Aldrig

 
"Jag blir svag i ditt kvarter, slagen av ditt svek
och jag försvinner ner i dimman, det jag gör är fel
jag hatar det du gjort, står utanför din port
men handen fryser till när jag ska slå in koden.
 
Aldrig att du kommer få en andra chans
och varför ska jag alltid tvingas att se dig i dina ögon när allt är falskt
aldrig att du får en andra chans 
 
Vet att mirakel inte sker, staden brinner ner
och kvar blir inget mer än dina fel jag lever med
jag saknar stimulans, går av vid Zinkensdamm
men vänder på perrongen när jag tänker efter."
 

Imorgon kommer aldrig bli som igår

Dagen har vart otroligt seg, skulle kunna lagt mig var som helst om somnat direkt. Hämtade ut mig jacka på posten och sen har jag ätit middag och nu ska jag sätta mig och plugga juridik. Har prov på torsdag och kan ingenting typ.... Anyways, hoppas ni får en bra fortsatt trevlig kväll! ♥

sneak peek

Här får ni några snabba på min nya jacka. Kommer mer bilder imorgon. Är verkligen meganöjd :)
 

H&M Home

Sitter och kollar på H&M home och typ drömmer mig bort hur jag vill inreda min lägenhet. Som sagt, de är inte säkert att jag kommer få den här lägenheten nu eftersom jag tackade nej till den första, men jag kommer få reda på det snart, väldigt spännande hehehe... 
Jag måste ju ha kvar mina möbler i mitt rum här hemma vilket betyder att jag måste köpa nya vilket är jättekul för jag har alltid velat inreda så som jag vill ha. PÅ H&M har dom jättesnygga saker som också är billigt!
 

biljetter kirrade

De senaste dagarna har iallafall vart grymma med mina babes. Kan aldrig få en tråkig eller en tyst minut med dom. 
Kom hem runt lunchtid men har sovit sen dess för jag är sjukt trött och ikväll blir det lugnt för min del. Jag ska äta de chips jag köpte igår men aldrig öppnade och även kolla på idol jag missade så det ska bli skönt! Haha förresten minns ni konduktören på tåget jag berättade? Även en tjej på donken ba "fina naglar förresten!" förstår inte riktigt varför alla tycker dom är sjukt fina...?
 
Vi kirrade även biljetter till One Directions konsert här i Sverige. Vi är 6 st och ingen orkade köa och trängas på parkett så vi köpte läktare vilket var sjukt najs. Entré A Sektion 128 rad 3. De släpptes även biljetter till ett annat datum men de får vi fixa nån annan dag! Har skolavslutning den 12 juni så de är en perfekt början på sommarlovet!

fredagsmys

Har packat nu, håller på att laga mat sen ska jag powernapa lite. Skolan var fett chill idag, för det var ingen spanska och jag slutade 11.40, så drog hem och nu sitter jag här. Runt halv 7 ska jag möta Emelie och Nattis och sen ska vi hem till Elin  och så ska alla vi tjejer hänga där typ :) 
Kommer inte uppdatera mer idag men vi hörs imorgon. Ha en trevlans kväll allesammans för de ska jag ha hehehhe.
 
Bjuder på en härlig låt eftersom jag inte tog några bilder idag :-)

23

Sitter och lyssnar på den här låten, tycker den är lite catchig. Förstår inte varför folk har så mycket emot Miley, tycker hon är döcool :)

bortglömd

Dagen började ju som sagt med tandläkaren som jag nämnde i ett av mina tidigare inlägg. Gick bra bara att jag måste på återbesök i november för att borra för håller typ på och få eller ett hål, mindre bra alltså... :( Har ni tagit bedövningssprutor nångång? Gör det ont isåfall? Jag är sjukt rädd...
 
Annars har väl dagen inte vart någon speciell, idrotten var dock lite kul eftersom de endast var typ 5-6 och jag från klassen. Vi hade ute och alla andra vägrade. Och när jag var på väg hem så ringer jag pappa och då hade han glömt bort mig och han var redan halvvägs hem, hahah.... 
Sen har jag även fått en säker lägenhet nu, så skulle lika gärna kunna flytta in nästa vecka (!!!) MEN kontakten vi har genom det här sa att han kanske hade en annan på g också och den låg mycket bättre till i ett bättre område så vi tar ett modigt beslut och säger nej till den här och väntar på den andra :) Hoppas det här funkar!
 

