Vi kaosar i Indien

En sötisbild på mig och Elin några dagar efter vi kom ner hit. Kan glatt säga att vi är lite mer färgade nu ;-))) 
 
De senaste dagarna har vart sjukt kul, lite pinsamma, lite kaosiga och avslappnade. Vi har inte direkt gjort något speciellt sen i lördags då vi var på night market. Dock var det inte alls lika kul som förra året, stor besvikelse. Men jag hittade en tshirt iallafall! Resten av dagarna har vi bara chillat på stranden vid vårat shack och solat och badat, så himla skönt. 
 
I lördags efter vi kom hem från marknaden så drog vi till våran lilla bar och hängde med våra kompisar in på småtimmarna, vi satt vid Baga beach och hade jättekul. När vi blev skjutsade hem så står min pappa vid utfarten och kan ju inte påstå att han var jätteglad. Han var på väg till polisen med våra pass och allt haha. Lite kul när man tänker på det i efterhand, dock fick jag lite dåligt samvete. 
 
Igår gjorde vi väl bara samma sak, vi chillade vid beachen och sen drog vi till baren, igen haha och sen satte vi oss vid Calangute beach och hade kul. Igår hade vi dock en viss tid att vara hemma eftersom dagen innan blev lite kaosad. Helt sjukt när man tänker efter för dessa dagarna har verkligen vart sjukt roliga och vi har upplevt mycket, de här kommer vi nog sent glömma! Vi lär väl dra dit ikväll också sen får vi se vad vi alla hittar på efter dom har slutat sitt shift kl 1 i natt, om dom bara skjutsar hem oss eller om vi hittar på något :) Ha det gött!


sannas rum - DESIGNUTLOTTNING I BLOGGEN

Guud vad underbar bild :) Skulle gärna åka utomlands :)

2014-02-06 @ 14:41:04
URL: http://sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: