Börja göra designer?

Jag har funderat länge på detta och jag tror jag vill börja göra designer igen, jag har gjort några de senaste veckorna men vill göra mer nu, däför jag går ut med det på bloggen. Det är något jag tycker är så kul och folk verkar uppskatta det jag gör så varför inte? Winwin för båda. 
 
Jag hoppas ni förstår att jag kommer ta betalt, för det tar upp så väldigt lång tid, och jag har trots allt annat att göra också, så som skola och andra mycket viktigare saker. 
 
Så nu frågar jag er, är det någon som är intresserad av en design? Jag gör typ allt ni ber om inom mina kunskapsområden för 100-120 kr, beroende på hur avancerad jag tycker att den är. (+50 kr om ni vill hoppa först i kön) Om ni är intresserade, släng iväg ett mail till [email protected] och så säger jag vad jag behöver för något så att designen ska bli så bra som möjligt!

*le sobbing*

Gråter lite inombords när jag säger detta, men jag är sååå blek just nu. Jag vet inte vad som hänt!? Jag var brun när jag väl var utomlands, men sen på planet hem försvann min färg lite, vilket det alltid gör när man sitter på ett plan runt 25 timmar. Men nu är jag liksom back where I started. Är lite ledsen över det haha. Blev mer brun i ansiktet förra året när jag endast var där i två ynka veckor.
 
Förövrigt idag vet jag inte vad som händer idag, sitter i lägenheten och fick äntligen fart på mitt internet imorse. Har fräschat upp mig lite och målat naglarna och kollat på The Vampire Diaries, snart är jag ikapp igen! Får se om Elin kommer hit ikväll, inte säkert men då ska vi ha lite fredagsmys, kolla på någon film kanske och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra fredag!
 
Juste, jag har en liten fråga till er! Jag har ju sökt jobb nu, vilket jag såklart hoppas jag får (no shit Sherlock) MEN jag måste söka mer, och jag måste absolut söka sommarjobb. Har ni några tips? Vad har ni sommarjobbat med förut?

Vinnaren av To Die For tävlingen är...

Sofia! Grattis!!! 
Kolla din mail och jag hoppas att du kommer rocka den snygga bikinin i sommar. You da bomb! ;)
 
och ni andra som inte vann, skulle ni vilja ha mer tävlingar i framtiden? 

Inget internet

Hej mina fina! Herreeeegud vilken tråkig dag jag haft idag. Valde att åka till lägenheten runt 10 tiden och där satt jag till klockan 3. Trodde att det skulle bli roligare än att sitta hemma men så fel man kan ha. Mitt internet hade valt att sluta funka, därför jag inte bloggat något på hela dagen men jag hoppas ni förstår. Men som tur så pluggade jag lite iallafall. Är jättestressad över skolan just nu men jag har verkligen ingen energi ALLS att plugga. Veckan skolan börjar igen har jag juridikprov, svenskaprov, företagsekonomiprov och spanskaförhör, säkert något mer jag har förträngt. Lite segt att jag får allt på en och samma gång men ska bli så skönt när allt är över, då kan jag iallafall pusta ut några dagar. 
 
Nu sitter jag och väntar på ett mail från To Die For. Dom sa att dom skulle skriva till mig vem vinnaren var på torsdag, idag alltså. Ska bli så kul och se vem som vinner!! 

Favoriten just nu


Q&A

Datorn du har fått från skolan är det en macbook air 11 tum eller 13`??
Den är 13!
 
Alltså hur har ni råd? Kostar väl en del osv.
Klart det kostar en del, det gör det väl alltid när man bokar en resa? Dock så var vi villiga att betala för vi ville verkligen åka igen och nu är det billigare än vad det kommer bli om några månader. 
 
Har du jobb? Du verkar resa väldigt mycket :)
Nej jag har inget jobb. 
 
Tycker du att de är värda att köpa? :) (babylips) 
Absolut! Bästa läppsylen jag haft. 
 
Vad går du för linje? Hur kan du ha vikariat på en förskola?? Jag vill också!!
Jag går ekonomi. Jag fick vikariat förra året eftersom jag hoppade av skolan och kommunen har skyldighet att underhålla ungdomar som inte går i skolan och då fick jag jobb som vikarie. Dock så rekommenderar jag inte det för det är inte alls kul att hoppa runt på flera olika förskolor (dagis) nån dag hit och dit. Man lär varken känna personal eller barn vilket kan vara jättejobbigt :)
 
kan du göra en ny roomtour med tänke på den nya inredningen du skaffat. Den lilla man får se av bilderna är fab:)
Ja det kanske jag kan göra någon dag. Dock vet jag inte riktigt, för det är låååångt ifrån klart. Jag har inga dekoratioer osv, utan bara möblerna så jag kan bo som en normal människa.
 
kan man köpa babylips i sverige? eller i svenska online butiker?:)
Jag har inte sett dom i Sverige än, men har hört att vissa kommer snart. 

Söka jobb

Sitter och finular på ett CV och personligt brev, har flera olika jobb som jag ska söka och jag får väl hoppas att jag får något. Jag vill verkligen ha ett jobb, är i behov av pengar (duh vem är inte? haha) Studiebidraget räcker inte på långa vägar om jag ska kunna överleva att leva själv, fixa till min lägenhet som jag vill ha den, köpa kläder och ha ett socialt liv och dessutom nu spara till resan. Nu när jag var borta gick mitt vikariat ut på förskolorna i kommunen och valde att inte anmäla mig igen eftersom jag kände att det inte passade mig så bra även fast jag fick bra lön. Man ska faktiskt trivas på sitt jobb också!
 
Jag vet inte hur eller vad jag ska skriva i mitt personliga brev bara. Det är så svårt att bedömma sig själv och skriva massa bra egenskaper utan att känna sig som världens mest uppblåsta människa. Har ni några tips hur man kan skriva? Några bra egenskaper och förmågor de flesta människor har som alltid är bra att ta med? 

Got Starbucks in my hand

Jag har länge velat ha en "kaffemugg" men inte hittat en bra nog för att passa mig. Det bästa som finns på morgonen är att sitta på bussen med te eller choklad och nu kan jag äntligen göra det. Jag köpte denna mugg på Starbucks i Mumbai och den kostade Rs. 500, vilket motsvarar ca 50-55 svenska kronor. Det är så synd att Starbucks i Sverige tar otroliga överpriser, skulle jättegärna vilja ha en till mugg fast i porslin, dock kostade den närmare 250 kr medan den kostade 90 kr därborta. Ångrar att jag inte köpte den också :( 

Goa, no need to miss us

Vi har vart hemma 10 dagar, nu har vi äntligen bokat ännu en resa till älskade Goa. Om 305 dagar är vi där och spenderar antagligen bästa månaden och nyåret i våra liv. Kan inte förklara hur glad jag är just nu ♥♥
 
Detta var alltså det vi "planerade" igår, dock så var det inte så mycket att tänka på för vi började kolla på resor innan vi ens lämnat Indien. Men nu är det officiellt! 

Smider planer

Har haft världens tråkigaste dag, gick upp tidigt som attan imorse för att åka till lägenheten och här har jag suttit hela dagen. Jag har sovit lite, lyssnat på musik, packat upp lite saker och sen pluggat lite juridik. Spännande? Nä inte direkt va. Det som gjort mig glad idag är att jag har fått så många nya läsare och flera har deltagit i min tävling jag har nu. Sååå kul! 
Nu sitter jag här, väntar på klockan ska slå halv 6 så jag kan gå och möta Elin, vi ska svulla tacos och göra lite andra saker. Tänker dock inte säga något förrän det är 100% officiellt! Kan ni gissa vad det är? ;) C ya later, P&K!
 

TÄVLING: Vinn valfri bikini från To Die For!

Nu har jag den glada nyheten att jag äntligen ska ha en tävling, såååå glad! Har inte hittat nåt bra än att lotta ut tills jag kom på, vad är inte bättre än en bikini? Folk åker ju ofta utomlands och det börjar även gå mot varmare tider. Jag själv har velat ha dessa bikinisar hur länge som helst (alla typ, för alla är så otroligt fina) dock skriker min plånbok lite... Så nu är jag vääääldigt avundsjuk på den som vinner en bikini haha! 
 
Det finns nästan 20 st olika modeller och färger och ni får välja vilken ni vill. Dom har fått väldigt bra kritik från kunderna som ni kan se under "What's said" och ni kan även se skötselråd på deras sida. Det enda ni behöver göra nu är att: 
 
- Gilla To Die For på Facebook (här
- Skriva i kommentarsfältet vilken modell och storlek du vill ha (GLÖM INTE MAIL!!!) 
- Följ mig på Bloglovin' (här) skriv vilket nummer du blev!
- Skriv på din blogg (om du har en) att du är med och tävlar. (inte ett måste)
 
Tävlingen avslutas om 3 dagar. Best of luck! ♥
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Hela natten

Kollade ni på mello i lördags? Det gjorde iallafall jag. Kände inte alls för att röra mig någonstans, dels för att jag är lite sjuk och vill absolut inte bli sjukare, men också för att jag alltid flitigt följer programmet. Tyckte Hela natten var sådär när jag väl lyssnade på den första gången, men nu efter att ha spelat den (non stop) på Spotify så är jag helt fast, tycker både melodin och texten är bra. Men hur kunde den komma näst sist? Ibland undrar man verkligen hur svenskafolket röstar. Dock ska jag nog inte klaga eftersom jag själv inte röstar, aldrig gjort och kommer nog aldrig göra heller. 
 
Annars tyckte jag att Antons låt var bra också, så den var helt klart värd en finalplats. Vilka tyckte ni var bäst? 
 

söndag

Haha åh, vet inte hur många sånahär bilder jag har och på varenda en så ser hunden så otroligt sorgsen ut, allt jag ville ha var ju en bild :( 
 
Förövrigt så har min dag vart rätt lugn. Mamma och jag åkte till mormor och morfar runt 1-tiden för att mormor fyller år idag, så grattis till henne! Vi åt lite god mat, fikade och spelade kort osv. Sen resten av dagen har vart rätt händelselös, har pluggat juridik i någon timma nu och snart ska jag gå och lägga mig, ska nämnligen hem till lägenheten imorgon på morgonen och jag håller i min dygnsrytm så jag kan somna kl 21 ;) Så skönt! Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag och att ni njuter av sportlovet. 

Svensk sommar är livet

Jag tyckte att det var helt okej att komma hem, okej alltså, jag var inte glad över det direkt haha. Det var skönt för att jag hörde att det "värsta" var över och att all snö hade försvunnit, vilket den också hade gjort när vi landade förra fredagen. Men jag vet inte, jag bli bara så deppig. Snön kom tillbaka vilket kanske inte var någon överraskning för så blir det alltid, när man tror att det äntligen blivit vår så kommer dom där äckliga små vita sakerna från himlen igen. Man klär sig för tunt och blir sjuk, standard alltså. Varje. Jäkla. År. Lär mig aldrig.
 
Men just nu kan jag inget mer än att fokusera på sommaren. Fatta va skönt det kommer vara att få sommarlov. HERREGUD vad jag är taggad på att sluta ettan. Även fast de flesta av mina vänner slutar tvåan är det ändå en big deal för mig för såhär långt har jag aldrig klarat mig för förra året hoppade jag av skolan 6e februari vilket nu var lite drygt ett år sedan. Men återigen till sommaren, jag saknar att vakna upp på morgonen och se att det är ljust ute, den underbara blåa himlen och solsken som sipprar in mellan ens persienner. Dra på sig endast ett par shorts, ett linne och ballerinaskor och så klarar man sig hela dagen. Håller ni inte med mig? Cruisa runt på Stockholms gator, det är sommar i högsta grad för mig. Se alla folk i Kungsan och bara njuta med en glass i handen och bara vara. Midsommar, se alla med blommor i håret och fina klänningar, så himla glada och hoppar som små grodor runt en stång man flitigt klätt med björkblad. Svensk sommar är den bästa sommaren, den går typ före allt.

En lycklighetslåt

Jag lyssnar om och om och om igen, blir så glad av låten ♥

Inspo

Förstår inte riktigt varför jag har så svårt att inreda min lägenhet, det är ju trots allt bara min. Jag har absolut ingen annans åsikt hur den också vill inreda. Jag vet hur jag vill ha den, men när jag väl köper saker så tänker jag inte "åh den här skulle gå bra ihop med den och den" utan jag bara köper för att det är fint. Jag glömmer liksom bort om det passar till resten av lägenheten. 
Här har jag iallafall plockat på mig saker på Chilli, H&M home och Zara home. Min stil, helt klart. Ska verkligen försöka införskaffa mig lite saker när våren kommer så kan jag äntligen få lite fint hemma. Ska bara kolla efter ljusa och fina saker, dock är den guldiga döskallen ett måste, ska köpa den om jag svänger förbi Chilli någondag!  Har ni några bra inredningsaffärer ni kan tipsa om? 
 

Babylips

Förra året när jag var i Goa så spontanköpte jag ett babylips, ett rosagult som på bilderna ovanför. Jag hade aldrig hört talas om just babylips då för det var liksom innan det blev en sån hype bland alla. Jag blev iallafall helt förälskat i det men dum som jag är köper jag inte med mig mer hem?! Eftersom dom inte finns i Sverige, än. I år köpte jag därimot med mig några hem, och jag är så glad över att dom fanns kvar. Nu har jag babylips så att dom räcker till december iallafall. 
 
 Har nu en tävling om en valfri To Die For bikini HÄR, delta gärna! :) 

Q&A

Är det en tvättkorg som står vid änden av sängen? Sjukt snygg sådan isåfall! Blev lite nyfiken bara ;)
Ja det är det, dock måste de nog va den sämsta tvättkorg jag någonsin haft. Ska skaffa en ny så snart jag hittar en bättre haha :)
 
 vad använder du dig av för program när du tar sånnadär roliga bilder? :)
Använder mig av Photobooth som finns på mac! 
 
hej kan inte du skriva ett helt inlägg om din skola? typ varför du valde den och så?
Det har jag redan gjort flera gånger så kolla tillbaka i mina arkiv! 
 
var gjorde du den vilket land? (min tatuering) 
Jag gjorde den i Indien.
 
Riktigt coola byxor! :D Var har du köpt dom? (min header)
Jag har köpt dom i Indien *surprice surprice!* hahaha. Går nog att få tag på liknande på Ebay eller nåt! :)

Stay gold

Klockan är strax efter 20.00 och jag är trött som jag vet inte vad. HUR kan man vara jetlagged en hel vecka efter man kommit hem? Förövrigt så är mitt liv rätt så najs nu, jag har världens bästa vänner, jag ska snart boka en ny resa och jag är så nööööjd över allt. Det enda jobbiga är alla prov jag har veckan efter lovet... Förresten, jag har looooov nu! Så otroligt skönt med jullov, vara i skolan i 12 dagar, dra utomlands 3 veckor, gå en vecka och mötas av ett sportlov. Det kallar jag lyx ;)
 
Borde kanske sortera mina bilder från Indien och sen kanske visa er lite mer, kanske från Mumbai och andra fina bilder jag inte visat från mitt älskade Goa. ♥

Ny design

Efter att ha haft samma design sen september (tror jag??) så var det faktiskt dags att byta. De senaste månaderna har jag haft nada inspo för att fixa men idag kände jag mig lite glad och blev rätt nöjd. Allt jag ville ha var en stilren och vit design vilket jag nu tycker jag fått...
Vad tycker ni? :) 
 

Bekännelser

- Jag älskar att sova själv
En praktisk sak när man bor ensam haha. Jag älskar verkligen att sova ensam! Även om det är knäpptyst i hemma i huset när mina föräldrar sover så är det ändå nåt med att vara helt ensam. Bästa! 
 
- Jag kan inte hitta en bra stil
Jag sa att jag skulle försöka inreda min lägenhet, allt skulle va vitt och stilrent, men nu har jag ändå färgade saker, vit byrå, svart matbord och grå soffa. (dock ska jag sälja mitt matbort, säg till om ni är intresserade!). Det gäller även i klädstil, jag suger verkligen på att se vad som passar eller inte, önskar jag var en av dom som bara kunde plocka ihop en enkel outfit och va skitsnygg i den. Blir galen på såna människor. 
 
- När jag inte har något att göra så kollar jag alltid på videos 
Jag har mina personer jag subscribar på, alla mina britter, allt från roliga videos till sminkvideos och beautygurus, men det slutar alltid med att jag sitter, flera timmar efteråt och kollar på hur man gör en rolig halloweensminkning, hur man twerkar eller något helt annat jättekonstigt. 
 
- Jag är stolt över mig själv 
Jag är stolt över mig själv för jag har åstadkommit saker jag inte gjorde förut, för att jag tog tag i skolan, blev gladare och försöker se allt från den ljusa sidan, jag hade som nyårslöfte att jag skulle säga ja åt mer saker och försöka leva mitt liv till fullo och det har jag verkligen gjort hittils. Har haft ett super 2014 so far. Jag är såååå stolt över mig själv!!! 
 
- Det finns folk jag inte klarar av
Det är dom som skiter i folk när dom skaffar pojkvän och tror den är hela ens liv, att dom kommer gifta sig och skaffa barn och allvarligt planerar sitt liv när dom är 16-17 år och folk som tror dom är bättre än alla andra och gör allt för att sabbotera för att få det bättre själva. 

En rolig fb-chat

4 fina bilder av några miljoner från våran top secret fb-chat!
 
Vaknade upp bredvid Elin idag (igen haha) och det första vi gör är att börja säga dumma saker och gapskratta. Fattar inte hur vi alltid kan va så roliga!? Det är inte ofta man skrattar kl 6 på morgonen liksom! Vi har ju vår lilla chatt med en av våra bffs från Indien och vi skickar bilder på vad vi gör osv, och jag hoppas att han tycker det är lika kul som oss för annars blir det lite jobbigt, för jag tycker det är hur kul som helst iallafall. Igår var vi även och virrade runt i Gamla Stan, vi hade lovat Knäpps, som vi nu kallar honom (vår kompis) en tshirt när vi syns nästa gång, och tänkte köpa nån riktig fräzig åt honom ;)
 
Skolan har iallafall vart okej, ungefär som hela veckan. Jag börjar komma ikapp lite, imorgon får jag lov och efter lovet så ska jag ha proven jag missat så måste sitta på lovet lite då och då och plugga. Jobbigt, självklart. Men sååå värt efter denna underbara resa! Kom hem runt 3 nångång och hade så ont i magen så åt lite och tänkte sova, men jag vilade bara lite som tur är. Vill inte gå tillbaka till min gamla dygnsrytm, just nu är jag hur trött som helst kl 9 på kvällen och har ganska lätt att komma upp morgonen och det är så skönt, så det ska jag försöka behålla. 
 
Har vart hemma i ett par timmar nu och börjar bli riktigt uttråkad, så ska nog städa lite och sen börja fixa mat. Det är verkligen kaos i lägenheten nu när Elin sovit här några dagar i rad, haha! Måste ju städa upp tills hon kommer på lördag igen!

Säljer One Direction konsertbiljetter i London

Förra året köpte jag och mina tjejer konsertbiljetter till One Direction i Wembley Arena den 7e juni. Jag har vart taggad på den dagen i hur många månader som helst men nu har vi alla bestämt att inte gå, pga av flera olika anledningar. Vissa tar studenten och jag känner inget behov i att åka just nu eftersom jag måste spara pengarna och jag är den enda som är under 18. 
 
På ett sätt är jag ju jätteledsen över detta eftersom det är Wembley Arena, herreguuuud vad jag skulle viljat gått dit för hur coolt hade inte det vart? Men det känns ändå skönt att 4 av 5 har valt att stanna hemma. Så nu har vi alltså 3 biljetter över och nu undrar jag om nån av er skulle vilja köpa dom? 
 
Platserna är sektion 550, rad 19 och platserna 308-310, och vi vill ha 500 kr för dom, eller högst budande! 

tuesday

Idag sover Elin hemma hos mig, haha. Vi sitter och snackar med våran kompis från Goa och saknar tillbaka en aning. Jag undrar om grannarna hör oss hur mycket vi skrattat åt allt vi sagt ikväll, vi kan vara så sjukt groteska ibland så jag tror inte någon skulle vilja höra. Skulle få psykbryt om det bodde nån som mig bredvid. Aja, tur är att hon är lika jetlagged som mig (helt sjukt att vi fortfarande är det förresten...) för nu har jag inte någon som klagar på om jag vill gå och lägga mig kl 9 för jag vet att hon också vill de, hehe. Nu ska vi nog bara ta det lugnt resten av kvällen, vi har även köpt marabou oreo så det ska bli spännande att smaka den. Någon som smakat den än? Vad tycker ni? :) 

Måndag - mobilblogg


Tjo bloggen! Är så fruktansvärt trött så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, orkar inte ens starta datorn idag. Har så mycket plugg så jag bara vill slänga allt åt skogen men ska höra med alla lärare ifall jag kan göra allt efter lovet så jag har lite tid på mig att plugga iallafall. Sen min frys hade tydligen fryst igen också så nu måste jag försöka få upp den på något sätt. Sist men inte minst så håller jag nog på att bli sjuk. Men jag får klara mig ut den här veckan för sen det ju lov. 
 
Nog med det negativa, första skoldagen idag då och Gud så kul det var att se alla igen. Hade verkligen missat mycket så idag passade det på att skvallas lite hehe. 
Igår sov jag iallafall hos Elin, vi åt kinamat och hade de lika trevligt som vi haft de senaste veckorna haha!
Aja, nu ska jag bara lägga mig i min säng och bara vara. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, kram! 

Så mycket att göra men ändå så lite

Återigen så vaknade jag så onödigt tidigt. Man får väl tänka positivt, jag kommer inte försova mig imorgon när jag ska upp till skolan haha.
 
Idag ska jag hem till lägenheten, som jag längtat! De är en av sakerna jag också saknat, att ligga i min mjuka säng, göra vad man vill och bara chilla. Dock så ska jag kanske träffa Elin i stan runt 5 och sen kanske hon sover hos mig. Vi skulle vart igår egentligen men det kanske var bra att vi tog en dag paus från varandra hahaha. Jag tröttnar alltid på folk efter typ max 4 dagar men 3 veckor med henne och jag kan lätt vara med henne igen. Hon borde känns sig lite speciell ;) 
 
Ligger i sängen och lyssnar på Mange Makers, haha jag vet inte riktigt varför men jag har så tråkigt just nu. Har nästan packat upp allt från resan och har tvättat ganska mycket så det finns inget mer att göra. Ska väl kolla lite vad jag har i skolan eftersom jag inte jobbade något på resan, inte så bra men prioriterade inte riktigt skolan då haha. 

Cavalier Youth

Är så glad att efter ett antal år har You Me At Six kommit ut med ett nytt album. Var rätt så nervös över hur det skulle låta men gillar typ varenda låt, så me very happy! 9 mars kommer dom till Sverige och som ni kanske vet så har jag biljetter, är så taggad! 
 
 

Hej Sverige

Min ig under resan, följ mig gärna! @liellax
 
Hemresan gick ändå ganska fort, men klart man blir utmattad. Somnade innan 9 igår kväll och självklart vaknade jag 5 imorse. Hatar jetlag, men förhoppningsvis kommer jag kunna somna tidigt ikväll också så jag vänder tillbaka till svensk tid. 
 
Hur känns det att vara tillbaka efter 3 veckor? Är både glad och helt förstörd. Är glad att komma tillbaka till vardagen, träffa alla igen och mina små kissemissar osv. Men helt förstörd också eftersom jag lämnar så mycket när jag lämnar Goa denna gång. Lämnar alla vänner, värmen och allt. Denna semester har vart heeeeelt amazing, bättre än jag någonsin kunde föreställa mig. Jag visste att den skulle bli bra, men absolut inte såhär bra. Hela resan har gett mig en total annan inställning på allt och är så jäkla glad hela tiden. Varken jag eller Elin gillade Mumbai så värst mycket så vi satt och kollade på resor tillbaka till Goa och vi ska försöka boka så snart som möjligt, så taggad! 

Tattoo

Jag kan stolt säga att jag nu har gjort min första tatuering! Har velat ha en så himla länge och igår så körde jag och Elin lite yolo som resten av resan och för att avsluta den på bästa sätt.
 
Dock förstår inte riktigt hur jag vågade göra bakom örat, trodde verkligen det skulle göra sjukt ont men det gjorde inte ont faktiskt. Nu vill jag bara ha meeeeer. Får se om jag bokar nån tid när jag kommer hem till Sverige, har redan lite ideér ;) hehe 

Mumbai

Första inlägget från Mumbai, yay! Åkte från Goa 11 imorse och kom hit runt 15.00 och kan säga att jag inte gillar det speciellt mycket, vad jag vet hittills iallafall. Hann ju inte göra mycket idag utom att äta och nu sitter vi på hotellet och vi lär gå och lägga oss snart. Imorgon ska vi ner och shoppa hela dagen och får väl hoppas att det ändrar min uppfattning om Mumbai litegrann iallafall. 
 
Saknar Goa så fruktansvärt mycket, gillar verkligen det där stället. Jag och Elin satt och snackade igår under frukosten att vi lätt kunde stannat en extra vecka och vi ska kolla på flyg hit igen så fort vi kommer hem! Det var så sjukt sorgligt igår när vi skulle säga hejdå till våra kompisar, blev nästan lite tårörd när en av dom släppte av oss vid hotellet och stod och kramade oss och sa hejdå (på svenska hahha, så söt!) Det var inte alls lika jobbigt att säga hejdå förra året som i år, men det kan också bero på att vi blev myyyyycket bättre kompisar detta året vilket jag är jätteglad över. Dom är så bra hela bunten! 
 

Sunset

Efter Baskin Robbins drog vi direkt till beachen för att kolla på solnedgången. Otroligt fint men blev dock lite irriterad då jag fick 100 gånger finare bilder förra året. Men de här blev väl helt okej också. På bilderna ser ni ju hur galna vågorna är och det blåste som fan så att sanden som kom på kroppen gjorde ont haha. Även fast svenska sommarkvällar och solnedgången hemma är helt underbart så önskar jag dock att vi hade såhär ibland, det är helt magiskt :)

Everybody likes ice cream

Hejsan kompisar! Både igår och idag har havet vart kaos. Indierna sa att "vattnet är hungrig och äter upp sanden" haha men det beror nog mer på månen, men de sa att det blir som vanligt igen om ca en vecka, varken båtarna eller fallskärmarna är ute nu vilket suger eftersom vi inte kommer hinna åka då... Men sånt är livet. Efter några timmars solning så begav sig jag och Elin hemmåt och fixade oss lite och sen drog vi vidare till Baskin Robbins och käkade glass vilket var en av sakerna vi ville göra innan vi åkte. Sjukt god glass! 
 
Nu ska vi väl snart göra oss iordning och sen gå ut och äta, idag drar vi till våra boys på Redonda och käkar finmat och sen drar vi vidare till våra bffs på baren. Kommer sakna dom så mycket när jag åker :( 

Rockin' the same shirt

Några bilder mamma tog på oss ikväll när solen var på g att gå ned. Tycker det är jättekul att ha såna bilder så ska verkligen försöka ta mer. Har skrivit ner en lista på vad vi måste göra de sista dagarna och inser nu att vi kommer ha svårt att hinna med allt. 
 
Ikväll var vi iallafall på middag hos våran chaufför, väldigt intressant haha. Inte alla som får åka hem till en Indisk familj och äta traditionell indisk mat. Kanske inte något jag jättegärna gör om då det var lite pinsamt. Både jag och Elin är lite kinkiga med maten men det gick ner vilket var tur för annars hade det blivit väldigt jobbigt då dom praktiskt taget bara lägger upp mer mat på tallriken när man ätit klart. Han hade i vilket fall hur söta ungar som helst haha.
 
Klockan är 21.30 nu och vi sitter i sängen och lyssnar på Justin, haha. Om nån timma eller så ska vi nog dra vidare till baren och våra små kompisar. Ha en bra fortsatt trevlig dag! 

dags att kötta de sista dagarna

Starkisar på stranden igår. 
 
Jag vet inte riktigt vad som hände med min bloggning de senaste dagarna, men har knappt tagit några bilder eller gjort något speicellt. Vi har endast 4 dagar kvar här i Goa innan vi åker till Mumbai på onsdag så nu försöker vi verkligen göra allt som bara går. Vi har bestämt att vi ska pressa sönder på stranden de kommande dagarna för lite brunare måste man nog vara när man kommer hem. Vi ska även försöka åka parachute nån dag och sen lite andra saker. 
 
De senaste dagarna har vart otroligt kul och jag inte egentligen inte alls redo att åka hem, verkligen inte. Vi har gjort så mycket men något som toppar mycket var att jag åkte en fett fancy motorcykel, hehe. Var rätt rädd efteråt men det var otroligt kul. Sen ska vi också försöka åka gokart med våra kompisar men vet inte hur de blir med det. 
 
Klockan är lite drygt 10 på morgonen här och vi ska snart bege oss mot stranden, och ska ta med mig kameran igen för det är alltid kul att ha lite bilder. :) Ha det så gött!
 

Don't ever wanna leave this place

Vill aldrig lämna de här stället, bästa resan hittils! Träffar folket jag saknat i flera månader, träffar nytt folk, upplever nya och roliga saker med en av mina närmaste vänner och livet är bara så underbart. Har så himla mycket jag så gärna vill dela med mig av men jag kan inte, för kan inte uttrycka mig i ord och bilder hur jäkla grymt det är. Alla sena kvällar ute med Elin och våra kompisar har vart så kul, blev dock bråk igår men nu är det glömt och vi är bffs igen med boysen. 
Får typ ont i hjärtat att vi har ca 1 1/2 vecka kvar här i Goa och sen drar vidare, det har gått lite för fort för snart är halva resan över och jag vet inte om jag kommer hit något mer, men förhoppningsvis. 
 
Jag hoppas att ni har det grymt i Sverige, såklart saknar jag er också, en aning ;) Saknar mina kissemissar, saknar klassen, saknar min lägenheten, saknar miljön, saknar dock inte kylan haha. Gick in på vår skolsida och ser att jag har 54% närvaro, hehe lite jobbigt att behöva jobba upp allt det och ta igen allt jag missat men det är värt det!

Vi kaosar i Indien

En sötisbild på mig och Elin några dagar efter vi kom ner hit. Kan glatt säga att vi är lite mer färgade nu ;-))) 
 
De senaste dagarna har vart sjukt kul, lite pinsamma, lite kaosiga och avslappnade. Vi har inte direkt gjort något speciellt sen i lördags då vi var på night market. Dock var det inte alls lika kul som förra året, stor besvikelse. Men jag hittade en tshirt iallafall! Resten av dagarna har vi bara chillat på stranden vid vårat shack och solat och badat, så himla skönt. 
 
I lördags efter vi kom hem från marknaden så drog vi till våran lilla bar och hängde med våra kompisar in på småtimmarna, vi satt vid Baga beach och hade jättekul. När vi blev skjutsade hem så står min pappa vid utfarten och kan ju inte påstå att han var jätteglad. Han var på väg till polisen med våra pass och allt haha. Lite kul när man tänker på det i efterhand, dock fick jag lite dåligt samvete. 
 
Igår gjorde vi väl bara samma sak, vi chillade vid beachen och sen drog vi till baren, igen haha och sen satte vi oss vid Calangute beach och hade kul. Igår hade vi dock en viss tid att vara hemma eftersom dagen innan blev lite kaosad. Helt sjukt när man tänker efter för dessa dagarna har verkligen vart sjukt roliga och vi har upplevt mycket, de här kommer vi nog sent glömma! Vi lär väl dra dit ikväll också sen får vi se vad vi alla hittar på efter dom har slutat sitt shift kl 1 i natt, om dom bara skjutsar hem oss eller om vi hittar på något :) Ha det gött!

Animal rescue center - Katterna

Här kommer lite bilder på katterna, hur söta som helst! 
 
Somnade i solen idag så har bränt hela baksidan, speciellt låren och ser ut som en kräfta men det blir brunt förr eller senare. Snart kommer våran chaufför och hämtar upp oss och sen ska vi åka till Night Market och får se om jag hittar något fint. Ni får ha en trevlig kväll i vilket fall för jag lär inte uppdatera mer idag! 

Animal rescue center - hundarna

Här kommer lite bilder från djurcentret och det blev lite för mycket bilder för att allt skulle vara i ett inlägg, så här har vi hundarna! Katterna kommer senare när jag har internet. Ursäkta bilden på mig men den bjuder jag på haha. 
 
Nu ska vi vidare till beachen och sen ska vi på night market i Anjuna så får se om jag hittar nåt fint. Igår kväll satt vi även på baren igen och vi fick skjuts hem av våra kompisar som jobbar där, så igår slapp vi sitta tre stycken på en moppe. Lär ju hända nån mer gång så då lovar jag att ta kort hhahaha! 
Fick även en kommentar om att jag skulle lägga upp en bild på honom som skjutsade oss häromdagen, och fattade inte riktigt varför för det är inte speciellt intressant. Men vi får se, vi ska antagligen åka go kart med dom någon dag så då kanske jag tar med mig kameran :)