biljetter till This Is Us som vi fick imorse men så var biografen stängd... Haha. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! 
 
Har ni börjar skolan är? Och isf, hur känns de? Är ni taggade? 

210813

Nu sitter jag här, har lagt upp mina kläder inför imorgon, målat mina naglar och ska hoppa in i duschen så snart som möjligt när dom har torkat så dom inte blir helt fucked up. 
Imorgon börjar jag gymnasiet, igen då. Men det här känns så jävligt bra, det gör verkligen de. Dock så kändes de bra förra året också men det slutade ju inte lika bra... Haha! Men det känns bra de här, och jag ska göra de bra. Det verkar vara en grym skola de jag läst, en vettig linje osv. Och jag får en mac, yaaay. 
 
Nu ska jag äta och sen blir de och kolla på Idol och sedan Svenska Hollywood Fruar, jag är såhäääääääääär glad att det är tillbaka! Glöm även inte bort att frågestunden avslutas på söndag, så passa på och fråga!

är med och tävlar...

Klicka HÄR för att komma till tävlingen! 
 
Alltså vet ni hur länge jag velat ha en sån här almanacka eller? Typ 24000 år eller nåt (inte riktigt men nästan). Den är perfekt för oss som börjar skolan nu och nu ska jag verkligen ta skolan seriöst och köra gärnet. Var med ni också, du förlorar ju ingenting på de :)

ska ta emot mer beställningar nu

Nu har jag gjort i ordning min portfolio, kommer väl fixa till den nån annan gång eftersom jag typ fick ett spontanryck för den var så ful förut. Men som rubriken lyder; kommer ta emot beställningar nu igen! Dock inte för många för nu kommer jag gå i skolan och måste verkligen fokusera på de också, så det får ni ta hänsyn till. 
 
För att jag ska känna mig lite mer motiverad (var berädda på lite dåliga nyheter nu också, hehe...) så har jag dubblat priserna, varför borde ni väl förstå. 
1. Jag lägger ner timtal på designer till er, och självklart vill jag ju ha något för de också och jag kände de jag tog nu var inte tillräckligt för jag kände att de inte var värt de. Jag tog t.ex. 90 kr för en novell/fansite medan andra tar upp mot 300-400 kr om inte mer tom.
2. Jag vill inte ha lika många beställningar på en och samma gång. Lite dyrare priser = inte lika många som vill ha. 
 
Hoppas ni förstår. Om ni är sugna på en ny design så gå in på min portfolio klicka HÄR, eller i menyn och läs igenom lite grann och maila mig :)

peppad

Sitter här och funderar på vad jag ska blogga om, och jag har absolut ingen aning... Får typ panik. Har varit vaken några timmar och än så länge har jag typ inte gjort något än och kollat på Catfish och tvättat upp kläder tills på onsdag då skolan börjar. Hur konstigt det än låter så är jag riktigt peppad över att komma till skolan igen, vi får väl se vad jag säger om några månader haha! 
 
Glöm inte ställa frågor till frågestunden heller :)

Printed sweatshirts

 
Alltså ge mig bara. Älskar såna här tröjor, typ lite tumblr ni vet. Klicka på taggnar för att komma till produkten! Jättebilligt :)

Frågestund

Det var ett tag sedan jag hade frågestund, så tänkte att de var dags för de nu när jag börjar ny skolan, jag ändrar min blogg och lite sånt. Sen kan ni ju fråga massa annat också! Jag svarar på allt i en vlog. Avslutas 25/8!

My everyday makeup

1. Foundation. | 2. Solpuder/Bronzer. 3. Lypsyl. | 4. Eyeliner. | 5. Mascara.
 
Det här är ungefär vad jag har varje dag, mer eller mindre. Måste verkligen fixa lite nytt smink men de gör jag när jag kommer upp till stan nån dag. Lypsylet är köpt i Indien, de är maybelline new york och de är från deras collection babylips vilket är så jäkla grymt. Jättemånga Beautygurus på Youtube från USA har tipsat om dom så himla mycket de senaste månaderna. Men tror inte de går att köpa dom i Sverige än...? 

