NU: Jobba

Mickis drog runt 9 och jag sov vidare till 10. Igår var vi som sagt på IKEA i ett par timmar och kan visa vad jag köpt senare ikväll. Nu ska jag jobba till 17.00. Ciao! 

Fredag!

Jag är så himla irriterad just nu. Igår så bokade jag tvättstugan 7-11, jag klev upp 8 och skulle börja tvätta då jag är upptagen under dagen. När jag kom ner dit så är det någon som har tagit min tid (!!!) Fan va irriterad jag är. Lite dålig stil faktiskt då jag hade satt min plupp och jag hade fortfarande 3 timmar att tvätta och det tydligt står på dörren "ta ingens tvättid utan dialog" Jo tjena... 
 
Aja, ska ner snart igen och kolla om den är ledig. Annars får jag väl börja 11.00. Senare under dagen ska jag vara med Mickis. Vi ska åka till IKEA och köpa lite saker till hem hit och sedan ska vi ha sleepover. Enda lediga dagen den här helgen och det ska bli kul att faktiskt göra något! 

Sommarnytt!

Gina Tricot / Vila / H&M 

Kristi Himmelsfärdsdag

Gårdagen var verkligen hur grym som helst. Jag slutade 10.40 men stannade kvar i skolan i några timmar för att äta lunch och hänga med klassen lite. Så himla mysigt! Sedan drog Linnéa och jag på vår shoppingrunda vi alltid gör på onsdagar. Jag var osminkad hela dagen igår, har inte gått till skolan utan smink på fleeeera år men gud så skönt det var! Senare på eftermiddagen åkte jag hem till mina föräldrar, kollade på Awkward hela kvällen. Så himla bra dag. 
 
15.30 börjar jag jobba, innan ska jag försöka fixa något att äta. Kvällen blir nog rätt lugn annars. Hoppas ni har en bra torsdag!

Q&A

har du falska ögonfransar där? sjukt långa de såg ut på bilden:) vilken maskar använde du för denna sminkningen?
Ja jag har lösögonfransar på de bilder du menade. Annars så använder jag en vattenfast mascara från Yves Rocher som verkligen är huuuur bra som helst. Vet inte vad den heter men den är lila. 
 
Vad blir det för skillnad på vi druvorna om man äter dom som vanligt eller frysta? Förutom att dom är helt kalla..
Man ska ha dom i frysen rätt så länge så dom faktiskt blir helt genomfrusna och då smakar det lite som isglass.
 
Hej Li. 
Eftersom att du har katter och kanske förstår bättre... min mamma har gett bort mina två skatter, mina två katter för snart 3 månader sedan. Hon gav bort de eftersom att hennes pojkvän är allergisk. Jag har varit djupt deprimerad ända sedan de försvann, och har försökt att få henne att ta tillbaka de men hon antyder att jag kommer komma över de. 
Jag mår så himla dåligt. Har du några tips på vad jag kan göra för att må bättre eller för att få henne att ta tillbaka de? Jag har mutat, gråtit, förhandlat och hotat men inget har hjälpt.
Oj, eeehhh om jag ska vara ärlig har jag inga bra tips eller något sånt för jag själv skulle nog tycka likadant som du. 
 
Åååh vart är kjolen ifrån?
Kjolen kommer från H&M! 
 

Bra dag

Idag har vart en så himla bra dag, även att det blåst och varit väldigt kallt. Man märker verkligen att skolan är på väg att sluta och det gör mig bara på ännu bättre humör. Min klass är så himla underbar och livet bara leker. 
Idag hade jag min svenska nationella, jag och Linnéa hade tillsammans och pratade ca 8 minuter. Ämnet var "olika världar" och vi valde att berätta om utomjordingar. Låter kanske som ett rätt oseriöst ämne det var både roligt och intressant. Den ännu bättre saken var ju att vi fick A på den, så glad! 
 