15% på allt

Tänkte påminna er om att Nelly har rea på hela sortimentet nu, men bara för idag. Om ni anger SHOP15 när ni betalar så får ni rabatt på 15% av ordern! Här oven har jag plockat ut några toppar jag tyckte va söta :) Ni kan klicka på taggarna för att komma till vald produkt. 
 
Ska även försöka handla lite saker ikväll! :)
 

Catbeard

Försökte ta en "catbeard" bild, gick dock inte så bra eftersom tjockisen vägrade ha upp huvudet haha! När jag får en perfekt så ska ni få se den.
 
Onsdag redan. Herregud va tiden går fort, kan ni förstå att det snart är oktober?! Snart är de ju jullov typ och sen åker jag utomlands. Så jäkla taggad på de! Bara 120 dagar kvar nu :) De går fort!
Dagen har iallafall vart bra, om man nu ska snacka om min tråkiga vardag. Konduktören på tåget imorse ba "GUD vilka häftiga naglar" Haha, inte varje dag man får höra sånt av dom, med tanke på att dom alla brukar vara surpuppor. Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska väl snart gå och lägga mig. Även fast jag har sovmorgon imorgon måste jag gå upp tidigt för ska till tandläkaren tidigt... För er som inte visste de så fixade jag mina tänder förra året i september och sen dess har jag haft ett litet hack på mitten av framtanden vilket stör mig något så enormt så måste be dom fixa de också.

James Arthur - Wrecking Ball


tisdag

Herregud, jag drunknar i läxor och plugg till prov. Hatar de här för jag försöker verkligen göra mitt bästa men jag vet att jag inte klarar de 100% iallafall och då känner jag mig så jäkla usel. 
Men känns skönt att jag fick jättebra kommentarer på min engelska text där jag skrev lite om What Makes You Beautiful och att vi hängde med dom och fick komma in i studion osv och min lärare tyckte det var ascoolt och "I would kill to have that experience in my backpack! ;)" och sen sa hon att min engelska var nearly flawless. Känns skönt!
 
Har pluggat hela kvällen och nu i pausen av Hollywood Fruar så fixar jag det här till er. Jag är hemskt ledsen att de blev så dålig uppdatering idag men sånt händer ibland. Man måste ju preoritera saker! Har ni något ni vill jag ska blogga om? Har noll inspo, känns som att jag bara skriver om vardag och wanties... inte så kul. Ha en bra kväll! x
 

china glaze - members!

Lite fina höstfärger jag inte skulle tacka nej till! 
 
Haha två inlägg om naglar/nagellack på samma dag, ojoj.... Men tänkte iallafall tipsa om att China Glaze har rea på sina nagellack hos members.com nu. Grymma nagellack, verkligen! Alla kostar runt 50 tror jag, vilket är riktigt bra eftersom de brukar landa på över 100-lappen på dessa nagellack. 
 
För att bli medlem på Members så måste du bli inbjuden, så om du vill bli inbjuden så kommentera (glöm inte eran mail) så bjuder jag in er. Varje dag så kommer de in massor med grymma erbjudanden :)

leopardnaglar

Direkt när jag kom hem så gjorde jag en to do-list, jättetöntigt jag vet. Men kände att jag behövde de för annars kommer jag bara sitta still resten av kvällen för jag tror jag har all tid i världen vilket jag självklart inte har...
På listan stod iallafall att jag skulle fixa mina naglar och ovan ser nu resultatet. Gjorde något jag aldrig gjort förut och så snyggt blev det ju inte haha, men helt okej. Jag överlever några dagar tills jag orkar ändra de ;)

