Mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oj, ja massa! Jag fick se Justin live för första gången, jag var i Indien, jag hoppade av skolan och fick ett jobb. 

 

Hur har ditt 2013 varit? Det sämsta året i mitt 17 åriga liv. Mitt hjärta har verkligen varit i tusen bitar majoriteten av året vilket har både vart jobbigt för mig och folk runt omkring mig.

 

Vad är din största framgång 2013? Tog tag i mitt liv på allvar, började leva istället för att bara sitta inne och deppa. Började skolan och det går verkligen superbra vilket gör mig otroligt peppad på att fortsätta!

 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Det tror jag absolut, kan ju inte bli sämre än 2013.

 

Blev du kär i år? Nej.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 6/2, 21/4 och 8/5. Inget speciellt händelserikt hände detta året tyvärr. 

 

Bästa köpet? Lol, jag levde i 7 månader utan studiebidrag så kommer faktiskt inte på något jättenödvändigt, fint eller roligt jag köpt såhär på rak hand faktiskt. 

 

Vad spenderade du mest pengar på? Mat typ.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och musik var pretty much what kept me alive.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Macklemores & Ryan Lewis album The Heist har spelats flitigt under hela 2013!

 

Vem har du umgåts med mest? Antar väl att det har vart Elin, Ronja, Emelie och Nattis!

 

Bästa minnet från 2013? Jag har massor med minnesvärda stunder från 2013. 

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej.

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Lycka, lite yolo och kanske nån liten pojke att mysa med.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på saker som var så obvious att jag skulle ta vara på men aldrig gjorde, göra roliga saker och skita i vad folk tycker.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Känt mig olycklig, behövs inget mer sånt längre.

 

Favoritprogram på tv? Alla mina serier, speciellt The Vampire Diaries och Gossip Girl.

 

Största musikaliska upptäckten? Ehhh, vet inte riktigt. Men som jag sa, älskar Macklemore av hela mitt hjärta, sen gillar jag även The Vamps och Håkan Hellström (gillade verkligen inte honom förut)

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag jobbade tyvärr... :(

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ungefär allt haha.

 

Vem saknade du? Saknar Jinet så fruktansvärt mycket.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Den här tiden i mitt liv ska vara den mest spännande tiden. Gör de bästa utav saker och verkligen ta vara på det. Och att inte se ner på mig själv och tänker inte deppa 2014. Som jag sa, det är över!

 

Q&A

sjuk fina bilder! undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du berättar lite om vilken du kamera och kamerautrustning du har, skulle bli en stor tjänst :D
Vet inte riktigt vad jag ska säga... Jag har en kamera och that's it haha! Nikon 1 J2. 
 
Hej, kan inte du göra ett inlägg eller bara kommentera om din skola Drottning Blanka. Skulle vilja veta mer om den? Exempelvis vad ni har för datorer och hur mycket pengar det finns på matkortet?
Kommer inte göra ett helt inlägg om själva skolan men kan svara på lite frågor här iallafall. Tycker skolan är väldigt bra, den ligger i ett lägenhethus på högbergsgatan (alltså ca 3 min från både tunnelbanestationen mariatoget och Södra Station) och vi är ca 95 elever om jag inte missminner mig. Nästa år kommer dom också ta in runt 95 elever så intagningspoängen kommer bli betydligt högre har vår rektor sagt till oss. Vi har inriktningarna ekonomi - mäklare (vilket jag går) ekonomi - juridik, estet - modedesign, beteendevetenskap - kriminologi och vård och omsorg - räddningstjänst. Tycker de allra flesta lärare är bra, men självklart finns det ju några man tycker mer om och några man tycker mindre om. Alla klasser går ganska långa dagar, oftast mellan 15.30-16.00 varje dag. Tycker också vi får ganska mycket läxor, men det beror ju helt på vart ifrån man kommer sedan innan. Jag kommer från Cybergymnasiet och den skolan är inte speciellt seriös tycker jag. Vi får matkort på 50 kr, och där har vi bland annat resturanger i söderhallarna t.ex. som libanon, mea thai, havsdeli, fresh, sen har vi även pizza hut, burger king, göta ark, café gränden, café beresso och sen nån sunkig liten pizzeria/kebabhak ganska nära mariatorget. Inte alls bra matställen om du frågar mig men det duger så länge, vi försöker fixa mer hela tiden. Vi får även en Macbook Air och därför får vi nästan inga böcker, vi sköter nästan allt på datorn vilket är jätteskönt och sen använder vi oss väldigt mycket av Schoolsoft där man får sitt egna användarnamn och lösenord så kan man se närvaro, läxor, prov mm. Om det är din tur att söka nu i februari och är sugen på nån av dessa linjer så tipsar jag verkligen om min skola, tycker väldigt mycket om den :) Hoppas jag svarade på det du undrade över!
 