För att fira våra bra betyg så går vi ju alltid och shoppar (vi shoppar dock alla andra dagar också så det gör ingen stor skillnad, men man känner sig mer värd sakerna om man gjort bra ifrån sig!!) Efter skolan satte vi oss på Espresso house, tog en frapino och pluggade juridik och sedan gick vi runt hela stan kändes de som. Jag, som letar efter massa saker hittar ju självklart inget som jag ville ha. Men jag köpte kjolen på bilden för endast 99kr! 

Thai

Hejsan! Känner att jag är inne i nån sorts "blogga varannan dag" period just nu haha. Men jag hoppas att ni förstår eftersom ni har antagligen också väldigt mycket i skolan just nu. Men snart slutar den, jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga och idag gick även karaktän ut på mitt domän så jag kan äntligen skaffa .se igen, men jag gör det när jag kan blogga mer! 
 
Är iallafall hemma hos mina föräldrar just nu, vi köpte hämtmat och resten av kvällen blir lugn. Jobbade både igår och idag och det är fan hemskt just nu. Det är så himla mycket folk hela tiden eftersom den ligger vid hamnen, vi har en termometer inne och den visade 35 grader idag. Jag klarar verkligen inte av värme men ändå måste jag springa runt där. USCCHH. 
Igår var jag iallafall med Elin på kvällen och vi valde att gå på bio och se Bad Neighbours och fyyyfan va bra den var! Har nog aldrig skrattat så mycket på en bio och Zac och Dave är ju typ to die for! Rekomenderar verkligen att se den nu när den går på bio.  

Friday is my second favorite F word

Äntligen fredag och jag vill bara sova till sommarlovet just nu. Nu är alla mattedelar i NP gjorda och fyfan vilket hetvetesdag det har vart idag. Jag satt och pluggade igår i ungefär 5 timmar, potenser, funktioner och allt vad det var. TYP INGET AV DE KOM PÅ PROVET. Kunde ju typ ingenting kändes de som efteråt när alla satt och diskuterade vad de hade svarat. Uscchhh. Vi får väl se om jag blir godkänd eller inte. 
 
Jag ska se om någon vill göra något lite senare, om inte så kommer jag väl sitta här resten av kvällen. Kolla på lite serier och skriva på de uppgifter vi har tills nästa vecka så jag slipper stressa senare! 

Missoni

Onsdagen avklarad, så skönt! Nu har över halva veckan gott och onsdag är den skönaste dagen. På fredag slutar jag egentligen 11.40 men pga av nationella i matte slutar jag 15.00 vilket suger så himla hårt. Men ska bli himla skönt att bli av med det provet, gud så nervös jag är över det. Fick även reda på resultatet från Svenska NP och fick A på uppsatsen, är superglad!
 
Varje onsdag denna termin så har jag alltid tvingat med Linnéa på vår långa lunch (från 10.40 - 12.45) för en liten shoppingrunda. Vi drar alltid hela Götgatan men vi har också hunnit med att köra hela Drottninggatan en gång haha! Idag fick vi båda faktiskt med oss dessa Missoni inspirerade byxorna från Alice, eller Belle Shoes, eller ja... whatever. Därifrån iallafall. De kostade 299 kr och 500 kr för två st, tyvärr hade jag inte råd just idag för annars hade jag köpt ett par bruna byxor också. Första gången jag såg dessa byxor så tyckte jag att de var sjukt fula men tycker verkligen om dem nu. Att de dessutom är världens skönaste byxor gör ju bara saken ännu bättre, dock förstår jag varför alla inte tycker de är snygga eftersom de är lite speciella :)

Måndag

Hej bloggisen! Sorry att jag inte uppdaterade igår men var tvungen att hoppa in och jobba lite och sen åkte jag hem, pluggade lite och spenderade lite tid min min familj. Nu sitter jag iallafall hemma, med rullgardinerna uppe för en gångs skull haha. Jag har bara vart i skolan idag, solade lite när jag kom hem och nu håller jag på att göra middag. I lördags var jag på Size In The Park med Elin och Norea men vi drog rätt så tidigt då vi inte alls tyckte de va speciellt kul. Jättedåligt ljud och allt folk var så jobbiga haha.
 
