Ja den där dejten...

Haha ja jag lovade ju faktiskt er att jag skulle skriva om den, men jag är ganska körd om "fel" personer läser detta hahaha menmen. Yolo mannar, y to the olo. 
 
Nån dag efter vi kom fram till Indien då så skulle mamma och jag ut och växla pengar för att köpa kakor och lite annat och gick därför till bankomaten men den var stängd. 
När vi stod där och kollade in så stod det två killar typ en meter ifrån mig och ba "HEELLLOOOO" och verkligen försökte få min uppmärksamhet men dryg som jag är så typ ignorerade jag dom totalt och gick sedan in hos en juvelerare bredvid automaten för att växla. 
Baren där killarna jobbade låg så att jag var tvungen att gå förbi där flera gånger per dag (säkert 15 gånger per dag minst) och varje gång så springer en av killarna ut och ba "hej hur mår du?" "läget" osv så han hade hört att vi var svenskar. 
Efter ytterligare nån dag blev det fett jobbigt och jag hälsade på honom och han frågade vad jag hette och sen ba "you are very beautiful" haha jag ba "aaw thanks"
Så lovade jag också att jag skulle komma och sätta mig vid baren nån dag och det gjorde jag den där kvällen, och även alla andra kvällar också för det var faktiskt ganska kul där. 
Efter några dagar efter vi hade börjat umgåts lite mer och faktiskt pratat så bjuder han ut mig och jag vill inte vara taskig så jag säger ja, men samma dag som själva dejten var så gick jag ner till baren och ba "haha sorry I'm so tired" för jag ville inte gå ut efter 00.00 liksom med en person jag knappt kände (han jobbade 09.00-00.00 varje dag)
och då blev det ju lite stelt men sen var det glömt och jag hängde där nere varje dag och han var såååå söt. 
 
Nån gång andra veckan så satt jag och mamma nere vid baren sen kommer han fram med sin minihögtalare och sätter sig vid oss och börjar spela One Less Lonely Girl med Justin (liksom da fuq, hur visste han att jag gillade honom?!)  hahhaha så satt han och sjöng till mig och det var så otroligt pinsamt eftersom hela baren satt och kollade hahahhaa. Jättegulligt iallafall. 
 
Sen typ 3 dagar innan min hemresa så satt vi och pratade och så sa han typ "Gå ut med mig, det här är enda chansen nu eftersom du åker hem på lördag" så jag sa ja, och denna gång höll jag faktiskt fast vid det. Jag skulle möta honom vid baren 00.20 men när jag kommer ut från hotellet står han där med sin moppe och hämtar upp mig. 
(Mamma om du läser detta, förlåt att jag ljög för dig HAHAHA....) 
Vet inte hur mycket jag kan skriva nu direkt men vi åkte iallafall och tog lite drickor med oss och åkte till stranden. Satt och pratade lite och sen blablabla, det var asvarmt så satt och grävde ner mina fötter i sanden och så började han kasta sand på mig, och då kastade jag tillbaka de han kastat på mig och då blev ju jag jättesandig på händerna så satt jag och typ borstade av de och jag kände typ hur han kom närmre och närmre hela tiden och sen helt plötsligt så kastade han mer sand på mig jag ba wtfffff dudeeeee. 
Men sen så tog han mig i handen ohså, sen var det väl inget med med det hahaha, vi fortsatte och göra ingenting. Sen blåser han typ på sidan av mitt anstikte och jag kollar på honom och du kysser vi varanda och så lalallaala tänker inte berätta så mycket där faktiskt. 
Sen när det var dags att gå upp till hans moppe igen så står jag där medan han ska backa den och helt plötligt typ attackerar han mig med en till kyss, så står vi där typ osv. Alltså ni vet som i en film när allting är sådär perfekt hiihihih ja.
 
Om ni fortfarande läser detta så tänker ni omg fett töntigt det låter men jag lovar på heder och samvete att allting där här är 100% är sant. 
Och ja, det var fett romantiskt att sitta på en asfin strand mitt i natten, med fullmåne och åka moppe i Goa utan hjälm och ha askul. Det går inte ens att förklara :)
 
Fatta när jag är 35 och kommer kolla tillbaka på det här, hur kul kommer det inte vara? Det är massa saker jag inte skrivit här men ni förstår väl. Man är på semester med bara sina föräldrar, träffar en snubbe och smyger ut mitt i natten för att gå på typ en dejt. Det var verkligen som i en film!!! 
Tycker det är lite tråkigt att vi svennar är så tråkiga och inte gör sånt här själva faktiskt. Otroligt roligt minne iallafall!

Världens största misstag. Nästan.

Jag är fett sur på mig själv att jag råkade köpa en blogg.se synas... Och vet ni vilket inlägg det var!? Det var om bajskorven!! HAHAHA... Åh ibland undrar jag vad jag tänker med. Jag kunde ju ha råkat välja ett annat inlägg men nejnej, bajskorvar it is alltså. Då vet man ju vilken nivå min blogg kommer få ligga på i framtiden :)

Så blir det när en "kissochbajshumor"-person ska försöka skriva om tatueringar....

Alltså jag blir galen på hur länge jag kollat på vad för tatuering jag ska ha, säkert i 2 år eller nåt haha. Som jag även nämnde i förra inlägget här under så är jag ju galen i typ saker som betyder något och även galen i tatueringar så kommer jag säkert dö med typ kroppen full av quotes, haha. 
 
Jag anser egentligen inte att någon tatuering är ful (några undantag finns det ju... hehe) men en tatuering ska sitta på din hud resten av livet. Det är bara du som ska välja vad du vill ha och man ska inte lyssna på andra som säger att det är fult eller dylikt. 
Det spelar ingen roll om det är en bajskorv (mogen tjej här vavava) men om det betyder något eller tycker det är megafint så tycker jag inte att det är något fel med att tatuera in den där... bajskorven, HAHAHA. No shit nu blev det jätteoseriöst inlägg :(

Eternity,

Svar: LOL nej jag är inte förlovad. Den sitter på höger hand ;) 
Har länge velat ha en ring som man bara kan ha dygnet runt och hittade denna i Indien. Jag är glad att jag hittade den. Och om ni känner mig väl så borde ni också veta att jag är fett deep, hahah! 
Älskar typ allt som har ett budskap, någon mening bakom det och är även helt galen i quotes. 
 
Minns inte hur mycket den kostade, men det är äkta silver och jag kan ju själv erkänna att det inte är den snyggaste ringen ever men jag gillar den iallafall. 
Om ni inte vet vad mönstret betyder så är det eternity, och jag ääääälskar allting som har med typ eternity, infinity ohså så det passade perfekt för mig :)

Nån slags award or something

Priset som världens sämsta bloggare idag går till... MIG! YAAAAAAAY!!! 
Bjuder på en cover av The Vamps och hoppas att ni förlåter mig hihihi

Låt mig presentera....


Indien bilder #1


Ett bra ställe....

Guuuuuuud vilken bloggtorka jag har. Vill ni läsa om något speciellt!? 
Vet inte om ni tröttnar lite på bloggen eftersom ni aldrig kommenterar längre...? What should I doooo?
 
Btw, vet inte om jag kan skriva om dejten här hahahaha! Om ni så gärna vill veta vad vi gjorde, har ni något annat ställe där jag kan skriva ut det som är lite mer "föräldra-säkert?" if you know what I mean he-he-he

Vem är jag?

Jag följer stömmen här, har sett flera av andra bloggare som gjort såhär... Så varför inte? 
Vad har ni fått för intryck av mig genom att läsa min blogg? Hur tror ni att jag är i verkligheten? :) 
 

Asballa ajfånskal!

Vilken tycker du bäst om? 

Blogresponse!

Hallloooooojsan alliphopa. Tänkte bara visa er en liten sak.... Har ni lagt in blogresponse i menyn. Så om ni har några frågor så är det bara att skriva där och jag kommer svara på allt! :)
 

Vad var sant och vad var falskt

Skrev ju ett inlägg iförrgår med lite påståenden, 4 av dom var sanna och 3 an dom var falska och nu tänkte jag posta svaren för att jag inte har något annat att blogga om haha. 
 
 
"Åkte parachute" - falskt
Jag vågade inte.... Dock blev man ju frågad en och annan gång av peddosar på stranden om man ville göra de haha. 
 