hej, vad har du för piercing? :D
Jag har navelpiercing :)
 
hur mkt kostade en sådan dricka på starbucks som e på bilden?:) har inte varit hos dem än men e nyfiken på priset! Grym blogg btw^.^
Det var min kompis dricka (hahahhah) men tror den kostade kanske 49 eller 51 kr. Priserna på Starbucks här i Sverige är dock så överdrivet dyra... Tack så mycket!
 
Skulle du inte kunna göra ett videoinlägg med frågestund? :)
Ja kanske de kanske, om ni ställer frågor!

Music

 

bad day

Usch vill inte låta som en surpuppa men vilken dålig dag jag haft, är så sur på mig själv och alla andra utan någon speciell anledning. Jag är så himla uttråkad och jag är arg över nyår för jag inte hittat nåt att ha på mig (nej jag vet... Jag är liiiiiite sent ute) Trodde verkligen jag skulle hitta något på mellandagsrean men det gjorde jag ju inte, självklart. Tänkte ju göra ett nyårsinlägg där jag kunde fixa ihop några outfits men när jag inte ens hittat något snyggt själv så kändes det lite onödigt.
Sen har jag bråkat med min familj typ flera gånger idag men nu är äntligen visumansökningarna klara och vi ska åka till stan på torsdag och fixa resten. Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har ♥

Jag lever

Tro det eller ej men jag lever faktiskt. Jag vet att jag inte uppdaterade igår men var på mellandagsrean igen och blev återigen väldigt besviken. Ni vet ju hur taggad jag var på mellandagsrean för i år. Lämnade tillbaka mina Dr. Denim och även tröjan på bilden. Jag älskar den verkligen och har velat ha den i några veckor nu men den kostade 350 kr och luddet på den lossnade så fort jag typ andades så då tyckte jag inte de var värt så mycket pengar. 
Med mig hem igår fick jag med mig en mjukisdress från Cubus, fick nog den sista small i hela Stockholm. Kämpade i två dagar och det var det värt haha. Sen köpte jag även en Hoola Bronzer på Sephora och även en piercing på Ur&Penn. 
Sen åkte jag hemhem på kvällen och somnade och vaknade sent på kvällen och kollade på film. Det är min dåliga ursäkt på att jag inte slängde in ett inlägg hehe. 
 
Eftersom jag nu var så besviken på rean så jag var tvungen att kolla in på nelly. Väldigt fula kläder på rean där också men jag beställde lite iallafall, mest till indien. Hade inga shorts och kände mig lite panikslagen eftersom vi åker om 26 dagar. 
 

mellandagsrean

Bättre bilder kommer! 
 
Herrreeegud, ni som inte bor i Stockholm undermellandagsrean kan va glada. Det är kaos i stan och sura människor överallt. Trodde jag skulle köpa mycket mer idag än vad jag faktiskt gjorde. Jag köpte ett par svarta Dr. Denim jeans men ska byta dom imorgon för dom var i modellen kissy vilket är för låga tycker jag, sen köpte jag det som är på bilderna ovan. Men imorgon ska jag in igen och förhoppningsvis hittar jag något annat då eller om butikerna har fyllt på eftersom det nästan bara finns minst L kvar i alla kläder... 

You Me At Six

Idag är jag jätteglad faktiskt. Först och främst för att jag ska shoppa tills min plånbok gråter imorgon och ska bara gå loco typ. Men den riktiga anledningen till varför jag är så glad är för att jag har nu bokat biljetter till You Me At Six. 9 mars på frysen, alltså fyfan det kryper i skinnet på mig för jag är så taggad. 
 
Var ju i London 2012 på en festival med Elin och Ronja och då var dom där också, dock så hade jag aldrig i mitt liv lyssnat på nån av deras låtar och när dom väl kom upp på scen var jag svimfärdig av hettan så brydde mig inte riktigt, vilket var vädigt tråkigt för när jag kom hem så började jag och Elin lyssna på dom haha! Minns hur vi stod där längst fram av 80 000 pers som små frågetecken när dom frågade om vi kunde sjunga "underdog" och vi fattade inte vad dom sa hahahha. Så kul när man tänker tillbaka. Har väntat hur länge som helst att dom ska komma till Sverige och nu äntligen är det dags. 

Mina julklappar

Tänkte att jag kunde dela med mig av vad jag fick i julklapp. Jag fick egentligen ingenting speciellt idag med tanke på att jag har fått lite större saker de senaste månaderna. Har ju som sagt fått en lägenhet, bara det är ju helt amazing. Dessutom så skulle jag ju betala alla möbler dit själv men nu så betalar mina föräldrar de också, sen fick jag ju min iPhone 5s (är faktiskt väldigt glad att jag valde att ha kvar min guld!) sen får jag även en resa till Indien med Elin och vi åker om exakt en månad! 
Sen fick jag även lite småsaker, lite pengar, nödvändiga saker till lägenheten såsom handdukar, morgonrock, filt, ljuslyktor osv. Vad fick ni? :) 
 
Helt ärligt gillar jag inte direkt att visa upp vad jag fick, vet inte varför men det känns som att julen är som en sorts tävling. Alla bara försöker slå ut varandra och tävlar om vem som fick bäst och mest julklappar. När det faktiskt finns barn som verkligen inte gillar julen pga av föräldrar och släkt super och beter sig illa, kanske inte får några julklappar alls vilket ger mig dåligt samvete när jag ju sitter och rabblar upp mina julklappar. Usch... På julen är ju mening att vara med familjen och känna sig trygg. Det handlar om att ge, inte få. Men jag önskar er ännu en gång, God Jul! 
 

God jul

GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och önska er en fin julafton och hoppas ni får äta god mat, vara med dom ni tycker om och få fina presenter. Vi ska alldeles strax hem till mormor och morfar för att fira lite. Vi hörs imorgon eller senare ikväll. Kram! ♥ 

UGGs

Ungefär världens sämsta bilder, men varken jag, vädret och kameran ville samarbeta idag. Fick iallafall dessa igår, ett par UGGs, fejk såklart men who the hell cares. Inte världens snyggaste men rätt sköna. Köpte dom framförallt för att ha ett par skor som är lätta att dra på sig när man ska ut en snabbis och även ta med till Indien och ha på flyget. Det tar ju trots allt sin lilla tid att flyga dit.
Från skopunkten och kostade 249 kr!

Att flytta hemifrån

Att flytta hemifrån är inte lätt, speciellt när man är 17 år och aldrig har vart med om en flytt som man minns. Nu när jag tänker efter så är det helt jäkla sjukt att jag har flyttat hemifrån för att klara av att gå till skolan som en normal person. Att jag ska kunna klara min gymnasieutbildning för att senare klara av arbetslivet. Jag har alltså på ett sätt gett upp allt jag har hemma hos mina föräldrar för att klara mig i framtiden. Jag växer upp allt för fort. Det får mig att må dåligt på ett sätt. 
 
Men om man tänker tvärt om, jag är så otroligt lyckligt lottad. Att fått flytta hemifrån vid 17års åldern gör mig som sagt ledsen, men också sååå glad. Jag är lyckligt lottad att jag får chansen att faktiskt flytta hemifrån och har otroligt bra föräldrar som stöttar mig i detta och bidrar med både pengar och kärlek. Jag är lycklig lottad att jag fick ett förstahandskontrakt så pass nära Stockholm som jag fick. Att jag bor i ett bra område i en fin, men liten lägenhet. Men jag behöver inte större. Absolut inte. 
 
Jag vet att ni vill se den, och det ska ni. Självklart! Men först vill jag fixa till allt. Jag har inte ens en riktig säng ännu. Jag sover fortfarande på madrasser (sover som en prinsessa), Men ska försöka fixa säng nu i mellandagarna. Sen vill jag även få upp min hathylla på väggen, den står fortfarande på golvet som ni kanske sett på några bilder haha. Sen ska jag även köpa massa fina dekorationer och sen, sen ska ni få en house(room) tour!! 

Ingen söndagsångest här inte

Börjar bli ganska sur, några precis utanför mig smäller rakter om och om igen och har gjort det i ca 1 timma nu. Först trodde jag seriöst att det var skottlossning och blev hur rädd som helst tills jag insåg att det bara var raketer. Blir dock lika rädd för de eftersom de smäller riktigt högt och är inte beredd så hoppar till varje gång.
 
Idag har jag iallafall köpt julklapp till pappa, äntligen! Känns skönt eftersom det började bli lite brådis med klapparna. Dock fick jag säga vad det var precis efter jag köpt det för att han sa att han skulle beställa hem likadana saker när han ringde haha. Jag och julklappar går inte riktigt ihop, mamma kunde gissa vad det var jag hade köpt till henne också och mormor och morfar vet vad dom ska få så ingen av mina klappar blev någon överrasking. Har inte så mycket att göra just nu så ska kolla om jag hittar nån bra film att kolla på. 

Forrest, Forrest Gump.

Herregud, den här dagen har gått hur fort som helst men när jag tänker efter har den varit en av de längsta dagarna jag kan minnas. Har gjort så himla mycket men jag har ändå inte gjort någonting alls. If that make sense. Mamma och jag bakade american cookies som blev sjukt goda och sen har vi bara tittat på Forrest Gump som gick på sjuan. Måste säga nog säga att det är en av de bästa filmerna som gjorts. Den har verkligen allt som en film ska ha, glädje, sorg, humor, kärlek, en mening. Den är otroligt lång och visar himla många historiska saker som hänt genom tiderna men den är så bra. Tror de flesta sett den men om nån inte har det så se den, helt klart värt det!

iPhone 5s

Fick den här för nån timma sedan, en guldig iPhone 5s. Pappa beställde en silvrig men Telenor skickade tydligen fel. Lite dåligt, men nu tvivlar jag på om jag ska behålla den eller beställa en silvrig istället för vet ärligt inte vilken jag tycker är snyggast. Vad tycker ni? Jag har tills imorgon att bestämma mig.
 

Knäck

Skulle göra knäck häromdagen och slutade med att smeten blev svart och skålen smälte i botten pga av värmen, jag blev sjukt arg men idag gjorde jag nya, det gick mycket bättre! 
Eftersom det inte är snö nånstans och det är jul om 4 dagar så får man väl göra det bästa av det och baka julgodis. Har ni bakat knäck än? :)

grattis på 1-årsdagen!

Idag fyller min blogg ett år! I ett helt år har vissa folk suttit och läst min blogg flitigt och jag säger tack, tack tack tack för att ni stöttat mig genom detta svåra år och att ni har fyllt mig med gläde genom era gulliga kommenterar och hur insatta ni varit!
 
Det här är det längsta jag någonsin har haft en blogg utan att gett upp, tröttnat på namnet eller något liknande. Jag är lika nöjd med namnet som 20 december 2012 och jag kommer definitivt inte sluta blogga här. Det här är inte bara min blogg, det är inte bara jag som bloggar här. Ni hjälper mig, ger mig inspiration och vi alla hjälps åt att hålla bloggen vid liv. Ni är guld värda allihopa ♥♥

starbucks

Var som sagt med Elin igår och skulle leta efter julklappar, vi valde att åka till Skärholmen och gick därifrån tomtänt. Kändes ju lagom kul så vi bestämde oss för att dra till stan också, så vi var där i nån timma också. Fick iallafall med mig en sak hem, en julklapp till mamma och tänker inte säga vad det är för ibland kan hon få för sig att läsa min blogg haha! 
Gick även in på FootLocker och dregglade lite på Nike Air Force, kostade endast 749 kr. Jag vet vad jag ska köpa till mig själv till julklapp iallafall hehehe. Sen på väg hem gick vi till Starbucks som precis öppnat i centralen. Tog en frappuccino caramel cream, god men Starbucks är jäkligt överskattat faktiskt. Men man måste ju testa (och instagramma haha) 

jullov

Tjenixen! Nu kan jag stolt säga att jag har jullov! Asså äntligen, hade inte passat bättre nu. Höll seriöst på att bryta ihop senaste veckan pga av all stress i skolan. Nu ska jag verkligen sköta bloggen bra. Ska hitta på massa roliga inlägg och nu kan jag även ta bilder när det är ljust ute vilken är en lättnad. 
 
