Valborg

En bild jag tog imorse på väg till lägenheten. Det var så himla dimmigt så det såg ut som ett moln hade ramlat ner haha. Tyckte bilen var rätt fin, helt oredigerad! :)
 
Åkte hem från skolan direkt och efter ett litet tag kom mamma med lite saker och sen gick jag och la mig. Har sovit ca en timma nu och är fortfatande hur trött som helst. Skulle lätt behövas en timma till egentligen, menmen... Håller på att göra mat nu och sen kl 19 börjar jag jobba. Kul och jobba på valborg? Nja. Men ändå rätt så glad att jag gör de, hade absolut inga planer inför kvällen och då hade de säkert slutat med att jag skulle suttit hemma iallafall. Nu slipper jag ju vara ensam haha!
 
Bara jag som hade rosa på mig idag? Idag är nämnligen 10års jubileum av Mean Girls. Vad passar inte bättre med rosa kläder på en onsdag!? So fetch! 

Make It To Me

"My mind runs away to you, with a thought I hope you'll see. Can't see where it's wandered to but I know where it wants to be.... Make it to me."

Tisdag, trött, tråkig

Sitter i min säng hemma hos mina föräldrar. Kände bara för att åka hem idag för har ändå sovmorgon imorgon. Hade nationella i Engelska idag, ni som går i ettan vet ju vad det handlade om men man skulle skriva om sin rolemodel, och diskutera massa blablabla. Skrev alla sidor och jag tror det gick okej iallafall. Var för trött i slutet så pallade inte ens läsa igenom det jag skrivit haha! Skoldagen har överlag vart rätt seg för jag har verkligen vart dötrött men har skrattat så mycket för mina klassisar är så rooooliga. 
 
Nu väntar jag bara på att Jättebästisar ska börja på 4an. Har ni sett det? Tycker faktiskt det är jättekul. En serie när Johan Glans och David Batra är i Indien. Dock lite annorlunda än vad Goa är haha! 241 dagar kvar sen sitter jag och Elin på planet igen! 

Måndag

Herregud vilken sommarvärme det vart idag! Att sitta ute på lektionerna och att äta lunch ute är verkligen hur mysigt som helst. Har inte gjort speciellt mycket i skolan idag, Linnéa och jag har väl bara suttit och hypat över Chris hahhaa. 
 
Eftersom jag har gjorde klart alla rester innan lovet så har jag faktiskt inte så mycket i skolan just nu vilket är väldigt skönt. Bara lite saker men det är skönt att slippa stressen. Snart ska jag iallafall gå och lägga mig men först ska jag bara kolla på nåt avsnitt av nån serie, har nationella i engelska imorgon och vill vara pigg! 

Hard 2 Face Reality

... and he's back 


En lista

10 saker jag tycker om:
Musik 
Lycka
Sommar 
Choklad 
Killar (ehehhe) 
Skor 
Att vara spontan 
Resa 
Snälla människor 
Att vakna och kunna somna om because sovmorgon
 
9 saker jag tycker mindre om:
Att vara stressad
Känna sig ensam
Att jag är kräsen med mat lol 
Prestationsångest 
Torra läppar 
Människor som tror dom är bättre än andra 
Att vara ensam när man inte vill 
Vara uttråkad 
Min handstil 
 
8 saker jag vill göra i framtiden:
Bo i USA
Ha ett jättebra liv 
Bli ekonomiskt oberoende (haha lär ju hända...)
Ha en fransk bulldog
Ha ett jobb jag älskar 
Resa jättemycket 
Va med i en film 
Göra något riktigt coolt
 
 
7 bloggar jag läser:
http://kissies.se
http://kenzas.se 
http://snesons.blogg.se
http://nattstad.se/lillfias
http://nattstad.se/nicolesikon
http://nattstad.se/oliviaslottes 
http://summerteresia.devote.se 
 
6 saker jag är rädd för:
Att gå i en trappa och sen få panik och tror att nån ska ta ens fötter (bara jag??) 
Att spy
Gå hem ensam på kvällen
Att förlora person som betyder mycket
Att bli sårad 
Att se tillbaka på mitt liv och vara missnöjd
 
 
5 saker jag ser fram emot:
Studenten
Att fylla 18 
Flytta utomlands
Goa
Sommarlov
 
4 ord som beskriver mig:
Ärlig
Skrattglad
Omtänksam
Knäpp 
(hoppas nu folk håller med mig annars blir det pin hahaha)
 
 
3 bra köp:
Mina Nike Air Force 
Min säng
Min mobil 
 
2 bra låtar:
- Chris Brown - Loyal (East Coast version)
- Drake - The Language 
 
1 bra film:
Cayote Ugly 

Årets första sommardag?

Lediga dagen på vad som känns evigheter, och vet ni vad? Jag har inte gjort ett skit. Har typ bara suttit vid datorn och det gör mig en aning nervös för sitter fortfarande på grannens nätverk haha. Tänk om han märker? Allvarligt. Då blir det så himla pinsamt. 
 
Hade hoppats på att faktiskt göra något idag men alla mina vänner jobbar... Så himla tråkigt när jag jobbar så är dom lediga och sen när jag väl är ledig så jobbar dom. Hm aja, det löser sig väl. Lite tråkigt bara att jag har suttit inne på året hittils varmaste dag :( Om jag hade haft en balkong så hade jag åtminstånde kunnat sitta där men näää....
 

Internet

Hej bloggisen! Förlåt att jag inte bloggade igår men mitt internet har valt att lägga av, IGEN. Så nu sitter jag och snyltar av någon annan som inte hade lösenord på haha! Hoppas den inte märker!? Igårkväll blev jag lite ledsen så då åkte jag hem till Gnesta med näst sista tåget och sov hemma, men nu sitter jag i lägenheten igen. Börjar jobba om ca 2 timmar så ska snart börja göra mig iordning. 
 
Här kan ni få en låt jag har lyssnat på mycket de senaste dygnet. The Vamps har släppt sitt först album nu och många av låtarna är faktiskt bra. Inte riktigt min musiksmak just nu, men jag gillar det ändå!
 

Svar på kommentar

"Att gnälla om att det är ekonomiskt jobbigt när du inte betalar ett skit själv hemma är bara löjligt... ojjj du får betala maten du själv känner att du är sugen på då och då men resten betalar föräldrarna... bortskämd? Du har det inte ekonomiskt jobbigt om dom står för ALLT! 
Jag bor fortfarande hemma, knappt nån månadsinkomst men betalar ändå min mobilräkning och en del av maten själv... skulle aldrig tillåta mina föräldrar att skämma bort mig så mycket som dina gör med dig. 
Men men, det är ju jag det!" 
 
Löjligt? Vet du vad som är löjligt? DIN FUCKING KOMMENTAR OKEJ. Blir så jävla arg, seriöst. Jag sa att det blir ekonomiskt jobbigare, inte jobbigt. Lär dig skillnaden lilla du. Eftersom du kommenterar anonymt så hoppas jag att vi inte känner varandra för om vi gjorde så skulle du inte behöva vara anonym, men det gör mig fortfarande sjukt jävla arg för mina föräldrar valde att hjälpa mig så jag ska kunna gå i skolan och få en vettig utbildning, må bra och kunna få mer fritid. Det är anledningen till att jag flyttade. För att må psykiskt bra och få en bättre framtid eftersom jag inte gick i skolan förra året för jag inte kunde ta mig dit på något sätt. Jag är så jävla trött på människor som tror sig veta så jävla mycket om andra men egentligen inte har en aning om saker och ska inte heller lägga i sig ett jävla piss, okej? 
 
Jag skiter i om du tycker jag är bortskämd, för jag själv vet att jag inte är det. Mina föräldrar betalar ingenting för mig förutom lägenheten och maten. Jag betalar alla mina saker själv och nu när jag fått jobb så ska jag faktiskt betala lite mer saker för det är bara rättvist. Jag är 17 bast och har en "inkomst" på 1050 kr just nu, hur fan ska jag kunna klara mig själv då? Det är en liiiiiten skillnad på att fortfarande bo hemma och betala saker än att ha flyttat hemifrån och jag tycker du bara ska stänga din lilla trut tills du själv har flyttat. 
 
Men eftersom du verkar veta så mycket om mig, min och mina föräldrar ekonomi så tell me more, please :) Jag skrev bara +/- saker med att flytta hemifrån för någon bad mig om det för den personen själv skulle flytta hemifrån. En person som kanske har mer, eller mindre pengar än min familj och vad man måste förbereda sig på. Tycker bara den där kommentaren var så jävla onödig. Hoppas du har det kul hemma och betala din lilla mobilräkning, applause to you babe, you're so mature or naaaah 0:)
 

Daisies

Här en klänningen som jag nämnde häromdagen. Som jag sa var jag inte säker på om jag skulle behålla den men jag har bestämt att jag ska göra det nu. Den var endast så billig, endast 149 kr på H&M! Jag vet att de flesta bilder ovan är ungefär likadana men fick verkligen inga bra bilder.
 
Den är rätt så söt faktiskt, jag älskar prästkragar och den är en bra sommarklänning. Knappar hela vägen ner, sitter rätt så tight på överkroppen och den är i en lagom längd, alltså så att man inte flashar hela paketet men inte tantlång heller ;)
 

Torsdag

Hej bloggisen! Äntligen är jag hemma från skolan och affären. Åkte och storhandlade med pappa och nu har jag äntligen mat igen, hade börjat eka i mitt kylskåp igen haha. Ska se till att få i mig mat snart för håller nämnligen på att svälta ihjäl, resten av kvällen kommer nog bestå av lite plugg men mestadels serietittande! 
 
Köpte förresten fiberpennor till min almanacka häromdagen, för endast 29 kr! Grymt billigt då såna pennor brukar kosta närmare hundralappen. Ett riktigt kap :) Passar perfekt med lite roliga pennor till almanackan!
 

Personlig almanacka

Gråter typ lite happytears just nu. Idag fick jag hem ett paket från personligalmanacka.se, ni kan ju gissa vad som låg i paketet. Min egendesignade almanacka!! Utan att överdriva så har jag faktiskt velat ha en sån en av deras almanackor i flera år men aldrig beställt en (fråga inte varför because I have no idea)
 
Anyways, jag älskar den redan. Längtar tills att få slå upp den och få skiva lite hehe. Den är verkligen jättefin, jag vet nu vad jag kommer att köpa nästa år när denna är slut. Jag har faktiskt bara positiva saker att säga om dem och almanackan. Som jag sa, almanackan är hur fin som helst, bra kvalitét, man får välja olika former och storlekar på den, man får en linjal + plastficka med och de på personligalmanacka.se var verkligen hur trevliga som helst! 
Fram & baksida
 
Du får inte bara designa fram och baksidan på din almanacka, du får också fixa till insidan som du vill! Det finns massor av designer, färger och saker att välja mellan. Jag valde att min skulle ha fyra dagar per sida, "veckans prov", "veckans idé" och "veckans att göra"... 
 
Precis när du öppnar almanackan så kan man skriva en text. På sidan så har dom valt att skriva adress och att just du äger den. Men jag valde istället att köra på några quotes!
 
Man får också välja vad man vill ha i slutet av almanackan. Jag valde vanliga randiga papper + målarbok. Verkligen jättekul och jättefina bilder. Det finns också jättemycket annat att välja mellan.
 
Tycker faktiskt ni borde checka in hemsidan HÄR. Dessutom spelar det ingen roll att det snart är maj för man kan välja vilken månad man vill att den ska börja i!  

De årliga bilderna är här

De årliga bilderna är här, igen! Idag på lunchen drog vi, nästan alla tjejer i klassen för att ta lite bilder i Kungsträdgården. Man måste ju passa på när träden blommar, det är ju så fint. Vårkänslor 100x! Bilderna blir ju sådär haha...
 
De lite mer misslyckade bilderna (hoppbilderna ska vi inte ens snacka om)
 

Tisdag

Herregud vilken härlig dag!! Skolan har vart helt okej, jag och Linnéa har väl mest suttit och kollat på resor till New York haha. Sen på Idrotten så satte vi oss vid vattnet i Skanstull och bara snackade. Tjejerna i klassen är ju för underbara! Fick även en snap av en viss person när jag var på väg hem från skolan av som gjorde mig på ännu bättre humör, skrattar fortfarande åt den haha.
 
Skulle även storhandlat med pappa på Ica Maxi, men innan skulle vi till Biltema och självklart började jag grina inne där (HAHAHA) för jag hade så ont i magen så jag åkte hem direkt istället. Handlas får göra en annan dag. Nu ska jag ta det lite lugnt sen plugga svenska och spanska :) 

Recept

Ända sedan jag flyttade hemifrån har jag nästan bara ätit enkla maträtter, tex köttbullar, köttfärssås osvosv. Ja ni fattar och jag är så himla trött på typ alla (de få) maträtter jag faktiskt kan laga. Tänkte bara fråga er om ni vet några enkla, nyttiga recept? Jag behöver verkligen mer insperation för att äta bättre :)

Måndag

Nu är jag deppig, jag hade precis hittat gamla bilder som jag tänkte posta... Så råkade jag klicka på nåt och nu är helt mappen borta och jag kan inte hitta den någonstans, inte ens i papperskorgen, buuuhuuu. 
Sista lovdagen då, och sista arbetsdagen för mig. Imorgon börjar skolan igen och jag ser nästan fram emot det, ingen måndagsångest här inte. 
 
Sov hemma hos mina föräldrar inatt, saknade mina kissemissar för mycket och det var så skönt att bara vara där igår kväll. Hade även två katter i sängen hela natten, så himla mysigt! Nu är jag hemma i lägenheten igen och jobbet börjar 15.30! 

Breakfast

Vaknade precis för en liten stund sen, har precis ätit frukost. Älskar verkligen yoghurt med crunchyflingor! Funderar dock på att ta lite till och kolla på ett avsnitt av Hart of Dixie. Började kolla på den serien igår (vet inte om jag gillar den än dock...) Sen ska jag bara städa lite och kanske möblera i lägenheten. 
 

Gårdagen

Gårdagen var jättekul! Åkte som sagt med Mickis och Ida till stan, shoppade lite, åt på Jensen's och kollade på bio. Captain America blev det. Fick endast med mig skorna, en klänning och strumpor hem haha. Kollade på lite saker jag hade sett på internet men hittade ingenting i butik och klänningen funderar jag på att lämna tillbaka... Orkade inte testa den och den var inte lika snygg som jag trodde när jag väl stod inne på H&M.
 
Såg så mycket konstiga människor igår, speciellt när vi gick över Plattan. Det kom en kille mot oss och jag såg att han hade headset på sig och jag tänkte typ "jaha vad håller dom på att filma nu då...?" Han kommer fram till mig och säger typ "Hej. Jag kommer ifrån Sundsvall och jag har aldrig kysst någon på Plattan" Så wannabe RMM, folk verkar typ inte fatta att det inte är någon idé att köra på det längre då folk har sett deras videos? 
 
Nu ska jag börja göra mig iordning och göra mat för kl 16.00 börjar jag jobbet. Är sjukt trött även fast jag sovit hur länge som helst, men tror inte det kommer vara så stressigt idag. Glad Påsk på er alla! :)

I'm in love

Ni som känner mig vet hur jäkla glad jag är just nu. Igår köpte jag äntligen mina nike skor, wooohoooo! Alltså vet inte riktigt varför jag inte tagit mig i kragen och köpt de tidigare men nu står dom äntligen och pryder min skohylla i hallen. De kostade 749 kr på Footlocker. 

Shoppingday today

Sitter i lägenheten och hungrar ihjäl, ska snart fixa något att äta innan jag, Mickis och Ida drar upp till stan. Vi ska shoppa lite och kolla på bio. Har några saker på min lista som jag ska försöka leta redo på. Hoppas ni får en bra dag! :)

+/- med att flytta hemifrån

Fick en kommentar förut som ville att jag skulle göra en lista på vad som var bra och dåligt med att flytta hemifrån, så självklart kan jag göra det! 
 
- Det kan bli väldigt ensamt 
Jag är van med att vara rätt ensam eftersom jag är ensam barn men sen jag flyttade hemifrån så har det ibland blivit lite mer ensamt, på ett annat sätt liksom. Men uppskattar att vara ensam ibland också. Så det är bara ett plus och ett minus!
 
- Det blir stressigt med skola, jobb och hemmasysslor på en och samma gång. 
Att åka hem, plugga, laga mat, fixa hemmsysslor osv kan bli väldigt stressigt. Ibland kan man få vara upp väldigt sent för man inte hinner klart med allt och man har inte kunnat ta det lugnt en minut. 
 
- Det blir ekonomiskt jobbigare 
Sen jag flyttade hemifrån har jag insett hur jäkla dyrt allting är. Usch, det är typ det jobbigaste för pengarna bara försvinner. Mina föräldrar är jättesnälla och hjälper mig 99% med ekonomin, de betalar min hyra, betalar mina abonnemang, köper mat osv. men ibland kan jag ju få köpa lite mat och sånt som jag vill ha och då försvinner ju några hundralappar från kortet...
 
+ Man lär sig otroligt mycket 
Jag har lärt mig så mycket! Jag har vuxit otroligt mycket som person bara sedan november och det är jag väldigt glad över. Jag har lärt mig att hitta en balans i mitt liv så jag klarar av att fixa alla saker, jag har lärt mig att laga mer mat, jag har lärt mig städa och tar hand om mitt lilla place vilket är raka motsatsen mot mitt rum hemma hos mina föräldrar hehe. 
 
+ Man får ett "friare" liv 
Nu menar inte jag att det är jobbigt och att jag inte för göra vad jag vill hemma hos mina föräldrar för det får jag haha. Men att man verkligen har friheten att göra vad man vill utan att någon säger något om det. 
 
+ Mer centralt 
Något som verkligen har vart en av de mest positiva sakerna och anledningen till varför jag flyttade var att bo mer centralt. Nu kan jag både ta buss, tåg och ibland tunnelbana till stan vilket jag inte kunde förut. Jag fick sitta och vänta på tåget minst en halv timme på väg hem och tågen går en gång i halvtimmen från Gnesta och varannan timme på helgerna vilket är helt sjukt. 
 
+ Man får inreda som man vill 
Well, om man har ekonomin om man säger så. Det är nog därför jag inte riktigt har inrett helt och håller än. Har bara bassakerna och lite filtar fortfarande och det är nog för jag sparar mina pengar (pengarna försvinner ju lätt på resor eller liknande hehe...) Jag vill inte ha bara IKEA saker och jag vet inte exakt hur jag vill inreda än och då väntar jag hellre. Men att kunna inreda som man vill är verkligen jättekul! 
 

Scones?

Idag kunde jag sova lite längre, så skönt! Vaknade upp och gjorde scones och dom blev helt okej. Tror inte riktigt dom var färdiga mitt i haha men det funkade. Hade inget bakpulver heller så det skippade jag också. Jag suger verkligen på att baka... 
 
Nu har jag iallafall legat ute i solen en timma och ska skriva lite på min läslogg och plugga lite. Så skönt att få vara ledig i två dagar, sen väntar 4 dagars jobb igen men sånt är livet!

Hard work work

Somnade igår också, inte klockan 7 dåra men tidigt och sen vaknade jag 7 imorse igen. Jag som hade hoppats på att få sova ut lite idag istället eftersom jag inte fick göra det igår och jag börjar 15.30 idag också. Ska dra om ca en timma och sen blir det att jobba några timmar sen tar jag "helg". Ons-tor blir min lilla helg och det ska bli så skönt! Vet dock inte vad jag ska göra än :)

Gina wanties

Gina har alltid sina perioder då dom har snygga eller fula kläder. Nu har dom väl en sån där "mellanperiod" men mycket av sakerna är fina! Här ovan ser ni några saker jag inte skulle tacka nej till. Kanske drar förbi Gina nån dag och köper upp mig på liten saker ;)
 

Fucked up

Haha herregud, igår efter jobbet skrev jag lite i min läslogg till svenskan sen tänkte jag att jag kunde sova en liten stund. Jag var så trött och börjar ändå 16 idag så det skulle inte göra nånting om jag hade lite svårt att sova på natten då. Jag ställde klockan på 20, men jag vaknade idag kvart i 7... Haha. Så nu är jag pigg och vet inte vad jag ska göra i 8 timmar... Hmm. Eftersom jag har så mycket tid nu så har jag tid att skriva några inlägg också! 

Something About You

För er som undrar, NEJ min Chris Brown obsession har inte gått över. Sitter fortfarande och lyssnar på honom 99,9% av min vakna tid. Hade lite sommarkänslor idag, bara jag? Kan bero på både vädret och låten hihi.

Lördag

Ingen speciell dag, jobbade som jag sa tidigare och det var helt okej. Det gick rätt snabbt faktiskt och det var inte jättestressigt. Runt lunchtid fick jag bara stå där och tvätta luckor för vi hade inget att göra men runt 14.00 så fick jag springa runt som jag vet inte vad för det kom så mycket folk. Kom hem runt kvart över 4 och sen dess har jag suttit och pluggat typ. Jag har gjort väldigt mycket och känns skönt att slippa att göra detta om några dagar, har ändå inget speciellt att göra nu. Hur mår ni idag? ♥ Ni har blivit lite dåliga på att kommentera :( 

12-16

Har absolut nada bilder och har inte tid att ta några heller. Men ska försöka ta lite idag när jag kommer hem från jobbet. Ska iallafall jobba 12-16 idag, inte så långt och jag typ ber till Gud att det inte är kaos därinne, blir alldeles för stressad då när jag precis börjat. 
 