Har verkligen supermycket i skolan just nu, har gjort klart alla inlämningar men har så himla mycket prov osv så vet inte riktigt vart jag ska ta mig till. Snart är det iallafall sommarlov och vi får hålla oss dit, det går snabbt! Har börjat kolla på skolavslutningsklänningar men hittar ingen, slutar alltid med att jag går dit i något fult :(

3 years

Är lite blödig idag då tre år sedan jag träffade mina fina pojkar för första gången. Buuuhuuu tiden går så himla snabbt. Har dom att tacka för alla fina minnen och alla fina vänner jag fått de senaste åren 
 
Okej ingen av dessa bilder är från 17 maj 2011 för dom är FÖR hemska för att visa upp. Dessa är inte lika hemska men skäms fortfarande lite hahhahah yålå, åh mina snuffisar. å
 
 

Rebecca Stella for Nelly

Klänning HÄR / Linne HÄR / Kjol HÄR / Tröja 1 HÄR / Tröja 2 HÄR / Klänning HÄR

Roligaste dagen

Man märker verkligen att det är vår nu och går mot även varmare tider. När det är ljust ute på morgonen när jag går upp, jag vill ut till bussen så tidigt som möjligt för att sitta i solen och njuta och folket blir så himla mycket gladre. Vår ♡
 
Asså idag har vart en riktigt bra dag, är så himla glad. Jag har gjort klart massor av inlämningar + en spanska muntlig och det är så himla skönt att få bort dom från listan på min att-göra-lista. Har skrattat så himla mycket idag och det gör mig på så himla bättre humör. När jag och Linnéa sa hejdå till varandra på TC och gick upp till våra tåg, jag gick in på mitt tåg och satte mig ner och efter några sekunder kollade jag ut genom fönstet och då satt hon precis bredvid mig i hennes tåg. Vi satt och skrattade åt varandra och jag började gråta för jag skrattade så mycket. De folk som var på tåget måste trott jag var störd eller något men det var så himla kul. Ikväll blir det väl bara lite plugg men annars tänker jag faktiskt unna mig med lite gott och lite seriekollande! 

Misfits ♡

 

Min skola är bäst ibland

Bevis: 
Idag var vårt lilla allrum i skolan fyllt med massa snacks och självklart typ frossade vi från mäklarklassen lite för mycket haha! Tisdagen är snart över kan jag längtar till att få gå och sova med Lennart, åkte hem idag och varför vet jag inte riktigt. Skulle solat efter skolan idag men glömde ta ut pengar och var tvungen att gå enda ner till centrum för att ta ut dom för att sen kunna sola vid solariumet precis vid mig, inte så värt... Jag gör det imorgon istället. Har pluggat hela kvällen och har skrivit klart min engelskuppsats som vi fick igår och sen ska vara klar om 2 veckor, allt bra att vara ute i god tid ju hehe. 

Make up wanties

makeup
 Klicka på kollaget för att vart allt kommer ifrån! 
 
Jag vet att när jag får min lön ska jag springa in på Sephora och unna mig lite saker. Behöver egentligen köpa en helt ny sminkväska med allt nytt i men man får ta lite saker i taget. Hatar verkligen att lägga ut pengar på smink för de är så himla dyrt, men älskar smink så himla mycket!

Nån var glad och se mig igår :)

Sitter och blöder näsblod, hur mysigt? Haha, skämtosido, gör alltid de när jag inte sovit ordentligt så jag är liksom inte förvånad. Kom hem runt 4 och sen dess har jag nästan bara suttit med en samhällsuppgift som jag blev klar med för ett tag sedan. Har precis ätit middag, pannkakor (fyfan vad jag suger på att laga mat asså...) och nu ska jag skriva lite på min engelskauppgift. Det är absolut inte det första jag skulle vilja göra nu. Vill egentligen bara lägga mig i sängen, äta vindruvor och chilla med livet men det här är sånt som måste göras faktiskt. Snart sommarlov, man får tänka positivt! 
 
Blev tyvärr ingen bio igår, hoppas dock på att se den snart iallafall! Eftersom allt blev inställt så åkte jag hem istället, satt med VÄRLDENS konstigaste kille på tåget men ville inte vara ohövlig och byta plats och sen gosade jag med Lennart och kollade på senaste avsnitted av TVD (igen) med mamma. 

Interior

Som ni vet har jag haft rätt så svårt att inreda min lägenhet och veta hur jag vill ha det. Till en början när jag såg hur tjejen innan hade ville jag ha lite mer av ett lila tema för så som hon hade var verkligen hur fint som helst! Men sen ville jag ha allt vitt, men nu har jag på nåt sätt också kommit över det. Det är väldigt snyggt att ha vitt, men nu för tiden så har alla det och det skulle vara kul och vara lite egen än att bara härma alla.
 
Just därför har jag nu bestämt mig, jag vet inte vad man ska kalla det men som på bilderna ovan. Dock inte till en överdrift för de kan se rätt så konstigt ut. Dock så finns det ju så många stilar på den här "stilen" också. Vill jag ha ljust? Vill jag ha mörkt? Det är så svårt så jag får typ huvudvärk. Ska iallafall klura ut vart man kan hitta sådana här saker till ett vettigt pris, det är ju inte direkt saker som man kan köpa på IKEA.
 

Jobb, bio, mat

Som sagt har jag inga bra bilder men passade på att kolla igenom gamla album och ser massa sånahär. Saknar min kisse så himla mycket :( Lätt det svåraste med att flytta hemifrån...
 
Vaknade precis och är fortfarande hur trött som helst även fast jag vaknade av mig själv, förstår ni nu vad jag menar? Jag får liksom inte sova ut känns det som. Idag väntas jobb till kl 17 och sen ska jag till stan och träffa Elin och Emelie, vi ska äta middag och kolla på bio. Så kul! Känns helt sjukt, träffade ju Elin häromdag i och för sig men ändå så hade vi inte träffats på 2 månader, Emelie har jag inte träffat sedan innan Indien någongång tror jag. Det är så synd att man hinner träffa alla så sällan just nu. 

Heja Sverige

Blir så besviken på mig själv när jag inte bloggar som jag ska, men jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Borde inte ha dåliga bortförklaringar att jag är upptagen och allt det där skitsnacket men det är ju sant. Som ni vet är jag trött hela tiden av min vakna tid, jag är i skolan och på helgerna jobbar jag. Jag tar nästintill inga bilder alls och har ingen inspiration alls. Just därför tänkte jag fråga er vad ni vill jag ska blogga om? Har ni något speciellt ni vill veta? Något speciellt ni vill läsa om? Ska verkligen försöka klura ut några inlägg till er!
 
Förövrigt ligger jag i min säng nu och kollar på Eurovision Song Contest. Jag visste inte att det var ikväll så har inte sett alla bidrag men jag vill ju såklart att Sanna ska vinna! Ska väl sova so fort det är över (läs så fort jag vet hur vida sverige kommer vinna eller inte) eftersom jag jobbar imorgon. 

Thank God it's Friday

Kom hem från jobbet för ca en halv timma sedan och har verkligen huvudvärken från helvetet. Skolan var chill idag, som alla fredagar är. Fick reda på att jag och min grupp i företagsekonomin fick A på vårat företag och är verkligen jättenöjd! Efter skolan drog jag och mamma till Ica Maxi och sedan skjutsade hon mig till jobbet. Sista timmen var hela donken typ tom och inga kom så tiden gick hur segt som helst. 
 
Idag på lektionen kollade jag på veckans avsnitt av The Vampire Diaries och allt kom verkligen som en chock. Ville så gärna berätta för Linnéa men hon hade inte sett det en men jag fick allvarligt typ panik. Vill bara gråta hahaha. Någon som har sett det?! Vill inte spoila haha. Älskar dock när den serien får alla oväntande slut men nejnejneeeeeej.
 
Bjuder på en låt som jag spelar non stop, så bra!

LESS | MORE

 
 

Frusna vindruvor

Håller på att göra mat nu och ska sedan plugga lite. Ska fortsätta skriva på en svenskuppsats och även inför en muntlig sak som kanske är imorgon. Dagen har iallafall vart okej, hade nationella i svenska, uppsatsskrivning och jag tror det gick bra iallafall. Jag skrev ca 560 ord av max 600 så det kändes bra. 
 
Ställde precis in laxen i ugnen och kan inte vänta med att få äta den. Lax är verkligen en av de godaste sakerna jag vet och skulle lätt kunna äta det alla dagar i veckan typ haha. Jag har även ställt in mina vindruvor i frysen, har hört att det ska vara jättegott. Så hoppas på att kunna äta dom redan ikväll. 

Så trött

Har mest "fuck it" attityden till skolan, jobbet, livet, ja allt just nu. Som jag sa stannade jag hemma igår för att vila och det gjorde jag. Jag pluggade klart allting och ligger bra i allting i skolan just nu men jag är fortfarande så trött och jag vet inte vad jag ska göra åt saken!? Hur mycket jag än sover så är jag fortfarande trött. När jag kom hem från skolan la jag mig ner men kunde inte somna men på något sett slutade det ändå med att jag gick tio minuter innan jag började och jag hann i tid + hinna byta om. Rekort typ haha. 
 
Elin sov iallafall här igår och det var jättekul att träffas igen. Vi har alltid så galna ideér. Runt 9 drog vi till jobbet och käkade haha. Tjockisar men så värt. Nu ska jag duscha, skriva lite på min uppsats och sen sova tror jag. Hinner inte äta middag :( 
 

Bad Neighbours

Den 9 maj är det premiär på "Bad Neighbours" och jag vill så gärna se den, ska försöka hitta nån rolig människa och gå med. Zac Efron är så jävla snygg det är löjligt haha!

I got 99 problems and they all end in 4 weeks

Jag är en av de person som ibland blir hysterisk och får ett break down om jag inte får mat eller om jag inte får sova tillräckligt. Kände lite så imorse och därför valde jag att stanna hemma. Jag har inte sovit ordentligt på flera veckor och jag behöver verkligen det för att må bra. Ska bara ta det lugnt nu så jag blir lite piggare, är fortfarande trött som fan men kunde inte sova längre. Ska städa lite och kl 11 så bokade jag tvättstugan och ska tvätta lite saker, den var inte ledig förrän på lördag annars så hallelujah för de. 
 
Ikväll sover Elin här och det ska bli jättekul. Det låter helt sjukt men vi har inte träffats sen vi var på You Me At Six och det var 2 månader sedan. Vi båda har bara haft så fullt upp men finally!

Devil May Cry


Ny vecka

Äntligen hemma efter en lång dag, okej har vart hemma i snart en timma haha. Har vart så himla trött idag så ska verkligen försöka gå och lägga mig tidigt imorgon. Idag var det nationellt prov i svenska och jag tror det gick helt okej. En sak jag inte fattar är hur folk kan bli nervösa och försöka plugga inför nationella? Matten, visst I get it. Men resten? Det går ju inte. Take a chillpill peopleee. Ta det bara som de kommer och stressa inte över det!
 
Resten av kvällen kommer endast bestå av att plugga och laga mat. Har lite att göra i skolan just nu, tydligen så hade jag en inlämning samhällskunskap som skulle vart inne för 2 veckor sedan men hon hade inte satt något datum, har ett svenskaseminarium på onsdag och även lite spanska och vill bli klar med allt idag. Hur mår ni? ♥

sunday, funday

Detta får tyvärr bli ett bildlöst inlägg. Har absolut inga bilder och vill inte upprepa samma bilder om och om inge. Fattar inte varför jag inte kan sova när jag väl kan och vill. Vaknade kl 8 imorse och kunde inte sova om. Har legat och kollat på Hart Of Dixie och sen pratat med Helena i typ 1 1/2 timma, alltid lika kul att catcha upp lite! Borde typ försöka nappa ett litet tag för är så trött så jag har ont i huvudet och sedan börja göra mig iordning för jag börjar jobba kl 16.00.
 
Inatt satt jag bara och snackade med min kompis från New York, började snacka med henne häromdagen och vi har verkligen allt gemensamt. Vi satt och skickade videos på varandra och typ gjorde apartmenttours och allt. Det var så himla kul haha! Så trots att jag är lite seg idag så var de värt det. 
 
Förresten, vad kul att ni tycker om min nya design :) 

Fullt ös & ang. negativa kommentarer

 
Jag har verkligen haft fullt upp idag. Jag vaknade upp bredvid världens bästa katt och vi låg kvar i flera timmar och bara slappade. Så himla mysigt! Lite senare fixade mamma och jag en av våra tvs som bara stått hemma så nu har jag äntligen den hemma i lägenheten. Från att gå från 22" till 42" känns ju inte helt fel. Sedan åkte vi till elgiganten och bytte mina urbanears som har gått sönder och sedan in på lite andra butiker. Kollade på lite mattor, kuddar osv och fick lite inspiration! Jag jobbade i onsdags, torsdags och igår, jag är ledig idag och jobbar imorgon. Detta är då alltså min enda lediga dag på långhelgen och kan ni gissa vart vi åt lunch? 
 
På senaste tiden har jag fått lite kommentarer hit och dit och det är inte direkt några roliga kommentarer. Under mitt 1 1/5 jag bloggat på den här bloggen så har jag aldrig någonsin fått negativa kommentarer men nu helt plötsligt så får jag det. Gör jag något fel? Har jag ändrat bloggstil? Jag bloggar tydligen som "en 13-åring" stod det i en kommentar senast idag. Ja, jag har skrivit att jag hängt med killarna i One Direction flera gånger men det är för att ni vill läsa om det, sen får jag skit för att jag tydligen "skryter" om det. Sedan när jag håller personer hemliga så är det också jävligt töntigt av mig. Vet liksom vad jag ska göra då? Vill iallafall säga till de personer som kommenterar såna saker inte behöver läsa min blogg. Jag skriver exakt vad jag vill och jag skriver faktiskt egentligen bara för min egen skull, sen att folk valt att läsa är bara kul! Man kan tyvärr inte tillfredsställa alla personer samtidigt. Vad man än skriver så kommer alltid någon vara missnöjd. 
 
På tal om något helt annat, vad tycker ni om min design då? 

Problem

Den här låten har spelats ur mina högtalare de senaste dagarna och jag kan inte få nog. Har aldrig riktigt fatsat för Ariana för har tyckt hennes låtar har vart lite för tråkiga men jag hoppas att hennes nya album kommer låta såhär!

7 bekännelser

 
- På senaste tiden har jag förändrats rätt så mycket tycker jag. Både min inställning på livet (wow so deep haha) och i mig själv! 
 
- Jag vet hur jag vill inreda min lägenhet och det är helt annorlunda från hur jag ville ha ett par månader senare. Nu måste jag bara hitta saker som jag tycker om.
 
- Det märkt så väl att sommaren är på g. Kan relatera till första bekännelsen men jag blir så himla mycket gladare och mer positiv, som kanske hela Sverige befolkning.
 
- Jag älskar godis men skulle kunna klara mig utan det. Något jag inte skulle klara mig utan är choklad. 
 
- Jag håller på att spara pengar till New York även fast det inte är säkert att jag ska åka haha.
 
- Jag är en sån person som alla säger "hon flippar aldrig, hon är så lugn." Men visst händer det är jag går lös någongång när jag är riktigt arg. Men då blir jag mer arg på mig själv eller med mig själv. Blir sällan arg bland folk... Dock när jag blir arg då blir jag riktigt jäkla arg. 
 
- Jag suger på att rita men jag valde ändå bild och form som tillval tills nästa år för jag vill verkligen lära mig. Jag har alltid velat rita, var jätteduktig när jag var liten men jag är kvar i det stadiet, om inte sämre? Jag har för dåligt tålamod för att sitta hemma och träna. 

Fredag!