Ska börja fixa mig nu. Igår så hörde Elin av sig och frågade om vi kunde dra till stan och kolla på lite julklappar, jul och nyårskläder och självklart ville jag det. Lite efter 12 åker jag och möter henne så ska vi till antingen stan eller Skärholmen, vi får helt enkelt se! Kram 
 

Bekännelser

- Jag är extremt rädd att bli sårad så jag tvekar ofta på saker jag egentligen inte borde tveka på. Sen i efterhand så ångrar jag mig alltid. 
 
- Jag är jätteledsen över att Paul Walker är död, det har någora veckor nu och tänker på det minst en gång per dag ändå... Så hemskt, jag gillade verkligen honom. :(
 
- Snart fyller min blogg 1 år, och det är de längsta jag haft en blogg utan att göra uppehåll! 
 
- Mina favoritmåndader är maj och juli. 
Varför? Jo, maj: Allt blir grönt och jag blir så jävla lycklig av vårvärmen. juli: högsommar och jag fyller år. 
 
- Jag är extremt nöjd över mitt gymnasieval! Jag vet att många har undrat över min skola och ska självklart göra ett helt inlägg ang. det snart!

mellandagsrean smink

Något jag taggar till mer än julafton, nyår och alla årets högtider just nu är mellandagsrean. Jag ska spendera (hahah) och det gör mig så lycklig. Bara för att jag säger att jag ska göra de kommer jag säkert inte hitta något eller så kommer jag tycka att allt är för dyrt och sen slutar det med att jag kommer hem tomhänt. Men drömma går ju. Har ett mål, jag ska gå mental på Sephora och köpa allt nytt. 
Jingle All The Way (ögonskuggspallett och iphone skal i ett) - Too Faced // Hoola Bronzer - Benefit // FratBoy blush - The Balm // Porefessional - Benefit // Naked 2 - Urban Decay // sminkborstar
 
 

Jag vann

Minns ni tävligen jag bloggade om för några veckor sen på Bellas blogg? Iallafall, jag vann!! Jag är megahappy att jag vann för nu slipper jag slösa pengar på schampoo, balsam, hårspray och allt det där. Och sedan fick jag även en epilator och massa testsaker + en liten parfymflaska!
 
Tycker iallafall ni ska checka in Bellas blogg, jag själv följer den och tycker den är super. :)
 

prioriterar saker framför bloggen...

Tjenixen! Lite kul att jag får klagomål på att jag inte bloggar, även fast jag sagt att jag försöker så gott jag kan och att jag ska bättra mig. Jag vet att en blogg är till för att blogga på, rätt obvious. MEN prioriterar mitt vardagsliv framför bloggen. Helt sjukt att jag ens sitter och försvarar mig själv och säger att jag måste prioritera saker framför bloggen även fast alla borde förstå de. Jag somnade innan 21.00 igår och vaknade upp mitt i natten och gick och la mig då, så ursäkta att jag inte satte mig framför datorn halv 3 inatt och skrev ett inlägg. Näää skämtosido, men jag hoppas ni förstår. 
 
Dagen har iallafall gått väldigt snabbt, jag är fortfarande sjukt trött efter denna intensiva vecka så kommer sluta med att jag går och lägger mig tidigt igen. Har även suttit och kollat på Kick-Ass 2 och nu sitter jag och kollar på de nya avsnitten på säsong 3 av Awkward, dom är jättebra! På tal om Awkward, tycker verkligen det är en bra serie, den är rolig men ändå tar dom upp så himla viktiga saker och kan relatera till folk i vår ålder. (antar att alla som läser min blogg åtminstånde inte är under 13 iallafall)

Sweater Weather

Har totalälskat Shawn sen jag såg honom sjunga Drunk av Ed Sheeran på Vine (här kan ni se den). Det är något med mig och sjungande pojkar alltså... Haha.

Frågor och svar

Hej, jag typ avgudar din blogg. Läst den ett bra tag, aja den är super!! Jag vill antingen gå beteendevetenskap eller ekonomi-ekonomi i gymnasiet, kan inte du berätta lite om ekonomi linjen i ett inlägg? Om du skulle rekommendera den och så? Tack på förhand! :D
Först och främst, tack så mycket! Till svaret då, jag är så glad att jag valde ekonomi linjen tillslut. Det känns som jag kan komma längre i livet om några än om jag skulle fortsatt på media. 
Jag förstår inte varför alla bara klagar på linjen, att det är mycket plugg osv. Självklart är det mycket plugg, jag har ganska mycket plugg, jag skulle inte klaga om jag fick mindre men jag är glad att jag inte får mer heller. Men man får tänka såhär, det är tre år av ditt liv och du kommer ha så många fler möjligheter när du går ut trean och du kommer komma in på högskola ifall du vill. Vet inte riktigt vad mer jag ska berätta om linjen eftersom det är olika från skola till skola och linje. Jag går ju ekonomi ekonomi med inriktning mäklare och jag tycker det är kul!
 
Kan du göra ett inlägg där du tipsar om vad för jobb man kan söka och hur man skriver ett bra CV? Är 17 och helt lost. :)
Tyvärr är jag också helt lost haha :) Kan inte direkt ge några tips eftersom jag själv inte har fått ett jobb. Men donken och BK anställer ju unga, så om du bor nära någon sån så ansök dit! Alltid bra att skriva i ditt CV eftersom man måste vara stresstålig, bra för framtida jobb! 
 
bilden på de rosa naglarna du har på din header, är det dina naglar? för att jag såg bilden på tumblr och den har 10 000+ reblogs, lite coolt om det skulle vara dina :) kram
Nej det är det inte. Det finns 4 bilder i min header som jag inte tagit, och naglarna är en av dom :) Men tyckte dom passade in haha. 

torsdag

Sitter och dricker te och kollar på lite youtube saker, en perfekt sysselsättning efter skolan. Så skönt att bara kunna slappna av nu och så skönt att det snart är jullov. 
Jag har så mycket jag ska hinna med på lovet ang. mitt liv och bloggen. Jag ska kötta galet på mellandagsrean, måste börja göra en lista på allt jag vill ha nytt. Efter jag hoppade av skolan och var helt pank så måste jag verkligen ta igen det nu och köpa massa saker nytt som både tagit slut, jag har tröttnat på och yadayada. Jag ska även fixa bloggdesignen, sen ska jag göra upp ett schema hur jag ska fixa blogginlägg och jag ska verkligen försöka ta det på allvar. 
 
Nu ska jag bara slappa exakt hela kvällen och sen gå och lägga mig i tid. Jag älskar verkligen att sova haha!

onsdag

Ligger som en död fisk i sängen, har vart så otroligt trött hela dagen och det är fortfarande inte bättre även fast jag har vart hemma över en timma. Dagen började med juridikprov och jag blev grymt sur när jag insåg att jag läst fel på en A fråga som jag vet hade klarat...
Hade sen 4 timmar håltimma så jag och Linnéa drog hela götgatan, drottningatan och hötorget för att leta lite julklappar och sen drog jag tillbaka till skolan för psykologi. 
 
Så skönt för nu har jag bara företagsekonomi som jag ska vara klar med på fredag sen är jag typ fri. I helgen så ska jag skriva CV och söka massa jobb. Jättemånga i klassen har fått jobb den senaste veckan så måste nog också börja söka, skulle ju va najs med lite extra cash i fickan! 

dog bara nästan

Kom hem för ca en timma sen och har fortfarande inte rört mig ur fläcken, är så jäkla trött efter skolan så vill bara lägga mig och sova en liten stund... Vilket jag funderar på att göra faktiskt hehe. Jag gjorde den muntliga visningen imorse på svenskan och det gick väl helt okej. Med "helt okej" menar jag att jag klarade mig igenom de utan att dö. Dog bara nästan. Gjorde bara inför Linnéa och Fanny vilket var jätteskönt men tycker fortfarande det är megajobbigt. Sen när jag sa fel så började jag skratta mitt i allt också, typiskt mig. Fick iallafall 1 1/2 timmes längre lunch och fick sluta nästan 2 timmar tidigare idag vilket gjorde mig tusen gånger gladare!
Imorgon har jag prov sen är jag praktiskt taget fri från allt innan lovet, iallafall vad jag vet. Ska bli riktigt skönt och kunna koppla av lite för just nu är jag rätt aå stressad för skjuter alltid upp allt till sista sekund. 
 
Senare ikväll kommer mamma över hit ett litet tag, hon tar även med sig min bas, oboy och nutella. Me very happy ♥

a flying fuck

Vet att jag inte bloggade igår, men skulle möta upp en person som aldrig blev av och som dessutom ställde in i lördags också. Blev en aning irriterad och åkte hem istället men just nu är jag way too tired to give a flying fuck. Jag orkar inte med mitt liv och jag orkar inte med skolan. Vill bara gå i ide just nu. Har så himla mycket i skolan nu innan lovet. Den här terminen har gått så himla fort och jag har verkligen mått bra mestadels av tiden och inte haft svårt att gå till skolan. 
Men nu när jag ska hålla en muntlig visning (eftersom jag går mäklarlinje) för endast några tjejer i klassen som jag känner mig 100% säker med men ändå mår jag så piss över det så jag nästan vill strunta att gå dit imorgon. Jag kan verkligen inte stå framför en grupp med personer och snacka, ganska töntigt om eftersom jag faktiskt går mäklarlinjen jag vet. Men jag mår jättedåligt, kan inte stå upp ordentligt och kan inte andas normalt. Det kanske är scenskräck? 
 
Nu ska jag skriva lite svenska då, ska översätta en svensk låt till engelska och måste även plugga till juridikprovet på onsdag. Usssch, vill bara sova. Hoppas ni mår lite bättre än jag iallafall ♥

071213

Sitter och poppar radion för fulla muggar, planerna jag hade för idag ändrades och har därför inte gjort något speciellt. Ska faktiskt plugga företagsekonomi nu tänkte jag, helt sjukt att jag pluggar på en lördag men kommer bli så skönt när det är över. Jag tycker dock att företagsekonomi är ganska kul, jag valde ju trots ekonomilinjen för det intresserar mig :)
Resten av kvällen blir väl lugn, som alltid. Är lite småsur för måste äta falukorv med makaroner igen för åt upp all annan mat igår haha... Orkar verkligen inte gå ut i blåsten igen även fast det bara tar några minuter.
 
Förresten, ni som kollade på idolfinalen igår. Vann rätt person? Själv tycker jag inte det, tycker Kevin kan hålla sig till fotboll. Trodde verkligen Erik skulle vinna, men han kommer lätt kunna få en karriär efter detta medan jag tror Kevin endast kommer spela på sommarkrysset och sen va med i melodifestivalen och sen är han bortglömd.
 

False lash telescopic

Ganska omöjligt att få bra på bild.. Men drog i vilket fall ner snabbt till centrum runt 12 tiden och köpte den här. Min andra mascara började ta slut och smula sig så det var verkligen dags att köpa en ny. 135 kr på Åhléns om jag inte minns fel!
Har haft den här förut och den är verkligen grym, så jag tipsar verkligen om den här. 

finally friday

Herregud, Sven är ju helt craycray. Blir nästan lite rädd även fast jag sitter här inne för att rutorna skakar. Skolan var inget speciellt idag, förutom att idag blev jag och Ida klara med våran podcast till engelskan vilket var sjukt skönt för den var ganska jobbig att spela in. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite juridik för jag kan ingenting och har prov på onsdag eller torsdag, känns ju mindre skönt haha. Sen kl. 20.00 är det ju idol, har ju inte missat ett enda program ännu och kan ju inte missa finalen ikväll. Trodde jag skulle få sällskap men så blev det inte, så nu får jag sitta här själv. Jag har iallafall för första gången gått och handlat själv, med mamma i telefonen haha! Vuxenpoäng till mig.

