Något jag alltid kommer minnas

 
Tänker på det här nästan varje dag och det är snart ett år sedan och jag är säker på att jag aldrig kommer glömma just dessa minuter. Det är de snabbast minuterna i mitt liv men de gick ändå i slowmotion, förstår ni?
Jag och Louise har varit galna i Justin Bieber hur länge som helst, och ni kan fråga vem som helst i våran gamla skola, alla visste typ vilka vi var eftersom vi var jag tror de enda som gillade honom... Vi var dom som tyckte att han var så jävla sexig med den där pottfrillan och sjöng One Thing och hade en grå munkjacka på sig. Haha don't judge, han var söt okej!
 
Jag bjöd iallafall med henne till London för 4 härliga dagar i våriga London, massa shopping, hänga på Milkshake City och bara ha allmänt kul bara. Till några dagar innan jag kollar på en video där Justin säger att han kommer till London för promotion för Boyfriend, dagen efter vi hade kommit dit. 
Jag minns hur vi sprang runt i London och vi visste inte ens vart vi var på väg haha... Vi hade inga kartor, inget internet eller nåt så vi var helt lost men ja, till slut så hittade vi faktiskt till hans hotell och tro det eller ej men vi var bara tvugna att stå där max 20 min tills han kom ut till fönstet och sedan kanske ytterligare 10-15 minuter tills han gick ut och åkte iväg. Fansen blev helt crazy bananas och började springa efter bilen och då tänkte vi typ yolo och gjorde detsamma haha... Jag menar, ni hade gjort detsamma om ni var i våran situation. Men det bästa av allt är ju faktiskt att jag hade ögonkontakt med honom och jag rörde hans hand. Och en annan sak som jag är så himla glad över är att jag var där en av hans bra dagar, ibland kan han ju bara gömma sig för alla och vara lite sådär småsur på alla men denna dag var han så glad, man såg verkligen hur glad han var, vilken utstrålning han hade alltså. Och fiiiiifaaaan vad vacker han är.... Jag har vart mindre än en meter ifrån honom och han är helt flawless. 
 
Har även massa videos från resan, men dom tänker jag inte visa hahah!
 
 
Dock finns det vääääääääldigt många saker jag aldrig kommer glömma, det här var bara en av sakerna. Vet att någon kommer antagligen nämna One Direction och då kan jag ju passa på och säga att den är helt en annan sak men det är något jag aldrig i hela mitt liv heller komma och glömma och det är once in a lifetime!


Evve-Normal is boring!

Sv: Åh tack :)

2013-02-14 @ 00:06:21
URL: http://evvesliv.blogg.se
felicia

justin<3

2013-02-14 @ 00:12:46
URL: http://efji.blogg.se
Rebecca

grymt ;)

2013-02-14 @ 00:37:33
URL: http://rebeckhaam.blogg.se
basebollivet.blogg.se

Men vad roligt :)

2013-02-14 @ 05:55:58
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Kajsa

Hej nu är dagens blogg dragen, kika in och se om du vann, annars kan du vara med nu igen.

2013-02-14 @ 08:05:00
URL: http://spystina.blogg.se
Ida

Såå coolt, himla avis!

2013-02-14 @ 16:33:06
URL: http://idlio.blogg.se
Mikaella

MEN OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag älskar honom mer än allt och hade gjort allt för att uppleva det där typ, haha. Bara att få se honom!!

s: ÅH TACK! :)

2013-02-14 @ 21:37:57
URL: http://mhbs.blogg.se
Emelie

Himla coolt ju!! Och han har ju blivit riktigt snygg hehe .. ;)

2013-02-14 @ 23:37:38
URL: http://nattstad.se/bymelli
Lollo

Åh bästa.
Lol jag sitter och kollar igenom din blogg (Stalker) HAhaha nejrå, men bästaaaaa <3

2013-07-26 @ 22:33:02
URL: http://marialouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: