Min 18-årsdag

Inatt när klockan slog 00.00 så plingade min mobil till och sa att det var endast en månad kvar tills jag fyller 18 och jag är så himla taggad. Varför jag så gärna vill fylla 18 vet jag inte riktigt, antar att det är för att nästan alla mina vänner är över 18 och jag vill kunna känna den där friheten ni vet, jag vill kunna gå ut, jag vill kunna beställa saker, boka resor yadayada, you get it! Men vad ska jag egentligen önska mig? Jag menar, jag borde ju inte tänka på endast presenter men det är ju trots allt min 18-årsdag, jag blir myndig och därför tycker jag att jag förtjänar något liiiitet extra. Men framför allt så önskar jag mig en jäkla bra kväll med mina vänner. Så taggad!
 

Q&A

Vaddå pratar om er på konserten? Berätta gärna, nu nr 65 000 personer har hört det så kam du väl upplysa oss som ej var på konserten:):)
De berättade om hur det var 2011, hur vi var endast bara några fans som var utanför studion och hängde med dom och att de var helt sjukt att de har gått från se få till så mycket som det är idag. De pratade även om de två första fansen i Sverige (och Europa sa dom) som de träffade och de är Elin och Ronja! Minns inte exakt vad dom sa om jag ska vara ärlig, jag var lite caught up in the moment om man säger så haha. 

Hittade en video där Harry berättar om Elin och Ronja iallafall! 

vad heter din kompis natalies blogg? :)
http://nathalierutimann.blogg.se

Ska lbs gymnasiet flytta in i era lokaler, hur ska alla få plats? Mvh en nyfiken varelse
Hade själv inte hört talat om det förrän nu då jag gick in och läste på deras sida. Tydligen så kommer den skolan vara med våran skola tills 2015 eller nåt pga att det inte fick bygglov på deras önskade plats. Tror dock inte de ska flytta in i våra lokaler, eftersom de är våra och DBGY blir även större nu när vi blir 2or och det kommer in nya 1or = vi har hyrt planet ovanför oss. Vi har skolan i ett lägenhet hus, kind of. Så jag antar att LBS har hyrt några lokaler i byggnaden också och vi kanske delar på matsalen och aulan som också är nytt tills i höst. Fast vad vet jag? Vi får som sagt se i höst hur det blir :) 

har du haft tandställning? dina tänder är så perfekt raka, funderar på att skaffa tandställning själv men undrar hur länge du hade på dig din (om du hade braces) så dina tänder blev så fina?
Men gud, blir typ helt rörd av den här kommentaren haha :') Mina tänder är något jag ALLTID haft komplex över pga att jag tycker dom är så himla fula. Så att få sådana här kommentarer gör mig så fruktansvärt glad. Svar på din fråga, nej jag har inte haft tandställning eller något sånt. Puss!

 

Har du din naturliga hårfärg nu? Du sa ju att du ville färga håret, vilken färg isf
Ja just nu har jag min riktigt hårfärg och de har jag väl haft i ett år nu, kanske lite mer. Jag vill ju färga nu när det ändå är sommar, men jag vet inte om jag vill ha ljusare eller mörkare. Typ slinga eller köra på mörkmörkbrun som jag haft tidigare. Vad tycker ni? :) 


Söndag

Är verkligen huuuur trött som helst idag, det är helt sjukt. Men nu har jag iallafall jobbat klart och hann precis hem innan värsta skuren. Funderar seriöst på att vila middag i någon timma så jag mår lite bättre senare. Känner verkligen av på mitt humör när jag inte sovit tillräckligt haha. 
 
Igår blev jag hämtad i lägenheten av en gammal granne till mig. Hade inte träffat henne på 12 år kom vi fram till och det var jättekul att träffas igen. Vi var hemma hos mina föräldrar då mina föräldrar och hennes föräldrar har börjat umgås igen. Sen fick jag även skjuts hem inatt, kan ju bero på varför jag är lite trött ;)

Jag är ensam

När man ständigt lägger energi på folk och man förväntar sig något, bara något litet tillbaka men sedan står man där besviken med gråten i halsen. När man ser sina vänner försvinna för att de hittat andra människor som dom kanske tycker är roligare, påhittigare och kanske bättre personer och uppfyller deras krav. När man återigen står där och sträcker ut handen och väntar på att den personen ska ta tag i den och faktiskt bry sig, men det gör den inte. 
 
Jag är så himla trött på alla människor som tror att dom är så himla mycket bättre än vissa. Dom tar sina vänner för givet och jag kan ärligt talat säga att det händer mig ofta. JAG är oftast den personen som står där, ensam och hoppas att någon tar tag i min hand och säger att jag inte är ensam och att den personen finns där för mig. Men det händer aldrig. Jag lovar att det kommer vara folk som läser min blogg nu som innerst inne kommer tänka "Vadå? Jag finns ju där?" Men om människor faktiskt gjorde de så skulle jag ju faktiskt inte sitta och skriva detta just nu. 
 
Jag känner många människor men jag kan ärligt säga att jag inte har speciellt många vänner. Känner ni igen er? Allt jag praktiskt tagit ber om är en äkta vän som alltid finns där genom vått och torrt. Jag har haft, men inte längre. Vad hände? Jag vet inte. Folk glider väl ifrån varandra men då är det meningen att det ska komma in nya människor i ens liv. Jag vill ha den där personen som ställer upp och offrar lika mycket för mig som jag gör för den. 

"...Hearts are gonna break"

Kan relatera till verenda ord i låten, nästan läskigt
 

Shopping

Här är kläderna jag köpte idag, allt på ifrån GinaTricot. Byxorna är sönder i blixtlåset vid ena benet och de var den enda storleken kvar, jag fick alltså rabatt så fick praktiskt taget linnet gratis så de var bra. Ska försöka laga blixtlåset någon gång men de går fortfarande att använda dom utan att det märks av :) 
 
 

I'm just so tired

Hejsan! Blev så himla deppig när fettfläckarna inte försvann från mina Dr Denim, såg det inte förrän imorse. Så jag bestämde mig att åka in till stan med Mickis på eftermiddagen och jag kom hem med ett par jeans och lite saker till. Visar er snart! Måste verkligen sätta köpstopp på mig nu, spenderar alldeles för mycket pengar med tanke på att jag sparar till en speciell grej. Dock fick jag ju min lön den 25e så lite grejer förtjänar jag ju!!
 
Nu sitter jag i lägenheten iallafall. Jag ska jobba både imorgon och på söndag så ikväll blir de bara lugnt. Som rubriken lyder är så jag så himla trött. Min händelserika kväll kommer väl bestå av serie/film och min Ben&Jerry som väntar på mig i frysen! 

All black everything

Gud vilket dåligt humör jag vaknade på imorse. Jag hade inga byxor hemma eftersom de blev fettfläckar på de jag tog med mig hem till mina föräldrar igår för vi köpte pizza, vi tvättade dom direkt men vi glömde hänga upp dom (kul...) Så fick nöja med mig ett par gamla byxor från Primark, usch haha. Under eftermiddagen drog mamma och jag till mormor och morfar och fikade lite och sedan ner på stan för att se om jag kunde hitta lite kläder, speciellt byxor dåra men jag hittade absolut ingenting och då blev jag ju ännu surare och drog till Max och köpte en lyxshake istället. Nu när jag kom hem beställde jag dock lite saker från Nelly och det ska bli jättekul när dom droppar ner i brevlådan!

like a motherfucker

 

Sleepover

Gårdagen var verkligem hur bra som helst. Jag gjorde inget speciellt under dagen men runt 18 kom Elin, Emelie och Nathalie till mig och vi hade sleepover. Vi bestämde oss för att äta på donken och gud så kul det var vi hade när vi satt och klämde på pommeserna (kan man ens skriva så?). Kanske låter så himla tråkigt men vi spårar alltid. Senare på kvällen gick vi till coop och köpte lite gott till kvällen och sen kollade vi på film. Det var även en kille som sjöng från oss från gatan, vi föreslog att han skulle sjunga What Makes You Beautiful men han kunde inte riktigt texten... Haha. Finns lite skumma människor men det var kul :) 
 
Vaknade imorse när tjejerna skulle iväg och innan lunch var jag hemma hos mina föräldrar. Har praktiskt suttit ute hela dagen och har njutit av vädret. Snart är det middag, är verkligen hur hungrig som helst! 

Ultraviolence

Sitter och lyssnar på Lana Del Reys nya album. Måste dock mot min egen vilja säga att jag är otroligt besviken. Tror inte varken de nya albumet eller framtida album kommer slå Born To Die. Satan va bra det albumet är! Finns några bra låtar, såsom Old Money och Black Beauty men Money Power Glory är iallafall min favorit! 

Confessions

 
- Jag känner att jag måste ändra mitt hår snart. Vill klippa de lite, men framför allt färga. Jag SKA färga, vet dock inte vilken färg än. 
 
- Jag är otroligt fokuserad på livet just nu. typ jobbet och allt. Jag har en stor plan som jag inte tänker dela med mig av tills den faktiskt blir av :D Men är otroligt taggad! 
 
- På senaste tiden (läs: året) har jag inte orkat bry mig speciellt mycket om varken hur jag sett ut eller något sånt vilket man kanske alltid borde göra. Men från och med nu ska jag alltid försöka vara the best version of myself om ni fattar hehe. 
 
- Svart är min absolut favofärg. Svarta kläder = livet. Fett emo jag är... Ogillar oftast färgglada kläder. 
 
- Ska göra en till tatuering när jag fyller 18, måste tänka ut vad bara :)

strawberries

Jobbdagen är över, var så jävla hungrig och vi stängde kl 4 idag och alla blev typ sura för dom var tvugna att ta med sig maten en kvart innan stängning haha... Var inte speciellt taggad på att jobba idag men det var rätt så kul iallafall! Men nu är jag hemma och är hur trött som helst. Jag har ätit mat (äntligen) och funderar på om jag ska nappa lite nu så jag orkar vara uppe sent idag. 

-

"people will love you and support you when it's beneficial" 

Glad Midsommar

Är fortfarande hängig men det känns som att det börjar bli bättre nu iallafall. Jag åkte hem till lägenheten runt kl 3 i eftermiddags och har suttit här sedan dess. Har tvättat en jäkla massa kläder och som ni såg i mitt senaste inlägg, möblerat om lägenheten. 
 
Orkar faktiskt inte bry mig att det är Midsommar. Vädret suger, jag märker inte av folket utanför och de verkar inte heller som att de firar, jag är sjuk och jag jobbar imorgon. Men ni som firar, jag hoppas ni har en grym kväll! Nu ska jag duscha, äta massa jordgubbar och mysa ner mig i sängen och kolla någon serie. Är så pömsig!

Hur jag bor

Här kommer lite bilder på min lägenhet som den är nu, jag skrev ju igår att jag skulle visa er! Jag möblerade om idag och vi får se hur länge jag kommer ha det sähr (jag är den typen som möblerar om så fort jag har tråkigt). Jag har iallafall köpt en matta, äntligen! Så slippter jag släpa runt soffbordet på golvet och göra massa märken. 
Dock börjar det bli lite trångt, klädställningen ska inte så där utan det är bara temporärt tills jag kommer på något bättre. Ska även försöka göra mig av med matbordet som jag inte tog bild på nu pga för stökigt haha. Får se vad jag ställer där istället, jag har mina funderingar :) 
 
Nästa vecka kommer det förmodligen komma upp lite mer saker i lägeheten. Jag var ju på IKEA igår men hittade tyvärr inte alla saker som behövdes, men de beställde jag idag. Då kan jag ta lite bättre bilder på allting, orkar inte ta fram kameran för tillfället.

Sjuk

Har inga nya bilder just nu... hehe 
 
Just nu försöker jag bara överleva dagarna som går. Jag har gått och blivit sjuk och är verkligen hur seg som helst. Kan inte vara sjuk på lördag för då jobbar jag, måste bli frisk innan dess och ska därför sova så mycket som jag kan ikväll och imorgon. 
 
Idag var pappa och jag på IKEA och fick äntligen med mig en matta hem!! Nu ska jag försöka fixa ihop de sista till lägenheten, ska försöka hitta saker som inte finns på IKEA utan på lite annorlunda butiker. Så tråkigt att bara ha IKEA rakt igenom. Imorgon åker jag tillbaka till lägenheten och då kanske jag möblerar om, då kan ni få se hur de ser ut just nu. Puss! 

Ännu en dag

Min outfit på skolavslutningen
 
Idag har vart en sån dag jag bara legat i min soffa och svullat och kollat på alla möjliga serier för att dra ut på tiden. Har inte ens dragit upp mina rullgardiner, kanske låter lite tråkigt då jag tror att de var ganska bra väder idag, men alla har såna dagar. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska hämta upp mig, de kanske kommer runt midnatt och då ska vi hem till dom. Ska nämnligen göra lite saker imorgon, vet dock inte riktigt vad än... Somnade runt 20 och vaknade lite senare med en enorm smärta i armen, jag sover alltid så himla konstigt :( 

Glad, men ledsen... Men ändå glad.

Jag är så himla glad, men ändå så himla ledsen. Förstår ni vad jag menar? Jag känner detta lyckorus inom mig men ändå är jag så himla tom. Jag bara är, jag vill gråta men jag vill också skratta. De senaste veckorna har jag vart hur glad som helst men tillslut antar jag att allting kom över mig, jag var så glad tills jag insåg hur ledsen jag vart innan. Men det läskiga är att jag faktiskt inte vet vilken känsla jag har just nu, jag känner inte om jag är glad eller ledsen. Det är som en liten blandning och vet inte hur jag ska hantera det.

Grymma första dagar

Oj sommarlovet började verkligen HUR grymt som helst. Efter avslutningen i torsdag så åkte jag och Linnéa hem till mig och chillade och senare mot kvällen kom flera andra från klassen. Vi kollade på VM och hade det kul. En kompis råkade dock få med sig mina hemnycklar men det löste sig då jag hämtade dom igår inne i stan.
 
Igår då, gissa vad jag gjorde? JAG VAR PÅ ONE DIRECTION. Hade de bästa sittplatserna ever. Jag kommer nog aldrig ha ståplats efter Justin. Så himla ovärt om man inte kommer längst fram eftersom jag är kort = jag ser absolut ingenting. Vi satt iallafall på rad 3 på första läktaren. Hade iallafall så himla kul, dansade, skrek och sjöng som bara den och nu är min röst helt förstörd. Ni kan nog inte riktigt förstå när killarna står och pratar om oss, jag och mina vänner, för ca 65 000 pers, helt obeskrivligt. Det här är helt klart den bästa konserten av dom jag vart på och önskar jag kunde gå idag igen men jag jobbar tyvärr. Har faktiskt varken bra bilder eller videos från gårdagen för jag valde att inte lägga ner tid på det för jag ville njuta av stunden i verkligheten, inte på bilder och det var ett bra val tyckte jag! 
 
Idag spelar även 5SOS, killars förband i Södertälje. Jag får väl öppna fönstret så jag hör lite hahaha.

Paddling

Haha fulaste bilden på mig i gruppbilden, men den bjuder jag på! 
 
Har haft en fett grym dag med några i klassen. Vi åkte och paddlade på Långholmen och det var rätt så kul. Jag känner redan nu på hur ont jag kommer ha i armarna snart. Imorgon är det skolavslutning och kommer sakna min fina klass så mycket. Läraren sa även att några fler bilder kommer komma upp på min skolas FBsida, kanske postar dom också senare! 
 
Nu ska jag laga middag, fixa lite inför imorgon och sen bara slappa. Hoppas ni får en bra onsdag! Har ni slutat skolan än? 
 

På G

Vaknade 4 imorse av att någon stod utanför min lägenhet och skrek, då blev jag inte så glad. Då tog jag fram både öronproppar och sovmask eftersom jag tyckte att rullgardinerna släppte in för mycket ljus för att kunna somna om.  Men sen somnade jag faktiskt om till 10 ungefär. Kl 16.00 börjar jag jobba och sen efter ska jag nog dra och sola lite och sen bara ta det lugnt.
 
Är ledig imorgon så får se vad jag hittar på. Jag vill på ett sätt till skolan nu då jag inte har något annat för mig haha! Nu ska jag fortsätta göra mig iordning och packa ner jobbkläderna. 

Favoriten just nu


Humans of New York

Har följt denna sida rätt så länge och jag älskar den verkligen så himla mycket. Varenda bild, varenda text. Det är alltså en Facebook sida där folk blir fotade och "quoteade" som sedan lägs upp. Ta en titt själv, LÄNK :)
 
“She died in front of me. I was seven years old, and I was helping her make the bed, and she just collapsed on the bed and never woke up. Two days later, I moved to America to live with my aunt and uncle. They didn’t tell me it was a suicide until I was old enough to begin dating. My aunt felt like I should know that my mom had killed herself over a man, because they didn’t want me to do the same thing.”
 
"I had a heart attack in the exact spot you're standing."
 
 I asked him to tell me his favorite song. He strummed randomly on the guitar a few times, and said: "That one."
 
His owner told me that according to a Native American myth, dogs with different colored eyes can see both heaven and earth.
 
 "Do you remember the saddest moment of your life?"
"Nice meeting you. I’ve got to get back on the bus."
 
 
 

Q&A

Himla fin topp, vart hittade du den?:-D
Gina! 
 
jag har tänkt på det här länge, färgar du håret eller är det ditt naturliga hårfärg på bilden? om inte, vilken hårfärg använder du?:) jättefint hår du har
Det är min naturliga hårfärg. Tack så mycket! 
 
Fast är det inte så att man har en halvtimme på sig att använda tvätttiden? Så är det hos mig, om man inte kommit ner 7:30 kan någon annan ta den
Det är mer än 30 min hos mig. Dock så tog jag 11.00-15.00 istället då hon hade tagit min tidigare tid. Men när jag kom ned kl 11.00 så låg hennes kläder fortfarande i tvättmaskinen och då blev jag arg och slängde ut hennes kläder... HEHE. 
 
Hej, jag ska till Stockholm snart & vill oxå köpa såna byxor, de är sååå snygga!! Vart ska jag då?
Jag köpte mina på Alice by Belle Shoes! 
 
li , kan du inte göra ett inlägg om hur ditt anställningsintervju gick? Jag ska på anställningsintervju och vet inte hur jag ska förbereda mig mentalt. Är det chefen som ställer frågor och du svarar eller måste man prata mycket själv. Vilka punkter pratade ni om i intervjun och hur länge höll ni på? Jag är lite nervös, detta är mitt första gång att intervjuas:/
Visst kan jag de. Min arbetsintervju gick väldigt fort och jag själv fick inte förbereda mig på något vis alls med tanke på att dom ringde när jag satt på tåget hem efter skolan och jag gick direkt dit istället för hem, och jag skickade in en intersseanmälan dagen innan så allt gick väldigt fort. De läste saker från mitt CV, jag fick berätta lite om mig själv, de frågade mig om min bästa vän skulle säga tre bra/dåliga saker om mig, vad skulle den personen säga då osv. Det hela handlar egentligen bara att visa fram vem du själv är och säga att du är bra på det jobbet du sökt. Dom frågade mig varför jag ville ha jobbet och jag sa rakt ut att jag ville ha pengar eftersom jag bor själv och vill kunna försörja mig själv, jag gillar att resa och shoppa och jag var bara ärlig och jag antar att de gick hem. Men om du vill förbereda dig mentalt kanske du ska kolla lite vad jobbet innebär, vilka uppgifter du kommer få göra där och vad du tror de kommer ta upp på intervjun. Lycka till! 

Så himla lycklig

Idag satt jag även och skrattade åt alla studenter. Alla flak åkte utanför min lägenhet. På väg ner till jobbet så var alfalten alldeles klibbig haha! 
 
Hello babes! Sitter i min säng just nu och bara slappar. Har jobbat både igår och idag och hade även skola igår så hann inte uppdatera emellan för tåget var så himla segt pga signalfel så hann bara hem och göra mig iordning. Idag har jag även inte vart i skolan och nu är jag ledig ända tills på tisdag. Dock skulle jag faktiskt inte ha något emot att vara i skolan nu för jag har ändå inget kvar att göra, jag gjorde mina två sista prov igår och fick C på mitt psykologiprov. Det trodde jag verkligen inte :) Är bara så himla glad just nu, livet kan typ inte bli bättre! Har underbara personer runt omkring mig hela tiden och är så himla tacksam för de! 

Skolavslutningen närmar sig

Skolan idag har inte vart något speciellt, vi har inte direkt så mycket att göra nu eftersom vi slutar nästa torsdag och eftersom jag är i kapp med allting så behöver jag inte stressa längre. Det enda är att jag har två prov nu på onsdag, så jag har pluggat lite psykologi ikväll, vad jag har hört så är det galet svårt så lika bra att plugga. Öppnade dock boken idag.
 
Idag har bara jag och Linnéa planerat vad vi ska göra efter skolavslutningen och även kollat på skolavslutningar men hittade tyvärr inga... Har ni några bra tips? Börjar få lagom mycket panik just nu. 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och kolla på Suburgatory, jag började kolla på den serien nu så får se om det är bra! Hoppas ni har en bra kväll, puss. 

Some new stuff

Här är lite av de nya sakerna jag fick hem från IKEA. Sen köpte jag lite handdukar, nån grej till köket, ljus, galgar osv. Inte världens bästa bilder men rätt så svårt att ta kort på en klädställning och skrynkliga kuddar så att det ska se bra ut, haha! Har velat haft lyktorna jättelänge, dom ger så himla fint ljus. Ska se till att åka till IKEA nån mer gång snart, jag har mer saker jag vill ha.