it's friday

Alla dessa donutsstånd som står runt om i hela Stockholm, fet jävla julkänsla man får av dom, eller är det bara jag? 
 
Äntligen fredag, älskar att veckorna går så fruktanssvärt fort i skolan. Har nästan ingen söndagsångest för vet att det är snart fredag igen. Det jag har mest ångest över just nu är väl nyår... Haha! Jag har ingen aning om vad jag ska göra och vill verkligen inte sitta hemma. Är drygt en månad kvar men det går otroligt fort och de flesta börjar redan planera och sen kommer jag stå där och inte ha nån att gå med. 
 
Efter skolan drog jag med Ida till stan och gick runt i några timmar, jag köpte faktiskt ingenting! Men vi gick runt och kikade på kläder till nyår, och återigen, nyår nyår nyår. Får panik haha! Testa en klänning på BikBok och jag passar verkligen inte i klänning, jättehemskt att inse det men det finns ju andra saker man kan ha på nyår. Skulle ni vilja se ett kollage med saker? Nu väntar jag bara på att idol ska börja igen så man får se vem som går till finalen nästa fredag, som den äkta idolföljaren är. Jag hejar på Erik till 100%.

önskelista

1. Mobilskal 2. Kläder 3. Pengar 4. Avril Lavinge Black Star parfym 5. Kamera fjärrkontroll 6. Iphone 5s 7. Hoola bronzer från Benefit 8. Nike Air Max
 
Nu har jag börjat knåpa på min önskelista inför jul. Inte för jag kommer få något speciellt, men det vill jag inte heller ha direkt. Självklart blir jag glad om man får något man har önskat sig men jag har typ allt jag kan önska mig. Har liksom fått en lägenhet, vad mer kan man begära såhär nära julafton? Haha. Men vill verkligen ha dessa saker på bilden om jag var tvungen att önska mig något, spelar ingen roll om det är någon annan färg på skalet, mobilen och skorna, you get it. Önskar ni er något speciellt?
 
 

onsdag

Vet inte om den här dagen har vart bra eller dålig. Den har mest vart väldigt långtråkig, har haft några solskensstunder med Linnea och Fanny efter lunchen när vi skrattade typ så vi kissade på oss (iallafall Fanny haha) men sen vid psykologin blev jag bara irriterad för våran lärare blev sur på oss och drog efter 7 minuter. Alltså allvarligt, 7 min? Klagar dock inte att vi fick sluta typ 14 men blir irriterad på honom för han har negativ inställning till allt. Efter skolan drog jag till H&M och fixade lite saker och åkte hem typ direkt. 
 
Jag vet inte vad som händer med mig på senaste tiden men jag är inte på mitt bästa humör så länge jag inte tänker på det. Men så fort jag tänker på de blir jag plötsligt sur och ja... Att en person inte kan fatta att den betyder något och ignorerar istället. Men aja, that's life och jag antar att jag måste bygga en bro and get the fuck over it. Hoppas ni har en bättre onsdag än vad jag har! :)

skridskoåkning i kungsan

Jättehemska bilder hahah, men yålå. Dom andra är fina :) Tagna från Ronjas och Fannys instagrams.
 
Är så otroligt trött så funderar på att lägga mig och nappa en liten stund innan Montazamis med vänner börjar kl. 9. Har inget plugg så det är nirre och bara kunna ta det lugnt. 
Igår så sov jag i lägenheten första gången (!!!) dock var det väldigt tråkigt för hade ingenting att göra när jag väl var där. Gick ju typ och la mig nån timma efter jag kom hem bara för hade nämnligen vart i Kungsan och åkt skridskor till One Directions nya album (som de äkta fans vi är hahahha) Var det nån som var där och såg våra fina skills? Otroligt töntigt men det var sjukt kul så vi funderar på att även dra dit någon annan dag och köra en liten sväng! 

bekännelser

Jag läser alltid kommentarerna på One Directions profilbild/er (det är ju faktiskt 3 st) som jag är med på. Lovar att 1/3 av alla kommentarer är "Hur tog dom bilden?!?!?" hahaha alltid lika kul.
Jag brukar inte prata öpper om mitt liv med andra människor. Alltså det där låter helt fel, men jag snackar liksom inte direkt om vad jag gjort/inte gjort, förutom med folk jag är nära. Det spelar liksom ingen roll om det är privat eller inte. 
Blir så arg när folk går till kylskåpet och dricker rakt ur förpackningarna. 
Jag är omringad av folk den största delen av min vakna tid, men ändå känner jag mig som den ensammaste människan i världen ungefär hela tiden.
Jag och mina vänner skriver alltid så otroligt dumma saker, ofta "vgd" så du har jag börjat skriva de till andra än dom vilket jag kommer på sen och blir nervös att dom faktiskt tror jag är seriös haha. Så måste alltid skriva att jag drev sen. 
 
 
 

julklappstips till honom

julklappstips till honom
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån 
 
 Här är då julklappstips till honom, hoppas detta hjälper. Själv tycker jag det är mycket svårare att köpa saker till killar än till tjejer för man vet liksom inte riktigt vad dom vill ha ibland. Men som jag sa i "till henne", detta är bara för inspiration :)

lördag

Gårdagen var rätt fartfylld, vid lunchtid så drog hela familjen ut till Södertälje och vi köpte massor med saker och jag köpte även en bäddmadrass för 2500 kr, min plånbok gråter pengatårar just nu. Buhu. Visste att det var dyrt att flytta men det är så mycket man inte tänker på att man måste köpa och tusenlappar bara försvinner från kontot...
Efter lite chill i lägenheten osv så åkte vi till Hölö och var hemma där hos några kompisar vilket var trevligt, god mat och allt det där. 
Dock på vägen hem fick jag så otroligt ont i magen så jag bara satt och grät. Jag har ju något problem med min mage, dock vet vi inte vad men vi tror att det är ångest. Hade så hela 8an, 9an och ettan förra året dock nu i år har jag inte haft så bara någon enstaka gång, så igår fick jag ju panik och visste inte vad jag skulle ta vägen. Efter att inte ha haft ont på ganska länge så kommer det som en chock för jag hade på något sätt förträngt hur ont det gjorde. Kunde inte äta alvedon när jag kom hem och kunde inte andas så gick och la mig direkt när vi kom hem och vaknade imorse som ingenting hade hänt, jättekonstigt... Imorgon är det prov och har fått 26 sidor som jag ska kunna och kan ingenting än så har lite panik över det, så jag kommer spendera min dag framför samboken!

Julklappstips till henne

julklappstips till henne
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån 
 
Tänkte tipsa om lite julklappstips, nu är det ju trots allt bara en månad kvar till jul och snart är det väl dags att börja köpa julklappar. Själv är jag inte den typen som köper julklappar men ska verkligen försöka bli bättre på det. Men här slängde jag iallafall ihop ett litet collage med julklappstips till en tjejkompis, syster eller flickvän eller något sånt. Lite dyra saker dock, men vem gillar inte lite lyx i vardagen? Haha. Självklart är detta bara förslag på vad man kan köra och ska ge inspiration! Men detta är något jag skulle bli glad om någon gav mig :) Imorgon kommer även "till honom" så håll utkik då!

TGIF

Äntligen fredag, vet att jag inte uppdaterade igår men och vet inte direkt anledningen till det om jag ska vara ärlig. Just nu försöker jag bara klara av vardagen som den är, vill inte ha ännu en sak som tynger mina axlar vilket bloggen gjorde lite igår. Jag är så trött så när jag kom hem efter jag hade hängt i lägenheten och haft den tråkaste 1 ½ timmen i mitt liv (som ni kan se på bilderna) så somnade jag direkt och vaknade till idol. Mer spännande blir nog inte min kväll, inte alls spännande alls alltså....

L Säfvenberg

Ni skulle bara veta lyckan som uppstod när jag såg att dom hade bytt ut så att det stod mitt namn på dörren hahah.. 
 
Har vart övertrött hela dagen vilket jag fortfarande är så detta blir nog de enda, tråkiga, inlägget idag. Imorgon är jag ledig, igen, vilket är otroligt skönt. Ska väl plugga eftersom jag är alldeles för trött nu och har galet mycket jag ska kunna till sam-provet på måndag nästa vecka. Panik.... Har väl inte gjort något speciellt idag, har bara vart i skolan och sen åkte jag även till lägenheten nån timma och försökte skruva ihop skohyllan och hatthyllan (jag och IKEAsaker går verkligen inte ihop)
 

en ledig dag

Nu kanske ni undrar, men ja vi har ett naket grönt troll i vår bil hahahha...
 
Tjenis. Kom hem för ett tag sedan, har vart runt och flängt hela dagen. Idag var vi lediga från skolan, hade dock fått några saker vi skulle göra men de gjorde jag redan igårkväll för dom var löljligt enkla. Mamma och jag drog till IKEA några timmar och köpte bland annat ett skoställ, en hatthylla och även lite småtjaffs och sen åkte till skolan för att ha utvecklingssamtal och det gick verkligen superbra! Hade tänkt att sätta mig och plugga men jag orkar verkligen inte, har lite panik för har prov på måndag på typ en miljard sidor men det brukar ju lösa sig haha! 
 

skolfoto

Som jag sa så skulle jag posta skolfotot när det kommit... Får väl göra de om jag har lovat för jag vet att det är flera som vill se det. Här är en av tre bilder och är så otroligt missnöjd men det här var den minst sämsta. Buhu. Blev ni nöjda mer era skolfoton? Jag lyckas aldrig bli bra hah! Ångrar redan att jag lägger upp dom här... Aja det är bara ett skolfoto :)

giveaway på bellas blogg

Är med på en tävling på Bellas blogg där du kan vinna allt på bilden ovanför. Grymma produkter och självklart håller jag tummarna för att vinna, men tycker ändå att ni ska vara med att tävla. Vilken tjej tackar inte nej till lite skönhetsprodukter? ;)
 
Allt du behöver göra är att gå in och gilla och kommentera detta inlägg och du är med. Lycka till!
 

Midnight Memories

Sitter och lyssnar på One Directions nya album. Lovar att nån av er kommer ba "men du kan ju inte lyssna på det, det är ju läkt!!" Men yolo, det struntar jag i kommer ändå köpa det så det gör egentligen ingen skillnad. Låtar är så jäkla grymma, allihopa. Jag måste bara säga att jag är så stolt äver killarna, att se dom gå från små pluttar och se dom utvecklas så mycket. Satt i skolan idag och kolla på deras auditions och insåg att jag träffade killarna när dom var i min ålder, och nu är dom alla runt 20 år. Blev nästan gråtfärdig och sa "naw" ungefär tusen gånger skulle jag tro.
 
Det finns ingen band/artist som jag älskat såhär mycket och jag är så glad att jag har haft den tur jag haft med dom. Att jag är en av de få fans i hela världen som fått den möjligheten att umgås och lära känna killarna så pass bra som jag gjorde. Genom dom har jag skapat otroligt bra minnen med världens bästa vänner. Våren-hösten 2011 har fått mig att le så många gånger, inte bara under tiden det hände utan nu efter när man ser tillbaka på allt. Har inte mycket tur i livet och har aldrig haft, men det här en sådan sak jag kommer kunna leva på föralltid. ♥

titanium

Såg den här videon på Facebook häromdagen, och sen blev lite besviken att jag inte kommer se den nån gång igen för jag hittar aldrig saker på youtube som jag sett på Facebook. Men hittade den här och blev så glad, han sjunger så fint!

Shoppingen

Bh - 149 kr. Blus - 149 kr. H&M 
 
Knuckle rings - 29 kr. Örhängen - 29 kr. BikBok. 
 
Nivea lip butter - 30 kr. H&M 
 
Body Butter Pink Punch - 89 kr. KICKS. 
 
Bubblegum lip scrub - 99 kr. Lush.
 
Väldigt nädvändiga köp tycker jag haha. Önskar dock att jag hade hittat någon mer tröja men det får bli nån annan dag! Är väldigt glad att jag fick tag i glitter BHn, den fanns förra året i silver också och den tog slut väldigt fort. 
 
Nu ska jag och köpa saker till lägenheten och kolla på en säng, tjillevippen! :)

Bubblegum

Drog till stan med Mickis imorse och är nu hemma, helt slut i benen för vi har gått runt hela stan. Nästa gång vill jag nästan använda RunKeeper så jag kan se hur man gått. Dom hade 40% på Bikbok och var inne där flera gånger men hittade tyvärr bara lite smycken, de kläderna jag ville ha var för stora även i xs vilket sög. 
Men en sak jag fick med mig var detta lipscrub från Lush, det fanns massor med lukter/smaker men jag valde den här. Man känner inte så mycket hur mycket den luktade när man väl var inne på butiken pga av alla andra möjliga lukter, men den är verkligen underbar! Ett värt köp för den kommer verkligen rädda mina läppar i vinter, 99 kr kostar den! 
 
Skulle ni vilja se resten av sakerna jag köpte? :)

urbanears

Igår så försvann mina älskade (dock inte så älskade) iPhone hörlurar, hann ha dom i fyra år iallafall!! Det är ganska bra tycker jag. Jag hade ett till par likadana men jag passade på att köpa dessa idag, lite bättre än de som följer med mobilen. Vill jättegärna ha de stora från Urbanears men jag känner mig inte speciellt bekväm att sitta med dom på tåget så köpte in ears istället. Dock så trillar dom ut ganska fort, men det kanske löser sig haha. Ljuder är iallafall bra! :)

full rulle hela dagen

Uppdatering var det ja... Har vart upptagen hela dagen men att göra ingenting egentligen. Eller jag har vart i skolan, tagit skolfot som kommer komma upp här när jag får dom och sedan har jag vart i lägenheten, jag tog faktiskt dit prylarna jag har köpt så nu är det lite mindre att släpa på nästa gång. Ska väl börja packa lite mer snart. Tog lite bilder, men det tanke på att jag bara hade mobilen + inga lampor och det började bli mörkt så kan ni ju gissa hur bilderna blev. 
Hade sån dum huvudvärk när jag kom hem så tog en alvedon och gick och la mig på soffan men kissen och vaknade lagom till idol. Nu ska jag lyssna vidare på Lana Del Rey och njuta av ledigheten. Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag ♥

Rebecca Stella

Älskar Rebecca Stellas kollektion. Speciellt de tre nedanför. Älskar den glittriga magtröjan men tyvärr är den redan slutsåld... Lookbooken får mig typ att må dåligt för hon är så snygg :(
 
 
 
 
Gröna klänningen HÄR / Glittriga magtröjan HÄR / Mönstrade klänningen HÄR 

Q&A - flytten & lägenheten

Hur det känns att få flytta hemifrån? När du ska flytta, och kanske lite foton på lägenheten? :)
Det känns roligt men samtidigt lite läskigt. Jag är liksom både redo och inte. Känns ju lite synd att jag är tvungen att flytta hemifrån när jag är 17 för att klara att gå i den skolan jag vill. Jag är ju liksom fortfarande ett barn, det är egentligen inte meningen att man ska flytta hemifrån när man är så ung enligt mig. Men som sagt, det ska ändå bli skönt! När jag ska flytta officiellt är inte klart än, får nycklarna på 14/11 och då är den ju min, kommer kanske ha en madrass och lite sånt så jag kan sova där ibland, sen ska åka till ikea och fixa allt. Bilder kommer också, absolut! :)
 
jag är rätt intresserad om det där med flytten. har undrat hur länge du stod i kö, om det är förstahand, var det svårt att hitta en bra lägenhet till lämpligt pris, om priset nu är lämplig. 
men mest av allt undrar jag över hur du själv känner inför det. jag själv vill gärna flytta, men för varje dag som går så känner jag mig nervös. superbra blogg annars! :)
Jag stod faktiskt inte i kö alls, min pappa känner hyresvärden genom jobbet och därför fick vi hoppa längst upp på listan vilket var väldigt skönt, dock lite synd för andra som inte har den möjligheten. Även fast jag bor utanför Stockholm så är det väldigt svårt att få lägenhet där med så vi hade en himla tur. Det är förstahand och vi hittade den inte själv utan pappa hade sagt vad vi letade efter och hyresvärden kom med förslag så fort en "passade" lägenhet var ledig. Vi fick först bland annat en lägenhet som låg på bottenvåningen och den ville jag inte alls ha, sen kom den jag har nu och blev supernöjd. Hur jag känner mig har jag ju redan svarat på svaret ovanför :)
 
Är det långt ifrån där du bor nu? 
Hm, det är mellan 3-4 mil tror jag.

Kommer det inte bli läskigt att sova själv? 
Haha jo lite, iallafall i början. Dock tycker jag det är väldigt skönt att sova ensam hemma. Men om jag blir rädd så får jag väl bjuda över någon hehe.

Kommer dina föräldrar sponsra med mat pengar tex?
Ja det kommer dom göra, eftersom jag inte tjänar några egna pengar!
 
Är det en bostadsrätt eller hyresrätt? 
Hyresrätt.

Vart ligger lägenheten, alltså stad? 
Södertälje centrum.

Kommer du klara dig på ditt studiebidrag du får till mat och andra saker? 
Jag har sökt bidrag från CNN, och om jag får de så hjälper dom mig med 1000+ kr i månaden med hyran. Annars hjälper min familj mig för mitt studiebidrag ska gå till annat och inte mat osv. 

Kan du fixa en video på lägenheten? :)
Jag kan fixa en liten tour när jag har fixat med möbler och gjort lite fint! :)

bekännelser

Jag äger ingenting från varken Hollister eller Zara, vilket typ 99% av alla tjejer gör, iallafall i Stockholm. 
 
Något jag kan kolla på i evigheter (förutom killar HEHEH) är stjärnor. Tycker dom är fett coola och sen spårar det alltid ur när jag tänker på rymden för det är ju sjukt stort och jag bara sitter och föreställer mig massa saker. Jag och pappa satt i bilen och då snackade vi om när jorden rör sig runt solen så åker den ju jättefort, och det är därför det blåser? Men det trodde inte pappa... Haha.
 
Nu har jag letat reda på alla mina fina gosedjur som kommer jag ta med dom till min lägenhet, och köpte även en stoooor elefant igår på ikea, den är megasöt och skulle lätt kunna använda den som kudde :-)
 
Jag saknar min youtubekanal, jag gillar och spela in och redigera osv. Men jag kände mig inte lika bekväm med att folk kunde se på dom om och om igen, speciellt inte när jag sitter bredvid vilket många gör... Vi får se hur det blir med det där. 
 
Jag är otroligt snål av mig. Nu säger inte jag att jag har fett mycket pengar men jag har en del och jag har råd att köpa saker jag verkligen vill ha. Men jag är så rädd att bli utan pengar en dag. Lite tråkigt när jag ser vänner bara slösa pengar och köper allt de vill ha, men också väldigt bra för jag är ekonomisk av mig!

dags att börja packa kanske?

 

IKEA

Idag när jag skulle till skolan så hörde jag på radion att det var kaos i tågtrafiken, tågen var jättemycket försenade och jag räknade ut att det skulle ta 2½ timma för mig att ta mig till skolan. Bara biten Älvsjö-Stockholms Södra skulle ta 40 minuter så då blev jag fett irriterad och åkte hem igen, såg liksom ingen mening med att åka dit när jag skulle missa halva dagen och sen skulle de ta lång tid hem igen sen. Så jag åkte till IKEA istället! Köpte inga möbler, det blir ju när jag faktiskt har flyttat in. Men jag köpte bland annat de på bilden och lite andra saker! Filten ser inte alls snygg ut på bilden men den är jättefin i verkligheten, skulle egentligen inte köpt den men vart jag än gick så såg jag den så köpte den iallafall, såg det som ett litet "tecken" på att jag faktiskt skulle köpa den haha.
 

måndag

Sitter i köket och slappar lite med mamma och lyssnar på musik, ganska skönt eftersom jag kommer hem ganska sent på dagarna pga först våra sena dagar, sen den långa resan hem. Men nu kan jag glatt informera att jag får lägenheten nu på torsdag om allt går som det ska. Det ska bli så spännande och jag tänkte svara på alla frågor jag får senare nån dag, för just nu får jag mycket frågor om det. Så passa på att fråga om du vill veta något speciellt, för jag kommer inte orka svara på alla frågor helt utspritt, utan då tar jag ett helt inlägg åt frågorna. 

kärleken man kan ha till ett djur

Så himla ful på vissa bilder hahhaha
 
Kanske låter lite sjukt när man säger att man älskar ett djur, men jag älskar verkligen den här katten. Han är världens snällaste, 13 år tillsammans helt oskiljaktiga och nu när jag ska flytta har jag sån separationsångest. Usch det är hemskt. Passar på att ta massa bilder på honom nu så jag har när jag flyttar ifall att. Det är ju inte direkt så att jag aldrig kommer se honom mera men jag saknar honom när jag åker och handlar liksom hahah... Alltid när folk kommer hem till oss och jag och Lennart är tillsammans så kollar dom bara på oss och skrattar för dom har aldrig sett någon ha så bra "relation" med ett djur, och det är verkligen sant för vi är ett himla bra team ♥ Älskling.
 

lördag

Vaknade tidigt imorse av att jag hade jätteont i magen, men somnade sedan om till 12.30 och gick upp då istället. Har väntat på den där sovmorgonen sedan i måndags haha. Har knaprat alvedon sen jag vaknade för det är inte kul att må dåligt, speciellt på helgen... Men det är ju bara på att fokusera på att bli frisk igen så det blir en lugn kväll för mig. Sitter fortfarande och kollar på High School Musical videos och skrattar för mig själv, funderar på att se filmerna ikväll bara för jag inte har något bättre för mig. Tänk att det var 7 år sedan första filmen kom haha, va liten man var då och älskar dom fortfarande heheh. Sen blir det även tacokväll idag, mys!
 
Sitter och tänker på hur jag ska göra min nya design, eller om jag ska vänta tills jag flyttar. Har ni några bloggar som ni gillar designen på? Måste ha inspiration!!

Bet On In

Äntligen fredag, rallelujah alltså som jag längtat! Dock har den är veckan gått väldigt fort så den har var helt okej faktiskt. Dagen har vart helt okej, men höjdpunkten var nog när jag och Linnea satt på företagsekonomin och kollade på High School Musical videos, videon ovanför är en av dom bästa helt klart och vi satt och härmade hans otroligt snygga dancemoves. Jag som tyckte att den här låten och han var så badass när filmen kom ut hahaah... 
Nu ska jag bara lägga mig i soffan och pusta ut, och sen ska jag bara vänta på idol. Hoppas ni har en bra dag! ♥
 

3 saker jag vill göra sommar 2014

Visst att det kanske bara är november nu, MEN det går ju så otroligt fort. Nu även när det börjar gå mot kallare väder så gör jag mig själv bara en tjänst att drömma mig bort till lite värme så tiden går fortare, för nånting jag inte klarar av är kyla... Känner mig så lycklig att jag slipper vintern tre veckor!
 
Här är iallafall tre saker jag verkligen vill göra och ska försöka och göra
 
Åka på road trip 
Har alltid velat göra detta, så länge jag kan minnas. Förhoppningsvis tar Elin körkort snart så då jävlar!! Vill jättegärna göra det här i sommar och inte ha något mål, men vi har även pratar om att dra till ullared redan snart haha!
 
Festa
Det här behöver jag inte direkt hoppas att det kommer hända, det här vet jag kommer hända och jag längtar så jävla mycket. Som ni alla kanske vet så är mina vänner som jag hänger oftast med över 18 och kan gå ut och sen är det jag, mihihi. Men nu är det bara drygt ett halv år kvar tills jag också är 18!!! Så taggad. Vill också jättegärna åka till London och festa, får se hur de blir med det. 
 
Ha "the summer of my life" 
Jag säger alltid att jag ska ha en så jäkla grym sommar, att jag ska köra en yolo och bara släppa allt och leva till fullo varje år. Men alla somrar ser likadana ut för mig, och när skolan väl börjar så tänker jag "Jag hade fan världens tråkigaste sommar..." men sommar 2014, vafan jag har alla möjligheter nu ju. Jag blir 18, jag ska bli brun som fan även om jag får ligga på stranden 24/7, jag ska verkligen köra på en yolo. Jag är trött på att tveka så denna sommar ska verkligen bli "the summer of my life". 
Det finns en sommar som jag aldrig kommer glömma bort, det kanske inte var en ideal sommar som alla drömmer om men varma dagar, solbrända ben och barfota, festade osv. Men sommar 2011 är den bästa hittils då jag träffade världens bästa vänner och världens bästa killar. Den kommer alltid ligga nära till hjärtat ♥ Det var "the summer of my life" mini-Li-ve
 

bra dag

Slutade efter lunch idag, skulle egentligen gått till 16.00 så det var ju ganska skönt. Mindre skönt var det ju att jag var så otroligt spänd på att jag skulle till tandläkaren och borra (!!!) 
Dom sa att jag skulle få först bedövningssalva och sedan sprutan, sen kände jag något och trodde dom tog på salvan vilket egentligen var sprutan. Så jag frågade om det där var själva sprutan och dom skrattade bara för jag var helt lost, och det var inte alls lika farligt som jag trodde det skulle vara. Sen slipade dom även ner ett hack som jag hade mitt på framtanden sedan förra året när jag fixade till mina tänder så det är skönt att den också är borta. Känner fortfarande hur halva mitt ansikte är bortdomnat men det går väl över snart så det är helt okej.
 
Livet är rätt så bra idag, nu är tandis över, jag fick ledigt i mina tre veckor i vinter, vi har typ inga läxor i skolan än och imorgon är det fredag!!!

polyvore

fall
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!

Önskeinlägg och en dålig bortförklaring

 
Som ni märkt så är inte min blogg så bra just nu, jag uppdaterar oftast bara en gång per dag om ens det ibland vilket både ni och jag tycker är tråkigt. Men jag kan inte göra speciellt mycket åt det, för jag har noll inspiration och jag vill inte heller lägga upp inlägg som jag ångrar senare eller så att jag gör bloggen ännu sämre. Jag åker till skolan när det är mörkt, jag kommer hem från skolan när det är mörkt vilket gör att jag knappt tar några bilder och jag vill varken posta gamla bilder/från weheart it för då blir bloggen så jäkla opersonlig. Jag vill inte heller direkt skriva om min vardag och allt jag gör för det är inte alls intressant. 
 