"Var på dejt" - sant 
Haha lite kul, men ja jag var faktiskt på en dejt. Ganska romantiskt faktiskt :') Inte alla som spontant drar på en dejt i utlandet med en snubbe man inte känt mer än 10 dagar haha! 
 
"Var med om 2 drunkningsolyckor" - sant
Tror det var den nästnäst sista dagen, vi var på stranden och säkert inom en timma så var det två stycken som drunknade. Indierna som är turister i Goa dricker så jävla mycket, och dom är fulla redan på eftermiddagen och de flesta kan ju inte simma och då kan det ju sluta det ju med att man drunkar!
 
"Adopterade en apa" - falskt
I wish typ.... I LÖÖÖÖV APOR. 
 
"Hade en lemurapa på balkongen" - sant
Ååååh såg den flera gånger. Både dom i receptionen och min "nya kompis" sa att den hette catanok eller nåt sånt... Men det fanns inte på google och vi sökte som dårar. Så då kom vi fram till att det var en sorts lemur... Men jag gillar ju apor bättre så vi säger att det var en lemurapa!
 
"Badade med delfiner" - falskt 
Buuuhu, ville verkligen det men vet inte vart man kunde bada med dom... Fanns bara ställen man kunde se dom :(
 
"Fick mer än 100 myggbett" - sant
Jag och min pappa alltsååå.... Herre min gud. Vi är typ som en drog för myggorna. De älskar oss. Inte lika kul för oss dock. 

Musikminnen

Som jag nämnde förut så har jag en låt för varje land jag har varit i. Ni vet, som ett litet musikminne och varje gång jag hör den låten tänker jag tillbaka på det. Men denna gång gjorde jag en spotifylista men självklart har jag en speciell låt som påminner mig lite extra mycket om denna resa!
 
ps. Lol skratta inte åt mig för jag har inte vart utomland så många gånger, ok. ds. 
 
Gran Canaria
Jag satt i bussen till Aqualand, en vattenpark. Mådde skit, men jag minns att denna låt spelades i bussen!
 
Egypten
Den spelades i matsalen på hotellet en kväll. 
 
London i januari 2012
Den spelades i en butik inne vid Picadilly. Har den även med i våran video jag gjorde för den resan.
 
London i april 2012
Eftersom jag och Lollo liksom såg och rörde denna pöjken i London när han var där för att göra promotion för Boyfriend så är det ju inte mer än rätt att denna låt påminner mig om denna resa!
 
London i juli 2012
Var ju även i London i juli med Elin och Ronja och gick på festival, där bland annat The Wanted, Rizzle Kicks och massor av artister uppträdde. Men just denna låten... Ja. Vet inte riktigt varför, men sedan den dagen jag såg dom där har jag gillat dom! 
 
Indien
Jag vet inte vad det är med Indier... Men dom verkar gilla Akon?! hahahaa. Satt iallafall i bilen med våran taxichaufför till Arpora där de där djurcentret låg ni vet? Då spelade han Akon och denna låt, sen även när vi var vid Baga en kväll så spelade de den här låten och då hade mamma och jag gjort en liten remix på låten på svenska som heter "så jävla snygg" och vi satt och sjöng på den istället. Ett riktigt bra minne!!
 
Men nu till själva spotifylistan för denna resa... Varje låt jag hört, känt igen på nåt sätt och lagt på minnet har jag lagt in här.... Synd att jag kom på det här efter andra veckan för annars skulle jag säkert ha mycket mer låtar. 
Om ni gillar den här typen av inlägg så kan jag göra ett till, fast med låtarna i listan.... Skulle ni vilja de? :)
 

Vad gjorde jag och vad gjorde jag inte...?

                                                                                                                  myggbett* ↑
4 är sanna, 3 är falska! 
Postar svaren nån dag haha :) ska bli kul att se era gissningar!!

Ett album jag gillar

Kanske inte var så länge sen han släppte albumet dåra, men jag har aldrig lyssnat på låtarna. Men jag må säga att jag gillar typ alla :) Vilken gillar ni bäst?
 

Resan på Instagram

Jag är så glad att jag kunde instagramma lite då och då :) @liellax, följ mig gärna!

Hemma!