Första snön

Idag kom första snön och allt man såg från klassrumfönstret var stora vita flingor som bara föll helt tynglöst. Otroligt fint, tills det blev slask av allt och jag fick gå med blöta skor. Jag vet att det kommer bli värre, det sägs ju att det blir snöstorm imorgon också, och jag kan inte sluta längta bort till värmen. 49 dagar kvar och jag taggar till tusen med bästa Elin!
 

livet flyter på

Jag var alltså glad för jag skulle beställa min Hunkydory kofta tills jag gick in på datorn och såg att den va slutsåld. Jag är helt förkrossad haha... Har velat haft den så länge, men det är väl inte meningen att jag skulle ha den. Sitter iallafall hemmahemma nu med mina älskade kissemissar, är så fruktansvärt trött men måste plugga lite för har så mycket just nu som måste bli klar tills nästa vecka.
Känns som att det var måndag igår så den här veckan har gått hur fort som helst för mig. Nu ska jag bara kötta vidare, det är 7 skoldagar + 2 praktikdagar kvar i skolan tills det är jullov och det klarar jag!!
 

onsdag

Jag brukar gilla lite välstekt mat, men haha jag vet inte vad som har hänt. Kan inte ens laga falukorv... Då är det illa. Har väl inte gjort så mycket sedan jag kom hem, mötte mamma vid stationen och hon följde med hem och vi spanade in källaren och tvättstugan, har inte vågat gå ner dit själv än haha. Har jobbat lite företagsekonomi och lagat mat, är även lite sur för hade hoppats på att se efterlyst ikväll men sen ville varken trean eller femman funka på TVn, fast dom gjorde de häromdagen!? 
 
Är sjukt trött, men ska nog börja skriva på mitt manus inför svenskan tills nästa vecka. Vi ska ha "visning" eftersom jag går ju mäklarlinje. Lite segt för man måste verkligen överdriva som fan vilket jag inte kan göra på beställning eller inför en grupp (!!!) Sen ska jag sova och det ska bli megaskönt verkligen. Puss ♥
 

tisdag

Tre snygga bilder från helgen!
 
Var så trött på vägen hem att jag somnade i bilen, men det var så skönt. Det absolut bästa är verkligen att sova efter skolan, vart spelar typ ingen roll haha. Har ju haft ont i kroppen sen i söndags när jag byggde ihop byrån hemma hos mig så hade inte med mig idrottskläder idag, slutade dock att jag var med och dansade bugg iallafall, det var ganska kul faktiskt! Kanske därför jag är så trött? Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och ladda upp för imorgon, har sovmorgon men jag tackar ändå inte nej till en extra timme sömn när jag väl får chansen. 
Sitter och snackar tjejsnack med Jinet, alltså alla borde ha en vän som henne. Synd bara att hon bor 100 mil ifrån mig och att vi inte träffas alls ofta. 

Luke Friend

Såg på Nattis blogg att hon hade visat Luke Friend, hade själv inte lyssnat på honom om jag ska vara ärlig så tog mig tid att lyssnade på ett par låtar, kan nu säga att jag lyssnar på alla låtar om och om igen. Så otroligt bra. 

måndag

Tänkte fixa ett collage med nyårsklänningar från Nelly, men hittar verkligen inga jag tycker om speciellt mycket. Försöker verkligen hitta någonting att blogga om men jag hittar verkligen ingenting. Blir typ sur på mig själv för jag inte uppdaterar bloggen som jag ska, och det suger för jag vill verkligen satsa på bloggen... Nog om klagomål, åt mig själv dessutom. Jag ska fixa en snygg design och sedan verkligen satsa. Börja ta fina bilder och göra roliga inlägg. 
 
Har precis kollat klart på tonårsbossen och har försökt gjort lite psykologi. Snart är det jullov så det är bara att hålla ut, har väldigt mycket i skolan just nu som ska in, har inte ens koll längre men jag glömmer jämt bort så kommer säkert faila totalt nu. 

en bra lördag

Idag vaknade jag upp bredvid några bra personer, även mina första gäster till lägenheten. Nu har dom dragit och jag sitter här och väntar på pappa, vi ska nämnligen åka till IKEA och förhoppningavis får jag med mig en byrå hem hit. 
Gårdagen var iallafall grym och jag ville inte sätta mig framför datorn utan bara ha kul. Jag, Elin och Mickis drog hit på eftermiddagen, drog ner till coop och handlade mat och sen fick Mickis laga chicken tika masala till oss hahaha. Sen efteråt blev det pepparkakshusbyggning. Självklart kommer ni få se det (var beredd på att det är världens fulaste) Det var meningen att vi skulle ha filmkväll men det enda vi gjorde var att lyssna på musik, bygga pepparkakshus och pratade massor med skit, som vanligt. Nä men nu måste jag göra mig i ordning. Ni får ha en fortsatt trevlig söndag! :)