Ska börja göra mig iordning snart, äta lite osv och sen åker jag. Är nämnligen hemma hos mina föräldrar så det tar lite längre tid att åka än att gå ner som går på 5 min haha. Var så sällskapssjuk igår när jag var på väg hem så kände inte för att sitta själv i lägenheten. 

Påsklov!

Hola amigos! Hemskt ledsen att bloggen har fått lida den här veckan. Eller alla veckor egentligen, men speciellt den här... Ska försöka bättra mig. Det har bara vart väldigt mycket med både skola, med alla prov osv och sen jobbet. Men nu kan jag äntligen koppla av för det är påsklov och även försöka blogga mera!!
 
Idag gjorde jag iallafall mitt sista prov och jag är faktiskt klar med allt nu som borde vara klart, eller ja nästan... Imorgon ska jag skriva ett svenskprov men fick det som en inlämning istället. Så snällt av henne att göra så tycker jag. Skulle också jobbat idag men hade ingen aning om det, så dom ringde mig kvart över fyra och undrade vart jag var. Det hade alltså skett ett litet missförstånd då dom trott att jag skulle jobbat den här fredagen men jag sa att jag inte kunde jobba, men alla andra fredagar var okej. Hmm aja sånt är livet! Kommer iallafall jobba alla dagar på lovet förutom 2 eller 3. Det är ju bra pengar iallafall! 

New in

Efter skolan så drig Ida, Linnéa och jag snabbt in på Ringen och gick in på H&M och shoppade loss lite. Hade sagt åt mig själv att jag antingen skulle köpa ett paraply eller skor.... Men det råkade bli båda! Paraplyet har jag velat ha jättelänge men inte haft ork eller tid till att köpa och trodde också att det inte fanns kvar. Skorna var inte de jag tänkt köpa men tyckte om dom här också! Var helt besatt i leopardmönster när jag var typ 13 och nu verkar det ha kommit tillbaka. Såååå fint! 
 
Resten av kvällen kommer nog bestå av att plugga, har lite saker jag ska hinna klart med och sen har jag även psykologiprov imorgon sen går jag på loooov, everybody say WEHO. Ska dock jobba majoriteten av lovet haha...

Stressigt

 
Har precis ätit mat och ska alldeles strax dra till jobbet. Har typ matkoma så jag undrar hur det kommer gå haha! Jobbar ända fram till 20.00 ikväll, lite jobbigt men vad gör man inte. Känner att det kommer bli några sena kvällar framför mig nu innan lovet så att allt plugg blir klart. Men så värt om jag faktiskt hinner klart och kan släppa skolan i en vecka. 
 
Är precis hemkommen från skolan, hade endast en lektion idag på en timma där jag läste min bok (har The Vampire Diaries på svenska nu haha) i en halvtimma sen höll på med ordkunskap. Jätteovärd dag men jag klagar inte, hellre de än en heldag. Som jag skrev där uppe så ska jag snart iväg till jobbet så vi får se om det blir några fler inlägg idag. Men annars önskar jag en härlig onsdag i äckelvädret ♥

S I N G

Ni har väl inte missat Ed Sheerans nya låt? Herregud vad jag har väntat på ny musik av honom. Kan inte vänta tills albumet kommer ut!
 

Nice to sweet you, pleased to meet you

Även fast det regnar och bara är tisdag är jag så himla glad just nu. Idag har inte vart någon speciell dag utan bara skola och sen hem direkt så vet inte riktigt varför jag är glad men det är bara en sån dag. Jag har gjort mitt matteprov idag och min engelskredovisning igår, alltså två saker mindre att göra. Har skrivit upp en lista på vad jag mer har att göra och jag är nästan motiverad att bara göra klart allting på en gång. Igårkväll satt jag i timmar och pluggade och jag hade inget problem med det faktiskt. Älskar såna stunder för jag får så mycket gjort! För att göra mig ännu lite gladare så börjar jag 12.45 imorgon och har bara en lektion. GAAAH så bra allting är ibland. 
 
Mamma hade vart och handlat åt mig idag, så från ett tomt kylskåp så är det äntligen fullt igen. Så himla snällt av henne, inte nog med det utan hon hade även bäddat min säng och lagt choklad på sängen. Hur snällt!? Blir bara så glad ♥

The Hunt

Jag satt och kollade på lite youtubevideos imorse där en tjej tipsade om appen The Hunt. Asså har suttit i timmar  och kollat. I loooooove it!
 
Det är alltså en app som man kan posta bilder på outfits/accesoarer/maträtter eller vad man vill typ och så kan andra tipsa vart man kan köpa sakerna/recepten på maträtten, ge styletips osv. Jag vet inte hur mycket jag har sparat ner på min mobil nu eftersom jag gillar ungefär varenda lite sak. Appen är också otroligt bra att hitta inperation för outfits, inredning och allt möjligt. Helt klart en ny favvisapp!

Q&A

så du skickade inte in något cv och personligt brev när du skickade in intresseanmälan? typ bara personuppgifter?
Jo jag skickade in mitt CV och personliga brev. Gå in på McDonald's intresseanmälan så står allt man ska göra där!
 
kan INTE förstå varför du en gång i tiden klippte av ditt långa fina hår... 
Dock var mitt långa hår jättefult och stripit :( Så tyst Snigel
 
Hur mkt tjänar du på donken?
Det är bara att söka på google. Tänker faktiskt inte säga hur mycket jag tjänar exakt och jag hoppas du förstår men jag har lönen som man har när man är 18 + semesterersättning. Det är också olika från restaurang till restaurang. 
 
Åh vem var sms:et ifrån?? :D 
Hehehehhe... Hemlis ;) 
 
Vem fick du sms från???
 

Ett bra liv

Pappa och jag satt i bilen hem i fredags och kom in på att jag hade ett väldigt bra liv. Jag tänkte efter litegrann, tvekade först lite eftersom jag faktiskt kan ha riktigt dåliga dagar men sen höll jag faktiskt med. 
"Du har en egen fin lägenhet, du har ett jobb, du går på en bra skola" sa han och det är så sant.
Jag har en egen lägenhet, trots att det kan vara riktigt tråkigt ibland så kan jag uppskatta det lika mycket som jag hatar de.
Jag har ett jobb, visst, det är McDonald's. Kanske inte världens mest välbetalda, bästa jobb men det är ett jobb. Mitt första riktiga jobb jag fixat helt själv och det är jag stolt över och jag kommer faktiskt få in mer pengar än bara studiebidraget. 
Min skola, ja jag älskar den faktiskt. Efter att ha haft ett skitår första året i ettan så tvekade jag att gå om men jag är såååå glad att jag gjorde de. Människorna, skolan, ja allt är bara underbart. Det kan vara stressigt men det går över, gör bra och man får en bra framtid. 
 
Folk sitter och klagar på att man är ledsen för man inte får som man vill, man blir sur över att man inte får den kvällsmaten man ville ha eller kanske en ny tröja men det finns folk som lever under så mycket sämre förhållanden och vi glömmer bort det. 
Jag vet inte om man ska sitta och jämföra sig med t.ex. personer från Afrika eller andra fattiga länder eftersom vi lever SÅ himla annorlunda men det är värt att tänka sig lite för eftersom vissa (de flesta) har ett väldigt tufft liv medan vi sitter på fredagkvällar och svullar i oss godis och kollar på våran 50" TV när dom knappt har ett tak över huvudet. 
 
De senaste veckorna för mig har bara vart väldigt väldigt bra! Jag är så glad och jag älskar mitt liv. Personer runt om mig är underbara, de är vår och asdfghjkl allt är bara så bra!!

Lördag

Sitter och kollar tillbaka på bilder från Indien. Har snart vart hemma i två månader. Två månader!?! Tiden går alldeles för fort! Känns dock rätt bra eftersom då är vi snart där igen hihi. 
 
Gud va skönt med helg! Varför jag inte uppdaterade något igår var för att jag somnade tidigt igårkväll och sen vaknade jag mitt i natten på soffan. Igår var det  även en chilldag i skolan, älskar verkligen fredagar eftersom jag slutar redan kl 11.40. Drog direkt till Medis med Linnéa och käkade lunch och sedan drog jag hem och åt lite till (haha) och sov lite, sen var det dags att gå till jobbet. Igår jobbade jag 2 timmar och det var faktiskt riktigt kul, inte en lugn stund! Jag har faktiskt lärt mig väldigt mycket nu, det enda som kan vara lite svårt är att hålla koll på beställningarna och göra milkshake eftersom den maskinen är så dum men det är väl sånt man lär sig också, jag har ju trots allt bara jobbat två gånger än så länge. 
 