Hejsan allihoooooopa! 
Äntligen är jag hemma, sitter i min sköna säng efter många timmars resande. Har nämnligen varit vaken sedan halv 5 igår morse svensk tid men jag är faktiskt inte så trött längre. Sov lite på planet ohså så det är lugnt. Och fyyyysatan va kallt det är då, jag som trodde det skulle vara vår när jag kom hem... 
Nu ska jag bara ta det lite lugnt och sen ska jag fixa ihop några inlägg. Har ju så mycket att berätta! 
 
Fick också en kommentar förut ang. flygbolag och hotell och allt möjligt så det tänkte jag svara på nu.
Vi åkte med Qatar Airways och sen bodde vi på Colonia De Braganza Resort som ligger i Calangute, det är typ mitt i smeten om man ska jämföra mellan Candolim, Calangute och Baga som är mer "semester" orter. 
Flygbolaget rekomenderar jag verkligen, super fräscht och lyxigt. Maten var inte så god då, men det är ju flygplansmat... och det är ju inte så gott. 
Hotellet ser ju ganska skabbigt ut, och visst att det inte var värsta lyxhotellet men det var inte så farligt som det kanske såg ut. Vi hade dessutom en svit och den var stor, ungefär som en lägenhet och lite finare än dom mindre rummen. Men det är den här klassen man får räkna med på hotell i Indien om man inte vill betala sjukt mycket pengar :) Tror dessutom att vi betalade 1500 för 14 nätter, och då kan ni ju förstå att vi kunde lägga mer pengar på annat skoj?
Det hade också bra läge, jättenära till alla beachar!

Hemgång....

Hejsansvejsan!
Sitter på flygplatsen i Doha nu då, väntar på att få gå på planet till Sverige. Klockan är 8 på morgonen och jag är sjukt trött även fast jag sov lite på planet hit.

Jag är också ledsen för jag inte bloggat de senaste dagarna med wifit på hotellet slutade funka.
Jag berättar mer vad jag gjort när jag kommer hem, syns då! :)


Om jag dör imorgon

Om jag dör imorgon... Ja vad skulle jag göra då? Hmmm.... 
Jag tror att jag skulle göra nånting som jag aldrig skulle vågat annars, som är typ once in a life time. Hoppa från ett plan med fallskärm, eller kanske simma med hajar hahah! 
 
Elllleeeer, så skulle jag råna en bank, och när jag väl har pengarna så skulle jag ta ett plan till nånstans jag ville dö på, sitta och fetta mig med kakor och godis och bara njuta av livet. Hur bra låter inte det?! 

Animal rescue

Hejsan blekfisar! Ledsen att jag inte bloggat, men det kanske inte är så kul för er att läsa att jag ligger på stranden hela dagen...
 
Men iallafall, igår så hade vi en chaufför som körde oss först till Arpora eller nåt sånt hette det iallafall, och där finns det ett animal rescue center. Jag har vetat om det jättelänge och vi planerade en liten trip där ända sen vi bokade resan i juni och igår åkte vi som sagt dit.
Det var seriöst en av de bästa sakerna jag har gjort på hela resan och det var riktigt roligt, men även också riktigt sorgligt. Här i Indien så springer det runt hunder överallt, och om man ser en hund som har råkat illa ut eller kanske inte mår så bra kan man ta in den dit och dom tar hand om den. 
Det fanns ett kennel där och man kunde gå ut och gå med hundarna men det vågade jag inte tyvärr eftersom jag inte gillar trafiken här direkt... 
Men sen hade dom även att man kunde adoptera hundvalpar och kattungar. Det var bland de sötaste jag någonsin sett, och hundvalparna som fanns som var så otroligt söta så jag började faktiskt gråta lite hahahah!

Svar på frågestund

Lol ser ut som ett kioskmongo, men det här bjuder jag på!!

5 bekännelser

- De ord jag använder mest är "typ" , "liksom", "ofta" och "amen tare lugnt" haha. 
- Jag lider av emetofobi.
- Om jag har ljuslila på mig så ser jag grön ut HAHAHA.
- Om jag inte hette Li så skulle jag hetat Tintin, det är coolt men mobbas inte.
- Om jag kunde göra alla saker jag vill göra i sommar skulle jag behöva vara miljonär, typ.

Små saker som gör mig lycklig

 
♡ Alltså ni vet när man kollar på en serie, så spelas det en låt och allting blir så himla mycket bättre än om det inte hade vart en låt med just vid den scenen. Det liksom förstärker känslorna och jag blir så lycklig när dom har satt in en perfekt låt så jag vill bara skratta, gråta och hoppa runt för jag är så exalterad haha. 
 
♡ När man inte har något eller någon att bry sig om (oj där lät jag fett ego men ja ni fattar) Man lever bara i nuet, är med vännerna kanske en varm sommarkväll och allting är bara perfekt. 
 
♡ När man har något att se fram emot på en längre period. Visst det kan vara lite segt för man vill bara att det ska hända. Men sen när det äntligen är några dagar kvar eller när det väl händer så har man alltid extra kul för att man gör det bästa av saken och tar vara på tiden!
 
Har ni några småsaker som gör er extra glada? :)

Skolavslutningsklänningar

Även fast jag inte kommer gå på någon skolavslutning iår, kanske nästa och alla andra år framöver betyder inte att jag inte kan kolla på små söta skolavslutningsklännigar och tipsa er! 
Finns så många sin man bara vil roffa åt sig och ha på skolavslutningen, men man kan ju bara ha en... Men här är iallafall några av dom jag tyckte va lite söta! 
Alla är från Nelly föruom den längst till höger för den är från miss selfridge :)

Sjukstugan här

Jag vet att klockan är rätt tidigt i Sverige, men här är den 13.00, har vart inne i några timmar nu och tagit en lite nap och så skönt det var. Har inte kunnat sova jättebra i natt eftersom jag har bränt mig på ena kinden och näsan + ett myggbett on top of that. Härligt eller hur? 
Jag ser typ ut som Quasimodo från Ringaren av Notre Dame, hahha. Okej kanske inte riktigt så men jag känner mig lite så eftersom jag är svullen under ena ögat... 
Stack iallafall väg till doktorn och fick lite saker, och tabletter jag inte har en susning om vad det är. Men han vet väl vad han håller på mig så jag litar på honom!
Förresten, har fått fler som frågat vart jag är... Vet inte om jag var tydlig med det men jag är i Goa som ligger i Indien :)
 
Hörde att det snöade där jag bor! Shit det borde ju vara vår nu.... Hur är vädret vid dig? :)

Musik hiss/diss

Hiss:
Är mer inne på lite "lugnare" låtar nu och inte såna där typiska hitlåtar för dom blir så otroligt uttjatade. Jag behöver lite annorlunda musik, en omväxling. Och det här är omväxling för mig :)
 
Diss:
Seriöst..... Usch. 
Jag lyssnade på den här låten innan alla radiokanaler började spela den. *host* rix fm *host*
Dom spelar den typ 20 gånger varje timme, det börjar gå över styr eller nåt. Blir typ arg varje gång jag hör den. Det finns tuuuusen jättebra låtar men istället så väljer dom att spela den här?

Solnedgång

En otroligt lång dag på Candolim beach, lovar att jag låg i vattnet hur länge som helst och har självklart bränt mig lite... Menmen! Under resten av kvällen satt vi och tog det lugnt i ett av shack(sen?) med några andra svenskar och bara väntade till solen skulle börja gå ner. 
 
Haha orkar inte med vissa, stod på stranden med min mamma och skulle fota solnedgången och diskreta som dom är här så är det några killar som fotar mig, med blixt... Haha! 
 
Kolla så vackert det är! 
Ett bra ställe att testa på panorama!

Ko på stranden

Vi är fortfarande lite sega efter flygresan så vi lyckades sova till halv 12 idag, kanske lite tråkigt att sova bort halva dagen men vi behövde väl det. Det är väl tur att dagarna känns sjukt långa här, känns som jag vart här en evighet redan men egentligen är det bara 2 dagar. 
Idag åkte vi iallafall till en annan beach (det låter myyyycket bättre än strand haha!) och badade och tog det lugnt. Åt världens godaste mat och lekte bland vågorna. Kände mig som ett litet barn när man stod där och väntade på att en stor våg skulle komma och ta tag i en och bara forsa en in mot stranden igen, askul verkligen även fast jag har skrubbsår lite överallt. Det är runt 35-40 grader i skuggan här, och vattnet är varmare så det blev t.o.m lite kyligt när man kom upp på land!
 