Back to school - bags

Klicka på taggarna för att komma till produkten! 
 
Nu är de ju snart skola, vissa har redan börjat ju. Men jag antar att de flesta börjar nu i veckan som kommer. När jag har fått alla mina saker, böcker, dator osv så ska jag köpa en ny väska. Dels för att jag köpte min i London för ett år sedan och den ser äckligt ful ut just nu och att jag knappt får plats med nånting i den för då ser den ut som en korv. 
Jag är den typen som typ aldrig skulle kunna köpa en väska för flera tusen, jag skulle ju inte direkt tacka nej till en LV eller Michael Kors, men nej tack jag är för snål. Så här ovan har jag hittat några väskor som jag tycker ser bra ut för ett vettigt pris! Tygväskor är galet snyggt dessutom!
 
Skulle ni vilja se mer "back to school" inläggn nu när skolan börjar? Eller kanske en What's In My Purse video? :)

tjejkväll, med mig själv

Varning, varning... Idag ska mamma ha "tjejträff" som vissa väljer och kalla de, jag säger väl mer tantträff... De kommer ett antal personer hit, sisådär 10 st (plusminus). Jag kommer därför sno åt mig lite mat, sen sitta och häcka inne på rummet hela kvällen. Jag har laddat upp med läsk och filmer iallafall. Ska ha sånhär typisk tjejkväll med filmer, goa saker, skitsnack och ansiktsmasker (med mig själv då, utan skitsnack och ansiktsmask) (tyckte de var väldigt roligt att göra dessa saker) (här får ni en till) Hare gött!

Ni har väl inte glömt och följa mig?

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin
 
Har märkt att de är galet (okej nu överdriver jag en aning) många som går in på bloggen även fast jag inte uppdaterat samma dag. Om ni följer mig på Bloglovin' så kommer inläggen upp där och du kan se när jag skrivit ett nytt inlägg!

ricinolja

Bad mamma köpa ricinolja idag och de ska bli jättespännande att testa. Det är alltså en "oral lösning" om man har förstoppning, haha skoja. Eller de är ju de.. Men jag har hört att man kan ha det i håret så växer de mer än en cm i månaden. Jag vet att jag klippte mig i förrgår men de struntar jag i, jag måste testa det här. Mitt hår växer väldigt fort även om jag inte har några saker i de, men vill att de ska växa ut mer nu så jag kan fixa till de som jag vill för jag tyckte att luggen blev lite för kort t.ex. :)
 
Förlåt men vem kom ens på att ha det här i håret...? Ganska äckligt om jag får säga de själv. Men aja, skulle ni vilja se resultat efter ett tag? 
 

nya designen är uppe

 
Nu är designen äntligen uppe, gud va skönt! haha. Den blev inte alls som jag trodde den skulle bli för typ några veckor sedan. Men de här blev typ bättre tror jag. Har ju ändat hela designen, och såhär har jag aldrig haft den. Nu känner man sig alltid lite mer peppad att blogga. På bilden så ser ni en större version av menyn och har skrivet vad lite saker är, ifall ni inte förstod de liksom ;) Har tagit bort massor med kategorier, dock kommer jag säkert lägga till några med tiden.
 
Vad tycker ni?
 

Oseriösa headerbilder och kort hår

Blir så trött på mig själv ibland alltså... Har iallafall försökt ta en bild för min nya header i flera dagar nu, men jag lyckas inte och då slutar det med att jag bara tar oseriösa bilder. Nu ska jag kolla igenom mina bilder jag tog sen ska jag välja någon och börja koda lite till i nya designen... 
 
Klippte mig ju igår, här ovan kan ni ju se resultatet. Luggen blev liiiite för kort så det är typ snyggare att ha den på sidan som jag har nu. När de växt ut lite mer så blir det nog bättre :)
 

People say you can't buy happiness...But they just don't know where to shop

Klicka på taggarna för att komma till produkten! :)

Nu börjar "nya bloggen"!!

Som ni läst flera gånger i min blogg de senaste månaderna så har jag ju sagt att jag ska ändra kategori här osv... Ni har undrat vad jag ska göra för något ooooochhhhh... Jag kommer även göra Youtubevideos, inom området "skönhet och vloggar" typ, haha vet inte vad man ska kalla de. 
Jag har velat gjort det här sen jag såg Zoella i vintras på youtube, då fanns det ingen i Sverige som var relativt stor som gjorde detta, men om ni inte förstår vad jag menar finns nu Linn Ahlborg. 
 
Jag hoppas ni tycker det här är lika kul och spännande som jag... Jag menar, det är ju lite pirrigt att sitta och prata själv framför en kamera och inte veta vilka som kollar? Men jag bjuder på de. Ni har ju velat ha vlogs sååå länge och jag som trodde jag skulle börja när jag fick min kamera men jag väntade helt enkelt på rätt tällfälle. 
Jag kommer posta hauls, månadsfavoriter, taggar (what's in my purse, what's on my iPhone osv) och även om ni kommer på några roliga videos så tipsa gärna!! 
 
Jag kommer även ändra bloggen lite, innehållet alltså. Jag ska fixa runt bland kategorierna, lägga till och ta bort så får vi se hur de slutar. Men ska försöka få upp nya designen de närmsta dagarna. Men jag kan ju börja iallafall :)
 
Glöm inte subscriba nu!!! Klicka på bilden nedan för att komma dit
 

Ska jag köra på en Miley Cyrus frippa?

Som jag sa igår så ska jag ju antagligen klippa mig imorgon, och jag vet fortfarande inte riktigt hur... Jag har ganska långt hår nu, eller det beror ju på vem man jämför med. Jag vill ha långt hår igen, kanske inte lika långt hår som jag hade förut men några cm ovanför naveln iallafall. Så vet inte om jag ska spara till de och bara toppa de lite osv, eller om jag ska klippa mig som jag gjorde i vintras, alltså nästan till axlarna. Känns typ som att jag såg bättre ut i kort hår + att det är väldigt inne nu verkar det som, eller har jag fel? En sak är saker iallafall... Jag ska klippa upp det mer och även klippa luggen.
Har ni några förslag? Behöver verkligen hjälp! Skicka gärna bilder osv så jag kan få lite inspo!
 
Kanske ska köra på Miley Cyrus eller Beyoncés nya frippor? ;)

Bokat klipptid!?

Min älskade kissemiss ♥
 
Idag har det vart en skön dag för mig, sov längre, kanske liiiite för länge men det struntar jag i just nu. Jag behövde väl det. Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning, mamma kom och hämtade mig och vi drog till medborgarkontoret och hämtade ut mitt Access-kort för skolan och även bokade en klipptid till mig. Så om jag kan komma in till Gnesta så klipper jag mig på onsdag, några funderingar på hur? Jag vet inte än :)

Du ligger med andra nu


Bekännelser

Har alltid haft nånting emot Håkan Hellström, sagt att jag absolut inte gillar honom osv men har aldrig gett honom en chans, hade aldrig ens lyssnat på honom. Men nu har jag faktiskt gjort de och hans texter är grymma, sången är mindre bra men helt okej i vissa låtar. Men det kommer aldrig vara över för mig är top notch. 
 
När tandkrämen inte löddrar så får jag ont i magen
 
Jag funderar på jätteskumma saker ibland, de jag ofta funderar på att om alla är kompisar med alla om man tänker vääääldigt långsökt, alltså att jag är kompis med den och den är kompis med den osvosv, och sen är hela världen kompisar med varandra. Eller om hela jorden är nedtrampad, alltså att nån har gått över varenda lilla milimeter på jordklotet... Jag vet, jättekonstiga saker haha!
 