Med denna långa bortföklaring och kanske ett "mini-rop" på hjälp så tänker jag nu köra på önskeinlägg. Ni som inte vet vad det är så går det ut på att ni kommenterar "rubriker" på saker jag kan skriva om. Ni slänger sällan in kommentarer men jag hoppas ni tar er tid att göra detta för om det fortsätter såhär så kommer antagligen bloggen försvinna för mer än ett par dagar... 

klänningar för 100 kr

 
Just nu kostar alla klänningar på rean 100 kr, men om ni vill ha någon får ni skynda er för rean avslutas imorgon 12.00 och det finns inte alls många kvar. På tal om klänningar, skulle vi vilja se ett par snygga nyårs klänningar någon dag? :)
 

So fetch

Fyfan vilken seg dag det har varit idag, det känns som att den var dubbelt så lång som den brukar men äntligen är den över. Det enda som var roligt idag var väl att jag, Ida, Rebecca och Summer pratade så jäkla mycket skit, alltså verkligen om allt och alla. Det behöver nog alla nångång ibland, och skrattade så jag fick ont i magen åt sakerna vi sa. 
Kom hem för ett litet tag sen pga av massa bilköer så nu väntar jag bara på maten sen ska jag kolla på Montazamis med vänner, ett perfekt avslut på kvällen! 

äckelmåndag

Äckliga måndag. Men snart är den över iallafall. Första dagen efter lovet nu då, och jag kan tänka mig att jag inte var den enda som bara ville somna om i morse när klockan ringde. Dagen i skolan har gått riktigt segt och när jag kom hem så somnade jag bums i soffan vilket kanske inte var så bra för nu kommer jag nog ha lite svårt att somna ikväll... Nu är det bara fyra dagar kvar till fredag, det är ungefär det som håller mig på benen just nu så tänkte tröstäta lite äppelkaka jag bakade igår!

Story of my life music video

Bloggen får bli en liten musikblogg just idag, nu har videon till SOML ut och fyfan va fina dom är ♥

james arthur

Har väl väntat på detta album i över ett år nu typ, fyfan va grym han är. Skulle välja ut några bra låtar men älskar typ alla så blev lite mer än förväntat haha. 











Allhelgonadagen

Idag har jag vart hos mormor och morfar, mycket trevligt. Fick lite påslakan till nya lägenheten och även lite pengar så det var snällt. Fick dock en p-bot på 500 spänn vilket kanske var lite mindre roligt... 
Resten av kvällen har jag bara legat framför tvn och chillat, kollat på lite saker som jag tror jag ska beställa nån dag men det får ni se då ifall det händer, ska bli jättekul iallafall! Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag ♥

november

Helt sjukt att det redan är november, det har gått så fort allting, nästan lite läskigt... Jag sitter och kollar i bak i arkivet februari-maj när jag var hemma hela dagarna och funderar återigen vad jag ska blogga om. Jag har sådan bloggtorka så vet inte vart jag ska ta vägen. 
Idag har jag iallafall hängt med Mickis ungefär hela dagen, vi gjorde väl inget speciellt men det var roligt. Har precis kollat på Idol och resten av kvällen blir väl bara lugnt. 
Har lite ångest för att nu är lovet praktiskt taget slut, och efter helgen är det skola som gäller igen... Ska bli skönt att komma in i rutiner igen men ändå jobbigt att känna att man måste gå dit, vilket jag har haft lite svårt med så om jag skulle erkänna så ett lov kanske inte var jättebra för mig (dock även väldigt välbehövligt) för nu har jag "fått smaka på" ledigheten igen och gör mig kanske lite för bekväm. Hoppas ni förstår vad jag menar för känns som jag bara babblar nu haha.
 
Som jag sa här ovanför så sitter jag och bläddrar igenom mina arkiv och ska se om jag kan hitta något roligt att blogga om de kommande dagarna!