Igår åkte jag hem till mina föräldrar också, så skönt att bara ta det lugnt nu. Ska handla lite och sen jobba matte eftersom jag har prov snart och kan typ ingenting. 

Bekännelser

- Min favoritartist at the moment är Chris Brown. Har nästan bara lyssnat på honom i typ tre veckor nu haha. 
 
- Jag har aldrig tvättat i tvättstugan i lägenheten, vågar inte gå ner dit själv så tar alltid hem mina kläder till mina föräldrar och tvättar där istället. 
 
- Jag fick sms från en lite känd person från New York igår! (dog nästan, bakstavligen) Kommer nog gråta en skvätt när jag ser min mobilräkning...
 
- Jag ser faktiskt fram emot jättemycket att börja jobba. Verkade rätt så kul och personalen är sjukt snälla!
 
- Som person är jag väldigt utåtriktad, kanske till och med galen när jag känner mig bekväm, annars kan jag vara riktigt socialt handikappad ibland. Jag är nog den mest pinsamma och stela personen i vissa situationer haha. 

Så nervös

Måste tvätta min spegel såg jag nu...
 
Har vart hemma från skolan sedan kl 13.00 idag, skönt med kort dag! Har endast gjort två prov idag, spanska och juridik och jag hoppas att det kommer få okej iallafall. Spanskan kändes rätt säker och det var lätt, juridiken gick sådär. Nu har jag bara svenskaprov, engelskaredovisning, psykolgiprov och matteprov sen kan jag gå på lov hihi.
Är fortfarande sjukt trött efter det blev sommartid och jag skulle mer än gärna lägga mig och sova nu. Men vet ni vad jag ska göra nu? Ska vara nere på jobbet kl 15.00 för att köra utbildningen. Idag kommer jag alltså "börja jobba" på riktigt. Kommer stå i kassan med en tjej bredvid mig och jag är jättenervös. Jag återkommer hur det gick sen ;)

Top floor

"I can see the city lights, from where I stand on the top floor and I'm not sure if I'm dead. I raise my hands to the clouds, to check if heaven is with me now 'cause the devil’s in my bed"
~
"Would you know if I fell,
From this hotel?"
 
Älskade Ed. 

Ice cream

Imorse vaknade jag av att jag hade försovit mig en timma. Det har faktiskt aldrig hänt att jag försovit mig ända sen jag flyttade, nån gång måste det ju faktiskt hända ;) Dock så fixade jag mig snabbt och hann till skolan i tid. Dagen har inte vart något speciell egentligen, har endast haft spanska och sen gick vi till biblioteket och lånade böcker och sen slutade vi. 
Årets andra glass åt jag också, vi satt på Medis i skolan medan vi väntade på att bli insläppta i biblioteket. Även fast det var lite kallt ibland så var det varmt när solen kikade fram. Sen fick jag lite mer vårkänslor när jag såg blommor i Fatbursparken! 
 
Är så sjukt trött idag, blir alltid det när det går över till sommartid. Kvällen kommer endast bestå av plugg för jag har både spanskaprov och juridikprov imorgon. Tyvärr så ska jag nog inte hoppas så mycket denna gång då jag öppnade boken igår hehe. 

New in

Har helt glömt bort att visa er en ny blus jag fick i mitt paket från Nelly! Ni hittar den HÄR
 

Plugg

Kom innanför dörren för inte alls länge sen, så mysigt att vara tillbaka i sin lilla lägenhet efter nästan 2 tuffa veckor. Så skönt att också nästan vara helt återställd efter alla symtom jag haft den senaste tiden haha. Efter skolan drog jag med mamma till jobbet, skrev på de nya kontraktet och även fick mina kläder. Ska dit på torsdag och ha utbildningen!
 
Vad står på listan ikväll då? Eller det är ju typ kväll nu. Har typ mer bråttom än vad jag tror just nu. Klockan är trots allt över 18.00, dock känns den max som 16.00 eftersom det är så ljust ute fortfarande! Jag ska plugga lite och sen laga middag och sen kolla på film. Hoppas ni har en bra tisdag!