Hello people! Har jobbat hela dagen och åkte sedan med pappa hem så nu sitter jag hos mina föräldrar. Imorgon ska jag fixa lite saker till min lägenhet och bara ta det lugnt. Är så otroligt trött så har sovit lite nu på kvällen men funderar fortfarande att gå och lägga mig tidigt. Har inte direkt något att skriva om då det inte händer speciellt mycket (läs ingenting) i mitt liv just nu. Allt handlar bara om skola och jobb tyvärr. 

Q&A

hur mycket tjänar du på din blogg li? jag är nyfiken på hur mycket man tjänar för jag är nyfiken på börja blogga själv och vill se hur mycket man tjänar:)
Jag tjänar inga lösa pengar på min blogg. Det enda jag "tjänar" på är att bli sponsrad, alltså får saker ibland. För att tjäna lite pengar på sin blogg måste man ha ganska många läsare. Det är alltså rätt så svårt att tjäna bra pengar på sin blogg. 
 
Li gumman, du passar sååå bra i kort hår som du hade förra året, klipp det igen.,Håret växer fort och du vill väl inte se ur som alla andra tjejer, vad är så speciellt med att vara en girl next Dior, nej du passar bäst i kort hår, då syns också din bränna bäst på bild:-)
Vet inte riktigt om jag ska svara på denna kommentar eller inte?? Men som du sa, det är bara hår och jag har faktiskt bestämt att jag ska spara ut det nu. Jag har haft kort hår nu i över ett år och är rätt så trött på det. Om att min bränna syns bäst på bild om jag har kort hår; 1. Jag har ingen bränna kvar. 2. Jag träffar folk irl också och om jag då har en bränna så syns den oavsätt min hårlängd ;) Kanske klipper av det nån mer gång i framtiden men inte just nu!
 
Kan inte du berätta lite om din skola, typ vad du tycker om den och din linje? Jag funderar på att söka dit i höst! :) Kram
Jag har skrivit om min skola flera gånger så kolla tillbaka i arkivet! Men kort sagt så tycker jag jättemycket om min skola och ångrar inte en sekund att jag sökte dit eller valde ekonomi!
 
Hur mår du nu? Med tanke på hur du mådde förut tänkte jag :)
Jag mår bra, jag är himla lycklig 99% av dagarna men visst finns det dagar jag bara vill gräva ner mig och stanna där tills allting har gått övet men såna dagar har väl alla :) 
 
Vem är ens den killen? Blir ju nyfiken haha
Haha... Det är en kille som bor i New York och sjunger och vi snackar. Jag vill faktiskt inte säga mer och jag hoppas ni förstår! 

I'm a Brooklyn Babe

Jag såg den här t-shirten på GinaTricots hemsida för ett par veckor sedan och jag kände mest "Jag MÅSTE ha den!" Som ni kanske minns la jag upp den i en wanties här på bloggen! Anyways, när jag var i stan med Mickis och Ida på lovet så gick jag runt i flera butiker men den fanns ingenstans men igår drog jag och Linnéa dit och jag hittade den. Så glad! 
 
Den kanske inte är megasnygg men jag kände verkligen behovet av att ha den. Först för jag är helt obsessed av New York förtillfället, sen snappade jag en bild till killen ni vet, (Han som smsade mig förut, har skrivit om det här) Han bor i Brooklyn och han tyckte det var jättekul haha. + att den var himla billig också, endast 99 kr! 
 
 

Hello May, let's rock this month!

Maj?! Ojoj vad tiden går fort. Nästan lite läskigt! Herregud är verkligen hur trött som helst. De senaste dagarna har jag fått jättelite sömn och varit helt död i skolan så det var verkligen skönt att sova ut lite. De bästa är typ att vakna av sig själv och sen veta att man kan ligga kvar i sängen i flera timmar och bara dra sig. Det ska jag göra idag! 
 
Kl. 15 börjar jobbet och ska väl göra lite saker innan. Gårdagens jobb var rätt så jobbigt faktiskt, majbrasan var precis där och vi var tvugna att ha vakter och poliser inne på restaurangen för det var smockfullt. Hur var eran valborg? :)