På vägen hem igen så köpte vi lite kläder som är svala och så, och pappa hade inte pengar på sig så hon sa att vi skulle komma och betala imorgon, helt sjukt att dom kan lita på en så. Eftersom dom inte har en aning om vilka vi är, vart vi kommer ifrån eller om vi är pålitliga. Men självklart ska vi dit och betala tillbaka :)
 
Helt plötsligt så kom det en ko och la sig bakom dom som låg bakom oss, no biggie liksom!
 

Go beyond the cover

Bara jag som tycker det här är sjukt coolt? 

Chillar galet i solen

Hola amigos!
Sitter här på hotellrummet nu, kom fram typ vid halv 4 tiden imorse, checkade in och sov ett par timmar iallafall. Resan från dörr till dörr tog drygt 17 timmar, helt sjukt och jag är helt slut. Det är minst 30 grader i skuggan och jag håller på att dö. 
Mellanlandade som sagt i Doha, det ligger typ bredvid Dubai och sen vidare till..... Goa! 
Så ja, nu är jag i indien, jag är lite rädd för indier och speciellt nu när man var på stranden och typ tusen killar kom fram och ville ta kort med en hahaha! 
Vet inte riktigt vad klockan är här, men tror det är 4½ före er i Sverige så kanske blir lite kontigt med tiderna med "live" bloggningen haha.
 
Btw jag träffade två norrmän igår på flygplatsen i Doha, den ena hade krulligt hår och den andra var en lightversion av Chuck Bass (Gossip Girl galen som jag är) 
 
ps. han höll en bebis och det var ju ganska gulligt. Ganska, hiihihihi.
 
Från min instagram, liellax heter jag där. Följ mig gärna för där kommer jag ladda upp lite mer bilder :)
 
 

Nemen tjenare

Sitter och väntar på mat efter en 6 timmars lång flygresa. Och detta var bara mellanlandningen, ska vara här tre timmar + tre timmar till på ett flygplan. IGEN.
Kul att se alla era gissningar om att åka till Mexico eller Hawaii men i wish typ.
Just nu sitter jag typ nära Dubai nånstans, på en fett posh flygplats och allt man möts av är Chanel, Gucci, Dior osv. *känner mig fattig*


SO LONG SWEDEN

Hejhej!
Sitter på flygplatsen just nu och springer runt lite på taxfreen.
Kommer fram typ om en miljard timmar så jag uppdaterar väl när jag får möjlighet till det.

KAN NI GISSA VART JAG SKA? ;)


Dagen innan resan!

Hejsaaaaaaan bloggisen! (världens töntigate hälsningsfras eller vad det nu heter) 
Nu är det mindre än 24 timmar innan jag åker, helt sjukt! Har väntat typ sen i juni eller nåt sånt, och imorgon händer det!! 
Idag får jag lägga bloggen lite åt sidan och fixa lite inför resan. Ni minns väl när jag skrev att jag skulle börja packa dagen innan jag åker? Yes jag känner mig väldigt väl. Resväskan är tom, hahah! 
 
Jag måste också meddela att jag stänger ner One Direction giveaway(en?) nu, men den kommer säkert komma upp efter resan. Jag känner att det kanske inte va det smartaste av mig att börja en tävling när jag ska åka. 
Ni som deltagit (vilket inte är så många) jag skriver upp er så ni inte behöver göra nånting nästa gång! 
 
Vad jag ska göra idag: 
- Packa 
- Måla naglarna (viktigt viktigt!!!) 
- Fixa till mig, duscha osv. 
- Handla frukost och godis tills imorgon
- Tidsinställa massor av inlägg! 
- Svara på frågestunden i en vlog (den kommer upp om nån vecka eller så)
- Fixa en ny header
 
Lite mer saker är det ju, men inte vad jag kommer på nu haha :) Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag allihopa! 

Gissa pannkakan!

 
Senare avslutas frågestunden, glöm inte att fråga frågor här :)

8 bekännelser, tagg

Okej blev taggad i sån här fillidutt av Julia <--- Alla gå checka hennes blogg, go o glad kexchoklad! 
 
1. Jag är typ övertygad att nån kör sims med oss, vart i flera år och kommer nog alltid va. Liksom hur skulle vi veta?! Don't judge me...
 
2. Jag är faktiskt inte bra på nånting, har ingen talang eller nåt *känner mig dålig* och när någon säger ba "Men nånting borde du va bra på!!" Man ba nej.
 
3. Jag sover så sjukt kontigt, bevis finns på mammas facebook från imorse... Inte vackert. Försökte gräva mig själv in i madrassen. 
 
4. Jag minns otroligt dumma saker, t.ex som första gången jag åkte virvelvinden, vilken tröja jag hade ett speciellt datum för 4 år sedan, men jag har glömt vad jag åt till middag igår. 
 
5. Jag har haft typ 100000 olika bloggar sen 08/09 men aldrig varit seriös med dom, och ni behöver inte leta... Dom är borttagna ;)
 
6. Hade dock Sveriges största och första Biebernovell, ha-ha-ha pinsamt. 
 
7. När jag var liten så var jag jätterädd för sexorna på våran skola, så typ varje natt så drömde jag att nån av dom jagade mig och när dom liksom nästan fick tag på mig så flög jag upp i luften (hahaha) sen trodde jag typ att det var på riktigt, och jag trodde seriöst att jag kunde flyga ifall det var typ en "nära döden upplevelse"... med sexorna.
 
8. Jag är otroligt rädd för att veta om min framtid, men jag vill samtidigt bara veta allt som kommer hända... Men det kanske inte är så kul. Men nångång ska jag spå mig själv!


Hmmmmmm..... Vem ska jag tagga nu!? .... Jaaaag taggar alllllaaaa mina bloggläsare! Pusspusspuss, kommentera gärna om ni gör den, skulle va kul och läsa era bekännelser! 

Massor på gång!

Vet ni vad jag har gjort idag förutom att kolla på Top Model och Maria&Mindy? Jo jag har gjort massor med tidsinställda inlägg! Kommer fortsätta imorgon, men har för mig att det skulle bli minst 14 tror jag. 
En för varje dag jag är borta, dock så vet jag inte om jag ska vara borta i 14 eller 16 dagar så får göra lite som jag tror. Även när jag är där så kommer jag blogga, lägga upp lite mysiga bilder och så, fast då kommer jag bara blogga om vad jag gör på dagarna och inte sånt som jag bloggar om just nu för dom inläggen är ju tidsinställda. 
Då kommer ni ju få lite allt möjligt här på bloggen, och självklart hoppas jag att ni kommer gilla att läsa om min vardag när jag är där, om mils långa stränder och sol och bad ;)
 
Vad har ni gjort idag? :)

Böcker

Jag är inte direkt en sån person som läser böcker... Eller alltså jag har typ läst två böcker i hela mitt liv haha. Men hur mycket det än känns kontigt i hjärtat att säga det här, jag måste nog ha med mig böcker till semestern. Det vore väl ganska najs att kunna ligga att läsa bok i solen och bli brun samtidigt än att bara att pressa för det klarar inte jag av.
Jag letade fram några böcker men hittade bara sånahär dåliga barnböcker, t.ex som Eva&Adam och det känns typ som att jag är en aaaaning för stor för såna böcker nu, för dom läste jag när jag var i Egypten 2007-2008 eller nåt. 
Jag letade lite till och hittade mina (dammiga) Twilight böcker, har tre stycken, men det finns väl en till tror jag? 
Jag läste iallafall första boken för ett par år sedan och jag minns hur jag verkligen plågades igenom hela boken... Haha! Tyckte den var så dålig och läste aldrig de andra böckerna. Kanske har mognat lite mer nu och tycker de är bra. Har nån av er läst böckerna och vad tyckte ni?