Håller på och jobbar för fullt med min nya design som kommer upp snart, dock vet jag inte när eftersom jag inte har tagit bilder för headern ohså än. När den kommer upp kommer även jag byta "kategori" på bloggen, kommer bli kul :)
 
Eva & Adam serien, och fyra födelsedagar och ett fiasko tröttnar jag aldrig på. En av de bästa som finns att kolla på när man inte har något bättre för sig. Blir så lycklig av att se på de, även fast dom är typ 12 hahahah...
 
 

Bästa videon jag har sett på länge ♥


lördag

Alltså älskar dom här dagarna du har planer, men du kan sova hur länge du vill och ändå slippa stressa iväg. Ska möta Elin i stan runt 18 och sen ska jag sova där. Vet inte vad vi ska göra direkt men ska försöka övertala henne att vi ska åka till söder och kolla in min skola eftersom jag inte har en susning om vart den ligger.. Och vill ju inte göra sm jag gjorde i höstas när jag började Cyber, hade aldrig vart där så hittade den inte först haha! Hoppas ni har en fortsatt trevlig lördag! Kram

"I talk a lot of sh*t when I'm drinking baby"

Här gott folk, låten jag har spelat nonstop i 4 dagar nu... Usch så bra den är, så bra dom är! Låten gör mig så fruktansvärt lycklig, vill bara ställa mig upp och dansa, det spelar ingen roll vart jag är haha!
Har följt dessa killar ett bra tag nu, och nu när dom släppt sin första singel och musik video så ber jag typ till gud att dom inte blir större än såhär... Haha, kan man säga så utan att det låter knäppt?

L'ORÉAL PARIS

Tänkte tipsa om ett sminkborttagningsmedel (oj vilket långt ord) Fick en mascara som är vattenfast och helt allvarligt, fan vilket rent helvete det var att försöka ta bort den! Men det är ju bra att den är de om det står så på förpackningen. Men iallafall, passade på att köpa den här och jag är verkligen hur nöjd som helst. Den svider inte i ögonen och sminket går bort hur lätt som helst! 
 
Om du klickar på den lilla cirkeln på flaskan kommer du till produkten, eller en liknande från Loreal iallafall! 

Glad, ledsen, trött, pigg.. Lycklig, olycklig

Hej allihopa, först och främst vill jag bara säga att jag tycker om en himlans mycket och ni är ju för söta med era kommentarer. Är fortfarande väääldigt ledsen över de som hände häromdagen men har faktiskt kommit över de mesta just nu, för det kommer lösa sig ändå. För de gör det alltid. Mer tänker jag inte säga för att jag skrev ju att jag inte tänker skriva ut mer om det här på bloggen förrän allt är officiellt, så inget mer om det... 
 
Det var min sista dag på dagis idag = jag har semester, i 10 dagar iof men det duger för nu badar jag i pengar vilket jag inte gjorde i våras... haha. Jag klagar inte för jag kommer kunna göra så mycket roliga saker nu. Men ska även spara lite pengar till Indien och London. Ikväll ska jag bara slappa, och fira ledigheten. Ska vara uppe sent och kolla på serier i timmar, wiiihooo. Just how I like it. Omg det där lät jätte forever alone(igt).... 

Det gör ju så ont...

Det där kallar jag gofika ^ Inte nog med att Mickis är en väldigtväldigt bra kåmpiz så är hon grym på att baka. Idag bakade vi hon (jag står oftast och kollar på, jag brödade formarna idag) kladdkaka + glass på de. 
 
Första dagen på jobbet idag då, fick ta mer ansar än när jag sommarjobbet vilket jag förstod. Fick va själv med dom när de andra gick på rast osv, de enda jag inte får göra är öppna/stänga vilket var ett lite problem eftersom det stod i schemat att jag stänger 2 gånger den här veckan, men inte längre eftersom jag sa de till dom. 
Annars då, jo jag har sjukt ont i fötterna och ända upp i knäna så jag vill bara lägga mig ner och gråta, men annars är de grymt! Tjänar fett med stålar den här veckan och även det här med lägenhet + bidrag flyter på, nu får vi se hur det blir den här gången! Hoppas allt är bra med er ♥