sociala medier

Tänkte skriva ut de "sociala medierna" jag är med i eller hur man nu ska säga. Det är några som undrar mig lite då och då och ibland brukar jag göra såna här inlägg. Var inte rädda att lägga till/följa mig på några av dom! 
Postar inte så ofta längre, dock ska jag bli bättre och försöka posta minst en gång per dag faktiskt, det är lite roligare då. @LiEllax heter jag där iallafall, och om jag känner igen dig så kanske jag följer tillbaka också! :)
Alltid kul när bloggläsare skriver till mig på KiK. Ni kan alltid skriva till mig om det är något ni vill eller inte vill kommentera i bloggen. Jag svarar alltid! LiEllax heter jag där också. 
Facebook typ suger, haha... Men självklart har jag det iallafall. Om ni lägger till mig här så uppskappar jag ifall ni skriver att ni läser min blogg. Gillar inte när randoms bara lägger till mig out of the blue. @Li Säfvenberg
Gjorde faktiskt en ny, privat Twitter nyss! Lite därför av detta inlägg för jag måste ju få lite mer followers hehe. Den är låst men de är bara att skicka en förfrågan att följa mig. Kommer antaligen acceptera de flesta av er! :) @FakinsupahLi (haha jag kommer antaligen ändra namn snart, ville bara komma igång med kontot)

söndagsångesten

Sitter här och bara är, lite söndagsångest har man ju men jag får stå ut med det. Alla har väl lite söndagsångest. Jag gör ingenting idag, har bara legat och kollat på 90210 och lyssnat på musik. Ganska chill men mer tråkigt kan de nog inte bli, haha. Jag vill göra nåååååt!!
 
Och juste, förlåt för att min blogg är typ megatråkigt nu (dock så har jag typ ganska mycket läsare ändå? De förstår jag inte...) De enda bilder jag postar är på mig själv, min mobil eller datorn typ. Jag ska verkligen bättra mig. Allt kommer bli bättre när jag gör i ordning mitt rum tror jag! :) Kram på er. 

wanties - party

Är på feting partyhumör och började kolla på massa snygga party outfits. Här är en av dom :) Längtar så mycket till jag kan åka till London och partaja. Har längtat efter i minst 2 år nu eheheh... Klicka på länkarna nedan för att komma till vald produkt. Mina taggar funkar tydligen inte? :(

Gabriel%20Alares%20%E2%80%93%20Hallelujah
Asså dör

review: exfoliating socks

Minns ni för några veckor när jag fick hemskickat ett par "exfoliating socks" från XLNT Shop? Nu har jag testat dom!
 
"Matrisse Exfoliating Socks är idag den mest effektiva metoden mot förhårdnader, död hud och begynnande hudsprickor – med en behandling på endast 120 min. Denna produkt är utformad för att hjälpa till med den naturliga processen för avlägsnande av förhårdnader och död hud. Den döda huden flagnar av och resultatet blir riktigt mjuka, sköna och vackra fötter." 
 
Mina fötter var inte i så "dåligt skick" som dom kanske borde ha varit för att märka en dunderskillnad, men jag han definitivt se en skillnad. Det är ett par plastsockor med ett medel i, man satte dom runt fötterna och tejpade runt och ett par vanliga sockor på de så de håller eftersom man ska ha dom på fötterna i 2 timmar. 
 
Till en början så tänkte jag ungefär "vafan är det här för skitprodukt? Det händer ju ingenting!" Men de står på paketet att det kan ta mellan 3-8 dagar. Nånstans runt där så fysaaaaatan va jag flagade haha. Tror jag seriöst har en skostorlek mindre nu tack vare dessa sockor och mina fötter är så lena, det är helt underbart. Snacka om att min mamma blev avis ;) Iallafall grym produkt och skulle lätt kunna köpa den igen!
 
Klicka HÄR för att komma till produkten, rekomenderar den starkt! 

100% på topp

Sitter här i min ensamhet och dricker te. Mamma stack till sina kompisar och tror pappa är sur på mig så han är hos grannen, men honestly I don't mind at all. Så jäkla skönt.
Sitter här och bara är, tog mig äntligen i kragen förut och pluggade juridik och det gick faktiskt bra. Jag måste faktiskt börja plugga för man blir så stolt över sig själv istället för att sitta dagen innan provet är och har panik och funderar om man ska skippa att gå till skolan. 
 