Summertrain

Glöm inte att subscriba och dela med dig av dina favoritlåtar i våran gemensamma spotifylista! :) 

Instagram galningar

Haha har jag nämnt för er att jag har haft instagram stalkers? Lite kul faktiskt.... 
Jag har en kompis som hade ett One Direction konto med kanske 25000 followers och hon gav mig shoutouts ibland utan att jag bad om det, och självklart tog hon mina bilder med killarna. Fansen blev ju helt crazy bananas och följde mig, skrev till mig på kik och till och med hitta mitt personliga nummer för att fråga mig saker om dom, helt sjukt. Dock så slutade det där med mitt nummer snabbt, men blev kontaktad på kik och instagram i flera månader efter det och det händer ibland fortfarande. 
Självklart var det inte alltid positivt att bli kontaktad av ett crazy fan som ville t.ex. döda en, men sånt orkar inte jag lägga ner tid på, man ska koncentrera sig på de positiva sakerna, och det fick jag även många av! Här är några av de (några lite galna, men söta!):
Ni förstår nog hur mycket jag har skrattat åt alla kommentarer jag fått, så om ni nångång känner er jobbiga eller konstiga... Tänk på det här ;) Du är inte det! hhahhhah.. 
Om ni vill läsa mer kan ni kolla in min instagram liellax, kommentarerna är längre bak! 

Wanties

Guuuuuud jag har verkligen bloggbrist nu, vet inte vad jag ska skriva om!! Så om ni har något ni vill läsa om så är det ju bara att skriva de :) vill ju göra bloggen så bra som möjligt eftersom det går så bra för den nu!
 
Skulle ni kunna ha på er dethär? :)
Tröjan hittar ni här, byxorna hittar ni här, skorna hittar ni här, ryggsäcken hittar ni här, brillorna hittar ni här, armbandet hittar ni här!
 
Ledsen för den gigantiska vattenspämpeln mitt i bilden.... Men folk snor mina bilder utan att fråga, inte så kul :(
Glöm inte fråga frågor till frågestunden HÄR som avslutas snart, svaren dyker upp i en vlog!

Ni har väl inte glömt....?

Det kanske ni har gjort, men då är det ju dags och påminna er! 
Jag har ju en frågestund som jag kommer svara på i en vlogs som jag sedan tidsinställer nångång när jag är iväg, så passa på att fråga saker nu gott folk! För jag kommer inte svara på några frågor alls om det är så få som det är nu. Klicka HÄR för att komma till frågestunden :)

Nagellack

Jag har över 40 nagellack men ändå tycker jag att jag har extremt lite. Är det mycket eller bara normalt? haha. 
Idag har jag börjat förbereda mig inför resan - tvättat mina kläder, gjort en lista på saker jag inte får glömma, lagt fram massa saker på min byrå, plockat med några nagellack jag vill ha med. Sen har jag även sprungit runt huset och letat efter mitt Sims men jag hittar det inte... Haha men måste ju ha något att göra iallafall ;)
Hoppas ni har en lugn och skön söndag! 

Bekännelser

♡ Jag är otroligt nyfiken om min framtid, men ändå jätterädd för vad som kommer hända.
 
♡ Jag har jättebra fantasi i mitt huvud, men om jag ska skriva ner nånting så är pappret ofta tomt. 
 
♡ Alla säger att jag är jättelik Lisa Tellbe och MusicalBethan, ser ni någon likhet? :)
 
♡ Jag skulle vilja bli Au Pair i USA om några år, men är rädd för småbarn.
 
♡ Jag kommer aldrig gå på en normal skolavslutning igen och kommer inte ta studenten som en normal människa, lite sorgligt om man tänker så... :(

~ 8 DAGAR

Hahahha åååååh vet inte vad jag ska ha med mig. Detta slutar väl med att jag packar dagen innan eller nåt och sen när jag väl är där så tänker jag "varför i hela friden tog jag inte med det där...?! Det är ju den jag behöver just nu" BLÖÖÖÖ på det här med packning. Kom och packa åt mig så får du 50 spänn.
 

Deppdag idag - ja

Idag är det en deppdag för mig... Jag ska nog bara lägga mig ner i soffan och kolla på tv, dricka te och bara ta det lugnt - för jag håller på att bli sjuk! Varför är det alltid så att man ska bli sjuk när man ska utomlands? Inte ett dugg rättvist.
Och som grädden på moset så kan jag ju berätta att idag, är den dagen jag hade sett fram emot hela 2012, idag skulle jag vara i Cardiff, stå och hoppa i en stor arena till One Direction men nejnej nu blev det inte så. Lite synd men sånt är livet... 
 
Här får ni en bild från förra året i London, bara för jag inte har någon anna bild hehe