New in

Efter jobbet drog jag och Mickis till Stila, en riktigt cool butik i Gnestatown. Hade presentkort där på 200 kr som jag fick när jag fyllde år så passade jag på att köpa lite neutrala nagellack och även en ögonfransböjare eftersom min suger och gör typ fransarna rakare än dom var innan. Ska måla naglarna nu i den rosa färgen och se hur de ser ut på :)

04.08.13

Idag har jag spenderat min dag på en gummimadrass mitt ute i sjön. Jag doppade mig i Hawaiian Tropic i hopp om att få lite färg och för en gångs skull fick jag yttepyttelite. Kom sen hem på eftermiddagen och mormor och morfar kom över för att fira mig eftersom jag fyllde år i tisdags. Fick pengar och en tidning med Justin på framsidan, kan även tillägga att det var en tidning för 7-9 åringar hahahah! 
 
Ska beställa lite kläder, göra mig i ordning och sen kolla på serie tror jag, börjar ju 07.00 imorgon, och då måste jag va pigg eftersom jag ska springa runt med 3-4åringar hela dagen! Hoppas ni får en fortsätt trevlig söndag ♥

Recension: The Carrie Diaries

Handling: Carrie Bradshaw går Junior Year i High School, tidigt 1980-tal. Hon har sina första frågor om kärlek, sex, vänskap och familj medan hon försöker navigera mellan skolan och Manhattan.
 
Kommentar: Alltsåååå det här var en sån här nödserie, hade hört lite om den och visste inte vad jag skulle tro så gav de ett försök. Absolut inte den bästa serien jag sett, och typ den va lite töntig, mindre bra skådisar osvosv, you name it. Meeeen den va liksom lite härlig iallafall, och de som jag tyckte va bra i den var att den faktiskt hade lite budskap bakom sig t.ex. att det är okej att inte veta vem man och man ska bli accepterad oavsett sexualitet, att man ska drömmar, att vänskap är typ det finaste ever även fast man sviker varandra och sen självklart kärlek då. Och om jag nu ska säga vem jag tyckte va snygg i serien, som jag typ gör i varje serie jag recenserar så alltså Sebastian, sååå snygg! Haha...
Det var bara 13 episoder, vilket jag egentligen kan förstå eftersom detta var en liten "b-serie" meeen jag skulle lätt kolla om det var typ 22 episoder!
 
Betyg: 3/5
 
Säsonger: 1, just nu. Säsong 2 kommer ut 25 oktober. 

Jag är sååååååhäääääääär glad!

Ungefär sååååååhäääääär glad är jag just nu, jag är trött som ett as men nu är det äntligen helg och jag är klar på pappas jobb, nu har jag klarat av 5 veckor av sommarjobb. Nu har jag bara en kvar. Ärligt talat så är jag fett stolt över mig själv faktiskt! Jag har tjänat mina egna pengar och jag har praktiskt tagit kastat iväg mitt sommarlov... Lite tråkigt men på sätt och vis har det vart värt de. Visst att de har vart pain in the ass ibland, men för de mestadels har det vart helt okej! Jag kommer ju inte direkt kolla tillbaka och ba "åh jag ångrar att jag jobbade" 
 
Direkt när jag kom hem så satte jag på mig mina pyjamasbyxor (haha) och satt och kollade på serie, så snart kommer de väl en recension. Jag är sååå trött, ska bli så skönt att bara ligga i sängen hela kvällen och slöa!

Roomtour?

Här kommer en sak som har varit efterfrågat i månader, herregud vad ni har tjatat om att se mitt rum. Nu har jag städat lite och nu ser det typ okej ut, men de kommer inte se ut såhär snart... Hyllan är aldrig fin, lägger bara in saker där som ni ser i vänster hörn av den, haha.
Det här är bara halva mitt rum, har även en ful garderob (utan handtag) och även en jätteful lite byrå som står i ett hörn, så man kan helt enkelt säga att jag visar upp det "fina" (som inte är så fint) av mitt rum. Skulle ni vilja ha en roomtour nångång?