Den här veckan har inte direkt var annorlunda, men ändå har den det. Sov ju hos Emelie och Nattis i måndags och för vi skulle träffa dom där killarna och folk har frågat mig på bloggen, facebook och kik vilka dom var, Nattis skrev ut de så då kan jag lika gärna göra de. Det var Jack Maynard och Abe Garman. Vi skulle träffat dom alla dagar i veckan men vi dissade dom alla gånger, tyvärr. För jag hade gärna velat träffa dom men nu är det som det är. Det kommer nog mer chanser med dom eftersom dom verkade väldigt intresserade haha, men dom var nog de mest omständiga människorna ever, ni ska bara veta...
Sen har jag bara vart hemma och vilat upp mig lite och även så har jag vart i skolan, trivs så bra :)

19 september

Skolan idag, ändå helt okej. Känns som att jag vart borta i flera veckor för de känns som att jag missat en massor och ligger efter i ungefär allt. Direkt när jag kom hem så satte jag mig ner och pluggade i nästan två timmar, TVÅ TIMMAR?!? Så länge har jag nog aldrig pluggat i hela mitt liv. 
Men nu känns de inte som att jag ligger lika mycket efter (egentligen gör jag de för jag jobbade typ inte med de jag låg efter i, för de fattade jag inte hehe) sen har jag juridikprov snart vilket jag inte kan nånting alls av. Panik... Men jag jobbar på så får vi se hur de går. Så jag ber om ursäkt till er som beställt designer men hoppas ni har förståelse! 
 
Nu ska jag iallafall äta pannkakor, uppdatera min mobil och sen kolla på idoooool! :)

One By One Volum Express

Köpt på Åhléns för 145 kr. Testade den första gången idag och den varkar bra! :)

ios 7

Idag släpps iOS 7 och jag är fett taggad. Inte direkt för att jag älskar hur den ser ut inuti för jag tycker inte den är speciellt snygg. Tycker de ser lite ut som en dålig version av samsung, tyvärr... Men jag ska inte döma de utan att jag testat. De är jag är spänd på hur de små detaljerna kommer vara som inte fanns på telefonen innan. Är fett glad över att AirDrop finns så jag kan bara skicka mellan mobilen (tror jag?) och datorn och de kommer säkert va massor med nya coola funktioner. Dock vet inte jag om jag kommer uppdatera den på en gång för kommer sakna gamla utseendet men jag är nog för nyfiken av mig att inte göra det. Ni som har iPhone, hur tycker ni det verkar vara?
 
 

onsdag

Hemma idag också, lika bra det. Idag ska jag göra massa nödvändigt så som att tvätta, plugga lite matte och även fixa mina naglar. 
Drog till Nyköping en sväng och gick in på Åhlens, dom hade rea på Essie nagellack och gud så sugen jag var men jag höll mig, dock så kom jag inte hem tomhänt hehe. 
Kom hem för kanske 15-30 min sen och tog en alvedon för fick jätteont i magen. Nu ska jag väl bara lägga mig och ta det blir lugnt bara och hoppas att det går över.

nya skor

Här är mina springskor jag köpte igår, dock snyggasre i verkligheten haha... Orginalpris 1000 kr men fick dom för 390 kr! :) 

yålå

Uppdateringen har ju vart lite sisådär det senaste dygnet, har inte direkt nån speciell anledningen till det. Jag antar väl att jag har haft fullt upp. Igår gick jag ju i skolan som vanligt, sen åkte jag till Nattis och Emelie och snackade lite. Det är några killar som är i Sverige just nu, vilka kanske vet vilka det är men tänker inte skriva ut det här pga av lite orsaker. Dom snackade med Nattis igår och ville att vi skulle komma över till deras hotell men sen blev det lite konstigheter så det slutade med att Emelie, Nattis, Elin och jag drog till Coop och köpte Ben&Jerry och kollade på skräckfilm istället, medan killara satt själva på hotellrummet hahah! Får väl se om vi drar dit nån annan dag eftersom dom tydligen har skrev till Nattis igen nyss ;)
 
Idag skulle jag till skolan men kände att jag verkligen inte orkade, har försökt hålla mig i säkert en vecka men idag mådde jag inte speciellt bra. Men det är ju inte så konstigt eftersom de flesta människor är förkylda nu när hösten har kommit hit. Mamma och jag drog iallafall till Nyköping och lämnade in våran bil på lagning (vi fick väääärldens fulaste lånebil, skäms som fan att åka i den) sen drog vi till Stadium och köpte löparskor till mig som jag kan ha på idrotten i skolan.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att idol ska börja igen! 

vinterjackor

Vill ju inte dra ner stämingen genom att säga att det är vinter snart, meeen... Det är vinter snart. Jag har haft panik i början av juli vilken vinterjacka jag ska köpa, helt sjukt egentligen för då var de liksom högsommar. Jag är typen som absolut hatar att frysa och vissa stunder vägrar jag att gå ut, vilket resulterar i att jag måste ha en grym jacka. Dessutom vill jag inte lägga för mycket pengar på det heller för jag tycker jackor är otroligt fula och vill ändå ha en ny nästa år igen. 
Kollade runt lite på Nelly och hittade några. och som ni kan se ligger att 3/5-5/5 i värmegrad. Skulle helst vilja ha den röda längst ner, för den är varm men såklart är den dyrast (ändå ganska billig för att va en jacka). Klicka på taggarna för att komma till jackorna!

fullt ös

I helgen har de vart full rulle hela tiden. Farmor, faster och hennes man kom och hälsade på, och 6 hundar haha! Vi har väl inte direkt gjort något speciellt, men det är alltid trevligt att träffas eftersom vi träffas kanske bara en gång per år. Fick även lite födelsedagspengar i efterskott också så de var ju kul :)

Wings


+/- med hösten

+ De snygga kläderna
Höst är nog min favoritårstid när det gäller kläder. Man kan ha på sig så mycket snyggt och ha massa lager och yadayada. Snygga halsdukar och allt möjligt. Mycket bättre än sommaren så man bara klär på sig shorts och ett linne! 
 
+ Det blir så fint när löven faller
och så blir det så himla färgglatt överallt. Gult, oranget, grönt och rött. Så fint. 
 
+ Myspys
De jag gillar med hösten är också att de är så mysigt. De blir lite kyliagre och man får inga skuldkänslor att man sitter inne, man kan kolla på film, dricka varm choklad och de blir mörkt mycket fortare på dagarna. 
 
- Skolan börjar
Kanske både ett plus och ett minus, men tror att ingen är speciellt taggad att komma tillbaka till skolan efter ett grymt sommarlov. Men om sommarlovet skulle va längre så skulle de nog inte va lika kul att va ledig :) Jag om nån vet. 
 
- Det blir mörkt
Ovanför sa jag ju att de är mysigt att de blir mörkt på kvällarna, men de finns även ett litet problem med det. När man åker till skolan så är det mörkt, och när man åker hem har det också hunnit blivit mörkt. När ska man då ta bilder till bloggen? För det blir jättefula bilder när det är mörkt... 
 
- Sommaren försvinner
Man bleknar och ser ut som ett spöke, eller det gör jag iallafall. De långa sommarnätterna försvinner och livet blir lite mer tråkigt och tillbakadraget om man kan säga så haha.

bästa dagen

Alltså idag var typ sjukaste skoldagen ever. Jag har nog aldrig haft såhär kul i skolan i hela mitt liv. Även fast jag gillade min korta tid på Cyber så känner jag att dessa år kommer bli sjukt jäkla grymma. 
Företagsekonomin spårade totalt och Bosse (vår lärare) var så kul och vi alla skrattade typ så mycket tills vi grät. 
Har typ bara legat i soffan och slöat sen jag kom hem och även designat lite. Nu ska jag väl lägga mig i soffan igen för ikväll blir de lugnt för jag är trött och jag är avis på mina amigos för dom drar ut utan mig för jag är under 18 :-) Love life. 
 
Men dagen har vart grym iallafall!

VICTORIA'S SECRET ANGEL

Jag tycker de är typ en oskriven regel att när man fotar VS-prylar så måste de bli en snygg bild. Vilken tönt jag är men tog typ 34miljarder bilder...
 
Efter lunchen mötte jag iallafall upp Emelie utanför hennes skola och fick den av henne. Eller fick och fick, men köpte. Nattis har en likadan och varje gång jag typ sovit hos dom så ba "Nattiiiis får jag låna?" Sen när jag såg att Emelie sålde den här på hennes bloppis så blev jag så jäkla glad och självklart så var jag tvungen att köpa den. Tycker ni ska checka in hennes bloppis här, finns andra vsprodukter och mycket fina saker kvar till grymma priser!

avgå

Nu kommer jag här, lite småsur för att jag ser folk typ kopierar av min blogg rakt av. Har hänt förut att folk snor mina inlägg men igår hände det igen. Har en tjej på min Facebook och hon delade sin blogg till de inlägget och de var vanlga bekännelser och jag tyckte jag kände igen första meningen så jag öppnade och läsa, och de var exakt de bekännelser jag skrivit för ett antal månader sedan. Jag skrev även till henne och och svarade inte ens vilket gör mig sjukt irri. 
Visst att man kan inspireras av min blogg, men varför kopiera? Då kan jag lika gärna sluta blogga för då finns det någon/några som skriver likadant iallafall och då är det inte ens kul. 
Jag själv skulle aldrig kunna kopiera något, speciellt inte bekännelser för de är liksom personligt även fast det kanske stämmer in på dig själv också. Blir så sjukt jäkla irriteraaaaaaaad för jag lägger ner flera timmar på min blogg och så kommer bara folk och snor. Alltså avgå snälla.
 

Stolt över mig själv

Skulle kunna lägga mig vart som helst och somna på direkten för så trött är jag. Nu ska jag bara göra mat, göra min dumma spanskaläxa och sen gå och lägga mig typ. Börjar bli sjuk också... Så glad över att det är fredag imorgon, 16 dagar avklarade i skolan och mer ska de bli. Så stolt över mig själv :-)))))
 

onsdag

På lunchen gick vi in och fikade lite på nåt konditori inte så långt ifrån skolan, jättesöta bakelser!
 
Dagen har väl bara vart allmänt flummig, på spanskan satt jag och skrattade tills jag nästan grät och på sån nivå har de vart mesta delen av dagen. Hade även typ prov/uppsatsskrivning vilke var sjukt svårt och sen psykologi. Efter skolan drog jag till Intersport och köpte ett par träningsbyxor, lite segt att lägga flera hundra kronor på de men måste man så måste man... Kanske inte så kul och läsa detta men det var min dag :))) Snart ska jag fixa mat och sen glo på Idol!
 
Känns sjukt skönt att onsdagen har passerat, kan inte vänta att gå och lägga mig ikväll och snart är det helg! 

two new

Klicka på taggarna för att komma till produkterna!
 
Fick hem dessa idag, och lite annat grejsimojs. Lite underkläder jag inte tänker visa upp hahah, och även ett par nya Dr Denim jeans men dom var för små, två bikiniunderdelar till världens snyggaste bikini men de skulle ju självklart vart en underdel och en överdel, sen en bh som det trillade av diamandet på så det skickade jag tillbaka vilket var lite synd. Men det dröjer nog inte länge tills jag är tillbaka på Nelly's sida ;)

Right now

 

måndag

Hade otroligt söndagsångest igår och ville mer än gärna stanna hemma, men duktig som jag är så gick jag idag iallafall. Jag vill verkligen inte trilla tillbaka igen, så då är de lika bra att gå och vänja hjärnan till att jag måste gå till skolan. Jag har inte förväntat mig att de ska vara lätt som en plätt med tanke på att jag inte gått till skolan normalt på snart 5 år, och har sluppit att ens gå dit i 7 månader men vafan de är väl bara gå dit och se hur dagen blir. Dagen började inte speciellt bra men den bev bättre med tiden som gick, och speciellt när man får Pizza Hut till lunch. 
När jag kom hem jobbade jag lite matte och snart ska jag väl lägga mig i soffan och bara slöglo på Idol. 

Teeth whitening pen

Ikväll ska jag testa min tandblekning jag fick en från XLNT shop för nån veckan sen eller så. Tycker de ska bli jättespännande för har velat bleka mina tänder länge, men ändå inte velat lägga massa pengar på det. 
 
"Du bleker tänderna tills man är nöjd med resultatet, normalt uppnås önskat resultat efter 5 dagar. Vi rekommenderar att du använder tandblekningspennan 1-2 gånger per dag, förslagsvis morgon och kväll. Låt gelen sitta på tänderna i 15-20 minuter, torka sedan av den. Skölj munnen med vatten, och vänta med att äta och dricka i 60 minuter efter applicering."
En penna kostar 179 kr och du hittar den här. Finns även i 2-pack!

Jag dansar som en idiot

Hade ställt klockan på 09.15 idag och låg kvar i sängen tills jag kände att jag faktiskt orkade gå upp, vilket var ungefär en timma. De är de här jag älskar med att vara ensam hemma, jag får ligga kvar i sängen hur länge som helst, jag får äta vad jag vill och lyssna på musik så hela huset dunkar. Jag bara älskar't! 
Har fått några beställningar nu så ska väl börja med dom snart, och sen ska jag se vad mer jag kan bjuda på i bloggen en tråkig söndag som denna!
 

design preview

Har suttit hela kvällen och hållt på med den här, det var inte alls såhär jag hade tänkt iallafall, har aldrig haft min design såhär heller. Jag hade en bild från början som var svartvit vilket såg riktigt tråkigt och grått ut. Inte så konstigt dock. 
Men sen tänkte jag på vilken typ av blogg jag har och då passar verkligen inte svartvitt. Den kommer upp senare under dagen! :)
 

ALLTSÅ DE ÄR FF

Försökte fixa ihop en ny design förut, men de gick inte bra... Vet inte hur jag ska göra så att den inte ska se för grå ut. Men jag fortsätter med att pröva lite då och då, för har inte tid och sitta i flera timmar mitt i veckan nu eftersom jag har skola. Känns ju lite ovant haha!
Snart ska jag sätta på ugnen, köpte nämnligen pizza idag. Känner direkt inget behov av att laga mat ikväll när jag ändå är ensam hemma, har även köpt lite snacks och tror jag ska kolla på film, är inte säker på vilken än men det lutar mot LOL. En sån här typsikt tonåringkärleksdramafilm ;)

tjejkväll

Vaknade för ett litet tag sedan och ska väl bara slappa hela dagen. Jag skulle egentligen åkt iväg med min familj till några andra men orkade inte nu när deras dotter inte skulle vara där. Känner egentligen inte henne heller men de skulle nog ändå bli roligare än och bara sitta med vuxna, så de blir en hel kväll och natt för sig själv! Jag tycker ändå de är ganska skönt :)
 
Igår bloggade jag inte, vet inte riktigt varför men drog till skolan och alla kom till PÄT... Förutom lärarna, så där satt vi i en timma utan att göra nånting, vi satt bara och kollade på typ koalabjörnar och konstiga djur. Sen hade vi företagsekonomi till 11.40 sen slutade vi. Emilia, Rebecca och jag drog och åt och sen satt jag och Emilia och pratade tills typ halv 2 haha, sen åkte jag hem och mötte Elin, Mickis och Ida i Gnesta runt 15. 
Vi skulle nämnligen ha tjejkväll och vi köpte godis för 150 spänn, helt sjukt. Och vi åt även på ett thaihak vilket var såååå gott. Älskar att hänga med dom (jag vet att ni blev glada nu) för de ända vi snackar om är typ bara massa skit. 
Sen när jag kom hem så gick jag typ och la mig direkt!

torsdag

Tjenixen! 
Slutade en halvtimma tidigare idag vilket var väldigt skönt men självklart missade jag mitt tåg med typ sekunder vilket sög, så kom hem en halvtimma senare än vad jag trodde. En halvtimma kanske är inte är så långt, men det känns som en evighet när du sitter på tåget med magknip och du vill egentligen bara bryta ihop vilket jag typ gjorde när jag kom innanför dörren iof haha... Men när jag kom hem så åt jag och nu är jag helt slut. 
 
Som ni kanske märker så är min blogg inte så bra just nu, och har noll inspo. Känns som att jag bara gör vardagsinlägg och wanties... Kan ni komma på något kul ni vill läsa om?! :)
 

E.L.F

Här ser ni lite smink jag inte skulle tacka nej till. Behöver verkligen nytt smink, och skulle verkligen behöva variera mig lite också. Jag är så dålig på det. 
Allting är från e.l.f :)

Jag känner mig lite speciell

Jag är äntligen hemma efter en lång dag, fick sitta och vänta i Södra i 30 minuter för att tåget var försenat vilket var riktigt segt men de gick ändå ganska fort hem. Nu ska jag fixa nånting och äta och sen ska jag bara slappa och även fixa lite saker, såsom lite blogginlägg som jag inte hann fixa igår. Var upptagen hela kvällen, och så kollade jag på Idol och Svenska Hollywood fruar. 
 
Som nog inte en enda kotte har missat så är Obama i Sverige idag och imorgon, och har hört att han tycker Sverige är en av de finaste ställena han varit på. Det är väl inte bara jag som blir lite stolt då eller? Jag själv gillar inte Sverige men när folk säger så om "oss" så känner jag mig ändå lite speciell hihi. 

dödar tid

Nu sitter jag egentligen bara och dödar tid, vill att Idol och Hollywoodfruar ska börja och sen typ få äta och sova. Det är de jag ser fram emot ikväll. Nu sitter jag även med "mirakelsockorna" som jag skulle vilja kalla de från xlnt shop, ska bli spännande att se resultatet! :) 
 
Ska försöka fixa ihop lite inlägg till er, åtminstånde ett till idag och även imorgon.
Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa! 

skola

Känner att detta är en mycket intressant bild, men har inga bilder på den här datorn... 
 
Sitter i skolan nu och har PÄT, det är alltså personlig ämnes tid och de flesta jobbar engelska. Men jag gjorde klart min engelskauppgift på engelskan så nu sitter jag bara här och har megatråkigt. 
Inte för att vara den som är den men det var ganska kul faktiskt, man skulle skriva om sin favoritlåt och lite så och de var himla lätt och då blir det ju kul. 
Nu är de bara drygt en timme kvar till lunch och jag kan nog inte längta mer, har så ont i huvudet och vill bara bort härifrån just nu. C yaaa! Uppdaterar mer när jag kommer hem. 

Måndag

Bilder från weheartit
 
Jag vet att det är 2a september, men ändå... Det är september! Herregud va fort det gått, nästan lite läskigt. Idag har det verkligen varit höst, lite mysigt på sätt och vis men ändå inte. Har sån här lovehate för hösten. 
Skolan var iallafall otroligt seg idag och ville hem typ varenda sekund, vi ska typ jobba i grupper och prata inför klassen osv vilket är de typ enda jag inte klarar av, och vilket var en av anledningarna jag hoppade av Cyber. Grädden på moset så tror jag att jag håller på och blir sjuk, har en otrolig huvudvärk som trycker i huvudet och känns som att hela huvudet ska explodera. 
Men för att vara lite positiv nu då så känns mitt liv pretty awesome just nu på nåt sätt och måste göra de lite mer awesome nu, måste se saker från den braiga sidan! 
 

New bag

Idag efter skolan så drog jag (själv) in på H&M och kollade efter en väska, men hittade den inte. Var inne i tre H&M butiker men hittade den inte, lite tråkigt men de måste ju betyda att verenda en går runt med just den väskan? Så i sista i butiken så såg jag den här väskan och tänkte ässchhh, den ser bra ut och datorn går ner, och den var billigare. Så det fick bli den! Kostar 249 kr :)

Bekännelser

En sak som irriterar mig väääääldigt mycket är när en kompis skaffar pojkvän och då försvinner man totalt ur personens liv för allting handlar om pojkvännen. Så jävla omoget om jag får säga de själv. För när man är t.ex. 17 år så kommer man inte vara tillsammans med samma person livet ut och när det tar slut, vem har man kvar då?
 
Jag håller på att spara ut mitt hår så de blir långt igen, inte lika långt som jag hade i vintras men mellanlångt
 
Jag ska göra om mitt rum. Måla om väggar och tak, massa nya möbler osv. Ska bli jättekul och då kanske en roomtour kommer upp!
 
Jag är extremt feg ibland (oftast). Jag vågar inte ens gå och fråga nån i en butik om dom t.ex. har kvar en vara eller liknande. 
 
När jag var liten trodde jag att jag kunde flyga... hahhaha. Alltså de är faktiskt sant, hade drömt flera gånger att jag blev jagad av några på skolan och när dom kom nära och höll på att fånga mig så höll jag andan och tog i så flög jag upp i luften. I mean c'mon, jag var typ 7 och såklart jag trodde på det. 
 

söndag

Som jag sa igår så kan jag fortfarande inte gå normalt, haha. Men har iallafall kunnat städa mitt rum vilket var väldigt nödvändigt för de såg hemskt ut, tror det aldrig sett ut sådär som de gjorde, blev typ rädd varje gång jag gick in i rummet. 
Sitter och lyssnar på jättehög musik vilket gör mig typ jättelycklig så känner hur jag bara vill skutta runt och skrika men tror mina föräldrar skulle tycka jag var störd då. Normal tjej. Funderar på att beställa lite kläder, och sen ska jag snacka med mina kompisar om en Londonresa!