Min födelsedag

Sitter hemma i min soffa nu. Måste verkligen städa då det ser ut som ett bombneslag här haha. Har inte har varken ork eller tid till att sköta om här hemma när jag jobbat så mycket. Fick även mitt schema nu och från coh med imorgon jobbar jag 7 dagar i sträck. Så om jag inte städar nu kommer jag nog aldrig göra de haha. 
 
Min födelsedag igår, åååh kan inte fatta att det är över. Dagen jag väntat på i flera år är över. Runt 7 mötte jag iallafall Elin i stan, vi åt bufé på Mongolian och höll på att spricka. Senare gick vi till Lion Bar för att föra lite och efter det så mötte vi Nattis vid Östermalm och gick till Collage. De har 20+ på onsdagar så självklart var jag lite nervös över att bli nekad efter historier jag har hört om folk som blivit nekade där. Men han kollade på mig, på sin klocka och ba "GRATTIS! Kryp inte ut sen bara" haha. Så det gick bra. Vi träffade några killar där och efter några timmar så drog vi vidare med dom till nån annan bar. Dock var den dötråkig så vi drog hem. Hade iallafall en kul första utgång! Tog faktiskt inga bilder...
 
 

I said fuck it


18 barre!


  
 

A film for Ella

Vill också ha nån som åker jorden runt för mig :-((( 

29 juli

Är hur trött som helst, men jag har endast jobbat två dagar. Men nu är jag ledig två dagar! Imorgon fyller jag år, ÄNTLIGEN!!!!!! Asså ni fårstår typ inte hur exalterad jag är. Så lär dra ut med los amigos och ha det lite skoj. Vi får även se om jag gör något speciellt på dagen. Nu funderar jag faktiskt på att sova en liten stund och sen fixa ihop middag. 
 
Varför jag inte har bloggat de senaste dagarna var för jag har vart i Gävle. Träffade lite av släkten, firade mig och hängde på Farmors kolonilott och även i Valbo köpcentrum. Fick med mig lite saker men inget jätteintressant, kanske visar nån dag! Lovar att uppdatera om morgondagen senare, kramkram!

Lite frågor om skolan

Fick lite frågor ang. skolan av nån Amanda så kan passa på att svara på dom nu när jag inte har något bättre för mig! 
 
Vad går du för program på gymnasiet? 
Jag går ekonomi mäklare 

Vad går du för år?
Ska börja andra året nu i höst 

Var det rätt val av program eller tycker du att något annat hade varit bättre? 
Eftersom jag gick media förra året och bytte till ekonomi så tycker jag att jag har absolut har valt rätt program nu. Ekonomi är mycket bättre än media och jag trivs mycket bättre i den "miljön" om ni fattar vad jag menar haha. 

Vad har du för betyg i skolan?
Mestadels C

Satsar du mycket på skolan? 
Njaaa, skulle kunna göra bättre ifrån mig men jag är väldigt nöjd över min insats då jag inte ens klarade av att gå ut med betyg förra året och hade usla betyg när jag slutade grundskolan.

Vad vill du göra efter att du har tagit studenten?
Jag vill resa eller flytta utomlands! 

Ska du plugga vidare? Till vad isf?
Inte vad jag vet nu iallafall. De vore ju absolut de bästa, alltså att plugga vidare då man faktiskt kan bli något större och tjäna bättre i framtiden. Men jag vet varken vad jag vill bli eller vad jag ska plugga till. Jag tog ekonomi eftersom de är en bra högskoleförberedande linje.  
 

Q&A

Hej Emmi här.. jag har använt mig av Stella white strips i säkert ett år nu och är jätte nöjd. Jag har även använt penna men bara för att bättra på, är det inte det den är till för? :) eller har jag fått det helt om bakfoten. :P
Jadu, jag vet faktiskt inte... Det var ju i höstas jag testade den där pennan men såg inte direkt någon skillnad om jag ska vara ärlig. Jag såg kanske lite skillnad så det kanske stämmer att det bara ska bättra på.
 
Du uppdaterar så sällan sen du skaffat jobb :/
Jag vet att min uppdatering är sämre men den beror nog inte bara på jobbet. Det var rätt stressigt i skolan i slutet och jag uppdaterade inte varje dag och de blev väl en vana, tyvärr. Jag är mer inne på andra sidor såsom twitter, instagram osvosv. Jag har verkligen noll eneri eller inspiration och vet inte vad det kan bero på. I'm sorry :( Trodde jag skulle få tillbaka blogglusten iallafall lite när jag fixade till min design men nej... Vet inte vad min blogg är för något längre, en det en mode blogg? En vardagsblogg? Vad ska jag skriva om liksom? :/ 
 
Åh vart köpte du den där?!?! Galet snygg!!
Jag vet!! Jag köpte den på Accent! 
 
vart köpte du väskan? jättefin! :)
^ :) 
 
Vad är din musiksmak egentligen? Du verkar byta hela tidn
Fast man måste ju inte direkt ha EN musiksmak. Jag lyssnar faktiskt på det mesta men olika genrer går ju perioder. Jag har alltid och kommer nog alltid gilla ny popmusik, radiomusik så att säga. Men just nu är jag mer inne i RnB, hiphop, rap yadayada. Mina favvisar just nu är Chris Brown och definitivt Trey Songz och har vart i några månader nu. Jag lyssnar även på mycket musik som inte är så välkänt i Sverige så brukar få höra att jag lyssnar på rätt annorlunda musik som ingen annan lyssnar på haha! 
 

Tuesday

Jag tänkte bara kika in här lite snabbt och slänga in ett litet inlägg. Jag är så himla trött och jag har inte hunnit vila nånting alls idag så nu ska jag faktiskt gå och sova. Imorse så mötte jag Linnéa i stan, det var himlans kul och träffas då vi inte setts sen skolan slutade. Vi shoppade lite, åt på Vapiano och snackade massa strunt som vi brukar göra haha. Jag köpte en hårspray och även en tröja och ett halsband till när jag ska ut på min födelsedag! Direkt från stan så åkte jag till jobbet, var endast där i några timmar men tiden gick såååå himla långsamt. 
 
Nu ska jag sova, som jag sa för imorgon börjar jag kl 11 och har ett helvetespass framför mig. Kommer inte hem förrän sent på kvällen. Godnatt! 

Faves right now

 

Helt slut

Är verkligen hur trött som helst, nu har jag jobbat klart denna vecka iallafall! Det känns väldigt skönt. Nu är det bara nästa vecka och jag har gjort mina nio dagar i sträck. Men det som är bra med att jag jobbar är att dagarna går väldigt fort vilket betyder att det snart är min födelsedag, iiiiih jag är så himla taggad! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla lite serier, fixa middag och sen kanske kolla på lite inredningssaker. Dom har fått in rätt så fina saker till H&M Home som jag måste kolla in!! :) Kram. 

New bag

Igår efter jobbet gick jag och mamma förbi centrum och kollade i lite butiker för att hitta kanske något snyggt smycke eller liknande till min födesedag då jag antar att jag kommer dra ut och har inga snygga kläder eller nåt så tänkte ta något enkelt och kanske ha ett stort halsband istället, de går alltid hem! Hittade dock inget tyvärr men får fortsätta leta. Något jag hittade var den här väskan, såg den och blev kär direkt. Köpte även en plånbok men den känner jag inget behov av att visa. 

Kaoz

Sitter och väntar på att mitt hår ska torka och att min mat ska bli klar. Om ca en timme drar jag till jobbet och jag jobbar till 22 ikväll. Vi har tydligen kvällskonserter precis utanför och Panetoz kommer dit, skapar lite kaozzz. Hoppas ni har en trevlig dag! :) Kram

15 juli

Idag har jag praktiskt taget bara tvättat hela dagen och sedan hämtade mamma mig efter jobbet och vi åkte hem till mormor och morfar. Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar med Greger och myser och spelar Kim Kardashian spelet, herregud jag är helt fast haha... 
 
Idag fick jag mitt schema för de kommande två veckorna och från och med torsdag så jobbar jag nio (!!!) dagar i sträck, har sedan två dagar ledigt då jag åker till Gävle och sen ska jag jobba återigen fem dagar, ledigt över min födelsedag och dagen efter och sen jobbar jag igen. Känns väldigt jobbigt just nu men de kommer absolut vara värt de när lönen kommer i augusti! Puss nu ska jag fortsätta spela haha. 

20 kr

Redigerade bilden och sen såg jag min hand, HAHAHA... Hur ful!? Skrattar så mkt, alien much.
 
Hade bokat tvättstugan imorse, gick ner I TID och någon hade tagit den. Alltså blir så jäkla frustrerad... Ni förstår typ inte. Jag har verkligen hur mycket kläder och tvätta som helst. Nu får jag vänta tills imorgon, kanske inte värsta big deal men har saker jag var tvungen att ha rena idag. Väntar på mamma nu iallafall, hon slutar snart och då ska hon lämna mitt bankomatkort som jag glömde i hennes plånbok någongång förra veckan (går runt med endast 20 kr nu, panik!! haha) 

Firande av Elin

Bra Li, tog kort när drinken nästan var slut hahahaha... Men visst var den fin?
 
Imorse åkte jag hem från Elin för att börja jobba. Igårkväll så sov jag hon Elin då vi firade hennes 20-årsdag, men hon fyller år på onsdag. Det var trevligt, god mad och drinkar. Elins kusin är bartender så hon bjöd ju på massa saker! Jag började 12.00 och jobbade några timmar men när jag kom hem var jag helt slutkörd så jag lagade bara lite middag och somnade och vaknade några timmar senare. Funderar på att ta nåt att äta lite och kolla på ett avsnitt av The Big Bang Theory och sen sova igen för är fortfarande jättetrött.
Jag jobbar alla dagar nästa vecka förutom tis-ons så har lyckats (äntligen) vänt tillbaka på dygnet så kan faktiskt gå upp kl 8 utan att vara alldeles för trött. 
 

Wonderful life

Rubriken stämmer väldigt bra nu. Tog dock en alvedon nyss för fick ont i magen men annars är det toppen med mig. Hur är de med er? 
De senaste veckorna har vart hur sköna som helst, har inte jobbat speciellt mycket och jag har fått vara ute och fått massa färg. Börjar äntligen känna mig lite mänsklig igen! Jag bleknade ju rätt så fort efter Indien men hade ovanligt lätt för att få färg nu i Sverige så det känns ju skönt. På tal om Indien, vi kollade på hotell igår men vi bokade inte eftersom Elin hade glömt sin plånbok på jobbet, men förhoppningsvis bokar vi idag. Vi har hittat ett fint hotell där poolen är typ to die for, no joke! Ska bli så kul att åka dit igen.
 
Nu sitter jag och väntar på att vi ska äta middag och sen ska vi kolla på några avsnitt av The Big Bang Theory, de är så himla kul haha. Följer inte direkt den serien men funderar på att börja göra de. Har ju ingen serie jag kollar på nu och det känns ju lite tomt eftersom jag är ett sånt seriefreak. 

Värme

Sitter inomhus just nu, letar lite hotell till Indien. Vi har nämnligen inte bokat än och måste verkligen göra de snart. Vi har verkligen dragit ut på tiden känner jag då vi bokade våra flygbiljetter redan i februari. 
 
Jobbar inte förrän på söndag heller så nu tänker jag ligga på altanen och steka så mycket jag bara kan. Klarar dock inte av den här värmen i Sverige, men den går bra utomlands... Lite skumt, men tycker ibland att det blir väldigt jobbigt. Har legat ute några timmar tidigare idag men nu som sagt tog jag en liten leta-hotell-paus när solen försvann, men nu är den framma igen och jag ska snart gå ut! Så tråkigt att ligga och sola, blir så rastlös. 

Måndag

Ny vecka, jobbar endast två dagar på hela veckan så lär bara sova i lägenheten en dag den här veckan. Jag har tyvärr ingen balkong och känner inga människor där jag bor så jag gillar inte att gå ut om jag inte har något att göra. Känner mig otroligt obekväm med att gå ut själv haha, så den här veckan får jag passa på att vara ute en massa och sola när jag är hemma hos mina föräldrar. Nästa vecka blir de jobb nästan hela veckan. 
 
Idag fyller pappa år, så grattis till honom! Köpte ett par hörlurar till honom då han klagat på sina hur länge som helst (sitter och lyssnar i dom nu haha... snor dom nu när jag är hemma). Passade även på att köpa lite födelsedagspresenter till mig själv idag på dagen, hade så tråkigt ju hehe. 
 

Foreign

Asså jag gråter typ av lycka för Trey släppte sitt nya album för några dagar sen. Första gången jag hörde Foreign så tyckte jag den inte var så bra, men nu älskar jag den. Han och Justin gjorde ju en remix på den som också finns på hans album, den är bra men jag föredrar den här versionen. Älskar videon också (det är fortsättningen på SmartPhones jag postade några veckor sedan!) och han är ju så snygg också hehe. 

Nyttig

Gud vilket fint väder de vart idag, eller det är ju fortfarande väldigt fint. Jag har bara vart ute och slappat osv, det man ska göra på en härlig sommardag helt enkelt. Är ju ledig ända tills på onsdag så nu får jag faktiskt passa på att vara ute när Sverige är så snäll att bjuda på lite sommar. 
 
Vill ni veta en sak? Jag har bestämt mig att jag ska bli nyttig! Det borde egentligen hänt för längelänge sedan men nu har jag bestämt mig att jag ska börja och än så länge går det riktigt bra. (Jag var bara tvungen att äta upp kladdkakan som jag hade hemma haha, det var ett undantag!!) Så dessa dagar har jag gjort jättegod mat, t.ex. sallad osv. Imorse gjorde jag även en "green smoothie", dock blev den inte så grön utan mer brun. Den såg så jävla äcklig ut men den smakade helt okej faktiskt. Hade spenat, selleri, apelsin, banan och lite andra frukter i. Det var ju första gången så förhoppningsvis blir jag bättre på att göra smoothies. 

New in

Jag skäms seriöst hur bilderna blev, så himla fula hahha. Sakerna var verkligen hur svåra som helst att fota så jag måste faktiskt länka till sakerna på sidan så jag kan bevisa att jag inte köpt fula saker, hahahahah... Skämtosido, men nästan!
 
Kände att det var dags att köpa några tröjor som är öppna i axlarna och jag gillar det. Ni kommer antagligen få sig mig ha på mig alla sakerna också. Köpte ju även underkläder men de känner jag inte för att visa haha.
 
 
 
 
Just denna var slut, men det finns liknande. Tex den HÄR

Come and get it


Torsdag

Sådär ja, nu är jag ledig resten av veckan! Ska försöka hitta på något roligt nu när jag ändå är ledig. Kanske gå på bio, fick en gratis biljett från jobbet. Vill jättegärna se 22 Jump Street, alla säger att den är så bra. 
 
Häromdagen fick jag även mina kläder från Nelly. Några tröjor, lite underkläder och även klänningen på bilden. Var osäker ifall jag skulle behålla den då jag inte är den mest självsäkraste över min kropp och den sitter rätt så tight. Men de jag frågade tyckte den va fin och så tänkte jag what the hell, varför inte liksom? Bilder på resten av kläderna kommer upp imorgon för nu känner jag mest bara för att slappa, vill även få bra ljus. Kram!